|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
19.3.2009 18:39:52   
frutolina
Kaj katero od vas mogoče bolijo prsi oziroma bradavičke?user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
19.3.2009 18:55:30   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

mene od časa do časa... pa pol mine samo od sebe

Neposredna povezava do sporočila: 4352
19.3.2009 19:06:36   
Tabletka dOr

Mene ne. No, vsaj zaenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 4353
19.3.2009 19:13:27   
Anonimen
Pozdravljene drage souser posted image !

Evo, pregled je za mano, sem se danes kar načakala. Sva z G poslušali samo srčka naše pupe in ji seveda bije tako hitro kot nori po mojem trebuščku. user posted image Tako da je še G rekla, da je res prava nagajivka. user posted image Naslednji pregled imam čez 14 dni, 2. 4., ko bom imela CTG in vaginalni pregled, da preveri stanje materničnega vratu. Tako da očitno marca res nič ne kaže, da bi naša princeska pokukala na svet. Ali pač, nikoli se ne ve. Očitno sva se z Elo to dobro zmenili. user posted image user posted image user posted image

Izcedek - Jaz imam že ves čas nosečnosti vsak dan čisto malo prozornega, predvsem, ko zjutraj vstanem ali se kaj preveč naprezam. Drugače pa na srečo nič hujšega. Mislim, da je to čisto odvisno od nožnice do nožnice, pač vsaka na svoj način poskrbi za samoočiščenje. Je pa morda fajn, da v tem času ne uporabljamo nekih agresivnih mil, tudi takšnih za intimno nego ne, saj je najbrž vse tam spodaj bolj občutljivo.

Nos - Jaz imam že celo nosečnost vsako jutro zamašen nos in v njem vsako jutro "najdem" ostanke krvi. Kar je baje normalno glede na povečan volumen krvi. Tako da se sploh več ne sekiram. Moram pa priznati, da preden nisem bila sama noseča, nikjer nisem zasledila, da bi nosečnost povzročala krvavenje iz nosu. To mi nekako ni pasalo k znakom nosečnosti user posted image  user posted image  user posted image
junona - Hvala za info o majčki, moram še spesnit napis, pol pa jo naročim. Ste me čist' navdušile. user posted image Kar se tiče obuvanja zoknov, pa se včasih počutim kot pravi invalid, saj se enostavno ne morem dovolj skloniti, da bi si jih lahko obula. In potem mi moj oblači in slači zokne, me obuva in sezuva ... in meni se tako fajn zdi. user posted image user posted image user posted image

sneg - Vem, da nekaj napovedujejo sneg za čez vikend, toda a ve to resno? user posted image A je res danes kje v Slo snežilo? Madona, jaz pa sem že z obema nogama v pomladi, sem se miselno že čisto odklopila od zime. Vstran zima, jaz hočem ptičke, zvončke, trobentice in sonček. user posted image user posted image user posted image

cveta28 - "1 cveta, 101 čudi" - user posted image user posted image user posted image Joj, kako sem se nasmejala. Ta pa je dobra! user posted image

blazina za dojenje - Jaz je tudi še nimam, kot cveta28 računam na zalogo vzglavnikov (moj pravi, da mi jih nikoli ni dovolj, toda resnično bi kakšen še prišel prav user posted image user posted image user posted image ), toda če se bo pokazala potreba, jo bom nabavila naknadno. Zasledila sem, da ste pohvalile to od Odeje. Koliko pa stane in kakšni so vzorci?

