|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
2.3.2009 18:32:18   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Hoj dekleta;

tiste ki ste že bile na punkciji v Postojni pri Rešu, a mi lahko napišete kam naj gem (v prvo nadstopje, klet.... ), piše kje na vhodu v zgradbo, ali?
Punkcijo imam jutri ob 8.00 in morava z dragim že ob 5.00 na pot,da bova pravočasna in ne bi rada izgubljala časa še z iskanjem dr. Reša.......

Pa še strah me je.....ker imam veliko foliklov....user posted image user posted image user posted image

jst sem na GK LJ, zato ti, žal, ne morem pomagat...
Kar se punkcije tiče in velikega števila foliklov... Lepo se umiri... Jutri se pa sprosti in med punkcijo misli na kaj lepega... Boš videla, da bo mimo, še preden se boš zavedla...

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 126
2.3.2009 18:32:29   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Reby, saj bo tudi tvoj buši zrastel user posted image . Zdaj bi se ga sigurno že na slikci bolje videlo, nam ga pokažeš user posted image ?

Arneja, ti bi pa res na vsak način rada vidla mojga bušija user posted image , bom čez kakšen mesec dala gor.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 127
2.3.2009 18:35:32   
womanpolice
Živjo REBY... Kak si? Že kaj boljš počutje?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 128
2.3.2009 18:46:11   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Vse po starem :(, me še kr krči matrajo, jem Buscopan, pa Magnesol, trebušček rase... Komi čakam v ponedeljek G, da mi pove, kaj in kako. Pa upam, da se bo postlca čimprej dvignila.
Kako si ti? Vidim, da si sestavila puzzle, pa da še imaš zalogo user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 129
2.3.2009 18:46:29   
mismis
večer, končno malo več časa.

Reby, a so se stvari kaj zboljšale ali trebušček še vedno boli. In ne, nič te ne žalim glede let, pač mene so en malček dohitele tale vikend, ali pa je morda bila to kombinacija alko in Suprefact

BEBIII, super za pošto, se mi je zdelo, da mora kaj kmalu priti. Jutri se pa dobro zmeni.

Špelka, kot ti je že Obi napisala, gredo postopki takole, za prvega otroka, ti jih zavarovalnica plača 6, za drugega pa samo 4. postopke. Vsi se pišejo nate. Ali imaš ti jutri Reša?

MBT, upam da si bila pridna danes in da se nisi topila tam na stolu user posted image user posted image user posted image

T1979, pozdravljena spet med nami, vidim da si uživala ta vikend, ma sej je prav tako

Kajši, moj kuži ni mogel prepoditi mucka, ker je bil ta bolj zvit, se je naredil nevidnegauser posted image

Bumo, saj bo, človek je trpežna žival in se navadi na vse hudo, pa tudi na branje velikega števila strani na RRuser posted image user posted image user posted image

Cari, čestitke za lep plusek user posted image user posted image user posted image

BibaBond, kot ti je že Pikovit napisala, nekaj je, ni pa potrjena nosečnost. Najbolje, da greš jutri ponovno na krvnega, da boš videla ali vrednost kaj narašča, če se bo podvojila, je upanje, da vama je uspelo, vendar se je zarodek pozno vgnezdil. Ali si morda klicala Reša in če si ga, kaj je on rekel user posted image user posted image

Arneja, tudi ta zoprni ponedeljki minejo, HB da je tako.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 130
2.3.2009 18:49:20   
jona3
arneja mene špika pa je tud še prezgodi za user posted image prsi me pa ne boljo pa tebe

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 131
2.3.2009 18:50:26   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

arneja mene špika pa je tud še prezgodi za user posted image prsi me pa ne boljo pa tebe

Jona - tudi jaz sem imela isti občutek kot da bom glih zdej dobla user posted image , prsi pa me tudi niso bolele...

