Anonimen -> RE: Služba (4.3.2009 8:35:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: CatJa No, ja, brat še (vedno) znam, otroškega dodatka pa vsekakor ne dobi vsak ja, ampak otroški je namenjen otroku, mar ne? jaz še vedno zagovarjam tezo enakosti otrok: otroški bi naj bil za vse enak. otroci imajo zelo podobne potrebe, tiste prvinske, česar več jim pa privzgojimo sami, pa tudi financirajmo sami....enako mnenje imam o višini plačila otroškega vrtca....za vse enako. Se strinjam, zopet. Ker dejansko je ta denar namenjen za otroka in ne za starše in njihovo lagodno življenje. No, mi ga ne dobivamo, pa vrtca za 4ure plačujemo skoraj 300€. Mamice pa dobivajo tudi po 100€ otroškega in plačujejo vrtec 33€. Huda računica, ja. Tako da je zame teza, kot je rekla Rija - za osnovo vsem enako, to so prvinske potrebe hrane, plenic, nekaj oblacilc, kar pa se otroku privzgoji več, pa naj starš financira sam. Res dobro napisano. Jaz se pa ne upam tega napisat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|