|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok da/ne
28.2.2009 16:12:20   
prestige
Pozdravljene punce!

Stara sem 25 let, in zelo si želim zanositi, prav tako je moj fant, ki je star 27 let!
Ampak proraja se nama vedno eno vprašanje, kaj pa če se ni pravi čas...
Imama oba službe za nedoločen čas, amak imama še obadva napisat diplome.
Živa zraven tašče in tasta, ki pa sta zlata. Svoje stanovanje si boma začela urejat čez kakšne dve leti, ker trenutno vrčujema, ampak res nimamo stanovanjske stiske, ne finančne.

bi se ve na mojem mestu odločile za otroka?

lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrok da/ne
28.2.2009 16:17:21   
divans1
Sigurno, kar veselo na delo, pa seveda tudi ni nujno, da bo ratalo takoj v prvo, tko da kar veselo na delo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu prestige)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2009 16:21:13   
katra55

Ja. Kar veselo na delo.
Midva sva se za prvega otroka odločila, ko sem bila stara 24 let in še študentka, moj pa zaposlen za nedoločen čas in izredni študent.
Stanovanje pa sva si uredila v zgornjem nadstropju hiše.

(odgovor članu prestige)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2009 16:26:03   
prestige
Ja saj vem da ni nujno da bo uspelo v prvouser posted image , ampak kaj pa če bouser posted image , pa saj vem da nam nebi bilo hudega, ampak se mi zdi da smo danes vsi nekam na ziher.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2009 16:29:11   
AnciM
Moja prijateljica je bila stara 25 let, ko se je poročila. Takrat je rekla, da je še čas za otroke in da bosta še kako leto malo sama uživala. Potem je bila stara pa 28 let in začela jamrat, da jima ne uspe. Sedaj je stara 33 let in jima na žalost še ni uspelo.

Ker me je njena zgodba izučila, sem si rekla. Sedaj imaš urejeno življenje (mož super človek, stanovanje je bilo končano, služba sicer za določen čas, ampak ni panike, vedno se nekaj najde) čemu bi čakala. S partnerjem sva se samo zmenila, da ne bova več uporabljala zaščite in ko bo bo. Brez psihiranja, brez obremenjevanja... Če nama je namenjeno bo ko bo.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2009 16:31:26   
Udb
Ok, nabrž bo čudno zvenelo, ampak jaz se ne bi. Ampak, to sem verjetno samo jaz čudna. Jaz sem mojga sončka rodila pri 24ih in ga res obožujem, ampak če bi se lahko še enkrat odločila, bi počakala še vsaj 5 let. Ampak, saj pravim - to sem samo jaz čudna.

(odgovor članu prestige)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2009 16:40:36   
majčyca
Jaz bi se odločila na tvojem mestu, oziroma jaz sem se že odločila user posted image Kar v akcijo, ker res ni nujno, da vama takoj uspe. Ker mislim, da če imata vse tako urejeno, kot opisuješ in si tudi oba želita user posted image , ni ovir. 

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2009 16:44:51   
tailor
ja jaz sem bila stara21 ko sem bila prvič noseča,brez službe in še podnajemnica povrhu,zdaj bom imela 28 let in sem v tretje noseča.imava hišo jaz sem končala celo šolo ,služba,,, vse kar nama rabi. otrok ti da v življenju veliko voljo in pogon za naprej..dobiš cilje v življenju ki jih končno začneš uresničevat šele ko dobiš otroka.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2009 16:46:53   
Anonimen
Jaz se pa nebi, dokler nebi mela stanovanja zrihtanga vsaj tolk da lahko živim not. Sm tud čudna očitnouser posted image
Sam jaz hočem met svojo družino na svojem. Živet po svoje.....
Leto dve pa tud ni glih doba....
Pa če je želja ful močna, se da tud hitrej zrihtat stanovanje. Če praviš da finance niso problem. Bi raj pol leta stislna, začela na otroku delat, pa stanovanje sprot rihtala....vsak mesec nekaj....
Pa čist tako....večina ki ima pri 27ih letih probleme z zanositvijo bi jih imelo tud pri 25ih. Ljudje imajo tud pri 18ih probleme z zanositvijo. Nima to glih neke veze z leti. No....če nis glih čez 35user posted image