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 132
2.3.2009 18:51:31   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Reby, a so se stvari kaj zboljšale ali trebušček še vedno boli. In ne, nič te ne žalim glede let, pač mene so en malček dohitele tale vikend, ali pa je morda bila to kombinacija alko in Suprefact

Ja, težko se je sprijaznit, da se staramo user posted image  Jaz še vedno isto :(

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 133
2.3.2009 18:53:44   
suzi74
Pozdravljene!
Sem nova - od danes registrirana, berem vas pa kar pogosto....tudi jaz spadam k vam glede na to da se tudi mi matramo s pomočjo zdravnikov do majhnih ljubkih pikic ki zrastejo v prikupne nagajive  "škratke".
4x sem bila v postopku iuf in dvakrat z zamrznjenčki. Drugi postopek leta 2005 je bil uspešen in imava doma eno ljubko igrivo plešočo deklico. Se pa trudimo da i dobila še kakšnega bratca ali sestrico....
Trenutno sem 7 dan po transferju z zamrznjenčkom in  se počutim obupno slabo -vse mišice me bolijo, najbolj v nogah in stegnih-tako kot pri gripi vendar  vročino imam nizko do 37,5. Zdravnika sem poklicala in je rekel lekadol in počitek. Bolečina v mišicah je res močna in prav pekoča in me zanima ali je imela že kdaj katera kaj podobnega? Upam da je to od hormonov...me pa zanimajo vaše izkušnje.
Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 134
2.3.2009 18:55:09   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Vse po starem :(, me še kr krči matrajo, jem Buscopan, pa Magnesol, trebušček rase... Komi čakam v ponedeljek G, da mi pove, kaj in kako. Pa upam, da se bo postlca čimprej dvignila.
Kako si ti? Vidim, da si sestavila puzzle, pa da še imaš zalogo user posted image

ja, še je zaloga... ampak sej počas se bliža fizioterapija in bo hitreje minilo; samo upam, da mi ne bodo dali ure ob 7 al pa 8 zjutraj; ker sem se tko lepo navadila spat do desetih. Vem, lenobica...

Jst upam, da se ti čimprej vse izboljša, da bo vse ok.

In leta... Kaj čmo... letijo letijo in nič nas ne vprašajo... user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 135
2.3.2009 18:56:26   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74

Pozdravljene!
Sem nova - od danes registrirana, berem vas pa kar pogosto....tudi jaz spadam k vam glede na to da se tudi mi matramo s pomočjo zdravnikov do majhnih ljubkih pikic ki zrastejo v prikupne nagajive  "škratke".
4x sem bila v postopku iuf in dvakrat z zamrznjenčki. Drugi postopek leta 2005 je bil uspešen in imava doma eno ljubko igrivo plešočo deklico. Se pa trudimo da i dobila še kakšnega bratca ali sestrico....
Trenutno sem 7 dan po transferju z zamrznjenčkom in  se počutim obupno slabo -vse mišice me bolijo, najbolj v nogah in stegnih-tako kot pri gripi vendar  vročino imam nizko do 37,5. Zdravnika sem poklicala in je rekel lekadol in počitek. Bolečina v mišicah je res močna in prav pekoča in me zanima ali je imela že kdaj katera kaj podobnega? Upam da je to od hormonov...me pa zanimajo vaše izkušnje.
Hvala

Jst nimam takšnih izkušenj... Mogoče katera od punc....

Držim pesti, da plesoča deklica dobi plesočega bratca al pa sestrco

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 136
2.3.2009 18:56:51   
womanpolice
REBY... nč te ni na facebooku...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 137
2.3.2009 19:10:14   
Vitaebella
Draga Suzy,

jaz se natanko isto počutim. Vse me boli, grozno sem utrujena, slabo spim, prsi me pa nič ne bolijo. Ves čas me pa nekaj črviči spodaj. Ne vem, kaj bi to bilo....jaz sklepam, da je to od overdosa hormonov...Trenutno sem na Estrofemu 3x na dan in Prometriumu 3 x na dan.
Aja, jaz sem 8 dan po ET zamrznjenčkov. To je moj prvi postopek, prej sva se trudila pa dve in pol leti.

Želim ti srečno!

Vita

p.s. Princess, kaj se dogaja s tabo? Počivaš ali si v službi po ET-ju?

