Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 14:18:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vem in hvala feliška moja ravno razmišljam, kaj bi dans počela, ker moj gre spet delat a še izkorišča zadnje dni, ko si to lahko privošči? potem bo verjetno ves zaljubljen v svojega sinka in se mu ne bo toliko okrog hodilo ja zgleda, dela po cele noči je na compu riše projekte, dans je nedelja in gre delat še za fotra neki projekt mora zrisat... hja kaj čmo, upam, da bo potem res bolj doma doma (beri da se bo posvečal nama s tamičkenim)... sem razmišljala o sprehodu, pa sama ne upam, pa tud piha čist preveč... štrikat se mi več ne da, brat tud ne najbolj čez dan... kaj pa vem, mi je res že tečno vse skup dans samo jamram, se opravičujem aja, zdaj sem pa vidla, da se ti ne da niti štrikat. hmmm... pol pa nimam idej, kaj bi.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 14:21:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Zdaj sem pridno vse pokomentirala. Zdaj pa grem še hitro malo počivat - par minutk, ker pol pa dobim obisk - moje pa tasta in taščo.... Papa
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 14:34:34
|
|
|
|
trezika
|
dans je pa tak lep dan...idealen za rodit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 14:55:21
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz sem še kar tu pa zdej sem pa prav super volje, sicer vem da bo še nihalo, sam danes ne sme več
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 15:40:20
|
|
|
|
Miška2006
|
Lep dan želim vsem ženam in ostalim ženskam......pa še rožca spada zraven
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 16:05:56
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica No, samo da povem, da sem res ponoči mislila, da kam gremo in da je ta četrta zvezdica naredla svoje ker me je šraufalo ko ampak zgleda da je bila samo prebava, ker se je vse pomirilo, ko sem že tristopetinosemdesetič šla na wc ja, če pa 4. zvezdica ni pomagala, pa mogoče res 5. čakaš Joj neeee Kdaj dobim 5.? Da si vem malo planirat pri 2000 postov, tak da udri
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 16:08:25
|
|
|
|
Pupa7
|
no, vseeno je bil čudovit dan, sva šla z mojim na sprehod ob jezeru, se je tak sonček naredu, da sva se v puloverjih sprehajala, potem posedala na sončku in za piko na i še 3 kepce božanskega sladoleda... zdaj me spet dajejo lažni popadki vidim, da je danes tu totalno zatišje, se vse lepo martinčkate
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 16:18:45
|
|
|
|
Pupa7
|
mogoče katera kaj ve, kako je z NoBady???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 16:25:55
|
|
|
|
sanna
|
Tudi jaz sem nazaj, tašča je super skuhala, smo šli še na sprehod in na tortico, je takooooo pasalo. Zdaj se je pa pooblačilo, zgleda da bo spet dež, grem pa kar vodoravno, dokler ne bom spet lačna (sem od kosila kalorije že pokurila).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 16:28:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
Evo, sprehod je za mano, kavica z bratecom tudi, kosilo pri mami tudi, zdaj pa malo ležat pa že pride domov! Tak fajn dan je bil danes, se ne bi pritoževala, če bi bili do poroda vsi takšni Vidim, da še ni neke večje akcije pri kateri, razen če je katero zgrabilo na kakšni sončni klopci
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 16:29:52
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, vseeno je bil čudovit dan, sva šla z mojim na sprehod ob jezeru, se je tak sonček naredu, da sva se v puloverjih sprehajala, potem posedala na sončku in za piko na i še 3 kepce božanskega sladoleda... zdaj me spet dajejo lažni popadki vidim, da je danes tu totalno zatišje, se vse lepo martinčkate [/quo Ja, res je bilo bajno vreme, v MB 14C, v LJ 17C. Kakšna temperatura pa je pri tebi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 16:30:42
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, vseeno je bil čudovit dan, sva šla z mojim na sprehod ob jezeru, se je tak sonček naredu, da sva se v puloverjih sprehajala, potem posedala na sončku in za piko na i še 3 kepce božanskega sladoleda... zdaj me spet dajejo lažni popadki vidim, da je danes tu totalno zatišje, se vse lepo martinčkate [/quo Ja, res je bilo bajno vreme, v MB 14C, v LJ 17C. Kakšna temperatura pa je pri tebi? Pupa malo sem ti v tvoj post padla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 16:36:17
