|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
20.3.2009 18:05:34   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Evo me, spet sem tu. user posted image Sva se z dragim najedla in šla kar malo počivat, če je pa že tak dan. user posted image Je tako blaženo zaspal, da se mu je kar smejalo. Jaz pa sem danes svoje že odspala user posted image , tako da sem ga enih 15 minut samo gledala, kako spi kot dojenček. V takšnih trenutkih bi ga najraje kar pojedla, tako ga imam rada user posted image  user posted image user posted image . Ko sem ga gledala v obraz, sem se spraševala, kako bo izgledala najina deklica: kakšne bo imela ustnice, pa očke, pa nosek, kako bo šobila čobico, se smejala ... Drage moje, kako bomo srečne, ko nam bodo dali naše otročke, ki sedaj rastejo v naših trebuščkih, po porodu na prsi! user posted image user posted image Tako da strahovi gor ali dol, porod bomo lepo fino poštimale in potem bomo mamice. Ene celo prvič! Jupi! user posted image user posted image user posted image

Joj tole si pa res odlično napisala user posted image
Jst si full želim, da bi bil otroček podoben svojmu atiju, se mi zdi da je tak lepo pogledat otročka in pol ko ugotavljaš, joj to ma pa po meni, to po atiju user posted image user posted image  joj komaj čakam,.... ja sej maš prav, porod bo že, samo da bodo otročki ok in da jih bomo čim prej crkljale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
20.3.2009 18:06:52   
kpmk

Če lahko povečan apetit prevedem kot "manija na sladko", pol bi jaz morala že desetkrat roditi. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Men se vse lušta,.... user posted image  sladko, slano, sadje, zelje,... vse user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
20.3.2009 18:09:21   
kpmk

Sončica85 ali lahko tole dodašuser posted image

01.04.
01.kpmk  (25)                         (št. 1, št.0 )               user posted image    CE                           

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
20.3.2009 18:10:08   
Anonimen

Citat: Danes sem v P vidla, nosecko napravljeno v spalno srajco in plasc in zraven mozeka, ki je ze imel gor uno zascitno obleko.. in si sploh mislit ne more, da se malo pa mene tud to caka .. sploh ne dojemam   Katera bo naslednja? a kaj stave pobiramo?

tinaaja
Mislim, da prvorodke nobena še čist' dobr' ne dojema. Ko se bo res začelo, bomo že vedele. Če ne drugače, nam bodo bebice med nogami ven pogledale in rekle: Kaj zdaj, a bo kaj, al' ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stave? Hm ... katera si upa? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4504
20.3.2009 18:14:22   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

A zdej ste pa vse pobegnile? So se vrnili vaši user posted image

joj....ta rr mi bo živce požrl...ko lepo napišem pa pošljem mi piše, da je nek erroruser posted image user posted image

moj lubi dela...pa jutri spet...edina možnost, da je doma je nedelja, če se bosta sodelavcem neki zamenjala...bomo videli...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
20.3.2009 18:19:00   
detelja
jooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj............pop...bomuser posted image  ful se trudim pa pišem itd...pol pa dam potrdi pa mi noče objavit...piše kar naprej error...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
20.3.2009 18:21:34   
detelja
mene je malo prej klicala prijateljica in vpr. če se pripravljamo na porod...jaz pa...mmmmmmmmmmm njauser posted image user posted image  sem rekla, da se še sploh ne zavedam, da lahko vsak čas gremo v rim...saj po eni strani prav...se vsaj ne živciram pa seiram kako bo...pač ko pride čas gremo pa bomo videli kaj nas čaka...do tistega časa pa pač uživamo in čakamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
20.3.2009 18:26:09   
detelja
V dneh pred porodom lahko opazite še naslednje znake, ki pa naj vas ne zmedejo, saj ni nujno da se bo porod začel takoj po njihovem pojavu. Med temi znaki so: krvav izcedek iz nožnice, odluščenje čepa, povečan apetit, driska … Ponavadi se sluzast in malo krvavkast čep odlušči nekako dan pred začetkom poroda.

to pa mislim, da je čist različno...pač en dan se ti lušta vse drugi dan pa ne morem nič vase spravit...pa tudi, če kaj takega poješ imaš lahko drisko pa ne pomeni, da greš rodit...bomo videle katere simptome bomo dobile preden bomo šle na letalo za rim...mogoče se bomo "polulale"user posted image user posted image user posted image  mogoče pa bo začel en črviček po nas vrtatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
20.3.2009 18:32:49   
detelja
evo, zunaj je ful mrzlo in, če nimate doma pomočnikov vam jih pošiljamuser posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
20.3.2009 18:37:08   
kpmk
Jst sem pa res zdle sama doma in je fajn mal misli s hrane preusmerit na tele pomočnike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
20.3.2009 18:44:15   
štorkljica
Čer!

