Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:46:39
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj sem pa še opazila, da sem še eno zvezdico zraven dobila! Bravo jaz! Saj vem, da se z vami čvekami res ne morem primerjat, ampak se pa trudim... pa ti veš, da je pogoj za v P, da imaš 4 zvezdice? tako kot Nobady - še dobrih 100, jih je danes kar okoli 50 nabrala, ker si ji tako mudi v P a nisem pridna? sm te resno vzela .. no zdej jih mam pa še manj ko sto in grem lahk zdej spat, pa jutri nadaljujem in naklofam še teh par 90 in grem u Rim... NOČKO PUNCE...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:46:57
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita ja ja vem kje so Radeče Zato ker jo bom menjala kaj kmalu ta ženska mi je zagrenila celo nosečnost ko se spomnem bi kr jokala res kulk grdih besed mi je izrekla...ok sedaj skupam pozabit na to čas teče dalje dobila sem svojo miss v roke...sej bi se rada prestavila k tej v Laško pa me res zanima če sploh jemlje nove paciente.. Potem sem pa jaz res najbližja za jaffa kekse ja res si najbližja zto me pa kr mika da bi pršla... v laškem jemlje nove paciente, ampak ti priporočam da se čimprej prestaviš, ker sm zadnjilč bla na ctgju in je pršla ena na novo in so jo naročili enkrat junija... prej majo vse polno... hudo da si mogla dat tako slabo izkušnjo skos... kr prestavi se... pol pa le pridi jih bom pripravila ...se bom prestavila ampak sedaj bom še počakala na ta pregled ko je po porodu ker sem že naročena 24.03...dober da si me spomnala... aja sem pozabla povedat za seznam da imam 24.03 pregled mal heca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:47:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj sem pa še opazila, da sem še eno zvezdico zraven dobila! Bravo jaz! Saj vem, da se z vami čvekami res ne morem primerjat, ampak se pa trudim... pa ti veš, da je pogoj za v P, da imaš 4 zvezdice? tako kot Nobady - še dobrih 100, jih je danes kar okoli 50 nabrala, ker si ji tako mudi v P kam pa grem jaz lahko ko jih bom mela kmal 5 še enkrat rodit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:48:37
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes je glih moja kolegica rodila. Rok je imela 22.02 in je imela podobno situacijo kot jaz. Včeraj šla noter, rodila danes ob 16.20. Njen mali pa se je preveč plodovnice napil. Upam, da ni to kaj narobe? Ali mogoče ve ali so kakšni stranski učinki tega? js poznam eno ko ji je punčka plodvnico spila in so mel ful probleme neki časa, je bla kr dolg v blnici ker je pol pršl to do pljučk in še danes ko je stara 2leti se mra ful pazit, da se ne prehladi pa da ne zboli... je pa mogoče odvisno kko pride do tega, ne vem čist točno kaj se je dogajalo... tole mi pa ni čisto jasno - a ni tako, da otroci ves čas pijejo plodovnico, zato pa tudi kolcajo? Cita in Taši - a gre za isto osebo - obe sta namreč pisali o tej punci, ki je imela rok 22.2. in rodila danes... jaz nisem nč pisala...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:49:12
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 lep večer vsem jaz sem zdajle skor dušo sputila, ko sem gledala film na kanalu a, sem se tak nasmejala zdaj greva pa filme na rr gledat lahko noč lepo nočko tu pr nas sta gledala moj pa Laura film naša ga je tko gledala da je skor v televizijo zlezla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:49:41
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj sem pa še opazila, da sem še eno zvezdico zraven dobila! Bravo jaz! Saj vem, da se z vami čvekami res ne morem primerjat, ampak se pa trudim... pa ti veš, da je pogoj za v P, da imaš 4 zvezdice? tako kot Nobady - še dobrih 100, jih je danes kar okoli 50 nabrala, ker si ji tako mudi v P a nisem pridna? sm te resno vzela .. no zdej jih mam pa še manj ko sto in grem lahk zdej spat, pa jutri nadaljujem in naklofam še teh par 90 in grem u Rim... NOČKO PUNCE... Lahko noč...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:49:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady tasa si me spomnla na eno uprašanje... kako so kej vaši "zapili" rojstvo ? mojga že zdej glava boli, ko ga vsi kličejo pa sprašujejo kdaj bo dal za pjačo midva sma imela vojno že pred rojstvom Lije glede tega. Pol pa je v sob. naredo kao večerjo pa so jo zapili tak fejst da je prišo nekje ob 5 al 6 zjutraj domov. Je reko da se ne spomni kdaj kolega ki pa je doma v Mb. pa ga je ob 9h klical, da se je zgubo. Tak je še bil nažgan te si pa lahko verjetno presstavljaš kaki so mogli bit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:50:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj sem pa še opazila, da sem še eno zvezdico zraven dobila! Bravo jaz! Saj vem, da se z vami čvekami res ne morem primerjat, ampak se pa trudim... pa ti veš, da je pogoj za v P, da imaš 4 zvezdice? tako kot Nobady - še dobrih 100, jih je danes kar okoli 50 nabrala, ker si ji tako mudi v P a nisem pridna? sm te resno vzela .. no zdej jih mam pa še manj ko sto in grem lahk zdej spat, pa jutri nadaljujem in naklofam še teh par 90 in grem u Rim... NOČKO PUNCE... Nočko če že greš pančkat...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:50:54