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Spet sem sama gor Jooooooj, kaj bo šele, ko vse pred mano rodite Mi imamo danes taaaaakkkkkkkiiiiiiiiii sonček, jupiiiiiiiiii!!!! Lepo sem z laptopom na sončnem balkonu, pijem kavico in fajn mi je Mamice z vozički, danes pa sem vam malo fauš, jaz bi tudiiiiiiii!!! Privoščite si dolg sprehod s svojimi !! Oj! Ma jaz sem skoraj ziher, da ne bom pred tabo rodila. Se mi zdi, da bom kar krepko čez rok nosila, ker se čisto nič nikamor ne premika.... Jaz mam še 20 dni!!! Grrrrrrrrrrrrrrr! Pa vsak, ki me sreča reče: joj, ta dojenček bo pa glih zdaj ven padel!!! Ha??? Trebuh imam reeeeeeeees ogromen, se mi zdi, da iz profila več ne pride celi v ogledalo , samo se mi ne zdi, da bi se kaj spuščal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 16:37:25
|
|
|
|
julam
|
ojla punce! mi2 sva včeraj prišli domov. hvala za vse dobre želje in pestke in seveda za vse čestitke! ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!!!!!! Vidim, da je bilo kar pestro! Ostale, ki že predihavate, dihjate globokoooooo ... Moja porodna zgodba morda kdaj drugič, se ni glih za hvalit ... Tako, eno poglavje je za nami, novo se je odprlo. zaenkrat kaos!!! Presenetila sta me fantiča: tavelikeega daje ljubosumje, ima intervale velike , spet drugič je zadirčen grob... Tamali pa kot da je nekaj povsem normalnega, da imamo , ki jo pestvamo, dojimo,... sem misllila, da bo ravno obratno. No, srčno upam, da se tavelik unese. Se mu bom malo bolj posvetila, samo da se spravim fizično v red. Toliko za zdaj... papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 16:41:48
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam ojla punce! mi2 sva včeraj prišli domov. hvala za vse dobre želje in pestke in seveda za vse čestitke! ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!!!!!! Vidim, da je bilo kar pestro! Ostale, ki že predihavate, dihjate globokoooooo ... Moja porodna zgodba morda kdaj drugič, se ni glih za hvalit ... Tako, eno poglavje je za nami, novo se je odprlo. zaenkrat kaos!!! Presenetila sta me fantiča: tavelikeega daje ljubosumje, ima intervale velike , spet drugič je zadirčen grob... Tamali pa kot da je nekaj povsem normalnega, da imamo , ki jo pestvamo, dojimo,... sem misllila, da bo ravno obratno. No, srčno upam, da se tavelik unese. Se mu bom malo bolj posvetila, samo da se spravim fizično v red. Toliko za zdaj... papa za prihod domov!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 16:45:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, vseeno je bil čudovit dan, sva šla z mojim na sprehod ob jezeru, se je tak sonček naredu, da sva se v puloverjih sprehajala, potem posedala na sončku in za piko na i še 3 kepce božanskega sladoleda... zdaj me spet dajejo lažni popadki vidim, da je danes tu totalno zatišje, se vse lepo martinčkate [/quo Ja, res je bilo bajno vreme, v MB 14C, v LJ 17C. Kakšna temperatura pa je pri tebi? tu je blo 23 stopinj na soncu (v senci seveda precej manj)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 16:45:49
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: julam ojla punce! mi2 sva včeraj prišli domov. hvala za vse dobre želje in pestke in seveda za vse čestitke! ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!!!!!! Vidim, da je bilo kar pestro! Ostale, ki že predihavate, dihjate globokoooooo ... Moja porodna zgodba morda kdaj drugič, se ni glih za hvalit ... Tako, eno poglavje je za nami, novo se je odprlo. zaenkrat kaos!!! Presenetila sta me fantiča: tavelikeega daje ljubosumje, ima intervale velike , spet drugič je zadirčen grob... Tamali pa kot da je nekaj povsem normalnega, da imamo , ki jo pestvamo, dojimo,... sem misllila, da bo ravno obratno. No, srčno upam, da se tavelik unese. Se mu bom malo bolj posvetila, samo da se spravim fizično v red. Toliko za zdaj... papa za prihod domov! se podpišem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 16:46:58
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Spet sem sama gor Jooooooj, kaj bo šele, ko vse pred mano rodite Mi imamo danes taaaaakkkkkkkiiiiiiiiii sonček, jupiiiiiiiiii!!!! Lepo sem z laptopom na sončnem balkonu, pijem kavico in fajn mi je Mamice z vozički, danes pa sem vam malo fauš, jaz bi tudiiiiiiii!!! Privoščite si dolg sprehod s svojimi !! Oj! Ma jaz sem skoraj ziher, da ne bom pred tabo rodila. Se mi zdi, da bom kar krepko čez rok nosila, ker se čisto nič nikamor ne premika.... Jaz mam še 20 dni!!! Grrrrrrrrrrrrrrr! Pa vsak, ki me sreča reče: joj, ta dojenček bo pa glih zdaj ven padel!!! Ha??? Trebuh imam reeeeeeeees ogromen, se mi zdi, da iz profila več ne pride celi v ogledalo , samo se mi ne zdi, da bi se kaj spuščal saj pa še ma čas da se spusti pa saj bo hitro minilo, tolažim zdaj naju obe, ker se meni vleče ko čreva že aja če trebuh ne gre več celi v špegu, pa stopi korak nazaj
