|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
8.4.2009 15:52:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mlea......imaš zs.......sem zgleda klikala kontakt namest zsuser posted image .....user posted image user posted image user posted image za masažo-ti bo pasalouser posted image user posted image user posted image

mi gremp letos verjetno kar na slovensko obalo v prikolico od mojih staršev.....letos bo bolj malo denarja ker se še vedno na polno zida

kje pa imate prikolico na slo?

v Ospu- pod črnim kalom

sem misla da v kakem kampu on obali..... če bi mel v strunjanu bi te verjetno vprašala če oddajateuser posted image user posted image user posted image user posted image sem zaljubljena v strunjan, sam za šotorriste imajo tak glupouser posted image

meni tukaj ni ne vem kako všeč ker se je treba na plažo vozit,mojendvema je pa full dober ker je mir

ja pa če nimaš malih otrok niti ni tak problem s ev avto vsedeš in greš na obalo sam z malimi otročki pa ni luštno

Hani bova pred prikolico postavila bazenček,jaz itak nosem full navdušena nad plavanjem v morju(premrzla voda mi je),sončim se pa lahko v kampu

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
8.4.2009 15:52:05   
Katjusa
mi gremo pa zdle v Slovenske Konjice sem se zmenla s sestrično (Florjanovo botrco), da gremo na sprehod.... sam morem Florjana zbudit pa nekak nimam srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ravno k oba lepo spitauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
8.4.2009 15:53:21   
Katjusa

mlea......imaš zs.......sem zgleda klikala kontakt namest zsuser posted image .....user posted image user posted image user posted image za masažo-ti bo pasalouser posted image user posted image user posted image

mi gremp letos verjetno kar na slovensko obalo v prikolico od mojih staršev.....letos bo bolj malo denarja ker se še vedno na polno zida

kje pa imate prikolico na slo?

v Ospu- pod črnim kalom

sem misla da v kakem kampu on obali..... če bi mel v strunjanu bi te verjetno vprašala če oddajateuser posted image user posted image user posted image user posted image sem zaljubljena v strunjan, sam za šotorriste imajo tak glupouser posted image

meni tukaj ni ne vem kako všeč ker se je treba na plažo vozit,mojendvema je pa full dober ker je mir

ja pa če nimaš malih otrok niti ni tak problem s ev avto vsedeš in greš na obalo sam z malimi otročki pa ni luštno

Hani bova pred prikolico postavila bazenček,jaz itak nosem full navdušena nad plavanjem v morju(premrzla voda mi je),sončim se pa lahko v kampu

kaka klobasauser posted image user posted image user posted image user posted image jst pa rada zaplavam.... drgač pa mi ful pomeni klima in pogled na morje, večerni sprehodi ob obali in sedenje pa metanje kamenčkov v vodouser posted image user posted image user posted image user posted image ja pa k hana je še mala bo še zadovoljna z bezenčkom drugo leto pa ne več Florjan je ful užival in hodu nostop v vodo in ven.... sem mu pri dobrem letu starosti dala kr rokavčke gor da sem bla mičkeno bolj brez skrbiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 8.4.2009 15:54:31 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
8.4.2009 15:54:06   
Čebel@
a pri vas nič ne piha?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
8.4.2009 15:54:51   
Katjusa

a pri vas nič ne piha?

malo sam v vozičku ne bo pihalo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
8.4.2009 15:56:31   
Čebel@
bom prekinila klobasouser posted image user posted image user posted image user posted image ja sej to je fajn........midva sva zmeraj šla v hotele ob morju,letos bomo pa mogli to izkoristit,ker nebi rada s hano še šla na avijon

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
8.4.2009 15:57:49   
Katjusa

bom prekinila klobasouser posted image user posted image user posted image user posted image ja sej to je fajn........midva sva zmeraj šla v hotele ob morju,letos bomo pa mogli to izkoristit,ker nebi rada s hano še šla na avijon

sej zaradi hotela na morju ne rabiš na avijonuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo pa se je florjan zbudil tak da šibamo počasiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
8.4.2009 15:58:16   
Čebel@

a pri vas nič ne piha?

