Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (1.7.2009 14:16:03)
|
Ooooo, kak lepo, da vidimo še kake druge dojenčke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Js sem se že mal naveličala sam slikce naše gor devat, hehe. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bravo, Nik za mini avtoček, in Bravo Alina za gunglco! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Elina ima tud ful rada gunglco, je lahko kadarkoli in za ful dolgo notri. Hrana: naša pa ful lepo je, sploh sadje. Če le ni prekislo, pol se kremži. Pa tudi zelenjava gre kar lepo po grlu, sam ji moram mal solit. Včeraj ji pripravim zdrobovo juhco s korenčkom, brokolijem in malo bučke, rahlo solim in vse skupaj zmiksam. To je že jedla par dni nazaj in to zelo lepo. Včeraj pa se mi po prvi žlički začne ful pačit in kremžit, po drugi ven špukat, po tretji spet špukanje, malo počakam, čez par minut spet probam in spet špuka. Pa vzame moj stvari v roke in ji dodama v posodico dve zrni soli, rahlo pomešama in še enkrat probama. Se je hotla spet kremžit, pa naenkrat "pride na žmah" in začne tako jest, kot da ni že cel dan. Je pojedla skor 2 dcl juhce. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Res je hecna, hehe!
|
|
|
|