Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 21:34:05
|
|
|
|
sonček85
|
2soncek2 - Nina Rmmaja - Dane Rmmaja - Fran Sobra - Tenea
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 21:34:13
|
|
|
|
sonček85
|
APRILSKE IN ,KI SO MALO POHITELI IME DATUM PDP NAŠI APRILSKI ZAKLADKI Rmmaja 18.02. 25.4.2009 FRAN (1205g) in DANE (1600g) 2soncek2 26.02 09.04.2009 NINA( 2200g-45cm ) sobra 05.03 15.04.2009 TENEA (2155g -44 cm) Miška2006 11.03. 01.04.2009 NINA (2500g -48 cm) ČESTITKEEE
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 21:53:13
|
|
|
|
*Junona*
|
Čer čveke. STE PRIDNE, VAS JE PRAV UŽITEK BRAT. Pardon, ker pišem z velikimi, po nesreči sem vklopla in se mi ne da popravit. Tinaaja, stave so dobra ideja. Jaz pravim, da sta naslednji Janja in nmag.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 21:53:33
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja sonček jaz imam nekaj takega... Lepa vreča.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 21:54:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Detelja zdaj si pa tudi uradno ultra čveka! za 5 zvezdic! Pridna, res. In tako skrbno skrbi, da zjutraj dobimo super zajtrk.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 21:55:01
|
|
|
|
*Junona*
|
Sonček, mene je pa moj dans v Maca peljal na Flurrija in naju je tvoja sestra postregla. Sem ji poveala, kdo sem.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 21:55:36
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Mater, ko bi mi zdaj slučajno en takle pomočnik slučajno zašel pred moja vrata....ta bi trpel (mojega namreč ni doma)! Kaj bi mu pa naredila?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 21:56:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Če lahko povečan apetit prevedem kot "manija na sladko", pol bi jaz morala že desetkrat roditi. Js tut! Dans ni da ni, tolk sladkega sem pojedla.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 21:57:35
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Evo me, spet sem tu. Sva se z dragim najedla in šla kar malo počivat, če je pa že tak dan. Je tako blaženo zaspal, da se mu je kar smejalo. Jaz pa sem danes svoje že odspala , tako da sem ga enih 15 minut samo gledala, kako spi kot dojenček. V takšnih trenutkih bi ga najraje kar pojedla, tako ga imam rada . Ko sem ga gledala v obraz, sem se spraševala, kako bo izgledala najina deklica: kakšne bo imela ustnice, pa očke, pa nosek, kako bo šobila čobico, se smejala ... Drage moje, kako bomo srečne, ko nam bodo dali naše otročke, ki sedaj rastejo v naših trebuščkih, po porodu na prsi! Tako da strahovi gor ali dol, porod bomo lepo fino poštimale in potem bomo mamice. Ene celo prvič! Jupi! Tole si pa tako lepo napisala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:03:31
|
|
|
|
*Junona*
|
Nobene ni. Zdej grem pa pod tuš potem pa en film pogledat. Baje grozljivko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:20:29
|
|
|
|
brigita23
|
alo punce Vrjetno ste šle že vse v vodoravni položaj in stiskate svoje drage . Jst sem bila pa danes cel dan tak pridna, da še na rr nisem utegnila priti No v glavnem sem oprala večina cotk za našega dojenčka in jih večina tudi zlikala.....joj kokje to luštn del, pa čeprav sovražim likanje . Dobila sem sms od svoje dobre prijateljice, da je ponoči rodila punčko in sem bila zelo vesela, saj zdaj vem da počasi prihajam jst na vrsto . Počutila sem se danes zelo dobr, mi je vrjetno zjutraj un sendvič iz Klasja dal moči . Kuhali nismo, me je dragi povabil na pozno kosilo....no sej sem si zaslužila a ne ? Tudi posteljnino sem preprala in prelikala, tako da bom lahko zdej malce bolj mirna ko vas bom brala na rr kok mate že vse zrihtan. Zdej vas grem pa mal prebrat, pa da normo izpolnim....se bojim Junonce in Sončka, da me ne bi iz rr vrgla .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:25:13