malo sam v vozičku ne bo pihalo

jaz imam zdele veter že skoraj za izgovor da ni treba ven,ker se mi ne da več danes šetatiuser posted image -menoge bolijo kuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
8.4.2009 16:00:03   
Čebel@

sej zaradi hotela na morju ne rabiš na avijonuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo pa se je florjan zbudil tak da šibamo počasiuser posted image user posted image user posted image user posted image

v portorož se mi pa ne splača, moj je pa reku da se ne bo nekam daleč vozil z mejhnim otrokomuser posted image

uživajte na sprehodu in pazite da vas ne prepiha

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
8.4.2009 16:18:48   
Urša08
Eto podatki za seznamček:

Žiga tehta:

ob rojstvu: 3550g, velik 51cm
prvi mesec:4910g, velik 56,5
drugi mesec 5.680g, velikosti pa ne vem, je pa kar zrastel ker nam bo št. 62 počasi premajhnauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
8.4.2009 16:52:34   
rebeka84
mi bomo šli na morje z avtom na hrvaško obalo. jaz že komaj čakamuser posted image

še slikica iz sprehoda...

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
8.4.2009 19:42:54   
Katjusa
evo mi smo doma, no smo se že najedliuser posted image user posted image user posted image user posted image super je blo smo šli na igrala in sta se florjan in od sestrične tamala ful vozla po toboganuuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj sem jih domov spravle.... benjamin je pa vs čas spaluser posted image user posted image user posted image user posted image to je res en angel da ga iščeš....

v portorož se mi pa ne splača, moj je pa reku da se ne bo nekam daleč vozil z mejhnim otrokomuser posted image

uživajte na sprehodu in pazite da vas ne prepiha

mi smo šli ko je bil florjan star 3,5 meseca v zadar pa ne po avtocesti ampak po stari cesti skos ob jadranu (6 ur vožnje) in smo se mel ful super.... med potjo je bil na trenutke malo siten ampak ni blo panike..... me pa skrbi kako bo z benjaminom it v švico (10 ur vožnje v povprečju) k ful nerad v jajčki sedi (on bi bil skos na trebuščku)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
8.4.2009 19:43:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

mi bomo šli na morje z avtom na hrvaško obalo. jaz že komaj čakamuser posted image

user posted image

kaj sta pa vi2 občudovalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
8.4.2009 19:52:27   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

A sm zamudila elito al kaj...smo bli na njivi sej veste...so nas še iz avijona gledal, ker so njive vzporedno s pristajalno pistouser posted image user posted image user posted image

Debaterate o Krstu....najprej morm pohvalt srajčko od Katjušinega možauser posted image user posted image user posted image  čist moja barva.....no pri nas - pri Majklu smo se odločil (JST SM SE SEVEDAuser posted image ) da bomo vsi v modro beli kombinaciji.....men te ceremonije velik pomenjo in se je treba zrihtat u nulouser posted image ....Majklu sm najdla krstno obleko  z belo srajco, jopico in iceblue hlačami...cena no comment.....za mojga sm šla u Muro...za sebe pa k šivilji in u Nara Camice....sm mal namigovala tudi ostalim povabljenim....pa mi je fotr uletu u srajci za na tenisuser posted image - je bla pa modro belauser posted image .......ena od žlahte pa u šlapah za na plažo....pa dobr...mal vas moram nasmejat ne....

evo par slik:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

fulll ste bili lepi in usklajeniuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
8.4.2009 19:53:55   

jutro!
urša....podatke pošlji brkn
se strinjam z uršo da bi recimo v začetku meseca lepo poslikale naše sončke in jih tuki gor nalimale,katjuša ali pa katera druga ki  zna kolaž sestavit,bi jih pa uredilauser posted image user posted image user posted image
katjuša.....a misliš da se da na slikice napisat v en kot imena otrok(na vsako slikico posebaj-upam da veš kako mislim)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za naše februarčke ki tko lepo spijo ponoči......Hana se zdele že 2 dni zbuja spet ob 3.30(1 teden je že prespala do 5.30)user posted image user posted image user posted image čez dan ko je v vozičku skos spi in imam občutek da se full naspi,ko sva pa doma in spi v zibki je pa veliko budnauser posted image no bo že.......danes se mi sloh ne da it ven-me noge bolijo pa čist sem podrta(po moje zarad tardečeuser posted image )samo za kakšno urico bova šle vseeno na dvorišče.........se moram pa spravit učit-imam še 5 izpitov in upam da jih čimprej naredimuser posted image

