Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 21:36:02
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Kaj katero od vas mogoče bolijo prsi oziroma bradavičke? Mene malo bolijo in so kr občutljive.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 21:36:31
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Imam eno vprašanje za tiste, ki ste porodniško urejale na CSD Moste-Polje, mislim da sta bili to nmag in tinaaja, koliko časa sta čakali na odločbo? Jaz sem urejala na Vicu. Cakala sem ene par dni na odlocbo za dinarcke (pomoc ob rojstvu ) in kaksen teden na odlocbo za porodnisko. Hvala za pohvale busi ali bolje bauhu Jaz se pocutim priblizno tkole: Kaj ni jasno pri AC? V bistvu samo das eno ali dve plosci AC na podlago, cez jogi. Seveda zvezes zice prej. Brez kompliciranja Ce je kaj nejasno, povejte, bom mojga vprasala, je ze 100x prestavljal Porod in moj dragi ... no moj ima samo eno navodilo - da me pusti na miru, ce ga ne prosim za kaj Naj čiča in čaka in mi bo v morlano oporo No pri nama je zgledalo tako, da sem jaz lezala in se ukvarjala sama s svojo bolecino - od nje tud ocesa nisem mogla odpret (sodi pac zraven,ce prav me je val bolecine malo presenetil). Ker so mi popadki startali iz nule na prakticno en konstanten popadek v kosu 2 ur, se nisem imela niti casa kaj ukvarjat z njim. Sta se z babco smejala, ko sem vsakih 20min odprla oci, ju pogledala in njiju vprasala, ce sta ok Pol sem kao rekla, jaz grem naprej dihat Sem se v uri in pol odprla iz 3 na 10cm, tko da je bilo milo receno intenzivno. Ampak se enkrat podpisem pod hiter in intenziven porod No ima tudi prepoved rect: saj bo... ali kaksno podobno neumnost, ekr bi ga zivega odrla Aja, med popadki sem ga poslala, da naj gre v mojo torbo si iskat revijo, ki sem jo zjutri kupila - da ce mu je pac dolgcas samo sedet tam FAca. Bogi moj, kaj ga kej čaka.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 21:38:33
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce dober večer A ste dobile SMS od BC imajo jutri in pojutrišnjem akcijo, da če kupiš nad 50 eur, dobiš 10eur dobropisa . Še dobro, da nisem šla danes kupovat....bi bila jezna ko . Sej veste 50 eur za bebija pa ni tak teško zapravit . Kako se počutite danes ko je tak čudn vreme????Vas kaj matra Brigitka, mislim da to velja samo za nakup opreme. So zviti tile BC, veš. Pod opremo štejejo samo pohištvo, vozičke, jajčke. Pripomočki ne spadajo na žalost v kategorijo opreme. Ker tudi 5% popust na gotovino velja samo pri nakupu opreme nad 150 EUR. Ko sma midva kupovala voziček, nama med opremo niso hoteli šteti igrišča in torbe za previjanje.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 21:39:34
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 hejla.ja sem dobila, pa kupi kaj fajnega. grem počas ,ker bom verjetno morala peljat dragega k dr. saj bruha k nor,glava ga boli,.. lep večer in lahko noč vsem nina.bravo za pregled pa le malo počivaj Bogi. Upam, da bo vse ok in da ni kakšna nadležna viroza, da je tudi vidva z Aleksom ne stakneta. Pozdravi tvojega.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 21:41:52
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce dober večer A ste dobile SMS od BC imajo jutri in pojutrišnjem akcijo, da če kupiš nad 50 eur, dobiš 10eur dobropisa . Še dobro, da nisem šla danes kupovat....bi bila jezna ko . Sej veste 50 eur za bebija pa ni tak teško zapravit . Kako se počutite danes ko je tak čudn vreme????Vas kaj matra Brigitka, mislim da to velja samo za nakup opreme. So zviti tile BC, veš. Pod opremo štejejo samo pohištvo, vozičke, jajčke. Pripomočki ne spadajo na žalost v kategorijo opreme. Ker tudi 5% popust na gotovino velja samo pri nakupu opreme nad 150 EUR. Ko sma midva kupovala voziček, nama med opremo niso hoteli šteti igrišča in torbe za previjanje. a res al kaj.....so pa res barabe, pol pa tak zvit sms pošljejo , eh ta BC me je že parkrat razočaral ...pa kaj čemo, če pa imajo največ stvari...pa tudi cene majo najbolj zasoljene
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 21:44:00
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro pozdravljene A boš ti šla urejat preživnino? Ker me zanima glede vloge (primer če se kje dobi),ker se mi zdaj res ne ljubi hodit po sodišču,bi pa si rada to že prej pripravla. Kar se tiče preživnine: ko sva midva šla podpisovat očetovstvo nama je socialna delavka tam vse razložila glede otroškega dodatka, očetovskega dopusta itd. zraven pa je omenla še preživnino- in sicer je rekla, da se (če bomo rabili) osnutek dobi pri njej na CSD. Tak da se da dobiti tudi tam... Se katera odloča EA? Jaz sem si šla v P uredit papirje, ampak sem vedno bolj za to, da je nebi vzela. Upam,da je ne bom rabla. Si nekako ne upam.... pa ne vem zakaj -me je strah vakuma Prijetno noč vam želim in čim manj trdih bušijev. Jaz sem se odločla za EA - imam v materinski zapisano. Samo bomo videli. Če bom rabla bom rekla, če bo šlo dovolj hitro pa ne...mene pa tolaži da vem da obstaja še ta možnost. Me pa edino skrbi, ker imam dogovor samo v eni porodnišnici. Kaj če pristanem v drugi ? Tudi tebi prijetno noč in čim manj otrdevanja...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:02:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