strah pred porodom
- Baje je neka normalna doza strahu popolnoma normalna - v smislu treme pred nastopom. Še posebej za nas prvorodke, ki nimamo pojma, za kaj gre, kako bomo vse skupaj doživljale. Je pa tudi meni lažje, ker vem, da bo ob meni moj dragi, ki me bo tolažil, objemal in poljubljal. Sem mu že povedala, katere tri stavke mi mora govoriti: Super ti gre! Ljubim te! Lepa si! user posted image  user posted image  user posted image Kakorkoli že, vspodbuda in ljubeč odnos je vsekakor nujen, četudi ne bodo dobesedni citati user posted image user posted image user posted image . Glede na to, da smo vse Aprilčice take face, bomo gotovo razturale in uspešno preživele porode. user posted image user posted image user posted image

frutolina - Bolečine v prsih in bradavicah sem tudi jaz zadnje čase nekajkrat začutila. Mislim, da se dojke pospešeno pripravljajo na svojo novo nalogo, tako da brez skrbi. Mlekec se dela user posted image .

Za danes vas zapuščam, ne pozabite na počitek in se slišimo jutri. Lepe sanje! user posted image

NenaLena

Neposredna povezava do sporočila: 4354
19.3.2009 19:25:12   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Imam eno vprašanje za tiste, ki ste porodniško urejale na CSD Moste-Polje, mislim da sta bili to nmag in tinaaja, koliko časa sta čakali na odločbo?

Jaz  sem urejala na Vicu. Cakala sem ene par dni na odlocbo za dinarcke (pomoc ob rojstvu ) in kaksen teden na odlocbo za porodnisko.

Hvala za pohvale busi user posted image ali bolje bauhu user posted image
Jaz se pocutim priblizno tkole: user posted image

Kaj ni jasno pri AC? V bistvu samo das eno ali dve plosci AC na podlago, cez jogi. Seveda zvezes zice prej. Brez kompliciranja user posted image Ce je kaj nejasno, povejte, bom mojga vprasala, je ze 100x prestavljal user posted image

Porod in moj dragi ... no moj ima samo eno navodilo - da me pusti na miru, ce ga ne prosim za kaj user posted image Naj čiča in čaka in mi bo v morlano oporo user posted image No pri nama je zgledalo tako, da sem jaz lezala in se ukvarjala sama s svojo bolecino - od nje tud ocesa nisem mogla odpret (sodi pac zraven,ce prav me je val bolecine malo presenetil). Ker so mi popadki startali iz nule na prakticno en konstanten popadek v kosu 2 ur, se nisem imela niti casa kaj ukvarjat z njim. Sta se z babco smejala, ko sem vsakih 20min odprla oci, ju pogledala in njiju vprasala, ce sta ok user posted image user posted image   Pol sem kao rekla, jaz grem naprej dihat user posted image Sem se v uri in pol odprla iz 3 na 10cm, tko da je bilo milo receno intenzivno. Ampak se enkrat podpisem pod hiter in intenziven porod user posted image No ima tudi prepoved rect: saj bo... ali kaksno podobno neumnost, ekr bi ga zivega odrla user posted image Aja, med popadki sem ga poslala, da naj gre v mojo torbo si iskat revijo, ki sem jo zjutri kupila - da ce mu je pac dolgcas samo sedet tam user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
19.3.2009 19:36:22   
janja*
Naj se malo pofočkam,da sem še v enem kosu in ,da sem okej( trenutno).Ne user posted image smem se preveč hvalit,ker me lahko kaj zvije.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
19.3.2009 19:44:32   
detelja

tudi jaz ugotavljam, da me zadnje čase ful bolijo prsi in bradavičke...pa spet je začelo mal tečt iz njihuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 4357
19.3.2009 19:45:42   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Naj se malo pofočkam,da sem še v enem kosu in ,da sem okej( trenutno).Ne user posted image smem se preveč hvalit,ker me lahko kaj zvije.

ti moraš itak ostat v enem kosu...drugače mi bo v klubu 1cm tečno...kdaj se bo katera pridružila??????user posted image user posted image user posted image  

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
19.3.2009 19:47:06   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Pozdravljene drage souser posted image !

