RE: Celjske in okoliške mamice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

martka -> RE: Celjske in okoliške mamice (26.11.2009 17:57:51)

aja, zdaj pa čist resno vprašanje....

katera se pazi v veseli hiši?

NoBady -> RE: Celjske in okoliške mamice (29.11.2009 20:27:18)

IZVIRNO SPOROČILO: martka

kakšna vesela hiša? jst žal ne vem ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

sahary -> RE: Celjske in okoliške mamice (29.11.2009 22:53:44)

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bethany kak avatar ja a ste jo strigli spet da ma tako šik frizurco al so se ji kodrčki vn zrastli??? vglavnem bo ata mel dela čez kake 15 let hehe

hvala za pikapoke za nežin srček, ni se zarastlo vendar je zelo majhna luknjica, bojo spremljali imava kontrolo čez eno leto

nežka pa 6.dan na antibiotiku pa ful hrope, no zdaj sem ji nardila oljni obkladek na prsa tako da pričakujem izboljšanje jutri
pri nas ful nove gripe ampak res ni grozno tako da če ne bo hujšega ...bo kr ok

martka ja vem kaj misliš s tem da sprejemaš partnerja v celoti to živim zdaj in vem tudi kako zgleda če si z nekom za katerega samo misliš da je to to, pa čeprav si sveto prepričan (ali bolje rečeno, se prepričuješ) je razlika očitna, občutna...in zato vem zakaj toliko žensk odklanja spolnost  in zakaj je toliko propadlih zvez, zakonov...

men pa danes slaaabo
se mi je po preboleli gripi apetit vrnil pa sem enmal pretiravala danes...
morm zdej pogledat kdaj je polna lunca

nočko bejbe

Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (1.12.2009 13:29:45)

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: martka

kakšna vesela hiša? jst žal ne vem ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

nobady, tule je link: http://med.over.net/forum5/read.php?145,5446632 z enga drugega foruma o tej veseli hiši...

Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (1.12.2009 13:32:35)

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bethany kak avatar ja a ste jo strigli spet da ma tako šik frizurco al so se ji kodrčki vn zrastli??? vglavnem bo ata mel dela čez kake 15 let hehe

...

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tako šik frizurco je imela na praznovanju svojega rd, brez kake pomoči frizerja, hehe... Ja, ata bo mel dela, že išče v kiro lovsko društvo se bo vpisal... [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Sma pa bile včeraj spet pri frizerju, da ji je malo š**** postrigla, ki so spet silile na očke, zdaj se ji vedno bolj frizurca oblikuje v paž. Zadaj, nad vratom, pa kodrčki delajo. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

sahary -> RE: Celjske in okoliške mamice (2.12.2009 22:42:28)

Grozno!!! V ponedeljek sva po enem tednu prenehale z antibiotikom,...včeraj zvečer je spet bila topla, danes pa kuri nad 38st. In jo nesem nazaj dohtarju, pa sva doble napotnico za bolnico, sum na svinjsko gripo in plučnico skupaj!!!
Tako da jutri zjutraj greva, upam da naju pregledajo in odpustijo brez kake diagnoze na kar se sumi...
mislim da danes ne bom preveč dobro spala

Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (3.12.2009 13:54:25)

Grozno!!! V ponedeljek sva po enem tednu prenehale z antibiotikom,...včeraj zvečer je spet bila topla, danes pa kuri nad 38st. In jo nesem nazaj dohtarju, pa sva doble napotnico za bolnico, sum na svinjsko gripo in plučnico skupaj!!!
Tako da jutri zjutraj greva, upam da naju pregledajo in odpustijo brez kake diagnoze na kar se sumi...
mislim da danes ne bom preveč dobro spala

Ujej!!! [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Upam da nič od naštetega ne bo... pa da ne ostaneta v bolnici [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

Naty*Taja -> RE: Celjske in okoliške mamice (3.12.2009 14:22:38)

Joj, noter sta ziher ostali..
Martka - mal mi ni jasen odgovor na moj citat, pa nič zato. Jaz tudi ne goltam tabletk - sploh pa ne antibiotikov. Me križ konstantno boli zaradi operacije pa mora bit fejst hudo, da vzamem kaj!
Sicer pa zgleda, da sem nekaj zgrešila.

