Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:05:34
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Evo me, spet sem tu. Sva se z dragim najedla in šla kar malo počivat, če je pa že tak dan. Je tako blaženo zaspal, da se mu je kar smejalo. Jaz pa sem danes svoje že odspala , tako da sem ga enih 15 minut samo gledala, kako spi kot dojenček. V takšnih trenutkih bi ga najraje kar pojedla, tako ga imam rada . Ko sem ga gledala v obraz, sem se spraševala, kako bo izgledala najina deklica: kakšne bo imela ustnice, pa očke, pa nosek, kako bo šobila čobico, se smejala ... Drage moje, kako bomo srečne, ko nam bodo dali naše otročke, ki sedaj rastejo v naših trebuščkih, po porodu na prsi! Tako da strahovi gor ali dol, porod bomo lepo fino poštimale in potem bomo mamice. Ene celo prvič! Jupi! Joj tole si pa res odlično napisala Jst si full želim, da bi bil otroček podoben svojmu atiju, se mi zdi da je tak lepo pogledat otročka in pol ko ugotavljaš, joj to ma pa po meni, to po atiju joj komaj čakam,.... ja sej maš prav, porod bo že, samo da bodo otročki ok in da jih bomo čim prej crkljale
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:06:52
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Če lahko povečan apetit prevedem kot "manija na sladko", pol bi jaz morala že desetkrat roditi. Men se vse lušta,.... sladko, slano, sadje, zelje,... vse
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:09:21
|
|
|
|
kpmk
|
Sončica85 ali lahko tole dodaš 01.04. 01.kpmk (25) (št. 1, št.0 ) CE
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Citat: Danes sem v P vidla, nosecko napravljeno v spalno srajco in plasc in zraven mozeka, ki je ze imel gor uno zascitno obleko.. in si sploh mislit ne more, da se malo pa mene tud to caka .. sploh ne dojemam Katera bo naslednja? a kaj stave pobiramo? tinaaja Mislim, da prvorodke nobena še čist' dobr' ne dojema. Ko se bo res začelo, bomo že vedele. Če ne drugače, nam bodo bebice med nogami ven pogledale in rekle: Kaj zdaj, a bo kaj, al' ne? Stave? Hm ... katera si upa?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:14:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr A zdej ste pa vse pobegnile? So se vrnili vaši joj....ta rr mi bo živce požrl...ko lepo napišem pa pošljem mi piše, da je nek error moj lubi dela...pa jutri spet...edina možnost, da je doma je nedelja, če se bosta sodelavcem neki zamenjala...bomo videli...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:19:00
|
|
|
|
detelja
|
jooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj............pop...bom ful se trudim pa pišem itd...pol pa dam potrdi pa mi noče objavit...piše kar naprej error...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:21:34
|
|
|
|
detelja
|
mene je malo prej klicala prijateljica in vpr. če se pripravljamo na porod...jaz pa...mmmmmmmmmmm nja sem rekla, da se še sploh ne zavedam, da lahko vsak čas gremo v rim...saj po eni strani prav...se vsaj ne živciram pa seiram kako bo...pač ko pride čas gremo pa bomo videli kaj nas čaka...do tistega časa pa pač uživamo in čakamo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:26:09
|
|
|
|
detelja
|
V dneh pred porodom lahko opazite še naslednje znake, ki pa naj vas ne zmedejo, saj ni nujno da se bo porod začel takoj po njihovem pojavu. Med temi znaki so: krvav izcedek iz nožnice, odluščenje čepa, povečan apetit, driska … Ponavadi se sluzast in malo krvavkast čep odlušči nekako dan pred začetkom poroda. to pa mislim, da je čist različno...pač en dan se ti lušta vse drugi dan pa ne morem nič vase spravit...pa tudi, če kaj takega poješ imaš lahko drisko pa ne pomeni, da greš rodit...bomo videle katere simptome bomo dobile preden bomo šle na letalo za rim...mogoče se bomo "polulale" mogoče pa bo začel en črviček po nas vrtat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:32:49
|
|
|
|
detelja
|
evo, zunaj je ful mrzlo in, če nimate doma pomočnikov vam jih pošiljam
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:37:08
