arneja
|
Bibek, a si le šla na testek ? Samo jaz ne vem točno, kaj tvoj rezultat pomeni, ti bo morala katera druga pomagati. Držim pestke . Jaz pa danes spet v službi, pa se vidi, da nimam časa tu gor biti. MBT, super za novo akcijo v toplejših mesecih . Kruce, veš, kak se šele nam to gretje vleče . Kakšne bušije sta Blanči in Mlinčka nalimale . Me bi jih tuuuudi . Reby, saj bo tudi tvoj buši zrastel . Zdaj bi se ga sigurno že na slikci bolje videlo, nam ga pokažeš ? Princess, pridno grej . Si imela samo enega zamrznjenčka še? Miška, psiha je res je.a, se strinjam . Ampak še par dni, pa boš sigurno skakala od veselja . Šukica, kako lepo je, ko pokukaš sem gor . Pa tudi ko ti pokukaš, Zarjica . Loremi, jaz tudi srčno upam, da je vsaj ena pikica še pri meni. Tudi jaz držim pesti za vse nas . Cari, čeeeestitke za plusek . In da je mamica ugotovila, da noseče izgledaš ? Jona, sotrpinka, tudi mene spodaj nekaj zvija kot da bo prišla, ampak je sigurno še prekmalu zanjo. A te joškice bolijo? Gloria, te bom spomnila na obljubo . Ajrad, verjamem, da živčki delajo 100 na uro. Poskusi iti na kakšen sprehod. Jutri pa itak veš, da bomo vse navijale, da bo čimhitreje vse za tabo, rezultat pa odličen . Fargesia, naj tudi tebi jutri plavalčke v pravo smer potisnejo . N74, ja, se mi je zdelo, da je treba Aspirine do pluska jesti. In itak, da bo plusek, ne ? Zdaj moram pa jaz še malo delat.