Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (23.11.2009 14:32:18)
|
... sicer sem pa js tud smotana: šimfam, kak je forum mrtev, sama pa tud nič kaj ne pišem več... eh... [sm=zardeva.gif][sm=zardeva.gif] se bom popravila! [sm=smiley1.gif] Torej, mi smo včeraj že praznovali Elinin rd, je sicer res šele jutri, ampak edino vikend je varianta, da se vsa familija zbere skup in nekaj v miru pripravi. In je odlično izpadlo. Elina je najprej mal z rezervo in strahom gledala toliko ljudi okoli sebe, ker jih ponavadi res ni več kot štirje, pet odraslih... Potem pa se razživela in uživala ob novih pridobitvah, se pravi igračkah. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Danes smo se šli kopat v Laško, da je po dolgem času spet malo čofotala v bazenu, seveda noro uživala in se veselo plazila po tistem malem otroškem bazenčku. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]No, hkrati pa sem tudi vidla, da so organizirali plavanje dojenčkov, se je že začelo z novembrom, tak da moram preverit, če se še da vklopit al je treba počakat na nov krog. Za jutri ji bom še js eno tortico naredla, toliko da bo za na fotke. Bomo imeli fotošuting nas treh, da bo prvi rd res dobro zabeležen, hehe ... Včeraj pa je torto naredila od mojga teta, ki je majstrica za take stvari in sicer belo okroglo, gor pa je ležal bacek jon. In to FUL originalen, pa seveda užiten, hehe... Svetovna je bila!! Pa seveda odličnega okusa... Bojo fotke na FB. Tak, na kratko od mene... aja, drugače pa sem še vedno brez šihta, še vedno na zavodu, Elina gre z dec, torej drugi teden, v varstvo, js pa pospešeno iskat šiht. Pa nekaj se mora najdit, noooo... [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] lep dan!! spet se je sonček pokazal, jupi!
|
|
|
|