Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:58:04
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady zakaj se mi zdi da si mi že pobegnla in da sem zdej pa jst sama s sabo ostala? ne, ne, sem še tukaj, morala sem iti malce nazaj pogledat, ker sem se spomnila, da sem nameravala še nekaj komentirati... ne ljubi se mi nazaj klikat, pa gledat, ma me zanima kdaj maš ti rok? 15.3.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:58:17
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Katera mi lahko pove, kako narediti, da se ime ne prikaže med "uporabniki na tej strani" ?! Saj ne, da bi se rada "švercala" , ampak me zanima, ker stanje imam odsoten, sem pa vseeno med uporabniki. to greš tja med profil pa pol tam obkljukaš ne prikaži me... pa še neki... ja js mam tut tk naštiman da me ne pokaže da sem pristona, ker mam comp skos pržgan in tut tole stran skos oodprto, da bi ubistvu bla pol skos pristona, tut če me ni...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:00:01
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Tak, zdaj pa sem jaz sama tu gor... Prav mi je, kaj pa drugače samo berem... a se ni fajn sam s sabo pogovarjat? js se pa s sendvičem bašem.... uuu snedviček, tud jaz bi enga snedla izvoliš madam... js sm se tok najedla da zgledam ko bi eno žogo pojedla jooooj kaj se mi sline cedijoooo jaoooooooooooooooo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:00:01
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Aja, pa dober tek! Jaz sem pa malo prej uničila škatlo jaffa keksov, zdaj pa čakam, da me bo začela zgaga pečt! spet jaffa keksi... men se jih tut luštaaaa pridi, še imam eno škatlo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:00:26
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Katera mi lahko pove, kako narediti, da se ime ne prikaže med "uporabniki na tej strani" ?! Saj ne, da bi se rada "švercala" , ampak me zanima, ker stanje imam odsoten, sem pa vseeno med uporabniki. to greš tja med profil pa pol tam obkljukaš ne prikaži me... pa še neki... ja js mam tut tk naštiman da me ne pokaže da sem pristona, ker mam comp skos pržgan in tut tole stran skos oodprto, da bi ubistvu bla pol skos pristona, tut če me ni... če pa imam tak narejeno hmmm, ni mi jasno...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:00:46
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jooooj kaj se mi sline cedijoooo jaoooooooooooooooo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:01:35
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Aja, pa dober tek! Jaz sem pa malo prej uničila škatlo jaffa keksov, zdaj pa čakam, da me bo začela zgaga pečt! spet jaffa keksi... men se jih tut luštaaaa pridi, še imam eno škatlo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:02:29
|
|
|
|
tasa_m
|
večer...midve sma tud sami doma. o čem gre debata??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:02:47
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Katera mi lahko pove, kako narediti, da se ime ne prikaže med "uporabniki na tej strani" ?! Saj ne, da bi se rada "švercala" , ampak me zanima, ker stanje imam odsoten, sem pa vseeno med uporabniki. to greš tja med profil pa pol tam obkljukaš ne prikaži me... pa še neki... ja js mam tut tk naštiman da me ne pokaže da sem pristona, ker mam comp skos pržgan in tut tole stran skos oodprto, da bi ubistvu bla pol skos pristona, tut če me ni... če pa imam tak narejeno hmmm, ni mi jasno... sej js te ne vidim da si pristona... to samo sebe vidiš, sej vidiš da je tvoje ime pisano s poševnimi črkami - to pomeni da vidiš samo ti... sem zdele pogledala gor pa vidim da te ni...pa verjetno si
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:02:56
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Pupa, imaš ZS! No, vsaj upam, da sem ga v redu poslala... ti je ratalo ja sem ti že poslala nazaj, pa pozdravi svojo pupiko
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:03:55
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jooooj kaj se mi sline cedijoooo jaoooooooooooooooo smej se ja, zdaj bom mojmu naročla da mi naredi nekaj podobnega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:04:37
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer...midve sma tud sami doma. o čem gre debata?? ojlaaaa... ka pa delate? a panča? joo komi čakam svojo štruco... debata? ahh... o prisotnosti in odsotnosti pa o sendvčilih ( pupi se sendvič lušta js ji pa še mal lušte delam )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:04:56