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 8.3.2009 16:47:17 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 17:04:55
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Spet sem sama gor Jooooooj, kaj bo šele, ko vse pred mano rodite Mi imamo danes taaaaakkkkkkkiiiiiiiiii sonček, jupiiiiiiiiii!!!! Lepo sem z laptopom na sončnem balkonu, pijem kavico in fajn mi je Mamice z vozički, danes pa sem vam malo fauš, jaz bi tudiiiiiiii!!! Privoščite si dolg sprehod s svojimi !! Oj! Ma jaz sem skoraj ziher, da ne bom pred tabo rodila. Se mi zdi, da bom kar krepko čez rok nosila, ker se čisto nič nikamor ne premika.... Jaz mam še 20 dni!!! Grrrrrrrrrrrrrrr! Pa vsak, ki me sreča reče: joj, ta dojenček bo pa glih zdaj ven padel!!! Ha??? Trebuh imam reeeeeeeees ogromen, se mi zdi, da iz profila več ne pride celi v ogledalo , samo se mi ne zdi, da bi se kaj spuščal saj pa še ma čas da se spusti pa saj bo hitro minilo, tolažim zdaj naju obe, ker se meni vleče ko čreva že aja če trebuh ne gre več celi v špegu, pa stopi korak nazaj ta pa je huda
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 17:09:16
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Spet sem sama gor Jooooooj, kaj bo šele, ko vse pred mano rodite Mi imamo danes taaaaakkkkkkkiiiiiiiiii sonček, jupiiiiiiiiii!!!! Lepo sem z laptopom na sončnem balkonu, pijem kavico in fajn mi je Mamice z vozički, danes pa sem vam malo fauš, jaz bi tudiiiiiiii!!! Privoščite si dolg sprehod s svojimi !! Oj! Ma jaz sem skoraj ziher, da ne bom pred tabo rodila. Se mi zdi, da bom kar krepko čez rok nosila, ker se čisto nič nikamor ne premika.... Jaz mam še 20 dni!!! Grrrrrrrrrrrrrrr! Pa vsak, ki me sreča reče: joj, ta dojenček bo pa glih zdaj ven padel!!! Ha??? Trebuh imam reeeeeeeees ogromen, se mi zdi, da iz profila več ne pride celi v ogledalo , samo se mi ne zdi, da bi se kaj spuščal saj pa še ma čas da se spusti pa saj bo hitro minilo, tolažim zdaj naju obe, ker se meni vleče ko čreva že aja če trebuh ne gre več celi v špegu, pa stopi korak nazaj ne morem, ker je postelja zadaj!!! Saj jaz še mam kr nekaj stvari za porihtat predem grem v P, ampak bi vseeno že šla spoznat !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 17:11:10
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: julam ojla punce! mi2 sva včeraj prišli domov. hvala za vse dobre želje in pestke in seveda za vse čestitke! ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!!!!!! Vidim, da je bilo kar pestro! Ostale, ki že predihavate, dihjate globokoooooo ... Moja porodna zgodba morda kdaj drugič, se ni glih za hvalit ... Tako, eno poglavje je za nami, novo se je odprlo. zaenkrat kaos!!! Presenetila sta me fantiča: tavelikeega daje ljubosumje, ima intervale velike , spet drugič je zadirčen grob... Tamali pa kot da je nekaj povsem normalnega, da imamo , ki jo pestvamo, dojimo,... sem misllila, da bo ravno obratno. No, srčno upam, da se tavelik unese. Se mu bom malo bolj posvetila, samo da se spravim fizično v red. Toliko za zdaj... papa za prihod domov! se podpišem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 17:14:42
|
|
|
|
Lolita23
|
O nobady pa še ni duha ne sluha Po moje že carta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 17:17:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 O nobady pa še ni duha ne sluha Po moje že carta Kaj ji pošljem sms? julam, dobrodošla doma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 17:18:31
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 O nobady pa še ni duha ne sluha Po moje že carta UPAJMO!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 17:20:06
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz pa jem svoje kosilo - pico. Sva bile dolgo vzunaj z Niko, potem je jedla in malo jo je zvijalo in sem ji trebušček masirala... zgleda, da ji ni pasala zelena solata, ki sem jo včeraj jedla. Ampak ona je tako potrpežljivo dekle. Ali pa je ne boli tako zelo. Napne se, da je čisto rdeča v obraz in potem prdne, če pa ne pa jo pomasiram in je boljše. Na rsečo vse skupaj ne traja dolgo. Bom pa nabavla koroške kapljice čim prej, za vsak slučaj.
|
|
|
Najljubši letni čas?petruskaTvoj letni čas je?Pomlad (
30%)
Poletje (
55%)
Jesen (
5%)
Zima (
9%)
Število vseh glasov: 74Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!