Evo, pregled je za mano, sem se danes kar načakala. Sva z G poslušali samo srčka naše pupe in ji seveda bije tako hitro kot nori po mojem trebuščku. user posted image Tako da je še G rekla, da je res prava nagajivka. user posted image Naslednji pregled imam čez 14 dni, 2. 4., ko bom imela CTG in vaginalni pregled, da preveri stanje materničnega vratu. Tako da očitno marca res nič ne kaže, da bi naša princeska pokukala na svet. Ali pač, nikoli se ne ve. Očitno sva se z Elo to dobro zmenili. user posted image user posted image user posted image

Izcedek - Jaz imam že ves čas nosečnosti vsak dan čisto malo prozornega, predvsem, ko zjutraj vstanem ali se kaj preveč naprezam. Drugače pa na srečo nič hujšega. Mislim, da je to čisto odvisno od nožnice do nožnice, pač vsaka na svoj način poskrbi za samoočiščenje. Je pa morda fajn, da v tem času ne uporabljamo nekih agresivnih mil, tudi takšnih za intimno nego ne, saj je najbrž vse tam spodaj bolj občutljivo.

Nos - Jaz imam že celo nosečnost vsako jutro zamašen nos in v njem vsako jutro "najdem" ostanke krvi. Kar je baje normalno glede na povečan volumen krvi. Tako da se sploh več ne sekiram. Moram pa priznati, da preden nisem bila sama noseča, nikjer nisem zasledila, da bi nosečnost povzročala krvavenje iz nosu. To mi nekako ni pasalo k znakom nosečnosti user posted image  user posted image  user posted image
junona - Hvala za info o majčki, moram še spesnit napis, pol pa jo naročim. Ste me čist' navdušile. user posted image Kar se tiče obuvanja zoknov, pa se včasih počutim kot pravi invalid, saj se enostavno ne morem dovolj skloniti, da bi si jih lahko obula. In potem mi moj oblači in slači zokne, me obuva in sezuva ... in meni se tako fajn zdi. user posted image user posted image user posted image

sneg - Vem, da nekaj napovedujejo sneg za čez vikend, toda a ve to resno? user posted image A je res danes kje v Slo snežilo? Madona, jaz pa sem že z obema nogama v pomladi, sem se miselno že čisto odklopila od zime. Vstran zima, jaz hočem ptičke, zvončke, trobentice in sonček. user posted image user posted image user posted image veš kako je danes pri nas v ms snežilo...najprej je deževalo pa snežilo...pol sam ful snežilo...sam se je itak vse takoj stopilo....jaz bi rada toplo sončno vreme....pa jutri mi pride sestra spucat okna....

cveta28 - "1 cveta, 101 čudi" - user posted image user posted image user posted image Joj, kako sem se nasmejala. Ta pa je dobra! user posted image

blazina za dojenje - Jaz je tudi še nimam, kot cveta28 računam na zalogo vzglavnikov (moj pravi, da mi jih nikoli ni dovolj, toda resnično bi kakšen še prišel prav user posted image user posted image user posted image ), toda če se bo pokazala potreba, jo bom nabavila naknadno. Zasledila sem, da ste pohvalile to od Odeje. Koliko pa stane in kakšni so vzorci?

strah pred porodom
- Baje je neka normalna doza strahu popolnoma normalna - v smislu treme pred nastopom. Še posebej za nas prvorodke, ki nimamo pojma, za kaj gre, kako bomo vse skupaj doživljale. Je pa tudi meni lažje, ker vem, da bo ob meni moj dragi, ki me bo tolažil, objemal in poljubljal. Sem mu že povedala, katere tri stavke mi mora govoriti: Super ti gre! Ljubim te! Lepa si! user posted image  user posted image  user posted image Kakorkoli že, vspodbuda in ljubeč odnos je vsekakor nujen, četudi ne bodo dobesedni citati user posted image user posted image user posted image . Glede na to, da smo vse Aprilčice take face, bomo gotovo razturale in uspešno preživele porode. user posted image user posted image user posted image

frutolina - Bolečine v prsih in bradavicah sem tudi jaz zadnje čase nekajkrat začutila. Mislim, da se dojke pospešeno pripravljajo na svojo novo nalogo, tako da brez skrbi. Mlekec se dela user posted image .

