Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (29.6.2009 21:56:58)
|
Vreme: je pa iber bedno. [sm=zmeden.gif] Sonce, dež oz. naliv, pa spet sonce, ful vroče, se kuham v stanovanju in vštekam klimo, pa se spet ulije... Pa kaj je zdaj to? A smo aprila? Pa š takrat je bilo bolj stanovitno vreme kot pa zdele zadnja dva tedna. Jebelacesta, noooo!! [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] me jezi, ko nimam vpliva na vreme... samo na to, kako se sprijaznim z njim, pa mi nekak ne uspeva več... [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] No, če bo jutri dopoldne res sončno, kot napovedujejo, se s Katjo napotima proti mestu. Dali, se dobimo na kavici?? Upam sam da ne bo prevroče in tak soparno kot zadnje dni. Pol se mi Elina ful buni v vozičku, ko ji je vroče... Dojenje: js študiram, kako prenehati dojiti. Pa ne da bi že nameravala pospravit zize, sam tak v naprej mal študiram. Pri naši bo očitno treba postopoma. Čez dan sem itak že kr precej oklestila ponudbo domačega mlekeca. Samo še zjutraj, ko se zbudi, pa občasno enkrat čez dan, ponavadi pred spanjem, pa seveda zvečer in če je treba, ponoči. Torej maks. 5x. Ker če bi pa kr naenkrat hotla nehat, pa ja že po enem dnevu nedojenja zize eksplodirajo... Kako se jih spravi nazaj v red?? Ko pa neham dojit, pa v akcijo hujšanja... si grem že na živce s temi viška kilami... [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|