Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:30:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: loni77 A mate kšna huda pravila igre. Aha tukile so eni znakci, ki jih lahko dodajam. Mož bo spet težiu, da skoz na rač.visim in da bom mela kvadratno glavo. Drgač sm uredu, pregled mam v petek 6.3.CTG. Doma sem v bližini Lj,rodit pa grem v PO, kjer sem že prvič z EA-ful zadovoljna. Najbrž bo še ena . ha ha, edino pravilo je, da nam redno pošiljaš nove podatke s pregledov, da je naš seznam ažuren. Sicer vsake toliko popucamo seznam, danes verjetno sledi zadnja "čistka", ker 3 punce že zelo dolgo prosimo, da nam pošljejo novejše podatke. Prosim še tvojo starost, predvidevam, da je to tvoja druga nosečnost in da že imaš eno . Koliko kg si pa pridobila do zdaj? Morda veš obseg bušija?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:31:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Js sn pa ravnokar ugotovila, da je moj uradni pdp ravno na petek 13. Še dobro, da nisem vraževerna haha, a šele zdej si to ugotovila?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:34:29
|
|
|
|
loni77
|
Stara (mlada) sem 31. Pridobila 16 kg(sej smo same punce ane ). Trebuh si bom pa zmerla sam, da najdem tok dolgega .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:40:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: loni77 Stara (mlada) sem 31. Pridobila 16 kg(sej smo same punce ane ). Trebuh si bom pa zmerla sam, da najdem tok dolgega . aha, še eno pravilo je, ko javljaš podatke, morajo biti barvni in odebeljeni, sicer je pretežko iskati podatke za ažuriranje seznama
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:42:19
|
|
|
|
Pupa7
|
dobrodošla loni, kar veselo na delo pa se zaplest v naše hude debate mene pa dans prebava heca za pop...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:46:10
|
|
|
|
drevozivljenja
|
evo me s pregleda nasl pregled 11.3,kile nič se nisem zredila,vse ok,razen da sem ga vprašala če sem kaj odprta in je reko.ni nekak odprt vrat,tako da ne vem,jutri imam ctg ker se mala ni nič v 1 tednu zredila(je g reko da 3 tedne pred porodom se rade žile na poipkovnici zamašijo),in otrok mi zdaj nima več toliko plodne vode,tak da ne vem,mogoče sem naslednja.kaj pomoni da nič več toliko plodne vode?če jutri ne bom nič poročala so me obdržali v p
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:47:16
|
|
|
|
loni77
|
OK. Bom barvala podatke, da bodo bolj opazni. Mogoče se bom celo naučila kšno slikco poslat, samo da prej ne rodim. Drgač ste pa res face, včasih se kr dobr nasmejim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:49:11
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobrodošla loni, kar veselo na delo pa se zaplest v naše hude debate mene pa dans prebava heca za pop... da se ne tole kej pripravlja ... nimaš še nobenga dovoljenja, veš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:49:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja evo me s pregleda nasl pregled 11.3,kile nič se nisem zredila,vse ok,razen da sem ga vprašala če sem kaj odprta in je reko.ni nekak odprt vrat,tako da ne vem,jutri imam ctg ker se mala ni nič v 1 tednu zredila(je g reko da 3 tedne pred porodom se rade žile na poipkovnici zamašijo),in otrok mi zdaj nima več toliko plodne vode,tak da ne vem,mogoče sem naslednja.kaj pomoni da nič več toliko plodne vode?če jutri ne bom nič poročala so me obdržali v p pa javi nam, če se bo kaj dogajalo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:49:39
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: loni77 A mate kšna huda pravila igre. Aha tukile so eni znakci, ki jih lahko dodajam. Mož bo spet težiu, da skoz na rač.visim in da bom mela kvadratno glavo. Drgač sm uredu, pregled mam v petek 6.3.CTG. Doma sem v bližini Lj,rodit pa grem v PO, kjer sem že prvič z EA-ful zadovoljna. Najbrž bo še ena . no pa dobrodošla, zdej pa le veselo čvekaj z nami!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:50:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobrodošla loni, kar veselo na delo pa se zaplest v naše hude debate mene pa dans prebava heca za pop... da se ne tole kej pripravlja ... nimaš še nobenga dovoljenja, veš? pupca, to bi lahko bil znak... dovoljenje pa ima, odkar je poročena in ima urejeno zavarovanje, tako da ne bo bankrotirala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:53:15
|
|
|
|
mediuhec
|
pozdrav so in posebej naše mamice, ki jih z veseljem berem! podatki iz pregleda: CTG ok, nič se še ne dogaja. naslednji CTG 11.3. (ostali podatki so isti). VPRAŠANJE: kako to, da enim delajo še UZ- jaz ne vem kakšno težo lahko pričakujem, nič o količini plodovnice ali njeni starosti/stanju pa mam rok čez 14 dni. mislim saj ne bi komplicirala, samo včasih se mali meče po trebuhu, da bi prisegla, da mi leži prečno??? a lego ploda preverijo tik pred porodom, da ne bo kakšnega presenečenja??? VPRAŠANJE 2: nam so za krče v MŠ priporočai Lefaxin kapljice iz AUT, zdaj pa mi je tašča prinesla Antiflax, ker so kao iste (trdil lekarnar). a ima kdo podobno info? pupa: he he picko in packo. a ma kdo njuno kaseto za presnet? meni sta bila tedva taka smeškota!! tko zdej grem pa južno delat. drugač pa izgledam kot tale smeško - ponoči nisem kaj dosti spala ....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:54:24