|
|
|
|
kpmk
|
Jst sem pa res zdle sama doma in je fajn mal misli s hrane preusmerit na tele pomočnike Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:44:15
|
|
|
|
štorkljica
|
Čer! Malo prejle sem naročila preko spleta paket E od socialne službe, vam napišem kaj vse sem naročila: AVTOSEDEŽ PODLOGA ZA PRITRJEVANJE AVTOSED. ISOFIX POVIJALNE PLENICE ŽABICE V CELEM BOMBAŽNI KOMLETEK LESENA ROPOTULJA KRPICE ZA UMOVANJE. Na odločbi mi je pisalo, da kao lahko naročim komaj 8 dni po preteku vročitve odločbe, to bi bilo komaj v ponedeljek, ker prej ti kao kodo ne aktivirajo. Ampak jaz sem prej iz čistega firbca šla naročat in glej glej, koda je že aktivna. Tak, da zdaj že nestrpno čakam paketek!!! Me zanima...kje ste najbolj kupovale oblačilca za bebike (v kerih trgovinah), kot so recimo bodiji, žabice, pajaceki in take bolj potrošne stvari za sproti. Jaz sem mislila kupovat predvsem v BC, nekaj v H&M in v KIK trgovini. Mogoče še kaj v Sparu. Kaj priporočate?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:45:36
|
|
|
|
štorkljica
|
Detelja zdaj si pa tudi uradno ultra čveka! za 5 zvezdic!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:46:59
|
|
|
|
štorkljica
|
Mater, ko bi mi zdaj slučajno en takle pomočnik slučajno zašel pred moja vrata....ta bi trpel (mojega namreč ni doma)!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:51:09
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Čer! Malo prejle sem naročila preko spleta paket E od socialne službe, vam napišem kaj vse sem naročila: AVTOSEDEŽ PODLOGA ZA PRITRJEVANJE AVTOSED. ISOFIX POVIJALNE PLENICE ŽABICE V CELEM BOMBAŽNI KOMLETEK LESENA ROPOTULJA KRPICE ZA UMOVANJE. Na odločbi mi je pisalo, da kao lahko naročim komaj 8 dni po preteku vročitve odločbe, to bi bilo komaj v ponedeljek, ker prej ti kao kodo ne aktivirajo. Ampak jaz sem prej iz čistega firbca šla naročat in glej glej, koda je že aktivna. Tak, da zdaj že nestrpno čakam paketek!!! Me zanima...kje ste najbolj kupovale oblačilca za bebike (v kerih trgovinah), kot so recimo bodiji, žabice, pajaceki in take bolj potrošne stvari za sproti. Jaz sem mislila kupovat predvsem v BC, nekaj v H&M in v KIK trgovini. Mogoče še kaj v Sparu. Kaj priporočate? midva sva kar dosti stvari dobila...drugače pa sva kupila v h&m pa nekaj pajacev v šparu...drugače pa bomo kupovali kot ti praviš H&M, kik, pol mogoče kje kaj v tujini...pa določene stvari so se mi ful lepe zdele v oni trgovini, ko je včasih bil hardi-štorkljica to ti moraš vedet kje je
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:52:09
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Jst sem pa res zdle sama doma in je fajn mal misli s hrane preusmerit na tele pomočnike Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jaz se spravljam mal likat...saj nimam dosti, ampak tako rajši vsak dan malo zlikam pa je pol mir kot pa da pustim, da je cela gora...pa itak nikoli ne veš kdaj bomo šli na letalo za rim...čeprav jaz se še tolažim, da se bodo aprila včakal no, jaz bi tudi imela enega takega pomočnika
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:52:21
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk mene kr neki ven meče Sem še jst ratala lačna, ko berem, kak ste nekatere že večerjale jst mam zadnjih par dni full povečan apetit KRIZA res Ja, midve sma pa na istem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:52:29
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Čer! Malo prejle sem naročila preko spleta paket E od socialne službe, vam napišem kaj vse sem naročila: AVTOSEDEŽ PODLOGA ZA PRITRJEVANJE AVTOSED. ISOFIX POVIJALNE PLENICE ŽABICE V CELEM BOMBAŽNI KOMLETEK LESENA ROPOTULJA KRPICE ZA UMOVANJE. Na odločbi mi je pisalo, da kao lahko naročim komaj 8 dni po preteku vročitve odločbe, to bi bilo komaj v ponedeljek, ker prej ti kao kodo ne aktivirajo. Ampak jaz sem prej iz čistega firbca šla naročat in glej glej, koda je že aktivna. Tak, da zdaj že nestrpno čakam paketek!!! Me zanima...kje ste najbolj