(odgovor članu majčyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2009 16:48:29   
Tanja_
Jaz sem bla ista. Vse pošlihtano, poročena, diplomirala, imava stanovanje, oba službi... Pa še vedno sem cincala, še vedno bi lahko čakala. Potem pa sva se odločla, da ne bova več zaščitena in ko bo, bo. No, bilo je v prvo in čez 3 mesece dobimo dojenčka. In je bil hud šok zame, ko je bil test pozitiven, ker bi še tok enih stvari rada naredila, dosegla... Potem pa sem ugotovila, da na otroka nikoli ne bi bila 100% pripravljena. In da bom vse tiste stvari, ki bi jih rada doživela skupaj z možem, sedaj doživela še z najinim otrokom. In se blazno veselim tega. Tko da, če si ga oba želita in če ramišljaš o otročku, potem je gotovo pravi čas. Veselo na delouser posted image

(odgovor članu prestige)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2009 16:56:20   
prestige
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Jaz se pa nebi, dokler nebi mela stanovanja zrihtanga vsaj tolk da lahko živim not. Sm tud čudna očitnouser posted image
Pa če je želja ful močna, se da tud hitrej zrihtat stanovanje. Če praviš da finance niso problem. Bi raj pol leta stislna, začela na otroku delat, pa stanovanje sprot rihtala....vsak mesec nekaj....
Pa čist tako....večina ki ima pri 27ih letih probleme z zanositvijo bi jih imelo tud pri 25ih. Ljudje imajo tud pri 18ih probleme z zanositvijo. Nima to glih neke veze z leti. No....če nis glih čez 35user posted image

Ja maš vrjetno po svoje prav, ampak midva nisam tako, da bi nekaj na pol delala, vse ali nič. Tako da, ko se bo stanovane urejalo se bo tipi -top do konca. Živiva pa že zdaj po svoje kako nama odgovarja. Za finance pa je bilo mišljeno, da jih je za otroka dovolj ne za stanovanjeuser posted image user posted image ..., saj veš recesija..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.2.2009 17:14:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: prestige

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Ja maš vrjetno po svoje prav, ampak midva nisam tako, da bi nekaj na pol delala, vse ali nič.
Tako da, ko se bo stanovane urejalo se bo tipi -top do konca. Živiva pa že zdaj po svoje kako nama odgovarja. Za finance pa je bilo mišljeno, da jih je za otroka dovolj ne za stanovanjeuser posted image user posted image ..., saj veš recesija..

Zakaj pa pol otroka kar na horuk?
Saj pravim, če je tolk financ da bi kljub otroku lahko se selili v svoje tip-top stanovanje čez dve leti, pol lahko pol leta-leto stisneš in si v stanovanjuuser posted image .
Kjer je volja, je tud potuser posted image

Drugače pa verjamem da živita že sedaj kokr vam paše. Sam veš....starši se fajn obrnejo k so otroc. Sploh če si v sosednji sobi. Sej hočjo sam prijazni bit pa pomagat, sam zna človeka motit. Ker si želi miru s svojo družinico. Da se spoznajo, navadijo en na druzga....brez pametnih nasvetov in opazovanja tašč in mam. Skoči mal na DIPO kkšno zgodbo prebratuser posted image

Sicer, pa kakor se bosta odločila, se dajta tako da bo za vaju prav. Mi smo sam opazovalci. Sama najbolj vesta. Vsedta se pa pogovorta.

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 28.2.2009 17:15:14 >

(odgovor članu prestige)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.2.2009 18:07:44   
j6
Jaz bi rada sam dodala da verjetnost zanositve pri ženski začne po 30 letu padati, tko da ima vse vezo z leti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2009 18:13:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: j6

Jaz bi rada sam dodala da verjetnost zanositve pri ženski začne po 30 letu padati, tko da ima vse vezo z leti.

No....do tam je še 5 letuser posted image

(odgovor članu j6)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.2.2009 19:40:04   
krtekxx
Mi2 sva diplomirala, naredila še podiplomca, zgradila bajto, prepotovala svet...in potem je prišel na vrsto otrok. Pa sva ga čakala, čakala, čakala...no, tudi dočakala - ampak šele pri skoraj 40-ih.
Če bi bila še enkrat 20, pa imela za fanta sedanjega moža, ne bi oklevala, pa tudi če ne bi imela še čisto nič svojega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.3.2009 6:39:56   
Ploha
moj odgovor je: JA!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.3.2009 6:45:07   
Bojana82
Punca, če si oba želitauser posted image , potem tukaj ni vprašanja, da ti nebo čez leto ali dve žal!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.3.2009 17:30:24   
čebelca2
sem v isti dilemi. stara sem 25 let,z možem živiva pri njegovih starših, vendar ta mesec začnemo delati stanovanje. naslednji mesec sem dobila zeleno luč za zanositev (pred 14 dnevi odstranitev pregrade), vendar pa me teži ker dokončujem diplomo, se pripravljam na izpite, stanovanje delava poleg tega pa že 2x spontani splav... ne ravno najboljše dispozicije... uglavnem glede na težave iz preteklosti bova zdej verjetno počakala nauser posted image , ker ni blo v času moje nosečnosti nič od mene  in sem samo ležala in omedlevala...

