|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
8.3.2009 11:47:15   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

niti ne spet samo na polno piha user posted image

te pa zato v deželici pričakujemo odprtih rok user posted image

vem in hvala feliška moja user posted image user posted image user posted image

ravno razmišljam, kaj bi dans počela, ker moj gre spet delat user posted image

Sva že dve. user posted image  No, sam jaz vem kaj bom delala. Imam dosti dela. user posted image

ti lahko pridem pomagat če češ user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.3.2009 11:48:14   
Pupa7

ja zgleda, dela po cele noči je na compu riše projekte, dans je nedelja in gre delat še za fotra neki projekt mora zrisat... hja kaj čmo, upam, da bo potem res bolj doma doma (beri da se bo posvečal nama s tamičkenim)...

sem razmišljala o sprehodu, pa sama ne upam, pa tud piha čist preveč... štrikat se mi več ne da, brat tud ne najbolj čez dan... kaj pa vem, mi je res že tečno vse skup user posted image

dans samo jamram, se opravičujem user posted image

se ne rabiš opravičevati, ti pa res ne jamraš pogosto user posted image  še nisi izpolnila bonusa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kak si prijazna, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.3.2009 11:49:22   
Najaa
mamaM, imaš ZS.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.3.2009 11:50:35   
Najaa

Sva že dve. user posted image  No, sam jaz vem kaj bom delala. Imam dosti dela. user posted image

ti lahko pridem pomagat če češ user posted image user posted image user posted image

Haha, a si misla s pospravljanjem? user posted image user posted image  Ne ne, s tamalo imam delo in na sprehod greva. Z veseljem bi te zdaj peljala na eno kavico, če bi le bila bližje. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.3.2009 11:52:39   
Pupa7

Haha, a si misla s pospravljanjem? user posted image user posted image  Ne ne, s tamalo imam delo in na sprehod greva. Z veseljem bi te zdaj peljala na eno kavico, če bi le bila bližje. user posted image

Ne ne, sem ti misnla pomagat, pa ta mičkeno previt, pa tako, te pa vaju peljat na tortico, pa vidim da bi že ti mene na kavico, kak si prijazna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.3.2009 11:55:05   
Najaa
Aja, sem misla, da spet ciljaš na kakšno pospravljanje. Veš, sem se čisto sprijaznila s prahom in da ni tip top posesano in zglancano... Obiskov pa tudi ne moti. Če bi jih, bi mi včeraj kdo pomil goro posode! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.3.2009 12:08:01   
Pupa7

Aja, sem misla, da spet ciljaš na kakšno pospravljanje. Veš, sem se čisto sprijaznila s prahom in da ni tip top posesano in zglancano... Obiskov pa tudi ne moti. Če bi jih, bi mi včeraj kdo pomil goro posode! user posted image

evo lahko ti posodo pomijem, če ti to pomaga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.3.2009 12:09:52   
Najaa

evo lahko ti posodo pomijem, če ti to pomaga user posted image user posted image user posted image

O, kako si prijazna. Sem jo že sama, hvala. user posted image

Raje mi svetuj, kaj naj kuham samo zase? Se mi tako ne da nič...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
8.3.2009 12:11:02   
Pupa7

O, kako si prijazna. Sem jo že sama, hvala. user posted image

Raje mi svetuj, kaj naj kuham samo zase? Se mi tako ne da nič...

kako juhico pa palačinke recimo, ali pa kaka paštica na hitro user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
8.3.2009 12:14:15   
Najaa
Juho iz vrečke ne smem, ker dojim (konzervansi in to), pašto sem jedla včeraj user posted image , s palačinkami je pa tud preveč dela. user posted image  Mika me, da bi klicala halo pico...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
8.3.2009 12:22:19   
trezika
ČVEKICE VSE LEPO OB DNEVU ŽENA!!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
8.3.2009 12:22:54   
Pupa7

Juho iz vrečke ne smem, ker dojim (konzervansi in to), pašto sem jedla včeraj user posted image , s palačinkami je pa tud preveč dela. user posted image  Mika me, da bi klicala halo pico...

te pa le zavrti cifro, pa haloooooo picaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
8.3.2009 12:23:45   
trezika
Pri nas se še nič ne dogaja... me mika, da bi šla zdaj zraven dragega na fuzbal, da se malo pretegnem...si bo mogoče pikec hitro premislil... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
8.3.2009 12:25:57   
Steffi
ISKRENE ČESTIKE OB DNEVU ŽENA user posted image user posted image user posted image .