Za danes vas zapuščam, ne pozabite na počitek in se slišimo jutri. Lepe sanje! user posted image

NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
19.3.2009 19:58:32   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

ti moraš itak ostat v enem kosu...drugače mi bo v klubu 1cm tečno...kdaj se bo katera pridružila??????user posted image user posted image user posted image   

Jst bi se ti rada pridružla temu klubu 1 cm, pa nič ne vem, me dr nikol ne pogleda, no sej se ne pritožujem, bi blo pa fajn, pa da bi se pol full hitr odpirala, da bi akupunktura čudežno pomagala in bi bla gotova v pol urah in bi že pol cartala user posted image  joj, ura še ni za spat pa že sanjam, ne????? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
19.3.2009 20:31:19   
sonček85
user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
01.kpmk                          (št. ?, št.? )                                          
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)             24.03          user posted image    CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)            ŽE CARTAuser posted image        GO

02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                     user posted image    LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                    LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                     user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)                                  user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)                                  user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)           20.03 CTG       user posted image PT            
05.04. 
17.tinaaja                         (št. 3, št. 1)              20.03           user posted image LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                        MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                    user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)           24.03             user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)           24.3CTG                KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)             23.03            MS
34.2sonček2                   (št. 1, št. 0)              ŽE CARTAuser posted image
10.04.
35.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)   24.3.,01,04.,10.04     LJ
36.detelja                         (št. 2, št. 0)             27.03          
37.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
38.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
39.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )                                   user posted image LJ
40.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
41.matt                             (št. 1, št. 0)        

42.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                    user posted image                                   
43.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                   user posted image LJ
44.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
45.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
46.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
47.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
48.diti(27)                       (št. 1, št. 0)                                   user posted image CE  
13.04.
49.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
50. vud                             (št. 2, št. 1)                                      SG
51.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                   user posted image                               
52.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                   user posted image MB/CE  
53.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
54.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
55.pat                               (št. 2, št. 1)                                
56.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)      
ŽE CARTA user posted image      LJ 
57.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)                                    user posted image LJ      
58.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
59.lily32                           (št. 1, št. 0)
60.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                 user posted image SG      

17.04.

61.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)           31.03            user posted image   KR
62.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
63.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          19.03            user posted image LJ
64*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
65.klavdyk                        (št.  2, št.1)          25.03                SG
66.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
67.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image                user posted image user posted image        LJ
68.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
69.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
70.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
71.blancica (34)               (št. 1, št. 0)                               user posted image  PO  
72.malapikica(36)            (št. 3, št. )          23.03             user posted image MS

73.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
74.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
75.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           27.03           user posted image TRB
20.04.
76.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
77.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          20.03          user posted image LJ
78.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                             user posted image MB        
79.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

80.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
81.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
82.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         25.03              SG
83.PikaV                             (št.3, št.1)                                     user posted image  
84.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG
85.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)         23.03              TRB  
23.04.
86.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)        02.04              user posted image PT             
87.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.0
88.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.03CTG       user posted image CE
89.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
90.duda1                     
      (št. 3, št. 2)             19.03        user posted image   MB
91.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.03          user posted image CE  

25.04. 
92.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              23.03               MS
93.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              24.03          user posted image PO
94.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
9.anca(28)                      (št.
1, št. 0)               02.04            user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)                                    LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)             31.03            user posted image
99.barboom                        (št. 1, št.  0)             20.03           user posted image PO                     
100.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)            24.03
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                               NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             06.04            CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)                                BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)              03.04            CE
108.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)              30.03       user posted image LJ
109.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                                    LJ
 1.5.                     
110.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
111.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
112.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
113.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image              user posted image user posted image   LJ
114.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)             30.03        LJ
115.Rmmaja                        (št. ?, št. ?) user posted image user posted image ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

