mismis
|
večer, končno malo več časa. Reby, a so se stvari kaj zboljšale ali trebušček še vedno boli. In ne, nič te ne žalim glede let, pač mene so en malček dohitele tale vikend, ali pa je morda bila to kombinacija alko in Suprefact BEBIII, super za pošto, se mi je zdelo, da mora kaj kmalu priti. Jutri se pa dobro zmeni. Špelka, kot ti je že Obi napisala, gredo postopki takole, za prvega otroka, ti jih zavarovalnica plača 6, za drugega pa samo 4. postopke. Vsi se pišejo nate. Ali imaš ti jutri Reša? MBT, upam da si bila pridna danes in da se nisi topila tam na stolu T1979, pozdravljena spet med nami, vidim da si uživala ta vikend, ma sej je prav tako Kajši, moj kuži ni mogel prepoditi mucka, ker je bil ta bolj zvit, se je naredil nevidnega Bumo, saj bo, človek je trpežna žival in se navadi na vse hudo, pa tudi na branje velikega števila strani na RR Cari, čestitke za lep plusek BibaBond, kot ti je že Pikovit napisala, nekaj je, ni pa potrjena nosečnost. Najbolje, da greš jutri ponovno na krvnega, da boš videla ali vrednost kaj narašča, če se bo podvojila, je upanje, da vama je uspelo, vendar se je zarodek pozno vgnezdil. Ali si morda klicala Reša in če si ga, kaj je on rekel Arneja, tudi ta zoprni ponedeljki minejo, HB da je tako.