Malo prejle sem naročila preko spleta paket E od socialne službe, vam napišem kaj vse sem naročila:
AVTOSEDEŽ
PODLOGA ZA PRITRJEVANJE AVTOSED. ISOFIX
POVIJALNE PLENICE
ŽABICE V CELEM
BOMBAŽNI KOMLETEK
LESENA ROPOTULJA
KRPICE ZA UMOVANJE.

Na odločbi mi je pisalo, da kao lahko naročim komaj 8 dni po preteku vročitve odločbe, to bi bilo komaj v ponedeljek, ker prej ti kao kodo ne aktivirajo. Ampak jaz sem prej iz čistega firbca šla naročat in glej glej, koda je že aktivna. Tak, da zdaj že nestrpno čakam paketek!!!user posted image user posted image user posted image

Me zanima...kje ste najbolj kupovale oblačilca za bebike (v kerih trgovinah), kot so recimo bodiji, žabice, pajaceki in take bolj potrošne stvari za sproti. Jaz sem mislila kupovat predvsem v BC, nekaj v H&M in v KIK trgovini. Mogoče še kaj v Sparu. Kaj priporočate?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
20.3.2009 18:45:36   
štorkljica
Detelja zdaj si pa tudi uradno ultra čveka! user posted image user posted image user posted image  za 5 zvezdic!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
20.3.2009 18:46:59   
štorkljica
Mater, ko bi mi zdaj slučajno en takle pomočnik slučajno zašel pred moja vrata....ta bi trpeluser posted image user posted image user posted image  (mojega namreč ni doma)!

Neposredna povezava do sporočila: 4513
20.3.2009 18:51:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Čer!

Malo prejle sem naročila preko spleta paket E od socialne službe, vam napišem kaj vse sem naročila:
AVTOSEDEŽ
POVIJALNE PLENICE
ŽABICE V CELEM
BOMBAŽNI KOMLETEK
LESENA ROPOTULJA
KRPICE ZA UMOVANJE.

Na odločbi mi je pisalo, da kao lahko naročim komaj 8 dni po preteku vročitve odločbe, to bi bilo komaj v ponedeljek, ker prej ti kao kodo ne aktivirajo. Ampak jaz sem prej iz čistega firbca šla naročat in glej glej, koda je že aktivna. Tak, da zdaj že nestrpno čakam paketek!!!user posted image user posted image user posted image

Me zanima...kje ste najbolj kupovale oblačilca za bebike (v kerih trgovinah), kot so recimo bodiji, žabice, pajaceki in take bolj potrošne stvari za sproti. Jaz sem mislila kupovat predvsem v BC, nekaj v H&M in v KIK trgovini. Mogoče še kaj v Sparu. Kaj priporočate?

midva sva kar dosti stvari dobila...drugače pa sva kupila v h&m pa nekaj pajacev v šparu...drugače pa bomo kupovali kot ti praviš H&M, kik, pol mogoče kje kaj v tujini...pa določene stvari so se mi ful lepe zdele v oni trgovini, ko je včasih bil hardi-štorkljica to ti moraš vedet kje jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4514
20.3.2009 18:52:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Jst sem pa res zdle sama doma in je fajn mal misli s hrane preusmerit na tele pomočnike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm user posted image

jaz se spravljam mal likat...saj nimam dosti, ampak tako rajši vsak dan malo zlikam pa je pol mir kot pa da pustim, da je cela gora...pa itak nikoli ne veš kdaj bomo šli na letalo za rim...čeprav jaz se še tolažim, da se bodo aprila včakaluser posted image  no, jaz bi tudi imela enega takega pomočnikauser posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
20.3.2009 18:52:21   
frutolina

user posted image user posted image  mene kr neki ven meče user posted image user posted image
Sem še jst ratala lačna, ko berem, kak ste nekatere že večerjale user posted image  jst mam zadnjih par dni full povečan apetituser posted image  KRIZA res user posted image  

Ja, midve sma pa na istem user posted image  

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
20.3.2009 18:52:29   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Čer!