DOBILE SMO ENO LEPO DARILO PREČUDOVIT SONČEN DAN. IZKORISTITE GA MAKSIMALNO IN UŽIVAJTE V RAZVAJANJU.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
8.3.2009 12:28:51   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

sveža novička:Naša nobady je v P odprta 2-3 cm in čaka na rojstvo svojega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj ti čimprej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kako je natempirala svoj PDP user posted image user posted image user posted image držimo pestiii user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za čim lažji porod

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
8.3.2009 12:31:02   
Najaa

te pa le zavrti cifro, pa haloooooo picaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Sej bom. Sam mal me vest peče, ker dojim in bi morala kao zelooo zdravo jest. Se pa že cel teden nekaj šlepam in bolj ko ne na hitro kaj pojem. Edino kurja juhca, ta pa je bla vsak dan. user posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
8.3.2009 12:31:36   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Pupa 7 oprosti, imaš prav sem se zmotila

ni panike grahec, samo da ne bo kera zmedena user posted image user posted image user posted image

sem ravnokar poslala sms trinity22, ker še nič nismo doble novičk, pa da vidimo a je kaj novega user posted image user posted image user posted image

in že piše, da je vse ok, da je imela celo noč rahle popadke, zjutraj pa mir ampak je ne spustijo domov...

tako da tu še bo treba držat pesti user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem

Paulo Coelho

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
8.3.2009 13:26:17   
Pupa7
no tako, mi smo se pošteno najedli, zdaj pa gremo vseeno na sprehod, pa naj bo kar hoče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
8.3.2009 14:05:23   
MalaČebelica

Ojla,
sem vam pozabila napisat da imam težave z eno smotano alergijo, ki sem jo dobila zdaj po porodu. Če se umijem z milom, šamponom ali intimnim milom dobim zelo hudo koprivnico. Tako, da se umivam zgolj z vodo in se počutim že takoooo umazana user posted image . Ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko uporabila, da ne bi povzročilo alergije?

Kaj pa če vprašaš za kako stvar v lekarni? Saj imajo povsod še kako kozmetiko - pa rečeš, da ti dajo za zelo občutljivo kožo...

Kaj drugega kot kake kamilice jaz sama od sebe ne bi upala uporabljat. S tem, da kamilice ravno ne umijejo neke umazanije... Mogoče pomagajo, da se koža povrne nazaj čim prej.....

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
8.3.2009 14:06:20   
MalaČebelica

Živjo!!!

VSE NAJLPEPŠE OB DNEVU ŽENA!!!!

No moje darilo, pač zamuja pa v redu.user posted image user posted image user posted image Mi je pa zdajle tast prinesel šopek zvončkov.user posted image drugače sem malo danes otožna, ampak ker je lepo vreme, se bom počasi k sebi spravila.user posted image

Ne bit otožna user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da si že ok, ker je zunaj taki sonček....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
8.3.2009 14:07:24   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro!

Spet sem sama goruser posted image Jooooooj, kaj bo šele, ko vse pred mano roditeuser posted image
Mi imamo danes taaaaakkkkkkkiiiiiiiiii sonček, jupiiiiiiiiii!!!! Lepo sem z laptopom na sončnem balkonu, pijem kavico in fajn mi jeuser posted image
Mamice z vozički, danes pa sem vam malo fauš, jaz bi tudiiiiiiii!!!user posted image  Privoščite si dolg sprehod s svojimi user posted image !!

Oj!

Ma jaz sem skoraj ziher, da ne bom pred tabo rodila. Se mi zdi, da bom kar krepko čez rok nosila, ker se čisto nič nikamor ne premika....

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
8.3.2009 14:10:19   
MalaČebelica

sveža novička:Naša nobady je v P odprta 2-3 cm in čaka na rojstvo svojega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj ti čimprej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi pošiljam user posted image user posted image user posted image da bo čim prej mimo

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
8.3.2009 14:12:28   
MalaČebelica

Pupa 7 oprosti, imaš prav sem se zmotila

ni panike grahec, samo da ne bo kera zmedena user posted image user posted image user posted image

sem ravnokar poslala sms trinity22, ker še nič nismo doble novičk, pa da vidimo a je kaj novega user posted image user posted image user posted image

in že piše, da je vse ok, da je imela celo noč rahle popadke, zjutraj pa mir ampak je ne spustijo domov...

tako da tu še bo treba držat pesti user posted image user posted image user posted image

Uf, tepa držimo user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi bo skoraj počasi pesti zmanjkalo, koliko imamo zadnje čase akcije user posted image user posted image user posted image user posted image bo treba še noge aktivirat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
8.3.2009 14:14:28   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

No, samo da povem, da sem res ponoči mislila, da kam gremo in da je ta četrta zvezdica naredla svoje user posted image ker me je šraufalo ko user posted image ampak zgleda da je bila samo prebava, ker se je vse pomirilo, ko sem že tristopetinosemdesetič šla na wc user posted image

ja, če pa 4. zvezdica ni pomagala, pa mogoče res 5. čakaš user posted image user posted image user posted image

Joj neeee user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj dobim 5.? Da si vem malo planirat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
8.3.2009 14:16:42   
MalaČebelica

Joj, pa toti tvoj resno nostop dela. Boga revica.

Mogoče bi pa lahko danes še kaj lepega zaštrikala user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Ime za fantka
slovenka

Katero ime od naslednjih vam je najbolj všeč?

Vid (27%)

Oskar (11%)

Rok (29%)

Lovro (20%)

Izak (10%)

Izidor (4%)

Število vseh glasov: 331

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!