Sem pa en dober mail o tejle piggy flu dobila... je kr dobro...če ktero zanima, men je všeč in verjetno!

Namesto da poslušamo nepoučeno blebetanje raznih Borutov Miklavčičev in
podobnih nestrokovnjakov, ki nikoli niti ene sekunde v življenju niso
preučevali novega cepiva – ali kateregakoli cepiva - in njegovih uničujočih
posledic za telo, prisluhnimo raje priznanemu nevrologu, možganskemu
kirurgu in znanstveniku, ki je desetletja zdravil možganske bolezni,
tumorje in nevrodegenerativna obolenja, nastala zaradi vakcin. Priporočam
ogled video posnetka v 4 delih, kjer dr. Russell L. Blaylock (ki je sedaj v
pokoju in opravlja samo še raziskovalno delo) razloži, kako je z novo gripo
in novim cepivom v resnici: Spodaj povzemam nekaj pomembnejših informacij
iz intervjuja:

Prvi del: http://www.youtube.com/watch?v=--nWrqIspnQ
Tretji del: http://www.youtube.com/watch?v=ktcoJW6mj1U&feature=related

Drugi del: http://www.youtube.com/watch?v=nnaiubVJv8E&NR=1
Četrti del: http://www.youtube.com/watch?v=w5E2N4pliXs&feature=related

POVZETKI:
1. Nova gripa je v bistvu zelo blaga, po nobeni lastnosti niti približno
ni tako huda kot navadna gripa v preteklih letih
2. Smrtnost je nizka v primerjavi z navadno gripo, tako pri odraslih
kakor pri otrocih. Tudi nalezljivost je manjša kot pri običajni gripi
3. Stopnja hospitalizacije je izjemno nizka – skratka, nikjer nobenega
razloga za paniko
4. 51 znanstvenih študij je zelo jasno pokazalo, da otroci, mlajši od
dveh let, s cepljenjem proti gripi ne pridobijo popolnoma nobene
zaščite
5. 30-letna študija cepljenj odraslih proti gripi je tudi pokazala, da
cepljenje absolutno NE zmanjša števila hospitalizacij in tudi ne
umrljivosti od gripe – treba se je torej vprašati, ZAKAJ PROMOVIRAJO
VAKCINE?
6. Po drugi strani pa so cepiva kontaminirana z drugimi virusi, delci
mikroplazme, strupenimi dodatki in konzervansi itd. Virologi se tega
dobro zavedajo in za zaprtimi vrati burno diskutirajo o tem, ne
dopustijo pa, da bi ti podatki prodrli v laično javnost. Kajti če bi
ljudje vedeli, da cepiva povzročajo hude bolezni kot so obolenja
možganov, rak itd. TUDI ŠE 20 LET PO CEPLJENJU, pač ne bi tako hiteli
po cepivo!
7. Ljudje imajo zmotne predstave, da se v sterilni viali cepiva skriva
rešitev – in da je ta rešitev varna. V resnici pa viala vsebuje
strupene snovi … in se zato močno odsvetuje, tudi če bi bilo cepivo
učinkovito.
8. Tako zdaj vemo, da vakcina proti otroški paralizi tudi še zdaj, po
treh ali štirih generacijah povzroča možganske tumorje. Zdravniki to
vedo, pred pacienti pa se to prikriva.
9. Javnost tudi ni seznanjena, da obstaja v cepivih na kupe t.i.
prikritih virusov, ki jih je težko prepoznati in izolirati. Ti
povzročajo vrsto hudih degenerativnih možganskih obolenj. Pojav teh
obolenj je v zadnjih 20 letih dobesedno eksplodiral! Prav tako
avtoimunske bolezni, kot so astma, diabetes tipa 1 itd., vse pa je
posledica cepljenj
10. Poleg samih virusov so zelo zaskrbljujoči tudi adjuvansi,
kakršen je skvalen. Ta ima za posledico izbruh drugih avtoimunskih
bolezni – lupes, multipla skleroza, revmatoidni artritis. To so
potrdile tudi številne študije na živalih.
11. Ta najnovejša cepiva so odobrili po hitrem postopku, ne da bi
uporabili običajen pristop k preizkušanju varnosti in učinkovitosti
(ki že itak ni posebno zanesljiv …)
12. Vsi nam zagotavljajo, da so bile opravljene študije o varnosti
vakcin, ne povedo pa tega, da so bile te študije opravljene na
različici cepiv BREZ ADJUVANSOV, medtem ko ljudi pa cepijo z
različico, ki adjuvanse vsebuje.
13. Dr. Blaylock zato napoveduje še precej več smrti zaradi
cepljenja kot kdaj prej ter pojavov Guillain-Barrejeve paralize (
http://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=40406), medtem ko
nosečnice izpostavljajo plod nevarnosti shizofrenije in avtizma.
Velika je tudi nevarnost še za druge nevrološke bolezni. Ker dojenčki
dobijo še druga cepiva, od katerih nekatera zatrejo delovanje
imunskega sistema (n.pr. MMR), to pri njih poveča tveganje za smrt.
14. Cepivo torej ne le da ni učinkovito, ampak ima še nevarne
stranske učinke.
15. Napovedi o visokem odstotku smrtnosti, če se ne cepimo, so
čiste blodnje in niso osnovane prav na nobenem znanstvenem dejstvu.
16. Dr. Blaylock je preveril vse znanstvene študije, ki obstajajo o
skvalenu: le tri študije trdijo, da je varen. Prvo je objavil
Novartis, ki skvalen v svojem cepivu uporablja, drugo je objavil
Tyronne, ki skvalen izdeluje, tretjo pa ameriško Ministrstvo za
obrambo. VSE ostale študije (se pravi, vse tiste, ki so bile
neodvisne), so potrdile nevarnost skvalena in dejstvo, da povzroča
hude avtoimunske bolezni
17. Gre torej za ostudno, načrtovano pobijanje ljudi, zlasti pa
imunsko ogroženih – se pravi otrok, starostnikov, nosečnic in bolnih
ljudi
18. Izdelovalci se izgovarjajo, da se skvalen nahaja v kozmetiki in
mnogih živilih, ter da zato ni nevaren. Toda velika razlika je med
tem in pa med vbrizgavanjem sintetičnega skvalena v mišico. Tak način
ustvarjanja »imunosti« je nenaraven – posledica je možgansko vnetje,
izgub spomina, izguba koordinacije gibov … To se lahko pojavi mnoga
leta pozneje. To je v znanstveni literaturi odlično dokumentirano, a
zagovorniki cepiv si še kar zakrivajo oči.

