|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
23.3.2009 8:48:24   
Reby
Mateja - tudi jaz ti želim vse najboljše
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
23.3.2009 9:06:05   
Rakica_80
Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
23.3.2009 9:08:04   
BarbiG
Mateja, vse najboljše.

user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
23.3.2009 9:16:12   
kimsy
o lepe moje!
Jst sm pa danes tok vesela... Pa ne vem zakaj! user posted image
diana - ti si faca! user posted image  Ti se sam ne sekiraj, če mate doma kmetijo! Mate vsaj zdravo hrano, veliko gibanja na svežem zraku...
diana79, Stella in listek - user posted image user posted image user posted image
BEBIII - user posted image  za nečakinjo! Upam, da boš pa kmal še mamika!!!
Mateja Golj. - vse najnaj, pa velikooo otrok! user posted image  Sam da se ne boš pol pritoževala kok je dela... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2179
23.3.2009 9:32:23   
Julia1
BEBIII čestitke za nečakinjo!!!! Čimveč vselih novic!

Mateja tebi pa VSE NAJBOLJŠE tudi iz moje strani user posted image !!!!!!

n74 tudi jaz si do UZ še ne upam na drug forum priključit. Glede znakov je tudi podobno kot pri tebi - samo prsi imam občutljive in napete, slabosti pa ni od nikoder, kar mi povroča skrbi (najbrž neupravičeno, saj ni vsem puncam slabo) user posted image . Sam smo res smešne s temi hormoni. Sama pri sebi si islim, da če mi ni slabo, da neki ne štima user posted image . Poiskušam pa čimbolj pozitivno razmišljat, kar mi ne uspeva vedno. Kdaj imaš ti UZ? Kaj pri prvem UZ lahko že srček slišiš al kaj? Jaz ga imam v četrtek, 2.4.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
23.3.2009 9:46:10   
mateja_goljev
PUNCE HVALA!!!!
Sm dones dobila lepo voščilo od vas in moje sestrice iz porodnišnice. V petek je rodila hčerkico Katjo, vsak dan mi pošlje najmanj dve slikci od nje. Danes je bila pa posebna. Slikala je malo mojo princesko ko gleda in se razteguje in napisala da mi mala katja želi vse naj naj. Sm mela tko solzne oči kot kaj..... uglavnem upam da bom kmalu na njenem mestu, oziroma da bi v četrtek ratalo in da kmalu ugledam svoj plusek.

Če bo velik otrok se ne bom pritoževala, oblubm!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
23.3.2009 11:05:57   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

PUNCE HVALA!!!!
Sm dones dobila lepo voščilo od vas in moje sestrice iz porodnišnice. V petek je rodila hčerkico Katjo, vsak dan mi pošlje najmanj dve slikci od nje. Danes je bila pa posebna. Slikala je malo mojo princesko ko gleda in se razteguje in napisala da mi mala katja želi vse naj naj. Sm mela tko solzne oči kot kaj..... uglavnem upam da bom kmalu na njenem mestu, oziroma da bi v četrtek ratalo in da kmalu ugledam svoj plusek.

Če bo velik otrok se ne bom pritoževala, oblubm!!

user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi za nečakinjo. Mogoče je pa to napoved za prihod tvojegauser posted image . Nikoli ne veš.  Držim pesti in navijam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
23.3.2009 11:11:16   
T1979
Jutro oziroma dan,

se javljam iz ilegale iz obale. Je krasno in jasno. Vse udeležence imam pod kontrolo. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
23.3.2009 11:13:39   
kajsica
Dober dan se skupaj!
Bom kar jaz poročala  imenu Stelle, me je pooblastila....danes zvečer pade stopka ob 22.00 uri!!!!user posted image user posted image user posted image  Se pravi punkcija v sredo 25.3.

