|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
4.3.2009 13:30:58   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: loni77

A mate kšna huda pravila igre. Aha tukile so eni znakci, ki jih lahko dodajam.
Mož bo spet težiu, da skoz na rač.visim in da bom mela kvadratno glavo.

Drgač sm uredu, pregled mam v petek 6.3.CTG. Doma sem v bližini Lj,rodit pa grem v PO, kjer sem že prvič z EA-ful zadovoljna. Najbrž bo še enauser posted image .

ha ha, edino pravilo je, da nam redno pošiljaš nove podatke s pregledov, da je naš seznam ažuren. Sicer vsake toliko popucamo seznam, danes verjetno sledi zadnja "čistka", ker 3 punce že zelo dolgo prosimo, da nam pošljejo novejše podatke. Prosim še tvojo starost, predvidevam, da je to tvoja druga nosečnost in da že imaš eno user posted image . Koliko kg si pa pridobila do zdaj? Morda veš obseg bušija?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu loni77)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
4.3.2009 13:31:42   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Js sn pa ravnokar ugotovila, da je moj uradni pdp ravno na petek 13. user posted image  Še dobro, da nisem vraževerna user posted image user posted image user posted image

haha, a šele zdej si to ugotovila? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
4.3.2009 13:34:29   
loni77
Stara (mlada) sem 31. Pridobila 16 kg(sej smo same punce aneuser posted image ). Trebuh si bom pa zmerla sam, da najdem tok dolgega user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
4.3.2009 13:40:20   
felix7

Stara (mlada) sem 31. Pridobila 16 kg(sej smo same punce aneuser posted image ). Trebuh si bom pa zmerla sam, da najdem tok dolgega user posted image

aha, še eno pravilo je, ko javljaš podatke, morajo biti barvni in odebeljeni, sicer je pretežko iskati podatke za ažuriranje seznama user posted image

(odgovor članu loni77)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
4.3.2009 13:42:19   
Pupa7
dobrodošla loni, kar veselo na delo pa se zaplest v naše hude debate user posted image

mene pa dans prebava heca za pop... user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
4.3.2009 13:46:10   
drevozivljenja
evo me s pregleda nasl pregled 11.3,kile nič se nisem zredila,vse ok,razen da sem ga vprašala če sem kaj odprta in je reko.ni nekak odprt vrat,tako da ne vem,jutri imam ctg ker se mala ni nič v 1 tednu zredila(je g reko da 3 tedne pred porodom se rade žile na poipkovnici zamašijo),in otrok mi zdaj nima več toliko plodne vode,tak da ne vem,mogoče sem naslednja.kaj pomoni da nič več toliko plodne vode?če jutri ne bom nič poročala so me obdržali v puser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
4.3.2009 13:47:16   
loni77
OK. Bom barvala podatke, da bodo bolj opazni. Mogoče se bom celo naučila kšno slikco poslat, samo da prej ne rodim.
Drgač ste pa res face, včasih se kr dobr nasmejim.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
4.3.2009 13:49:11   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

dobrodošla loni, kar veselo na delo pa se zaplest v naše hude debate user posted image

da se ne tole kej pripravljauser posted image ... nimaš še nobenga dovoljenja, veš?user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
4.3.2009 13:49:19   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

evo me s pregleda nasl pregled 11.3,kile nič se nisem zredila,vse ok,razen da sem ga vprašala če sem kaj odprta in je reko.ni nekak odprt vrat,tako da ne vem,jutri imam ctg ker se mala ni nič v 1 tednu zredila(je g reko da 3 tedne pred porodom se rade žile na poipkovnici zamašijo),in otrok mi zdaj nima več toliko plodne vode,tak da ne vem,mogoče sem naslednja.kaj pomoni da nič več toliko plodne vode?če jutri ne bom nič poročala so me obdržali v puser posted image

pa javi nam, če se bo kaj dogajalo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
4.3.2009 13:49:39   
NoBady

Drgač sm uredu, pregled mam v petek 6.3.CTG. Doma sem v bližini Lj,rodit pa grem v PO, kjer sem že prvič z EA-ful zadovoljna. Najbrž bo še enauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
no pa dobrodošla, zdej pa le veselo čvekaj z nami!user posted image

(odgovor članu loni77)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
4.3.2009 13:50:25   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

da se ne tole kej pripravljauser posted image ... nimaš še nobenga dovoljenja, veš?user posted image

pupca, to bi lahko bil znak... user posted image  dovoljenje pa ima, odkar je poročena in ima urejeno zavarovanje, tako da ne bo bankrotirala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
4.3.2009 13:53:15   
mediuhec
pozdrav souser posted image  in posebej naše mamice, ki jih z veseljem berem!

podatki iz pregleda: CTG ok, nič se še ne dogaja. naslednji CTG 11.3. (ostali podatki so isti).