že tudi v najmanjših koncentracijah poškoduje možgane. Tam se kopiči
in ostane v možganih desetletja, pogosto tudi do konca življenja.
20. Cepiva vsebujejo tudi aluminij - prav tako strup za možgane.
Tudi aluminij se v možganih kopiči, povzroča pa vnetja,
alzheimerjevo, parkinsonovo in lou-gehrigovo bolezen.
21. ALS oz. amiotrofična lateralna skleroza je napredujoča bolezen
motoričnih (gibalnih) živčnih celic v možganski skorji. Pojav ALS se
je pri ameriških vojakih po cepljenju povečal za 200 %.
22. Če sta živo srebro in aluminij prisotna hkrati, škodljivo
delovanje drug drugega še potencirata!
23. V ZDA oblasti trdijo, da bo zaradi nove gripe umrlo nad 90.000
ljudi. To pa je popolna laž. Za navadno gripo tam letno umre ca. 1500
ljudi, nova gripa pa je, kot povedano že na začetku, milejša od
običajne.
24. Ljudje, ki živijo in se prehranjujejo zdravo ter skrbijo za
svoj imunski sistem, niso praktično v nobeni nevarnosti, da bi
zboleli za novo gripo (ali staro gripo).

NASVET DR. BLAYLOCKA: Če ste se zaradi pritiska v službi prisiljeni cepiti,
lahko blokirate sistemske reakcije, če takoj po injekciji pritisnete na
mesto vboda zelo hladno krpo, še bolje pa oblogo z ledom. Nadaljujte z
oblogami par dni. To omili tudi reakcije možganov (ker smo preprečili
sistemsko reakcijo). Še zlasti s tem pomagamo otrokom (pri vsakem
cepljenju, ne le pri tem). Pomaga tudi jemanje turmerika ali kurkume,
kvercetina in vitamina D, v kombinaciji z ribjim oljem (in še z malo
olivnega olja, zaradi boljše absorbcije). Otroci potrebujejo 2.000 IU
vitamina D na dan, odrasli pa 5.000 do 10.000 IU. Ta mešanica ne le ublaži
pretirane reakcije na virus (citokinske nevihte, več o tem preberite tule:
http://www.jana.si/aktualno/vroca-tema/Nova-gripa-ubija-tudi-mlade-in-zdrave.html
), ampak tudi pomaga tvoriti snovi, ki pobijajo viruse, bakterije, glivice
itd. Pomaga tudi jemanje multivitamina, zlasti pri starejših. Z dobrim
multivitaminom se nevarnost za smrt zaradi gripe zmanjša na manj kot
stotinko odstotka.

Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (3.12.2009 18:04:16)

Naty, bbbrrrrrr na tale članek! [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] me kr strese pa dlake pokonc postavi.... [sm=smiley5.gif][sm=smiley5.gif]

Po vsem tem bi najraje Eline NE cepila pri vseh teh "obveznih" cepljenjih...

... kam gre ta svet... [sm=smiley13.gif]

sahary -> RE: Celjske in okoliške mamice (4.12.2009 23:51:26)

pozdravljene

bi mogla že včeri napisat, da sva prišle domov pa me skoz cajt baše...

v glavnem , vzeli so kri, pravzaprav moram napisat jemali so ji kri ene 15min, boga revica kričala da sem že jst skor sestre nadrla...tako dolgo da se je kri začela v cevki strjevat...no in potem so jo piknale še v prst (prej v žilo na dlani) da so potem s prstka nacuzale 2 ampuli!!! ojoj boga moja punčka.. je bla gnila, lase ko da bi jo polil, pa bodi tud čist moker...
in takoj po odvzemu mi rečejo naj greva na kliniko slikat pljučka (ona pa mokraa pa sum na pljučnico) tak da sem uro sedela tam da se je malo osušila, potem sva šle na rentgen, potem nazaj na inhalacije ventolina... seveda spet ni šlo brez boja, komu bi se pa dopadla maska na faci pa da nek čudnega vonja zrak vn piha...
no in so naju pustili domov, ker izvidov rentgena do 7h zvečer ni bilo!!! jih pričakujem jutri ampak baje da ni  pljučnica, no sam jaz ne vem kaj naj bi bilo.... po enem tednu jemanja antibiotikov ima mala CRP (vnetni faktor, normalen je od 4-8) ona 68!!!!! in po pljučkah ji poka, piska, hrope, vreje...
no imava zdaj doma nek nov antibiotik na 12h ki sem ga nesla nazaj da sem vprašala če je normalno da je tako zrnast (jaz sem mislila da se je pokvaril al kaj) da ma not kot male kamenčke med tekočino, mater še arf je bolj tekoč,pa je baje normalno tak.......pa inhalacije ventolina, na 6 ur

no lahk rečem da je stanje boljše, seveda kako ne bi bilo, umetno jo zdaj šopamo da jo gor drži mene pa že kr skrbi kaj bo po 10h dneh ko prenehama s temi zadevami...upam da se ne ponovi spet...
res ni hujšega kot bolan otroček rče bi lahko bi bila bolna namesto nje, pravzaprav namesto vseh 4h, bi lažje prenašala bolezen kot da jih gledam pa ne vem kako naj pomagam...no sej ste vse mamce tuki enake ane

joj naty taya kriza res... men se vsa ta cepljena sploooh ne dopadejo... ne vem no pa kr vse je obvezno...jaz sem prvemu sinku dala ad3 kapljice in se je tako zvijal da sva oba jokala tist popoldan potem pa nikoli nobenemu več (so tak v hippu neki dobili) je moj bil tako jezen je reku da ne razume zakaj vsi ti dohtarji tako šopajo otroke z zdravili...no in pol jaz pametna na pregledu rečem ja da jaz pa ad3 ne rabim ker mu jih ne bom dajala ker saj indijanci jih tud nimajo pa so vsi gor zrastli
in mene dohtar napade da dobr, ampak da bo povedal in da bom kazensko odgovarjala če bo mali mel vnetje možganske ovojnice, itd...mislim halooooo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

no jaz sem pol pri vseh otročkih sama opozarjala ja da naj mi jih da, da mi jih že primanjkuje ...pa skrbno stran metala doma...