Ja tudi jaz se potepam po Gk, samo nisem hotela kaj preveč razlagat...pa tud nimam kaj preveč lepih novičk...pravzaprav sem danes kar malo razočarana....Že v soboto, ko sem bila, je bil tam dr.D in ni vedel kaj se dogaja, ker je zapazil že nekako rumena telesca, ki se sprožijo po O, tako da ne vem na čem smo.....danes spet dali kri, jutri kontrola in če ni ta prave vrednosti hormona, bomo postopek spet prekinili....ta dolgi postopek mi je čist zje_bal sistem in cikluse in O....sem že kar jezna....Kljub stimulaciji, se ne ve kaj se dogaja....ma bomo videli....Aja pa še to, tudi folikel je sicer še eden, ampak je baje zelo čudne oblike....

Babike imam pa eno vprašanje, če mi lahko pomagate...zdaj sem na 75E Gonala...če bi jutri postopek prekinili, kdaj lahko potem spet grem v postopek? Ali morem čakati 3 mesece? Ali lahko takoj? Mislim, da na IUI, kjer imajo tako majhne doze, ni potrevno čakati 3 mesece! Hvala na odgovorih!

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
23.3.2009 11:14:46   
T1979
user posted image  Mala81 žal mi je. user posted image

Bebbi čestitke tetkica. user posted image   To je super. Jaz tudi že 8 mesecev uživam v tem in je res čudovito.

Diana79 v teh časih bo še edino kmet preživel. user posted image  Pa na to ne slabo gledati, lej vse imaš doma proizvedeno, domače in bio. To je super. Vsaj veš, kaj poješ. 

Mismis vidim, da špike laufajo. user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
23.3.2009 11:41:44   
mismis
Kajsica, ma bemti, kaj se sedaj s tabo dogaja, kakšna rumena telesa. A si mogoče imela oblečeno rumeno majico, da je dr. D videl rumeno telo??? user posted image
Ejga srce, pestke, da se ti zadeve normalizirajo in da greste naprej s tem postopkom. Glede zdravil pa mislim, da ti ni potrebno čakati tri mesece, ker imaš itak najmanjšo dozo.

Stella, bravo za stopko, ko prideš v službo pa poročati, koliko folikov imaš. No vidiš, pa me boš imela priliko spoznati in sama presoditi ali sem možača al ne user posted image user posted image user posted image  Namreč jaz imam v sredo UZ.

T1979, laufajo, laufajo saj ni kaj drugega, danes je padla že srečna 8.ica, jutri gremo pa na 9.ko, v sredo pa pogledat, kaj se dogaja v podvozjuuser posted image user posted image  A ti si v redu, kdaj spet letiš na morje? Aha, baksuz mismis, si že tamuser posted image

mateja_goljev, tudi tebi čestitke za malo Katjouser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.3.2009 11:46:49   
mismis
Palcica_, kaj je kaj novega pri tebi? Ali je sedaj jasno, ali je plusek?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
23.3.2009 11:51:48   
kimsy
kajsica! Držim pesti, da boš ta postopek spelala kot je treba. Drugače pa sm bla jst 2x na IUI-ju, pa sm mela 100 enot. In sem lahko takoj ko sem dobila M šla v nov postopek.
mismis - a ti mene mal zaj... s to možačo?user posted image   sej nisem nč slabga mislna... user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.3.2009 11:54:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

kajsica! Držim pesti, da boš ta postopek spelala kot je treba. Drugače pa sm bla jst 2x na IUI-ju, pa sm mela 100 enot. In sem lahko takoj ko sem dobila M šla v nov postopek.
mismis - a ti mene mal zaj... s to možačo?user posted image   sej nisem nč slabga mislna... user posted image

