mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz sem bla ista. Vse pošlihtano, poročena, diplomirala, imava stanovanje, oba službi... Pa še vedno sem cincala, še vedno bi lahko čakala. Potem pa sva se odločla, da ne bova več zaščitena in ko bo, bo. No, bilo je v prvo in čez 3 mesece dobimo dojenčka. In je bil hud šok zame, ko je bil test pozitiven, ker bi še tok enih stvari rada naredila, dosegla... Potem pa sem ugotovila, da na otroka nikoli ne bi bila 100% pripravljena. In da bom vse tiste stvari, ki bi jih rada doživela skupaj z možem, sedaj doživela še z najinim otrokom. In se blazno veselim tega. Tko da, če si ga oba želita in če ramišljaš o otročku, potem je gotovo pravi čas. Veselo na delo no tanja tole je pa vzpodbudno slišat...tudi tako zgodbo...ponavadi berem samo take, da so vse imele, pol pa niso mogle zanosit....mislim pa ,da je vsak človek pač drugačen....jest si tudi mislim, da ne morem zanosit, ker nimava stanovanjskega problema rešenega....in je potem človek napsihiran...logično..skačeva gor in dol, si ogledujeva, cenkava.....no, ampak imava vero, da po 2 mesecih iskanja, bi se pa lahko že kaj obrnilo...edino to me še gor drži....
|