20.03
lily82 CTG
tinaaja
BrinaBa
barboom
23.03
malapikica
mlavla
ninica23
pikaro
frutolina
24.03
Artičoka CTG
cveta28
sonček85 CTG
Pat74
anchika
jernejav CTG
Srečka82
25.03
klavdyk
m...tina
27.03
zupancdam
piruri
detelja CTG
nmag
30.03
sončni nasmeh
blueeyes

31.03
štorkljica
L&L ctg
Trenutno imamo:
user posted image :20+1
user posted image :24+1+2+2
user posted image :71                

TRENUTNO NAS JE: 116 nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4361
19.3.2009 20:45:34   
brigita23
alo punce dober večer

A ste dobile SMS od BC imajo jutri in pojutrišnjem akcijo, da če kupiš nad 50 eur, dobiš 10eur dobropisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Še dobro, da nisem šla danes kupovat....bi bila jezna kouser posted image user posted image user posted image . Sej veste 50 eur za bebija pa ni tak teško zapravituser posted image user posted image user posted image .

Kako se počutite danes ko je tak čudn vreme????Vas kaj matrauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
19.3.2009 20:47:26   
NinaMM
Da se na hitro javim, sem še v enem kosu! Ve ste take pridne čveke, da vas res ne uspem dohajat.

Torej... Na pregledu mi je naredila še en ultrazvok, ker je rekla, da imam na pogled zelo majhen buši in se hoče prepričat, kako mala raste. Pa je super - ne bo sicer neka velikanka (super zame!), ampak lepo raste. Plodovnice je dovolj, srček lepo bije, obrnjena je še vedno z glavico dol, tako da nobenega problema. Naslednji pregled pa imam 1.4., ko mi bo naredila tudi CTG.

Zadnje dni se sploh dobro ne počutim, preveč letam naokrog od jutra do večera, potem me pa zvečer zvije. Ponoči pa trd trbuh pa skos lulat pa ne vem kaj še vse. Nisem pridna. Hihi.

Zdaj pa stiskat se user posted image

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
19.3.2009 20:50:44   
sonček85
hejla.ja sem dobila,user posted image user posted image pa kupi kaj fajnega.

grem počas ,ker  bom verjetno morala peljat dragega k dr. saj bruha k nor,glava ga boli,..user posted image

lep večer in lahko noč vsem

nina.bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa le malo počivaj

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 19.3.2009 20:51:53 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4364
19.3.2009 20:57:21   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

junona kaj imaš ti letveno podlago?

Ja, ti ne?user posted image Take letvice so, tak mali latofleks.

[/quote

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi jst imam takšno podlago....no če se še spomneš ko sem na rr razlagala da mi je v BC v Lj rekla da mora bit ravna dilauser posted image user posted image user posted image , to v bistvu pomeni da ne smejo biti letvice in tista prodajalka je videla kakšno posteljco kupujeva, pa nama ni razložla....pa govorila je o dili...torej je točno vedla da letvena podlaga ni ok.
No u glavnem zdej je treba dat spodaj pod te plošče ki jih daš pod vzmetnico, take lesene deske ravne 50X50 6mm široke....sva se z mojim menla da bova vrjetno dala kr po celi letveni površini še eno iverkouser posted image  Da mi ne bo bebiju hrbtenice uničl. Bom pa jutri poklicala na Angelcare pa jim bom povedala, da naj prodajalce malce bolj poučijo o sami uporabnosti, pa še par stvari jih bom vprašala. Ej tale stvarca ne stane tak mal....zato me je pa razpuser posted image user posted image .
Aja pa 16ur ga morš filat pred uporabo....midva ga bova prej stestirala...kako??????pa še ne vemuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
19.3.2009 20:59:52   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hejla.ja sem dobila,user posted image user posted image pa kupi kaj fajnega.