Kimsy, ne sploh te ne hecam z možačo, verjemi da ne, ti si samo napisala tako kot ti vidiš stvari.
Tale možača je bistvu bolj kot ne hec s Stello, ko mi je v petek napisala, da je prepričana, da nisem možača, pa sem ji napisala, da sem lahko vse kar ji srce poželi user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
23.3.2009 11:54:14   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Mateja Goljev, vse najboljše za tvoj rojstni dan, ćelim ti da dobiš za ta rojstni dan najlepše darilo, in sicer en lep plusekuser posted image user posted image user posted image

user posted image

ŠE JEST, ŠE JEST!!! VSE NAJBOLJŠE MATEJA!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
23.3.2009 11:56:40   
Rakica_80
http://www.shrani.si/?3H/4c/35AkpE17/p3220132.jpg

Moja nečakinja Sofijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
23.3.2009 12:02:36   
MBT1979
Stella, čestitke za stopko!!!user posted image user posted image user posted image

T1979, kako si? Kdaj greš spet na morjeuser posted image ?

mismis, vidim da so špike under controluser posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
23.3.2009 12:05:31   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

http://www.shrani.si/?3H/4c/35AkpE17/p3220132.jpg

Moja nečakinja Sofijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOJ, KAK JE CORTIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2193
23.3.2009 12:06:59   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Jutro oziroma dan,

se javljam iz ilegale iz obale. Je krasno in jasno. Vse udeležence imam pod kontrolo. user posted image  user posted image  user posted image

UUUffff smotka jz. Si že na morjuuser posted image user posted image user posted image . Kako si?

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
23.3.2009 12:07:23   
Julia1
BEBIII kak srček je Sofija. Kar ne morem verjet, kako človeka take slike raznežijo. Čestitam še enkrat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
23.3.2009 12:11:05   
anabanana
Punce, lepo pozdravljene, se lahko malo vštulim?

Sem sicer stara borka ...sam ne sodelujem več na debatah ...

Lahko eni vprašanje...sem na spontanem ciklusu za ivf, dr. Merlo... a se vam je že kdaj zgodilo, da je folikel normalno napredoval , potem pa nehal rastiuser posted image  Meni je zrastel do 14mm, potem se pa ustaviluser posted image  Ni počil sam v dveh dneh ni nič zrastel?! Dane imam spet uz pa bomo videli sam po mojem ne bo nič, ker sem že 19.dan ciklusa..

Ima katera izkušnje glede tega?

Hvala lepa in vsem veliko sreče v postopkihuser posted image user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
23.3.2009 12:22:14   
palcica_
Ejla!

Sem naredila test v sobota, sam žal je bil ----. Zgleda da je šlo res za odmrlo nosečnost user posted image .

Ampak saj bo bolje, gremo novim zmagam naproti!

Me je pa dva dni tako bolel levi jajčnik. Auuuuuu.....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
23.3.2009 12:25:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Ejla!

Sem naredila test v sobota, sam žal je bil ----. Zgleda da je šlo res za odmrlo nosečnost user posted image .

Ampak saj bo bolje, gremo novim zmagam naproti!

Me je pa dva dni tako bolel levi jajčnik. Auuuuuu.....

Palčica, ti smola ti, user posted image user posted image pa sem se že veselila, kako te bom lahko prestavila iz seznama objemčkov med nosečke. Imaš pa prav, gremo novim zmagam naproti. user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
23.3.2009 12:26:54   
palcica_
Pozdravljena!

Vidim da si tudi ti pri dr. Merlotu. Jaz tudi user posted image .

Mogoče mal smešno vpr. sam kakšen postopek pa je spontan za IVF? Brez inekcij al kako?

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
23.3.2009 12:27:11   
mismis
Anabanana, nočem te strašiti, ampak mislim da smo ravno jan/feb imeli tak primer. Folikel je nehal rasti, potem je čez nekaj časa spet začel, a ni počil, temveč se je razvil v cisto.
Sicer je to cisto naslednja user posted image  odplaknila, tako da ni bilo tako grozno kot se bere, ampak postopek je bil pa vseeno zaustavljen. Kljub vsemu ti želim veliko sreče

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?