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce Vrjetno ste šle že vse v vodoravni položaj in stiskate svoje drage . Jst sem bila pa danes cel dan tak pridna, da še na rr nisem utegnila priti No v glavnem sem oprala večina cotk za našega dojenčka in jih večina tudi zlikala.....joj kokje to luštn del, pa čeprav sovražim likanje . Dobila sem sms od svoje dobre prijateljice, da je ponoči rodila punčko in sem bila zelo vesela, saj zdaj vem da počasi prihajam jst na vrsto . Počutila sem se danes zelo dobr, mi je vrjetno zjutraj un sendvič iz Klasja dal moči . Kuhali nismo, me je dragi povabil na pozno kosilo....no sej sem si zaslužila a ne ? Tudi posteljnino sem preprala in prelikala, tako da bom lahko zdej malce bolj mirna ko vas bom brala na rr kok mate že vse zrihtan. Zdej vas grem pa mal prebrat, pa da normo izpolnim....se bojim Junonce in Sončka, da me ne bi iz rr vrgla . Pridna, da si vse tako uredila. Si kar malo bolj brez skrbi, kajne? Kam sta šla na papat za kosilo? Joj, sem radovedna.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:26:48
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jutro vsem!! No pri nas sije sonček izza oblakov,snegec gre,... vse i svašta,kr neki tinaaja.hvala ,je šel še sedaj k svojmu pa bo vidu če ga bo dal na kake preiskaver k včeraj je šel dežurnemu pa je rekla če v roku 3h od takrat k se je začelo ne bo bolje naj gre v B mu je napotnico kar napisala ,pa je zaspal,jaz sem mu pustla okno odprto da je mel zrak,vedro če bi še bruhal in brisačo.Spal je pa na kavču če bi moral letet na wc ko je bližje pikaro.u hejla,a res je super a ne ,jaz komaj čakam, da se bomo vozičkali okol In kako si ti junona.hvala za pozdravčke.Ja mogoče bi se pa lahko tudi nama to naredilo če bi jedla jajčka pa sem imela pečen pa sva se neki spičila in sem jih potem stran vrgla saj veš oven sem pa sem trmasta za tista 3 jajca se pa res ne bom sekirala če so bila res jajca kriva,ker kosilo sva pa tko isto jedla pa ni bilo prej nič,šele po večerji štorkljica:ja tako blazino rueno s kjut živalcim imam jaz k mi jo je kolegica posodla detelja.hvala za zajtrk m kaj bom danes jedla,sem že lačna. Jaz sem imela pa danes lepe in grozne sanje(kr 3) prvo da sem rodila kr doma na postelji in da sem bila en dva tri konec mali je pa tak veseljaček bil,pa da sem potem še enega rodila čez pol ure potem enega ki ga raje ne bom povedala ,ker je še mene strah in enega da je ena prišla z mojim in sem jo vprašala kaj bo pila pa reče jaz nič moj bo pa verjetno colo-hallo kako tvoj če je moj in pričakujeva otroka-kr neki Drugače sem pa spala k angelček ,razen tega da sem šla 2x na wc Sonček sem tudi jst imela danes grozne sanje , pa tud mene je moj v njih varal....in to z dvema , jst pa noseča zraven. Mislim ej adijo pamet....sva se pol zjutraj tako smejala ko sem mu razlagala A je tvoj kaj bolše? Upam da je vse ok.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:29:38
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce Vrjetno ste šle že vse v vodoravni položaj in stiskate svoje drage . Jst sem bila pa danes cel dan tak pridna, da še na rr nisem utegnila priti No v glavnem sem oprala večina cotk za našega dojenčka in jih večina tudi zlikala.....joj kokje to luštn del, pa čeprav sovražim likanje . Dobila sem sms od svoje dobre prijateljice, da je ponoči rodila punčko in sem bila zelo vesela, saj zdaj vem da počasi prihajam jst na vrsto . Počutila sem se danes zelo dobr, mi je vrjetno zjutraj un sendvič iz Klasja dal moči . Kuhali nismo, me je dragi povabil na pozno kosilo....no sej sem si zaslužila a ne ? Tudi posteljnino sem preprala in prelikala, tako da bom lahko zdej malce bolj mirna ko vas bom brala na rr kok mate že vse zrihtan. Zdej vas grem pa mal prebrat, pa da normo izpolnim....se bojim Junonce in Sončka, da me ne bi iz rr vrgla . Pridna, da si vse tako uredila. Si kar malo bolj brez skrbi, kajne? Kam sta šla na papat za kosilo? Joj, sem radovedna. ooooo a še ne spiš ...ja sem bolj mirna...pa še v lekarno sem si šla nakupit lanolin, pa nastavke za dojenje, pa te stvari . Sva šla kar k Ježu, nama je blizu....zdej zvečer sva šla pa še v Picoteko v Zreče na vsak pol pice ....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:31:11
|
|
|
|
brigita23
|
junona-a si že kupila nastavke za dojenje??? Jst sem hotela vzeti normalne pa je rekla da boljš da vzamem small ker naj bi lažje sesal. Kire maš pa ti?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:34:39