grem počas ,ker  bom verjetno morala peljat dragega k dr. saj bruha k nor,glava ga boli,..user posted image

lep večer in lahko noč vsem

nina.bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa le malo počivaj

a res....uh bogi, sem bla dans bolj mal na rr...me je tudi nekaj matral spodnji štuk, tak da sorry če nisem prej zasledila. Joj pa kaj pa misliš da je, da se ne boš nalezla če je kaka viroza. No upam da fajn zrihtata pa da mu bo čimprej bolje...ti pa se tudi čuvaj, pa nam javi kako in kaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
19.3.2009 21:02:09   
kpmk
Ja ja fajn za SMS, velja za ta vikend user posted image
Joj tole vreme tak čudn na mene vplivauser posted image , skoz me porahlem glava boli, pa sem mislila da zaradi noči, pa je kr vreme krivo,.... Grem kr ajat in se lubiju stiskat, me bo mogoče nehala bolet user posted image
Nočko vsem user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4367
19.3.2009 21:02:27   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Da se na hitro javim, sem še v enem kosu! Ve ste take pridne čveke, da vas res ne uspem dohajat.

Torej... Na pregledu mi je naredila še en ultrazvok, ker je rekla, da imam na pogled zelo majhen buši in se hoče prepričat, kako mala raste. Pa je super - ne bo sicer neka velikanka (super zame!), ampak lepo raste. Plodovnice je dovolj, srček lepo bije, obrnjena je še vedno z glavico dol, tako da nobenega problema. Naslednji pregled pa imam 1.4., ko mi bo naredila tudi CTG.

Zadnje dni se sploh dobro ne počutim, preveč letam naokrog od jutra do večera, potem me pa zvečer zvije. Ponoči pa trd trbuh pa skos lulat pa ne vem kaj še vse. Nisem pridna. Hihi.

Zdaj pa stiskat se user posted image

To pa poznamuser posted image user posted image user posted image , zadnje čase sem tudi jst leteča...potem pa zvečer iz postelje ne morem vstat. Čuvaj se, glavno da je z malo princesko vse ok, seveda mamica se more pa tudi paziti in počivati.

Javi se še kajuser posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
19.3.2009 21:03:42   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Ja ja fajn za SMS, velja za ta vikend user posted image
Joj tole vreme tak čudn na mene vplivauser posted image , skoz me porahlem glava boli, pa sem mislila da zaradi noči, pa je kr vreme krivo,.... Grem kr ajat in se lubiju stiskat, me bo mogoče nehala bolet user posted image
Nočko vsem user posted image  

jaaaaaaaa mene tudi tak glava boli groza...le stisnite se lepo pa lep nočkouser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
19.3.2009 21:03:52   
tinaaja
Mi imamo lepo na letvicah, brez problema. Ce das pod lezisce neko zadevo iz polnega lesa ala desko, pol ti lezisce ne diha, kar pa ni ravno priporocljivo. Test - nastavis, vklopis, z roko na rahlo pritiskas in pol nehas pritiskat. ce zacne piskat je test opravljen user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 4370
19.3.2009 21:04:09   
tinaaja
Soncek, upam, da bo vse ok s tvojim.

Neposredna povezava do sporočila: 4371
19.3.2009 21:12:54   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Imam eno vprašanje za tiste, ki ste porodniško urejale na CSD Moste-Polje, mislim da sta bili to nmag in tinaaja, koliko časa sta čakali na odločbo?

Jaz  sem urejala na Vicu. Cakala sem ene par dni na odlocbo za dinarcke (pomoc ob rojstvu ) in kaksen teden na odlocbo za porodnisko.

