martka -> RE: Celjske in okoliške mamice (4.3.2009 14:29:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Sem mislila, da sem uspešno uspavala Elino, ampak že veselo gleda iz postle... šment! No, mogoč pa uspe nazaj sama zaspat, dokler je tiho, je tak ok. [sm=smiley1.gif] Sem dala uspavanke gor... Naše kosilo je že pod streho: golaž od včeraj in njoki. [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Tak je najboljš, če nimam veliko dela s kosilom. [sm=smiley1.gif] Bo tak treba za jutri nekaj pogruntat...danes sem jaz naredila krompirjev golaž+kruhovo štruco+piščančje zrezke in skuhala puding za luka. sama ga ne upam jest. zaradi mleka in praška! Sedenje: Katja, no vidiš, da Tjaša čist pridno dohaja našo, hehe. Ti že kaj pove tudi? Elina ima včasih dni, ko kar naprej čeblja, včasih je pa bolj tiha... tak kot jst, hehe. Pa občasno jo uspema nasmejat na ves glas, in dela: "heh heh heh heh" Je ful štosna. [sm=smiley36.gif] ja gaja tudi glasne he he spušča, včasih pa hi hi. pa ful je zanimiva, ko tako ga ge gu gi ja ju... predava in se na vso moč trudi, da bi jo razumeli. in njena mimika zraven je noro fajn... pa kr dvigovala bi se, če jo malo bolj leže držim, ful dviguje glavo. jaz se hecam, da namesto mene trebušnjake dela. Oblačenje: js tud nikol ne vem, kulk jo nej oblečem. Pa zdaj je že zunaj tak toplo, da jo dam čist tanko oblečeno v zimski pajac, pa nič dekice čez, samo tisto pokrivalo od vozička. Doma pa jo imam najraje kar v bodiju pa kakem plišastem pajacu brez rokavov. zunaj je moja ravno tako oblečena (z dekico je nisem pokrivala tudi januarja ne), noter pa hlačke in body. pajace imamo mi samo za spat. in spi v spalni vreči brez rokavov in tisto tanko bombažno obejico ima preko...samo ji je zdaj že vroče, v bloku je vroče, kljub zaprtim radiatorjem. Tisti bombažni pajaci, ki so bili pred tedni v Lidlu v akciji, so pa tak hecni: sicer ful prijetni na otip, naši še malo preveliki, pa lepo za zapet po celi dolžini, tudi po nogicah, ampak v razkoraku pa nimajo gumba in je pol taka hecna luknja tam... ja, jaz sem gaji kupila 2 št. 62/68 pa sta ji še komaj prav. enega pa 74-80, pa ga nisem niti pomerjala. tista luknja je res hecna. mi2 sva bili danes s5 2uri zunaj...eno uro spala, drugo gledala.
|
|
|
|