res je tko kot je ena napisala, ko je otrok se marsikaj spremeni... tudi ti, pa boš mal živčna pa otroček joka... pol ti pa še kdo kej reče, ko ti hoče pomagat ampak ne rabiš da ti kdo pamet soliuser posted image user posted image najlažje je da si na svojem

je pa najlepše če te nosečnost preseneti, tako kot je naju prva - pri 23 letih... zvečer ŠOK, zjutraj sem se pa že veselila in kupila prve copatkeuser posted image tako je najlepše, žal se je prehitro končalo za naju... to pa se vse planira in sploh ni zanimivo. ko sem drugič zanosila sem vedla po 14 dneh nosečnosti, res, ker sva namenoma zanosila in simptome sem poznala.

z leti nas zapušča spontanost... preveč planiramo - vidiš, tudi jst sm začela, poleg vsega me je pa še strah kako bo v tretje, da se ne bo slabo končalo (mislim da je to glavni razlog da čakava).

morda naju pa presenetiuser posted image med urejanjem stanovanja... to bi bla najbolj vesela... in tako predlagam tudi tebi. ne načrtuj preveč - ali pa uporabi manj zanesljivo metodo zaščite... tako te lahko hitro lepo presenetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakorkoli se bosta odločila, vama želim vso srečo

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.3.2009 22:34:26   
LUNA83
Ne čakat! Kar takoj v akcijo,..ker potem ko ti morda ne bo uspelo v prvič,drugič,desetič in bo mimo eno leto poiskušanja (želim ti da ti uspe v prvo seveda!) i ti bo blazno žal!!!
Tudi midva sva bila podnajemnika,pa sva rekla NE dokler nimava svojega stanovanja,pa sedaj ko imava svoje,sva rekla ne zaradi sluzbe,pa tega pa onega.... Zdaj pa delava na otročku pa kar ne rata in ne rata in mi je žal za vsa izguljena leta ko sem zaradi tega in onega rekla NE.
No saj sva mlada jaz 25 on 31 ampak vseeno bi nama pasal ze en otročiček,...
Takoj pejta v akcijo..;)

Čakamo +

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
1.3.2009 22:37:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu prestige)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
2.3.2009 1:01:20   
SISI4
IZVIRNO SPOROČILO: prestige

JA

Jaz sem tudi imela ga hitro pa mi ni žal.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.3.2009 7:53:14   
end1
Glede na tvoje razmišlanje se ne bi odločla, diploma, pa tip top stanovanje in ... z otrokom tip top stanovanja ne bo, če te že sedaj muči recesija.

Glede zanositve pa toliko, meni sta G in zdravnica na polikliniki pri mojih 20 leti rekla, da bom zelo zelo težko zanosila zaradi policističnih jajčnikov, pa sva se s partnerjem odločla za user posted image pri mojih 31 letih in rodila sem prvič pri 32 in drugič pri 34 letih. 

(odgovor članu prestige)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.3.2009 8:25:32   
JanaB
Kdaj je sploh pravi čas za otroke? Za nekatere pri 25 za druge pri 35. Mislim, da je odločitev zelo individulna in odvisna od tega kaj hočeš v življenju. Jaz se pri svojih 25 nikoli ne bi odločila za otroka in s takratnim fantom tudi hvala bogu, da se nisem. Pa vendar, če bi lahko izbirala vse pogoje in okoliščine bi imela otroka pred 30 letom, a življenje gre svojo pot in vsak jih ima ob svojem "ta pravem" času.

(odgovor članu prestige)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.3.2009 15:00:43   
giotti
Prestige,

meni je ful, ful, ful žal, da se nisva odločila za otroka, ko sem bila 25, pa še nisem takrat diplomirala, niti denarja niti stanovanja nisva imela. S tem sem povedala vse, a ne? user posted image

PS Stara sem 33 in pol, še brez otrok...

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.3.2009 15:04:13   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: SISI4

JA

Jaz sem tudi imela ga hitro pa mi ni žal.

Mislim, da ni "normalne" mame na svetu, ki bi ji bilo žal, da se je odločila za otroka, kadarkoli se je, pa tudi tiste, ki se jim je zgodilo to čudo nenačrtovano nikoli ne pomislijo, da jim je žal in vedno rečejo, kakšen blagoslov, da imajo otroka. Kakorkoli so se potem odvijale stvari...

(odgovor članu SISI4)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?