Neposredna povezava do sporočila: 138
2.3.2009 19:11:29   
jona3
reby kolk časa si pa noseča.
Suzi74 kolk zamrznjenčkov pa imaš vstavljenih in kdaj imaš test.

Neposredna povezava do sporočila: 139
2.3.2009 19:20:30   
womanpolice
Ja, nč... grem nazaj v vodoravnega... imejte se lepo... vsem en lep pozdrav...

nočko

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 140
2.3.2009 19:22:16   
gospodarica
lep pozdrav vsem skupaj!!!
no naj vam povem eno lepo novico,danes sem naredila izpit za avtouser posted image user posted image user posted image
ful sem vesela.....upam da bo jutri zame tudi tako lep dan(da bodo folikli zrasli) kot pa danes...

Neposredna povezava do sporočila: 141
2.3.2009 19:23:07   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

reby kolk časa si pa noseča.

Še mal, pa bom 16 tednov user posted image

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 142
2.3.2009 19:23:38   
Reby

REBY... nč te ni na facebooku...user posted image user posted image user posted image

Vem, vem, sem bolj v vodoravnem položaju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 143
2.3.2009 19:25:46   
jona3
Reby kolk zarodkov si pa mela vstavljenih.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 144
2.3.2009 19:35:14   
jona3
Vitabella kolk zamrznjenčkov so ti pa vstavli in kdaj imaš test. mene tudi ful špika v spodnjem delu pa križ me nenormalno boli pa tebe

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 145
2.3.2009 19:38:48   
suzi74
Vitaebella, Jona 3
Jaz tudi jemljem 3x na dan Estrofem in Prometrium.
Vsavljeno imam eno pikico.
Zelo mi slabi na trenutke in se vrti, in kar nabije vročina v celo telo, ponoči pa hvala Bogu spim kot ubita do jutra.
Upam da je res to "overdose"-raje kot da bi bila gripa?
Test imam 10 marca.

Obema držim močno močno pestke.
Smo si vse tri zelo blizu - 8,9, in 10. marec

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 146
2.3.2009 19:40:47   
jona3
tudi jaz držim pesti za vse. sporoči rezultate jaz jih bom tudi. a mogoče veš kdaj se zarodek vgnezdi.

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 147
2.3.2009 19:48:52   
Vitaebella
Suzy, živjo

jaz se tokrat ne obremenjujem absolutno nič, ker imam malo stresno situacijo trenutno na drugem področju.
Če tokrat ne uspe, grem v naslednjem postopku na Medrol, ki ti oslabi imunski sistem in se zarodek lažje ugnezdi. So pa stranski učinki baje katastrofalni...

Jona, prejšnjič so mi vstavili dva sveža zarodka, tokrat enega zamrznjenčka. Bomo videli.

Pravila, kdaj se zarodki vgnezdijo, še zaenkrat ni.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 148
2.3.2009 19:50:46   
Vitaebella
Suzy, tudi meni slabi, vrti pa ne...to je Estrofem, po mojem. Si videla možne stranske učinke pri jemanju 1 tablete na dan? Midve jemljeva po 3. MI jih v lekarni sploh najprej niso upali dati, so rekli, da se je zdravnik zmotil, da je doza prevelika. Komu bi verjel..

Neposredna povezava do sporočila: 149
2.3.2009 20:03:36   
bbpikica
Večer vsem.

Samo da vas malo pozdravim. Vidim da ste kar dobro.

Mismis a praviš da je že mal EMŠO v akcijiuser posted image user posted image , ja tkole se začne.

Pikovit kako si kaj ti? Možek te uboga?

Miška73 si si našla kaj da se malo zamotiš in da ne šteješ minut do dneva D

Gigi srce upam da uživaš na pavziranju in si pridno nabiraš novih moči. Veš da mislim nate.

Dajamaja kje se pa ti skrivaš zadnje čase, a si šla mal v ilegalo

Vsem ostalim ki vas nisem posebej omenila pa lep preostanek večerauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?