VPRAŠANJE: kako to, da enim delajo še UZ- jaz ne vem kakšno težo lahko pričakujem, nič o količini plodovnice ali njeni starosti/stanju pa mam rok čez 14 dni. mislim saj ne bi komplicirala, samo včasih se mali meče po trebuhu, da bi prisegla, da mi leži prečno??? a lego ploda preverijo tik pred porodom, da ne bo kakšnega presenečenja???

VPRAŠANJE 2: nam so za krče v MŠ priporočai Lefaxin kapljice iz AUT, zdaj pa mi je tašča prinesla Antiflax, ker so kao iste (trdil lekarnar). a ima kdo podobno info?

pupa: he he picko in packo. a ma kdo njuno kaseto za presnet? meni sta bila tedva taka smeškota!!

tko zdej grem pa južno delat. drugač pa izgledam kot tale smeško user posted image  - ponoči nisem kaj dosti spala ....

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
4.3.2009 13:54:24   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

pupca, to bi lahko bil znak... user posted image  dovoljenje pa ima, odkar je poročena in ima urejeno zavarovanje, tako da ne bo bankrotirala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
4.3.2009 13:56:01   
drevozivljenja
pa naj omenim še to da je bila user posted image zelo mirna sedaj pa že 3 dni se giblje veliko.recimo 1 uro skupaj bez pauze,in po cel dan,a se mogoče kaj pripravlja?pa kolki me bolijo kouser posted image  in šraufa me v trebuhu....user posted image ma saj bo....držite pesti da bo vse ok.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
4.3.2009 13:59:12   
spps
jaz sem pa zdaj fraj in imam čas čvekat,kaj sem zamudla od zadnjega javljanja?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
4.3.2009 14:00:56   
Pupa7

ja, samo bi vseen še rada mal na rr visela, ne bi še dans šla no user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
4.3.2009 14:02:48   
Pupa7

kaj zdaj to, bi ti plačala 20.000 CHF??? sem bla pridna pa zdržala da zdaj lahko skor zastojn rodim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
4.3.2009 14:08:31   
Infinity1
Evo še mene iz pregleda, na CTG-ju vse mirno, nič ne kaže da bomo kmalu potovali v Rim user posted image user posted image user posted image . Vsi podatki ostanejo isti, le naslednji pregled je 11.3.

Lep dan želim

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
4.3.2009 14:13:37   
spps

ha ha, edino pravilo je, da nam redno pošiljaš nove podatke s pregledov, da je naš seznam ažuren. Sicer vsake toliko popucamo seznam, danes verjetno sledi zadnja "čistka", ker 3 punce že zelo dolgo prosimo, da nam pošljejo novejše podatke. Prosim še tvojo starost, predvidevam, da je to tvoja druga nosečnost in da že imaš eno user posted image . Koliko kg si pa pridobila do zdaj? Morda veš obseg bušija?
dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
4.3.2009 14:18:06   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

VPRAŠANJE: kako to, da enim delajo še UZ- jaz ne vem kakšno težo lahko pričakujem, nič o količini plodovnice ali njeni starosti/stanju pa mam rok čez 14 dni. mislim saj ne bi komplicirala, samo včasih se mali meče po trebuhu, da bi prisegla, da mi leži prečno??? a lego ploda preverijo tik pred porodom, da ne bo kakšnega presenečenja???

Meni je UZ pregled v 36.tednu naredila zato, ker ko mi je zmerila dolžino maternica - je bila malo prekratka in bi to lahko posledično nakazovalo na premajhen plod. To pa se seveda lahko preveri le z UZ.
Z bebico je vse bilo ok je prave mere, vendar je rekla  - da bo čez 2 tedna naredila za vsak slučaj še enkrat ( torej drug teden ).
Če ne bi takrat imela to odstopanje z maternico, mi ne bi delala UZ.

Glede lege, pa je rekla...da v kolikor se mi zdi - da je otrok spremenil lego in ni glavična, naj jo na to opozorim . In koliko sem razumela, prvo pretipajo z rokami, če pa se ne bi čutilo - pa se naredi UZ.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
4.3.2009 14:19:49   
mediuhec
lorencia, hvala za info. bom drugič omenila G.

ostale: ful nas ima pregled na 11.3. - polna luna he he....

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
4.3.2009 14:24:40   
mama_milchy
štorklja nam je prinesla še eno pupiko:

v našo družinico je na ta deževen dan posijalo sončece, ko se nam je ob 13.11 pridružila sestrica  KAROLINA (3300 gr in 52 cm).

čestitke julam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
4.3.2009 14:27:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

v našo družinico je na ta deževen dan posijalo sončece, ko se nam je ob 13.11 pridružila sestrica  KAROLINA (3300 gr in 52 cm).

user posted image user posted image user posted image  čestitkeeeeeeeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
4.3.2009 14:28:38   
Piruri
Bravo JULAM!!!!!!!!!!!In KAROLINA!!!!!!!!!!!

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 2074
4.3.2009 14:28:55   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?