in prav naravnost gaaaaaabi se mi  ta farmacevtska industrija, v želji po zaslužku ne izbirajo sredstev, najraje bi vidli da bi bli vsi hudo bolni in rabli ogromno zdravil

in se čisto popolnoma in absolutno strinjam da je pri tej gripi najbolj pomembno cepljenje, seveda, zato je "bila ustvarjena", gripa in panika okol nje

oh ja tako pri meni bolj bolno vse skupi

upam da ste ostale zdrave, pa seveda vaši štrumfeki

mi pa v nedeljo na eno 80 letnico, naše "posvojene" babice tule, sosede...komi čakam da jo moji fantje presenetijo s šopki in pesmico

pa lep vikend , čimbolj čokoladen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

aja seveda če vas od nedelje naprej ne berem pomeni da ste ble med taporednimi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Naty*Taja -> RE: Celjske in okoliške mamice (5.12.2009 19:45:16)

Hojla - ja Sahary, si neki takega kot jaz, kar se AD3 tiče, sem jaz tudi prebrala ene par cvetk. En mali je zašel v dihalno stisko, ker je s tem vragom nečesa (sem zdej že pozabla) predoziral. Pa take... no jaz sem kr od začetka že rekla, da devam, pa nisem nobenmu - imam na zalogi, če ktera rabi! Se je Urban od dveh kapljic tako zvijal in drl, da sem hudiča zabrisala v smeti še isti trenutek. Kje pa rabjo naši kerlci - a niso ble te kapljice kao proti rahitičnosti? Naši otroci pa močni, da držijo glavce gor že dan po rojstvu, če jih daš na bušija. Pa ja de, da rabjo. Je pa res, da je sosedovemu začelo ful pokati po kosteh zdej (je tolk star, kot moj Urbi) pa sva z našo tamlado kr mal pomisle, če mu pa le ne manjka kej od tistga - in mu je začela devat - in po začetnih groznih krčih, ki so se kake dva meseca nazaj umirili in so imeli blažen mir, se je mali spet začel zvijat! Bedarija, je že neki narobe s tem sranjem, da jih tak zvija. Kar se pa rednega cepljenja tiče sem pa jaz kr fejst razmišljala zdej pri Urbanu, če ja, al ne...pa sem vseen dala.Upam, da mi čez 15 let ne bo žal! EH; prekleti denar pa to!! Vsi se samo pehajo za materialom pa četudi preko trupel! Kak gre men to na jetra!
No pa dost o tem. Mi smo kolikortoliko zdravi in upam, da ne fašemo spet kakega hudiča. Vztrajno delam na preventivi, pa bomo vidli.
Vi se pa tudi držte vsi skup...

Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (5.12.2009 20:08:32)

Zanimivo glede teh ad3 kapljic... js sem jih dokaj redno dajala, do poletja, torej nekje do njenih sedmih mesecev. PA ni bilo od vsega začetka nič krčev, NIČ! Poleti sem nehala, na jesen pa večinoma pozabila na njih. Zdaj sem polovico flaške vrgla stran... je bila odprta že od spomladi.

Naty*Taja -> RE: Celjske in okoliške mamice (6.12.2009 9:03:28)

Ja Bethany sej pravim, da so redki, ki jim ni nič. Večino pa zvija.

limonita -> RE: Celjske in okoliške mamice (6.12.2009 16:51:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...
aja in glede spreme in raka na grlu- ja sem tud jaz zasledila da je veliko raka na grlu s tega naslova pri ženskah, odkar je svet bolj sodoben in orala ni več nek bavbav... tako da je res, bethany, pa če se še tak čudno sliši

...

aj ja!! [sm=smiley3.gif] [sm=smiley3.gif] ta povezava pa men ni smiselna... sperma ne more povzročat razvoja rakavih celic! Sej ni strup, haaalooo?? [sm=smiley29.gif] Ne vem, no... js še vedno mislim, da je to neka neumnost in da je razlog čist nekje drugje, predvsem v načinu življenja in prehranjevanja. Če se motim, to z veseljem priznam, če mi kdo dokaže s kakimi raziskavami o tem, hehe...

Živjo punce, to o raku na grlu je čista resnica. Ampak krivec ni sperma, pač pa virusi HPV. Torej, tako kot se lahko dobi raka na materničnem vratu, se ga lahko dobi tudi v grlu. Logično, kajne?

Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (7.12.2009 13:15:57)

IZVIRNO SPOROČILO: limonita

...
aja in glede spreme in raka na grlu- ja sem tud jaz zasledila da je veliko raka na grlu s tega naslova pri ženskah, odkar je svet bolj sodoben in orala ni več nek bavbav... tako da je res, bethany, pa če se še tak čudno sliši

...

aj ja!! [sm=smiley3.gif] [sm=smiley3.gif] ta povezava pa men ni smiselna... sperma ne more povzročat razvoja rakavih celic! Sej ni strup, haaalooo?? [sm=smiley29.gif] Ne vem, no... js še vedno mislim, da je to neka neumnost in da je razlog čist nekje drugje, predvsem v načinu življenja in prehranjevanja. Če se motim, to z veseljem priznam, če mi kdo dokaže s kakimi raziskavami o tem, hehe...

Živjo punce, to o raku na grlu je čista resnica. Ampak krivec ni sperma, pač pa virusi HPV. Torej, tako kot se lahko dobi raka na materničnem vratu, se ga lahko dobi tudi v grlu. Logično, kajne?

AAAA! To je pa nekaj čisto drugega!! Čisto logično, ja!! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

katja_p -> RE: Celjske in okoliške mamice (8.12.2009 19:58:06)

Oj!

sE  vam sploh ne utegnem več javit in sm kr mal zanemarla.

Za nami je že pihanje prve svečke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/torta.gif[/image] , darila so zaenkrat še v modi, ena bolj, druga malo manj ...

Sicer pa izkoristim tiste 3 urce, ko je doma in se igramo, pol gre pa ob 19.00 spat.

Hodimo še ne - razn če jo za roke držiš, neki se pogovarja sama s sabo, razen mama, atata, papa, še ne razumem še nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Se vam še kaj javim, da boste vidle, da še živim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (11.12.2009 10:26:50)

KJE PA STE VSEEEEEE??? [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Dali* -> RE: Celjske in okoliške mamice (11.12.2009 20:53:21)

...

Dali* -> RE: Celjske in okoliške mamice (11.12.2009 20:54:02)

KJE PA STE VSEEEEEE??? [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif]

Pečemo piškotke, hehehehe :)))))))))

Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (12.12.2009 8:28:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

KJE PA STE VSEEEEEE??? [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif]

Pečemo piškotke, hehehehe :)))))))))

jupiiii, torej moram obvezno drug teden na obisk k vam, na kavico in piškotke... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sahary -> RE: Celjske in okoliške mamice (14.12.2009 0:18:52)

http://elfyourself.jibjab.com/view/E12TzZoowEOtVr1zbPop 

HOJLA tale link je naša letošnja internetna hip hop voščilnica
jaz se jih kar ne morem nagledat   [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pekli smo tud kekse
sem hotla naložit fotko pa shrani.si ne dela že 2 dni

kaj več od mene jutri

Lolita23 -> RE: Celjske in okoliške mamice (14.12.2009 19:52:50)

Hey hey!!!

No pa da se še jaz kaj javim tu:)

Tjaša raste, že kar fajn hodi ob opori, no gospodična bi že kar rada tudi brez opore.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Vstane tudi zdaj pravilno, plazi se pa še kar ko vojak po blatu, ni interesa za kaj drugega.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

jaz že pošiljam prošnje za delo in dobivam prve negativne odgovore, ma kaj češ[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Se še kaj javim, po resnici mi ni kaj več do forumov, pogledam redko...

sahary -> RE: Celjske in okoliške mamice (21.12.2009 23:48:05)

Pozno, pa vseeno iz srca vse naj naj Tjašiki!!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image]

in kaj zdaj kaj vas je res vse parkelj odnesel??? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

eno vprašanje: kje še lahka shraniš slike da jih potem lahko sem kopiraš in objaviš?? ker shrani.si že neki časa  ne dela...