pa hvala za odgovore glede krstauser posted image

ni problema ne za vsak mesec in ne za imena sam če se vse strinjate.... tiste k želite otročke imet takole naslikane z imeni mi pošljite ZS da vam pošljem mail pa mi boste slikice na mail poslale vsak mesec, da ne bom iskala po forumu.....

jaz bi tu rada touser posted image user posted image user posted image ti pošljem katjusa na zs al pa na msnju kjer želiš...ampak bi prosila če bi dala lahko drugo slikco noter prosimmm

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
8.4.2009 19:54:20   

Punce a ste tako misle?

sam od pupke pa ne vem imenauser posted image pa upam, da nisem koga prekrstila:)

user posted image

Fulll lepo si nardila tole dober dober obvladašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
8.4.2009 19:55:42   
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

user posted image

ooooo kk je eden zehal user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
8.4.2009 19:58:56   
No pa poročilo iz posvetovalnice...

53cm in 4580g lepo lepo sva bile pohvaljene tako da je zrasla za 2cm in se zredila za 1040g lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled imamo 20.05...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
8.4.2009 20:08:00   
tanci29
rebeka-lepa slikica, kaj pa je uroš občudoval

katjuša-super za tako fino popoldne...ful fajn da tsa bratranček in sestričnca tako lepo uživala...u tale bo pa pol res težka za Benjamina če ne bo mogu na bušiju ležkat...kdaj pa se mislite odpravit, kolko bo takrat star

cita-bravo za pregled in pridobljene gramčke in cm

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
8.4.2009 20:19:30   
Katjusa
cita pomoje bo najbplje, da mi vse pošljete slikce k želite in jih dam not.... tak da do petka zbiram slikice pol pa zrihtam zajčke in zajčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam, da ne bodo sam 3 slikiceuser posted image

Tanci takrat bomo stari nekje 5 mesecev.... pa sej se bo navadil prej k slej, mal več se bo treba potepat....
v ponedeljek gremo na Hrvaško k baki in dedatu od mojga (mamo dobre 2 urce) pa 20. gre moj ata v valdoltro ga bom jst peljala pa otroka gresta zraven tak, da bo spet en izletek.... in tak počasi se bo navadu....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
8.4.2009 20:21:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

53cm in 4580g lepo lepo sva bile pohvaljene tako da je zrasla za 2cm in se zredila za 1040g lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

ful lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi imamo pa ju3 pa tako zgodno uro smo dobli 8:15 kak bi jih....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
8.4.2009 20:42:16   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

ful lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi imamo pa ju3 pa tako zgodno uro smo dobli 8:15 kak bi jih....

midve sva meli uro ob 07user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
8.4.2009 20:50:42   
claud
Ola!

Kako smo?
Jst sm mal bl odsotna na rr-ju, ker zuni tko lepo vreme zadne čase...

No mi smo bli dons na tehtanju in merjenju in naša lepotička zelo lepo raste...meri 59cm in ima 5200g....

Tko, za nazaj vas še nism uspela prebrat....sj veste kako je to k ni časauser posted image ...

Lep pozdravček! Nočko!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
8.4.2009 21:17:29   
No pa še ena slikca iz današnjega sprehoda...

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 21:47:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Popoldanske aktivnosti
binyy

Ali vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...

da, plesne, telovadbo,... (33%)

da, pravljične urice (5%)

da, tuje jezike (7%)

ne, je se premajhen (32%)

ne, ker ni zainteresiran (7%)

ne, ker nimamo finančnih sredstev (16%)

Število vseh glasov: 178

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!