nočko aprilčice... se slišimo... lepe sanje vsem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:05:38
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes nočko aprilčice... se slišimo... lepe sanje vsem Hvala enako.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:07:35
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce dober večer A ste dobile SMS od BC imajo jutri in pojutrišnjem akcijo, da če kupiš nad 50 eur, dobiš 10eur dobropisa . Še dobro, da nisem šla danes kupovat....bi bila jezna ko . Sej veste 50 eur za bebija pa ni tak teško zapravit . Kako se počutite danes ko je tak čudn vreme????Vas kaj matra Brigitka, mislim da to velja samo za nakup opreme. So zviti tile BC, veš. Pod opremo štejejo samo pohištvo, vozičke, jajčke. Pripomočki ne spadajo na žalost v kategorijo opreme. Ker tudi 5% popust na gotovino velja samo pri nakupu opreme nad 150 EUR. Ko sma midva kupovala voziček, nama med opremo niso hoteli šteti igrišča in torbe za previjanje. a res al kaj.....so pa res barabe, pol pa tak zvit sms pošljejo , eh ta BC me je že parkrat razočaral ...pa kaj čemo, če pa imajo največ stvari...pa tudi cene majo najbolj zasoljene Ja, res so pizdeki, ne najdem druge besede. Mene še zdej niso klicali za footmuff, ki sva ga naročila zraven vozička. Pa so jih baje že dobili. Če so mi ga prodali, jih naderem, da jim ne bo nč jasn, ker se mi barva ujema s športnim delom vozička.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:11:15
|
|
|
|
štorkljica
|
Čer. A ste še med živimi? Sem gledala prejle en simpatičen film na TV, zdaj še pa malo posurfam, pol pa se dam počasi spat. Sem kupila blazino za dojenje in sicer v ODEJI, stane pa 27€. Super je Je taka bolj trda, rumene barve z lepimi živalcami gor...kjut za znoret Boleče prsi...mene so do pred kakim mesecem nazaj še ful bolele, zdaj pa več nič. Edino ogromne so še in od teže malo povešnjene....gravitacija dela svoje Sonček upam, da je tvoj OK, držta se, pa ti se pazi, da se česa ne nalezeš. BC...so pa zviti tile trgovci, ni kaj...če bi vedela, bi šla jutri ali pa v soboto po voziček, bi mela pol teh 10€ dobropisa Jaz pa jutri dopolnim 8 mesecev in bom uradno od sobote naprej v 9 mesecu eh, pa že počasi napredujemo Lahko noč¨!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:15:06
|
|
|
|
*Junona*
|
A lahko tiste, ki ste imele UZ okoli 33.-34. tedna napišete mere tako mal za primerjavo. Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:19:12
|
|
|
|
štorkljica
|
UZ sem mela 32 teden in 1 dan, mere: KG 2070 obseg glavice 29,46 obseg trebuha 29,38 femur(stegnenica) 62,4 Daj še ti napiši, da malo vidimo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:21:43
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica UZ sem mela 32 teden in 1 dan, mere: KG 2070 obseg glavice 29,46 obseg trebuha 29,38 femur(stegnenica) 62,4 Daj še ti napiši, da malo vidimo. 33t6d KG: 2270 obseg glavie: 331 obseg trebuščka: 299 dolžina stegnenice: 64 BPD: 88
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:25:24
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* BPD: 88 Kaj je to? To je moja mela 78,8.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:26:05
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* BPD: 88 Kaj je to? To je moja mela 78,8. Men se zdi, da premer glavice.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:26:55
|
|
|
|
štorkljica
|
Junona veš da mave obe 39 dni do konca, pomeni, da maš ti tudi rok 27.4 A se greve kera bo prej
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:28:32
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Junona veš da mave obe 39 dni do konca, pomeni, da maš ti tudi rok 27.4 A se greve kera bo prej Js mam po ZM 30.4., po UZ na NS pa 27.4..
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:28:59
|
|
|
|
*Junona*
|
OK, če boš ti prej dam js za rundo, če ne pa ti.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:34:16
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej pa grem js k dragemu v objem. Me bebi že preganja. Lepo spite, božajte svoje krofeke. Nočko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:34:22
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* OK, če boš ti prej dam js za rundo, če ne pa ti. Štima ...joj, da bi vsaj jaz bla prej....čimprej se rešim, pa še žejo potešim
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:35:07
|
|
|
|
*Junona*
|
Aja, dejmo bit pridne v čvekanju, da bomo v nedeljo odprle že 4. del.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:35:27
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* OK, če boš ti prej dam js za rundo, če ne pa ti. Štima ...joj, da bi vsaj jaz bla prej....čimprej se rešim, pa še žejo potešim
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:35:49
|
|
|
|
*Junona*
|
A prvo pupo si pred rokom rodila?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 22:39:24
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej pa res grem. Nočko.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?