midve sva -trkam- končno zdrave!!! me je pa ful strah da kaj ne stakne, zdaj ko sva prebolele plučnico se mi zdi da je čisto rahla...
ma pa strašen apetit zadnje dni se mi zdi da raste sam še v širino [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

jutri še morm nakupit darila, nežka dobi medo pooja in knjigico (verjetno še kako kiklco hello kitty), knjigice fuuul obožuje ure in ure bi lahko sedela pa da ji nekdo razlaga pa liste obrača pa slikice kaže...
za fante pa še nisem naštudirala...najraj bi jim eno kvalitetno mizo za ročni nogomet kupla sam sem mal pozna za iskat...bojo mogle kake lego kocke zaležt...

kaj pa vaši malčki dobijo, upam da ne kake sladkarije...no naši dobijo rocherje, to je vse, in tud ko obiski hodijo mam veliko kartonasto škatlo pa kr not mečem te zadecve da ne vidijo pol jim pa januarja dam da nesejo v šolo pa  v  vrtec da ne pohrustajo vsega sami doma

se pa zelo veselim božiča ne vem kaj mi je letos, ampak tako lepo je te male glavice gledat v soju teh lučk in videt kako so nestrpni okol daril....

deeeejte no kaj napisat noooo a bom mogla to met za božično željo al kako???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (22.12.2009 8:28:59)

Hoj hoj,

sam res!! Tako zatišje tle gor, da joj!! Js tud nimam volje pisat, če se nič ne dogaja. Bo treba spet kako pikantno debato začet... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Parkljev pri nas ni bilo, je bil pa Miklavž in to precej radodaren. Elina je poleg vseh drobnarij dobila plastične sanke in smo kar takoj tisti dan šli iskat sneg, ga našli na Golteh, ravno toliko, da smo jih lahko sprobali in se ji dopadejo. Je uživala sto na uro. Naslednji vikend pa še skok na Roglo, na konkretn sneg, tokrat še s Tjašo, pa če ne bi bilo sibirsko mrzlo, bi bilo super. Tak je pa grozno veter bril in naletaval sneg, da brrrrrrr.... Sej veste, kak je na Rogli ali zelo lepo ali pa zelo neprijazno vreme. Neke vmesne variante ponavadi ni. [sm=smiley1.gif]

Kar se tiče božičnih daril, midva bova letos skromna, se pozna na manjšem proračunu, ko js (še) nisem na šihtu. Domači dobijo fotoknjige in koledarje s fotkami Elininega prvega leta. Brez kakih sladkarij in ostalih malenkosti. To je za mene samo metanje denarja stran. Pa tudi na splošno smo se zmenili, da ne bomo kupovali sladkarij, ki se potem samo kopičijo celo leto po kleti in shrambah, ampak raje sveže in suho sadje.

Sahary, to glede sladkarij pri otrocih se čist strinjam in dobra ideja, da takle v vrtcu razdelijo. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Drugače pa bo Elina dobila od naju in babice in dedija kot skupno darilo mali avto Mini na nožni pogon in na pedalke, ki ji bo služil namesto poganjača, pa še kar nekaj let v prihodnost.

Shranjevanje slik, če shrani.si ne dela, lahko poskusiš še na slikomat.com. Tist običajno gre.

Sahary, super da ste zdravi. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Za ohranjanje zdravega stanja pa ti priporočam, da tamali (pa tudi sebi in ostalim) dodajaš probiotike, da delajo red v črevesju in skrbijo za imunski sistem. Jih v običajni hrani ful premalo dobimo v telo. Js imam od florazym, ima jih pa tudi medex, pa še enih par obstaja. Pa js Elini dodajam še zjutraj v mleko žličko sirupa od Medexa Čebelica
Maja.

Tako, zdej pa pozivam, da se vse čveke do konca leta še oglaste kej tle! [sm=smiley1.gif]

Lolita23 -> RE: Celjske in okoliške mamice (22.12.2009 9:24:30)

Hey!!

božična darila Tjaša dobi tak sintizajzer z živalicam, in seveda polno glasbe, ker je mala prava plesalka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Tastu, tašči in ostalim nič, smo se tak dogovoril otrci ja, mi pa ne, ker je lepše in boljše, da ta čas ko ga bi zgubljal po trgovinah in študiral kaj kupit na koncu pa kupiš itak kramo, rajse skupaj preživimo::)Svaka peljeva na bowling(men so bolj všeč take stvari), moj pa nima nobenih rokavic, dobi od mene to in pa karte za tekmo:))sam še kar ne vem katero::)

Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>