kupovale oblačilca za bebike (v kerih trgovinah), kot so recimo bodiji, žabice, pajaceki in take bolj potrošne stvari za sproti. Jaz sem mislila kupovat predvsem v BC, nekaj v H&M in v KIK trgovini. Mogoče še kaj v Sparu. Kaj priporočate? Fajn za paketek, jst sem tudi ravno danes dobila odločbo iz CSD ja, zbrala pa sem denarno pomoč, mi je pa čudn ker še nisem prejela nobene odločbe o porodniški in jo morem prejeti že v aprilu Mi2 sva kupovala bolj vsepovsod oblekce, tam ko so se nama dopadle, pa sma pol kr kupla,.... po moje bomo pol najbolj vidle kje je najboljš,.... me je pa presenetlo to, da se mi je zgodilo, da sem npr kupila dve stvari iste številke, v isti trgovini in ko sem oprala in posušila se mi je ena full skrčla ena pa sploh ne,.... pa sem pol za foro pogledala na etiketo in se razlikuje od države kjer so kaj naredil,.... to se nama je zgodil pr znamki Sparky-spar in BC,....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:52:56
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk mene kr neki ven meče Sem še jst ratala lačna, ko berem, kak ste nekatere že večerjale jst mam zadnjih par dni full povečan apetit KRIZA res ja se zgodi,pride tak jaz bom še ziher ka jedla,sem rekla mojmu da bom zdaj več kg gor dobila k pa prej v vseh 8m Jst se malo tolažim, s temle ko piše na rr koledarju: V dneh pred porodom lahko opazite še naslednje znake, ki pa naj vas ne zmedejo, saj ni nujno da se bo porod začel takoj po njihovem pojavu. Med temi znaki so: krvav izcedek iz nožnice, odluščenje čepa, povečan apetit, driska … Ponavadi se sluzast in malo krvavkast čep odlušči nekako dan pred začetkom poroda. pol bi jaz šla že včeraj jaz pa že prejšnji teden
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:52:58
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: kpmk mene kr neki ven meče Sem še jst ratala lačna, ko berem, kak ste nekatere že večerjale jst mam zadnjih par dni full povečan apetit KRIZA res Ja, midve sma pa na istem sam da nisem edina
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:53:06
|
|
|
|
detelja
|
en tak bi fajn bil
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:54:37
|
|
|
|
detelja
|
takega pa bi že včerja rabila, danes je to pač naredila sestra
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:56:29
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Če lahko povečan apetit prevedem kot "manija na sladko", pol bi jaz morala že desetkrat roditi. bonboni, čokolade.... ni da ni.... samo jaz sem pa začela tuhtat da mogoče pa je bebici to tako zelo všeč ( baje vpliva na plodovnico kar ješ) in sploh ne bo htela ven
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:56:38
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: kpmk mene kr neki ven meče Sem še jst ratala lačna, ko berem, kak ste nekatere že večerjale jst mam zadnjih par dni full povečan apetit KRIZA res Ja, midve sma pa na istem sam da nisem edina Jst sem se danes tist res prvič zavedala da počasi lahko kaj preseneti, prej me je le skrbel kako bo,... pa to ,... danes ko sem zvedla za prjatlco da je rodila, me je pa res zašpikal da se res bliža Rim Ko koga pokličem, je prvo vprašanje če sem še 2 v 1 ali je že novica
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:57:38
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr A zdej ste pa vse pobegnile? So se vrnili vaši joj....ta rr mi bo živce požrl...ko lepo napišem pa pošljem mi piše, da je nek error moj lubi dela...pa jutri spet...edina možnost, da je doma je nedelja, če se bosta sodelavcem neki zamenjala...bomo videli... Moj tudi se sploh ne bova videlo do nedelje do 8 ure....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 20.3.2009 18:58:16
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja takega pa bi že včerja rabila, danes je to pač naredila sestra Če tegale pošlješ k nam domov, mu bom že priskrbela delo javi,... grem kr nekaj potleh polit, da bo revež mel kaj za delat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?