AVTOSEDEŽ
POVIJALNE PLENICE
ŽABICE V CELEM
BOMBAŽNI KOMLETEK
LESENA ROPOTULJA
KRPICE ZA UMOVANJE.

Fajn za paketek, jst sem tudi ravno danes dobila odločbo iz CSD ja, zbrala pa sem denarno pomoč, mi je pa čudn ker še nisem prejela nobene odločbe o porodniški in jo morem prejeti že v apriluuser posted image
Mi2 sva kupovala bolj vsepovsod oblekce, tam ko so se nama dopadle, pa sma pol kr kupla,.... po moje bomo pol najbolj vidle kje je najboljš,.... me je pa presenetlo to, da se mi je zgodilo, da sem npr kupila dve stvari iste številke, v isti trgovini in ko sem oprala in posušila se mi je ena full skrčla ena pa sploh ne,.... pa sem pol za foro pogledala na etiketo in se razlikuje od države kjer so kaj naredil,.... to se nama je zgodil pr znamki Sparky-spar in BC,....

Neposredna povezava do sporočila: 4517
20.3.2009 18:52:56   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image  mene kr neki ven meče user posted image user posted image
Sem še jst ratala lačna, ko berem, kak ste nekatere že večerjale user posted image  jst mam zadnjih par dni full povečan apetituser posted image  KRIZA res user posted image  
ja se zgodi,pride tak user posted image user posted image user posted image jaz bom še ziher ka jedla,sem rekla mojmu da  bom zdaj več kg gor dobila k pa prej v vseh 8muser posted image user posted image

Jst se malo tolažim, s temle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko piše na rr koledarju:

V dneh pred porodom lahko opazite še naslednje znake, ki pa naj vas ne zmedejo, saj ni nujno da se bo porod začel takoj po njihovem pojavu. Med temi znaki so: krvav izcedek iz nožnice, odluščenje čepa, povečan apetit, driska … Ponavadi se sluzast in malo krvavkast čep odlušči nekako dan pred začetkom poroda.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol bi jaz šla že včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa že prejšnji teden user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
20.3.2009 18:52:58   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

user posted image user posted image user posted image  sam da nisem edina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
20.3.2009 18:53:06   
detelja
en tak bi fajn biluser posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
20.3.2009 18:54:37   
detelja
takega pa bi že včerja rabila, danes je to pač naredila sestrauser posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
20.3.2009 18:56:29   
frutolina

Če lahko povečan apetit prevedem kot "manija na sladko", pol bi jaz morala že desetkrat roditi. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  bonboni, čokolade....user posted image  ni da ni....
samo jaz sem pa začela tuhtat da mogoče pa je bebici to tako zelo všeč ( baje vpliva  na plodovnico kar ješ) in sploh ne bo htela ven user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
20.3.2009 18:56:38   
kpmk
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

user posted image user posted image user posted image  sam da nisem edina user posted image user posted image user posted image

Jst sem se danes tist res prvič zavedala da počasi lahko kaj preseneti, prej me je le skrbel kako bo,... pa to ,... danes ko sem zvedla za prjatlco da je rodila, me je pa res zašpikal user posted image  da se res bliža Rim user posted image
Ko koga pokličem, je prvo vprašanje če sem še 2 v 1 ali je že novica user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
20.3.2009 18:57:38   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

A zdej ste pa vse pobegnile? So se vrnili vaši user posted image

joj....ta rr mi bo živce požrl...ko lepo napišem pa pošljem mi piše, da je nek erroruser posted image user posted image

moj lubi dela...pa jutri spet...edina možnost, da je doma je nedelja, če se bosta sodelavcem neki zamenjala...bomo videli...

Moj tudi user posted image  se sploh ne bova videlo do nedelje do 8 ure....user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
20.3.2009 18:58:16   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

takega pa bi že včerja rabila, danes je to pač naredila sestrauser posted image

user posted image

Če tegale pošlješ k nam domov, mu bom že priskrbela delo user posted image  javi,... grem kr nekaj potleh polit, da bo revež mel kaj za delat user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?