|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
22.3.2009 19:33:19   
listek
Diana, pa kaj potem, če si na kmetih, to  ni nič narobe. Vsak nekaj dela, tako ali tako pa ni pomembno, kaj si, temveč kakšna si kot oseba, poklic ali izobrazba še ne pomenijo, ali je nekdo dober ali ne.

Hvala za navijanje. Mene namreč danes vedno bolj skrbi, kaj če sta se še tista, ta prav velika folikla, razpočila. Saj vem, šc s takimi mislimi, samo kaj, ko me je malo strah. Pa čeprav vem, da sedaj na to pač ne morem prav nič vplivati, kar bo, pa bo. Bom pa poročala, kako se bo izšlo.

Držim pesti še za ostale!!!

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
22.3.2009 19:41:27   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

BEBIII, čestitke za malo Sofijo user posted image user posted image

Hvalauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
22.3.2009 19:41:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

hvala punce za podpora!danes sem bila tako jezna!mi imava doma manjša kmetija!(45 glav goveda)in imamo tudi krave za molzit!glavnem s tem ukvarja tašča pa moj dragi!in midva bi mogla danes popldne na obisk k eni dojenčki!moja tašča pa kar spokala pa šla nekam!nič povedala,samo šla!tako da namesto obiska sem šla v štala,pomolzila krave pa itd!sej ni mi težko,samo ne vem kaj bo ko bom noseča,tega ne bom mogla delati ker je dost težko!tako da sem vama razkrila mojo skrivnost da sem kmetica!upam da me imate še vseeno radi!jutri sporočim kako je bilo na uz!

vsaka čast punca......res. Moja bivša tašča ima kmetijo in vam povem, da šele sedaj vem, kaj pomeni imeti domačo robo....moj ubogi vrtiček 2x5, ne nudi vsega...mesa pa ploh ne!!!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
22.3.2009 19:42:25   
sonček33
Diana - tukaj gor sprejemo vse in sploh ni dileme. No, sprejemo tiste, ki se kulturno obnašajo. Ki iamjo nekaj bontona in ne žalijo. Včasih pade tudi kakšna pikra - a z dobrim namenom.

Sicer pa mimogrede - moja in moževa želja je, da bi nekoč imela majhno kmetijo nekej daleč stran od ponorelega sveta. Sicer ne toliko glav živine, pač nekaj amlega - za veselje in za živet. Morda pa nama kdaj to uspe.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 22.3.2009 19:43:46 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2154
22.3.2009 19:45:49   
sonček33
BeBI čestitam ...povej, kaj ni neskončno lepo bit tudi tetka

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2155
22.3.2009 20:17:10   
bbpikica
Diana ja kaj pa bi mi brez kmetov in kmeticuser posted image , kje bi pa mleko pa meska pa krompir pa vse ostalo dobili? Veš da te imamo rade ne glede na to kaj si, rade te imamo ker si ti ti. Sicer pa po moje je kmetovanje častno in nujno potrebno delo.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
22.3.2009 20:17:50   
diana79
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala punce!veliko mi pomeni vaša podpora!sej jaz rada delam na kmetiji,pa fino ker imam velikom stvari kar doma kot:MLEKO,JAJCA, ZELENJAVA,MESO!je pa tudi slaba stran:parfumčki.saj veste kaj mislim!ampak mi prav lepo!dokler vas nisem spoznala mi je bilo težko ker jaz nimam veliko prijateljic,starši imam doma na madžarskem,tako da nisem imela s kom pogovarjati!z možem že ampak to ni isto!pa še na vrh imam tašča pa tasta zelo,zelo verni in ker pač mi ni uspelo zanositi sem mogla marsikaj poslušat!saj veste /kmetija brez nasljednjika,pa da vedno ženka kriva,pa ker ne hodim redno k maši.....itd!/glavnem hvala za podpora!veliko lažje mi je da vsaj napišem lakho kak stvar!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
22.3.2009 20:37:31   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

AKTUALNO  

Ponedeljek, 23.03.
Diana79 - UZ
Stella Rossa - UZ
listek - UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo opraviteuser posted image

Tudi jaz se pridružim navijanju, pa vse črno foliklov želim in seveda polnih.

