Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Kako pa sploh lahko rečeš, da so v vsakem mestu, v isti firmi drogerije, vse takšne ?! A bi se ti spet stepla, al kaj, šupkova? No, jaz trdim, da v Müllerju še nisem srečala simpatične blagajničarke. Zgleda, da nisem vredna truda, kot pravi brislja. V Mullerju v btcju je na otroški hrani ena ful fajn prodajalka, ki se zdaj vedno pozdraviva, se na videz že pozanava, saj mi je mnogokrat pomagala pri nasvetu AM in drugih izdelkov za otroke. Tako, da ne vem, ali ste pisale samo za drogerijo? Na drogeriji so pa res spedenane in če pride en naneličen obraz z dolgočasnim ksihtom... (mislim nase, da ne bo zamere)...eh tudi take moramo živet, sem pa mogoče zato boljša gospodinja Pa nisem dobila vzvišenega občutka, res ne. Glede hitrosti v Hoferju in Lidlu pa tudi mene malce moti, (pomislim na starejše ljudi in na nosečnice) Mercator me pa ne moti počasnost, ko ni vrste, vsaj sfolgam zložiti vse lepo in po vrečkah, pač to izkoristim sebi v prid. No, če bi se mi mudilo z malico, pa najbrž bi bila tudi jezna, ker pa nabavljam 1 x na teden in veliko je pa to druga pesem. Glede prijaznosti pa bi si o tej prodajalki mislila, da ima pač slab dan, vsega poln kufer in da ji je ušlo. Avtorica posta ni nikjer napisala, kako pa je ta vzkipljiva prodajalka delala naprej s strankami, ker tukaj pa se vidi nadaljevanje, ali ji je "tisto" ušlo, ali ima nasploh tak odnos do strank?
< Sporočilo je popravil decembrka -- 5.3.2009 12:58:37 >
|