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobrodošla loni, kar veselo na delo pa se zaplest v naše hude debate mene pa dans prebava heca za pop... da se ne tole kej pripravlja ... nimaš še nobenga dovoljenja, veš? pupca, to bi lahko bil znak... dovoljenje pa ima, odkar je poročena in ima urejeno zavarovanje, tako da ne bo bankrotirala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:56:01
|
|
|
|
drevozivljenja
|
pa naj omenim še to da je bila zelo mirna sedaj pa že 3 dni se giblje veliko.recimo 1 uro skupaj bez pauze,in po cel dan,a se mogoče kaj pripravlja?pa kolki me bolijo ko in šraufa me v trebuhu.... ma saj bo....držite pesti da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 13:59:12
|
|
|
|
spps
|
jaz sem pa zdaj fraj in imam čas čvekat,kaj sem zamudla od zadnjega javljanja?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 14:00:56
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobrodošla loni, kar veselo na delo pa se zaplest v naše hude debate mene pa dans prebava heca za pop... da se ne tole kej pripravlja ... nimaš še nobenga dovoljenja, veš? pupca, to bi lahko bil znak... dovoljenje pa ima, odkar je poročena in ima urejeno zavarovanje, tako da ne bo bankrotirala ja, samo bi vseen še rada mal na rr visela, ne bi še dans šla no
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 14:02:48
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobrodošla loni, kar veselo na delo pa se zaplest v naše hude debate mene pa dans prebava heca za pop... da se ne tole kej pripravlja ... nimaš še nobenga dovoljenja, veš? pupca, to bi lahko bil znak... dovoljenje pa ima, odkar je poročena in ima urejeno zavarovanje, tako da ne bo bankrotirala kaj zdaj to, bi ti plačala 20.000 CHF??? sem bla pridna pa zdržala da zdaj lahko skor zastojn rodim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 14:08:31
|
|
|
|
Infinity1
|
Evo še mene iz pregleda, na CTG-ju vse mirno, nič ne kaže da bomo kmalu potovali v Rim . Vsi podatki ostanejo isti, le naslednji pregled je 11.3. Lep dan želim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 14:13:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: loni77 A mate kšna huda pravila igre. Aha tukile so eni znakci, ki jih lahko dodajam. Mož bo spet težiu, da skoz na rač.visim in da bom mela kvadratno glavo. Drgač sm uredu, pregled mam v petek 6.3.CTG. Doma sem v bližini Lj,rodit pa grem v PO, kjer sem že prvič z EA-ful zadovoljna. Najbrž bo še ena . ha ha, edino pravilo je, da nam redno pošiljaš nove podatke s pregledov, da je naš seznam ažuren. Sicer vsake toliko popucamo seznam, danes verjetno sledi zadnja "čistka", ker 3 punce že zelo dolgo prosimo, da nam pošljejo novejše podatke. Prosim še tvojo starost, predvidevam, da je to tvoja druga nosečnost in da že imaš eno . Koliko kg si pa pridobila do zdaj? Morda veš obseg bušija? dobrodošla med nami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 14:18:06
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec VPRAŠANJE: kako to, da enim delajo še UZ- jaz ne vem kakšno težo lahko pričakujem, nič o količini plodovnice ali njeni starosti/stanju pa mam rok čez 14 dni. mislim saj ne bi komplicirala, samo včasih se mali meče po trebuhu, da bi prisegla, da mi leži prečno??? a lego ploda preverijo tik pred porodom, da ne bo kakšnega presenečenja??? Meni je UZ pregled v 36.tednu naredila zato, ker ko mi je zmerila dolžino maternica - je bila malo prekratka in bi to lahko posledično nakazovalo na premajhen plod. To pa se seveda lahko preveri le z UZ. Z bebico je vse bilo ok je prave mere, vendar je rekla - da bo čez 2 tedna naredila za vsak slučaj še enkrat ( torej drug teden ). Če ne bi takrat imela to odstopanje z maternico, mi ne bi delala UZ. Glede lege, pa je rekla...da v kolikor se mi zdi - da je otrok spremenil lego in ni glavična, naj jo na to opozorim . In koliko sem razumela, prvo pretipajo z rokami, če pa se ne bi čutilo - pa se naredi UZ.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 14:19:49
|
|
|
|
mediuhec
|
lorencia, hvala za info. bom drugič omenila G. ostale: ful nas ima pregled na 11.3. - polna luna he he....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 14:24:40
|
|
|
|
mama_milchy
|
štorklja nam je prinesla še eno pupiko: v našo družinico je na ta deževen dan posijalo sončece, ko se nam je ob 13.11 pridružila sestrica KAROLINA (3300 gr in 52 cm). čestitke julam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 14:27:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy štorklja nam je prinesla še eno pupiko: v našo družinico je na ta deževen dan posijalo sončece, ko se nam je ob 13.11 pridružila sestrica KAROLINA (3300 gr in 52 cm). čestitke julam čestitkeeeeeee
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 14:28:38
|
|
|
|
Piruri
|
Bravo JULAM!!!!!!!!!!!In KAROLINA!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 14:28:55
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy štorklja nam je prinesla še eno pupiko: v našo družinico je na ta deževen dan posijalo sončece, ko se nam je ob 13.11 pridružila sestrica KAROLINA (3300 gr in 52 cm). čestitke julam čestitke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?