gospodarica - jaz sem tudi imela črne misli pet dni pred testom in so bile čisto brezvezne. Upam, da čimprej poročaš o veseli novici.

bebiii - čestitam za malo nečakinjo, jaz sem tudi pred kratkim postala in vidim, da to prinaša srečo.

miška73 - kako se kaj počutiš? Mene so znaki čisto zapustili, razen prsi me še bolijo, upam da je to čisto ok. Zaenkrat pa se še ne upam pridružiti na sosednji temi, dokler ne vidim srčka na uz.

listek - če še nisi imela stopke, potem G že ve, da še ni nevarnosti da bi ti folikel počil in se nimaš kaj sekirati.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
22.3.2009 20:40:12   
listek
Diana, ne smeš se sekirati zaradi tujih pričakovanj in želja. Tudi otroci bodo, samo zaradi vaju in ne zato, ker pričakujejo drugi naslednika.
Kar se pa vere tiče, to, ali hodiš v cerkev ali ne zame še ni znak vernosti. Lahko si veren, pa v cerkev ne hodiš, lahko pač nisi veren, kaj ni nič narobe, lahko veruješ v kaj drugega (npr. moč narave,…). Vedno moraš biti to, kar si, in se poskušati čim manj obremenjevati s tem, kaj drugi mislijo in kaj menijo, da bi bilo dobro zate.
Držim pesti za jutri, da bo čim bolj uspešnouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
22.3.2009 20:40:30   
daisy23
diana,v čast naj ti bo, da si kmečka ženska,....še kako pride prav v življenju vse to znanje. Dela nedvomno ne zmanjka, je pa tudi v tem nek čar. Jst sem tudi iz vasi in te razumem in spoštujem. Tudi vem kako izgleda imeti ob sebi generacijo ljudi kot je tvoja tašča ipd., ki se jim niti zdaleč ne sanja  kaj dajemo skozi. Uživaj zdravo življenje, ki bo v tem umetnem svetu iz dneva v dan neprecenljivo. Pazi nase in prisluhni svojemu telesu, ko bo kaka stvar pretežka jo pusti za druge, da opravijo s tem.user posted image , pa srečno na UZ.

< Sporočilo je popravil daisy23 -- 22.3.2009 20:42:38 >

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
22.3.2009 20:51:40   
diana79
še enkrat hvala punce!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
22.3.2009 20:59:02   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: n74

miška73 - kako se kaj počutiš? Mene so znaki čisto zapustili, razen prsi me še bolijo, upam da je to čisto ok. Zaenkrat pa se še ne upam pridružiti na sosednji temi, dokler ne vidim srčka na uz.

Lubika, ti se kar pripravi na srčka, oziroma mogoče tudi na dva.
Te pa čisto razumem. Kdaj pa imaš pregled, da bom vedla pesti držat.

Diana me veseli, da si nas našla in da lahko tukaj deliš veselje, žalost, skrbi in tesnobe.
Pa kot so že punce povedale, je čisto vseeno od kod si in kaj počneš. Važno je, da imaš internet. user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
22.3.2009 21:09:06   
n74
miška - v četrtek imam uz, se mi bo vleklo cel teden. Joj, nič več ne razmišljam o dveh srčkih, če bo eden utripal bom zelo vesela, če bosta dva pa toliko boljše. Mi je bilo pa en dan tko slabo, da sem od veselja skakala do stropa. Imamo čudne fore, nosečke, a ne?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
22.3.2009 21:31:57   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

še enkrat hvala punce!

diana79, si me pa res nasmejala...si pa prava pojava res....upam, da te bom kdaj spoznala. In kot so ti punce lepo napisale.......poslušaj sebe in ne dovoli, da ti drugi dirigirajo življenje, vidva si bosta že tako uredila, da bo vama prav.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
23.3.2009 6:23:11   
listek
Živjo!

Javljam se po UZ. Imam en prav velik folikel, pa dva manjša, pa eno cistouser posted image user posted image  - nič kaj optimistično. Jutri imam spet UZ in naj bi padla stopka. Potem pa naprej.