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junona-a si že kupila nastavke za dojenje??? Jst sem hotela vzeti normalne pa je rekla da boljš da vzamem small ker naj bi lažje sesal. Kire maš pa ti? Js nastavkov za dojenje ne bom kupovala. Če jih bom pa potrebovala jih bom pa naknadno kupila. Samo upam, da mi jih ne bo treba, ker se mi zdi to kot lizanje sladoleda čez šipo. A si nabavila Mustelo?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:38:18
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82 Jutro. Punce dajte mi nekaj povedati. 6.3. sem nesla na CSD vse papirje tako za porodniško kot tisti obrazec, da želim prejeti denar 270€ in ne paketa. Sedaj pa me zanima kdaj CSD nakazuje ta denar???????? Brigita:midva sva z dragim včeraj vseeno šla v BauMax kupit iverko debelino 8mm. Ti tam izrežejo kakšno mero pač želiš. Midva sva vzela kar za delo dolžino posteljice (dala 4€). 6mm pa nimajo. Če sem že kupila AC401 pol želim da to dela tako kot mora. Je pa ena napisala da na tistih letvicah Ac vseeno dela. Poskusi prej. Jaz se nisem tega prej spomnala . Sonček85:pregled imam 24.3 ob 8.30. Za tebe je to prehiter a ne? Aha hvala srečka, bova sprobala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:39:18
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junona-a si že kupila nastavke za dojenje??? Jst sem hotela vzeti normalne pa je rekla da boljš da vzamem small ker naj bi lažje sesal. Kire maš pa ti? Js nastavkov za dojenje ne bom kupovala. Če jih bom pa potrebovala jih bom pa naknadno kupila. Samo upam, da mi jih ne bo treba, ker se mi zdi to kot lizanje sladoleda čez šipo. A si nabavila Mustelo? Ne še je nimajo v mestu , grem jutri v Tuš bom vidla če jo majo tam
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:50:20
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa upam, da danes dobim AC, ki sem ga naročila preko soncek.si. Vse ste tako hitro dobile, pri meni pa nekaj mutijo. A si ga dobila Mi smo ga dali polnit in jutri ga sprobamo .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:51:55
|
|
|
|
*Junona*
|
Kaj sma sami na forumu? Se že vse stiskajo? Moj dragi tule zram mene spi.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:54:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa upam, da danes dobim AC, ki sem ga naročila preko soncek.si. Vse ste tako hitro dobile, pri meni pa nekaj mutijo. A si ga dobila Mi smo ga dali polnit in jutri ga sprobamo . Nisem ga še dobila. Čudno. Sonček ponavadi hitro pošlje.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:56:04
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja me back Pregled - vse ok, vzela bris za streptokok B, na oko pravi,d a sem se lepo zaprta, tko da zurka za rd nase princeske bo - sicer v druzinskem krogu, ampak bo Dobila canesten tableto za danes in pol 3 dni s kremo mazat pol pa do konca boraks vsak dan. Skratka, vse kuuul, mama happy Zdaj pa mal popucat od kuharije zjutraj in pol po naso pupo juhuhu vikend je skoraj ze tu za uspešno upravljen pregled....a si za streptokok B sama prosila da so te testirali?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:58:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kaj sma sami na forumu? Se že vse stiskajo? Moj dragi tule zram mene spi. Mojga pa ni doma , je šel z možom od moje sestre na en drink . Še dobr da mamo rr, da mam zdle kaj za brat pa se mal nasmejim našim čvekicam
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 22:59:26
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa upam, da danes dobim AC, ki sem ga naročila preko soncek.si. Vse ste tako hitro dobile, pri meni pa nekaj mutijo. A si ga dobila Mi smo ga dali polnit in jutri ga sprobamo . Nisem ga še dobila. Čudno. Sonček ponavadi hitro pošlje. aja nisem še nič naročevala preko sončka , upam da čimprej dobiš.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 23:01:47
|
|
|
|
brigita23
|
še mal pa bomo pišle na 4. del ...smo pridne a ne Junona si morava bušija spet mal poslikat...moj raste iz dneva v dan , ej men se zdi vsak dan večji. Joj komaj čakam da grem rodit, si predstavljaš še en mesec naju čaka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?