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj sem pa še opazila, da sem še eno zvezdico zraven dobila! Bravo jaz! Saj vem, da se z vami čvekami res ne morem primerjat, ampak se pa trudim... pa ti veš, da je pogoj za v P, da imaš 4 zvezdice? tako kot Nobady - še dobrih 100, jih je danes kar okoli 50 nabrala, ker si ji tako mudi v P kam pa grem jaz lahko ko jih bom mela kmal 5 še enkrat rodit hmm le kaj naj grem rodit sam špeh mi še visi okol trebuha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:52:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady NOČKO PUNCE... nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:53:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita aja sem pozabla povedat za seznam da imam 24.03 pregled mal heca a to je že prvi pregled po porodu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:54:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes je glih moja kolegica rodila. Rok je imela 22.02 in je imela podobno situacijo kot jaz. Včeraj šla noter, rodila danes ob 16.20. Njen mali pa se je preveč plodovnice napil. Upam, da ni to kaj narobe? Ali mogoče ve ali so kakšni stranski učinki tega? js poznam eno ko ji je punčka plodvnico spila in so mel ful probleme neki časa, je bla kr dolg v blnici ker je pol pršl to do pljučk in še danes ko je stara 2leti se mra ful pazit, da se ne prehladi pa da ne zboli... je pa mogoče odvisno kko pride do tega, ne vem čist točno kaj se je dogajalo... tole mi pa ni čisto jasno - a ni tako, da otroci ves čas pijejo plodovnico, zato pa tudi kolcajo? Cita in Taši - a gre za isto osebo - obe sta namreč pisali o tej punci, ki je imela rok 22.2. in rodila danes... jaz nisem nč pisala... aja, pol je pa Taši pa še ena čak, grem preverit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:56:45
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita aja sem pozabla povedat za seznam da imam 24.03 pregled mal heca a to je že prvi pregled po porodu? ja ja to je prvi pregled po porodu...fulll gre cajt hiter ampak pač tako je...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:59:10
|
|
|
|
tasa_m
|
cita mi pa smo se zdaj nejedli pa bomo jedli še enkrat okol 00,30 pa pol kakih 5 pol pa spimo do kakih 8.30. Se dojima še 2-krat ponoči ponavadi. Ma postala je tali lakotnik da joj..le po kom ma to
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:59:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita jaz nisem nč pisala... aja, pol je pa Taši pa še ena čak, grem preverit v bistvu je Taši dvakrat o tem pisala Cita, jaz sem pa kar tebe obdolžila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:00:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m cita mi pa smo se zdaj nejedli pa bomo jedli še enkrat okol 00,30 pa pol kakih 5 pol pa spimo do kakih 8.30. Se dojima še 2-krat ponoči ponavadi. Ma postala je tali lakotnik da joj..le po kom ma to sej imate kar lep ritem, kaj pa čez dan, veliko spi?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:00:49
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, Lucija se je tudi napila plodovnice samo ni bilo čisto nič hudega, le posteljico je imela 24 ur dvignjeno vzglavje in bruhala je in se ni hotela dojit.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:02:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, Lucija se je tudi napila plodovnice samo ni bilo čisto nič hudega, le posteljico je imela 24 ur dvignjeno vzglavje in bruhala je in se ni hotela dojit. ooooooo, Grahec, zdajle sem od tebe dobila še en MMS - a je to pomota ali je samo blazno dolgo potoval? Ker slikica je že v seznamu od prej.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:02:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m cita mi pa smo se zdaj nejedli pa bomo jedli še enkrat okol 00,30 pa pol kakih 5 pol pa spimo do kakih 8.30. Se dojima še 2-krat ponoči ponavadi. Ma postala je tali lakotnik da joj..le po kom ma to lepo lepo naša tud lakotnik seveda po kom le ko po mami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:02:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita jaz nisem nč pisala... aja, pol je pa Taši pa še ena čak, grem preverit v bistvu je Taši dvakrat o tem pisala Cita, jaz sem pa kar tebe obdolžila ni panike
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:04:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Aha, še to... Zadnjič me je ena spraševala (mislim da MalaČebelica - ne ljubi se mi iti nazaj iskat, ker ste vmes preveč načvekale ) kateri je moj G?! Torej, bil je izbran za G leta 2007 po mnenju bralcev Viva ali kdo že to organizira?! Zakaj sprašuješ? Kaj imaš ti mogoče tudi G s Ptuja? No, je pa res, da on dela tudi v MB P. No, vsaj včasih je, zdaj ne vem, kako je s tem. Ja, jaz mam tudi s Ptuja mojega G. Lukman se piše. Kaj imama mogoče istega? Samo ne vem, če je bil izbran za ginekologa leta 2007. Meni se zdi, da enkrat je bil G leta - ampak prej že... Nisem ziher... Ampak on ne dela nič v P Mb ampak na Ptuju...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:04:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 v bistvu je Taši dvakrat o tem pisala Cita, jaz sem pa kar tebe obdolžila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:06:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sej imate kar lep ritem, kaj pa čez dan, veliko spi? tak pač no. Dopoldan še kr ja, tak da lahko kamot kaj zraven nje naredima. Popoldan pa ma ponavadi krče in spimo na obroke. Zvečer pa ona najbolj za akcijo in gleda tak koda bi ura bla 12 popoldan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:07:51
|
|
|
|
kajaka
|
Zdaj pa se je moj vrnil, pa še kolega pripeljal s sabo, tako da ju moram iti z večerjo postreč, ker sta bila do sedaj pridna in sta obnavljala neke stvari v stanovanju... Lahko nočko...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:07:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady dans smo pa 7. pa ni nobene nove ? saj še je dve uri časa
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Otrok vam pove, da je istospolno usmerjenrotkappchenposlal/a bi ga/jo k psihiatru (
12%)
to se mi ne more zgoditi (
4%)
odpovedal/a bi se ga/je (
1%)
sprejel/a bi to (
82%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!