Lepo se imejte, šibam v službo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
23.3.2009 6:36:31   
Reby

Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
23.3.2009 6:40:49   
Reby
Listek - nikar tako žalostno, bodi optimist, s tem prav nič ne boš pripomogla k rasti in kvaliteti foliklov. 2 manjša bosta še zrasla. Tudi meni je Reš vedno govoril, kako so majhni folikli, pred stopko sem imela največjega nekaj malo nad 19 mm, pa sem pridelala 6 celic, 5 se jih je oplodilo.  Zato punca, nič obupat!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
23.3.2009 6:42:05   
Reby

AKTUALNO  

Ponedeljek, 23.03.
Diana79 - UZ
Stella Rossa - UZ
listek - UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še Diana in Stella, hitro potem poročat user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
23.3.2009 7:00:14   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

AKTUALNO  

Ponedeljek, 23.03.
Diana79 - UZ
Stella Rossa - UZ
listek - UZ

Pa še Diana in Stella, hitro potem poročat user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
23.3.2009 7:27:21   
Bumo

AKTUALNO  

Ponedeljek, 23.03.
Diana79 - UZ
Stella Rossa - UZ
listek - UZ

jaz tudi navijam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
23.3.2009 7:33:12   
Bumo
Diana, jaz prav občudujem kmečke ženske!!!
Moja babica je imela veliko kmetijo s konji, kravicami, pujski, pa pipike, račke pa še pav jim je delal družbouser posted image .
Ni bilo lepšega, ko sem kot otrok šla v hlev božat kravice, ki so opletale s tistimi kosmatimi jezikiuser posted image
pa ko sem zajahala konja...no, sedaj tega več ni ,ker je babica stara na domačiji pa že dolgoooo ni nobenega, ki bi to prevzel dalje....
sploh si ne moreš misliti, kako včasih sanjam, da bi šla nekam na kmetijo živet....pa kaj parfumčki, delo je tudi itak vsepovsod tak ali drugače težko in stresno......meni ta mestni vrvež in hektika nikakor ne sedetauser posted image
v službi vsi skrbijo samo za svoje riti,  morala pa j eitak na psu....
bodi ponosna na svoje korenine, tašča pa je pač taščauser posted image  tudi ti boš mogoče kdaj taščauser posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
23.3.2009 7:41:23   
BarbiG
Dobro jutro pupe.

Hvala za kavico, se prav prileže.

Diana, tudi pri nas oz. pri možu, kjer živiva, imajo manjšo kmetijo. Sicer se res tast pa tašča z njo v večini ukvarjata, ampak je potrebno tudi drugim sem pa tja kdaj kaj naredit. Drugače je pa kar nekaj prednosti tega. Tudi mi imamo lasten meso, zelenjavo, jajca. Nikoli se ne obremenjuj z okolico, kajti vedno se bo našel nekdo, jaz takim pravim kar idioti, ki se norčujejo iz tega. Pa vedi, da sem jaz v centru Ljubljane gor zrasla, pa sem prav vesela da živim na kmetiji. V naravi. Pridem domov in vidim zelenje, ne pa ljubljanskega betona. Vsak normalen človek to sprejme kot nekaj običajnega. Kar pa se odnosov s taščo in tstom tiče, sva pa midva z možem že takoj na začetku kar precej stvari razčistila z njima, ker sta hotela, da tudi midva živiva tako kot sta onadva, vse vlagaj v kmetijo in ne privošči si nič drugega. Bilo je sicer nekaj nesoglasij, ampak na koncu sta sprejela najin način in s tem tudi naju - saj dava kaj za kmetijo, tudi pri delu pomagava, ampak še vedno si privoščiva dopust parkrat v letu, ker nama pač to ustreza in si tega želiva.

BEBIII čestitam za nečakinjo. Tudi jaz sem v tem mesecu, 3.3. dobila nečakinjo Lano.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
23.3.2009 8:20:09   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj danes na tale mrzel sončen dan.

A imamo že kaj novičk od današnjih bork?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
23.3.2009 8:31:35   
Rakica_80
Dobri jutro vseemuser posted image
Hvala vsem za ćestitke, res je lepo biti tetauser posted image upam da bomo kmalu vse mamice postaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bi tudi rajše živela na kmetiji, kot v LJuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
23.3.2009 8:43:38   
mismis
Mateja Goljev, vse najboljše za tvoj rojstni dan, ćelim ti da dobiš za ta rojstni dan najlepše darilo, in sicer en lep plusekuser posted image user posted image user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?