Hvala za pohvale busi user posted image ali bolje bauhu user posted image
Jaz se pocutim priblizno tkole: user posted image

Kaj ni jasno pri AC? V bistvu samo das eno ali dve plosci AC na podlago, cez jogi. Seveda zvezes zice prej. Brez kompliciranja user posted image Ce je kaj nejasno, povejte, bom mojga vprasala, je ze 100x prestavljal user posted image

Porod in moj dragi ... no moj ima samo eno navodilo - da me pusti na miru, ce ga ne prosim za kaj user posted image Naj čiča in čaka in mi bo v morlano oporo user posted image No pri nama je zgledalo tako, da sem jaz lezala in se ukvarjala sama s svojo bolecino - od nje tud ocesa nisem mogla odpret (sodi pac zraven,ce prav me je val bolecine malo presenetil). Ker so mi popadki startali iz nule na prakticno en konstanten popadek v kosu 2 ur, se nisem imela niti casa kaj ukvarjat z njim. Sta se z babco smejala, ko sem vsakih 20min odprla oci, ju pogledala in njiju vprasala, ce sta ok user posted image user posted image   Pol sem kao rekla, jaz grem naprej dihat user posted image Sem se v uri in pol odprla iz 3 na 10cm, tko da je bilo milo receno intenzivno. Ampak se enkrat podpisem pod hiter in intenziven porod user posted image No ima tudi prepoved rect: saj bo... ali kaksno podobno neumnost, ekr bi ga zivega odrla user posted image Aja, med popadki sem ga poslala, da naj gre v mojo torbo si iskat revijo, ki sem jo zjutri kupila - da ce mu je pac dolgcas samo sedet tam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si faca, sem mojmu prebrala tale post, da približn ve kako in kajuser posted image user posted image user posted image ....
kar pa se tiče AC pa je problem v tem da imam jst podlag iz letvic za AC pa rabiš da je deska. Ali pa jst narobe razumemuser posted image

npr. sem kr eno slikco na netu poiskala tak ma tudi naša posteljica

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
19.3.2009 21:19:19   
tinaaja
mi smo imeli AC na takih letvicah, ne na deski. delalo brez problema. 

Neposredna povezava do sporočila: 4373
19.3.2009 21:22:26   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Mi imamo lepo na letvicah, brez problema. Ce das pod lezisce neko zadevo iz polnega lesa ala desko, pol ti lezisce ne diha, kar pa ni ravno priporocljivo. Test - nastavis, vklopis, z roko na rahlo pritiskas in pol nehas pritiskat. ce zacne piskat je test opravljen user posted image

oooooooooooooo 1000X ti havla...si mi zdej olajšala zadevouser posted image ...ker tam piše, da morš dat kao neke deske pod te podlage pa mi je blo tudi čudn, sploh ne vem če še ima katera posteljica raven podnuser posted image
No ga bom dala kr filat in če še kaj ne bom vedla te bom prosila še za kakšen nasvetuser posted image user posted image user posted image user posted image
super si

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
19.3.2009 21:27:58   
pikaro
pozdravljene user posted image

Frutolina jaz sem nekaj pisala glede zatekanja; in ja meni tudi otečejo gležnji+prsti na rokak+včasih kar cele noge in takrat se mi še v obrazu pozna user posted image . Me pa potem spremlja zelo pekoč občutek po nogah...pa ne vem če so to žile ali kaj. Pa se res probam izogibat soli.
Glede samohranilstva in preživnine pa imaš prav - si si kar pogledala zakoneuser posted image . A boš ti šla urejat preživnino? Ker me zanima glede vloge (primer če se kje dobi),ker se mi zdaj res ne ljubi hodit po sodišču,bi pa si rada to že prej pripravla.

Sonček85 mi imamo tudi oranžnega Brevi Ovo - super jeuser posted image user posted image user posted image .

Se katera odloča EA? Jaz sem si šla v P uredit papirje, ampak sem vedno bolj za to, da je nebi vzela. Upam,da je ne bom rabla. Si nekako ne upam.... pa ne vem zakaj -me je strah vakumauser posted image

Prijetno noč vam želim in čim manj trdih bušijev.

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?