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady zakaj se mi zdi da si mi že pobegnla in da sem zdej pa jst sama s sabo ostala? ne, ne, sem še tukaj, morala sem iti malce nazaj pogledat, ker sem se spomnila, da sem nameravala še nekaj komentirati... ne ljubi se mi nazaj klikat, pa gledat, ma me zanima kdaj maš ti rok? 15.3. ne skrbi, maš malo prej polno luno, tak da lahko greš 11.3. v Rim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:05:58
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Skoraj sem še na nekaj pozabila... Cita, sem preveč radovedna, če vprašam, koliko pa je tvoja starejša hči stara? Jaz sem imela namreč podobno situacijo, da je moja tamala zmeraj hotela ugajati očetu (ko sva bila že narazen), name je pa pogosto pozabila, vendar je sčasoma spoznala, da kdo ji resnično stoji ob strani in je pripravljen zanjo storiti prav vse, kdo pa si ne vzame časa zanjo (čeprav je pogosto pri očetu, ampak je njemu zmeraj vse drugo bolj pomemebno). Sem bila tudi na pogovoru s socialno delavko in psihologom glede tega, pa so mi takrat rekli, da je to normalno, ker se otrok počuti na nek način krivega, čeprav se mu zmeraj zagotavlja, da ni nič kriv, da sta šla starša narazen. Sploh pa deklice baje težijo k temu, da ugajajo očetom. Skratka, moja hči je zdaj stara 8 let (in pol - to je baje zelo pomembno dodat ) in več ni takšnih težav, tako da, glavo gor, vse se bo uredilo samo od sebe, tvoja deklica pač mora sama spoznati, kakšne so zadeve in potem bo vse drugače. Moja tavelika bo letos stara 10 let že velika madam...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:06:15
|
|
|
|
NoBady
|
dans smo pa 7. pa ni nobene nove ?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:06:40
|
|
|
|
|
Vi o sendvičah jaz pa o kurah da bo mlekec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:07:28
|
|
|
|
škratka
|
Sem šla za vikend domov, k staršem.... tako, da vase ne berem redno kot prej. Vidim koliko se je zgodilo v enem dnevu. Čestitke vsem štirim novim oz. ponovnim mamicam. Upam da mi jutri uspe prebrati vse za nazaj....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:07:37
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer...midve sma tud sami doma. o čem gre debata?? vidve punci ste pa kar sami mene pa to doleti v ponedeljek ko gre moj delat in to šele zvečer juhuu kako kaj tvoja mala miška??in kako ti??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:08:40
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Vi o sendvičah jaz pa o kurah da bo mlekec ??? kurah???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:09:22
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Katera mi lahko pove, kako narediti, da se ime ne prikaže med "uporabniki na tej strani" ?! Saj ne, da bi se rada "švercala" , ampak me zanima, ker stanje imam odsoten, sem pa vseeno med uporabniki. to greš tja med profil pa pol tam obkljukaš ne prikaži me... pa še neki... ja js mam tut tk naštiman da me ne pokaže da sem pristona, ker mam comp skos pržgan in tut tole stran skos oodprto, da bi ubistvu bla pol skos pristona, tut če me ni... če pa imam tak narejeno hmmm, ni mi jasno... sej js te ne vidim da si pristona... to samo sebe vidiš, sej vidiš da je tvoje ime pisano s poševnimi črkami - to pomeni da vidiš samo ti... sem zdele pogledala gor pa vidim da te ni...pa verjetno si aaa, zdaj pa mi je vse jasno sem zgleda res premalo krat tu gor in potem ne vem, kako je s temi stvarmi. Bom se potrudila, da se vse naučim in pogosteje klepetam z vami.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:10:07
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Pupa, imaš ZS! No, vsaj upam, da sem ga v redu poslala... ti je ratalo ja sem ti že poslala nazaj, pa pozdravi svojo pupiko Bom, hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:11:18
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer...midve sma tud sami doma. o čem gre debata?? ojlaaaa... ka pa delate? a panča? joo komi čakam svojo štruco... debata? ahh... o prisotnosti in odsotnosti pa o sendvčilih ( pupi se sendvič lušta js ji pa še mal lušte delam ) ...in o jaffa keksih...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:12:28
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady zakaj se mi zdi da si mi že pobegnla in da sem zdej pa jst sama s sabo ostala? ne, ne, sem še tukaj, morala sem iti malce nazaj pogledat, ker sem se spomnila, da sem nameravala še nekaj komentirati... ne ljubi se mi nazaj klikat, pa gledat, ma me zanima kdaj maš ti rok? 15.3. ne skrbi, maš malo prej polno luno, tak da lahko greš 11.3. v Rim kar malo računam na to, ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:14:16
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita Vi o sendvičah jaz pa o kurah da bo mlekec ??? kurah??? o kokoškah...pravijo da kurja župca dela mleko pa da vidimo kakšne mlekarne bodo nastale kus kus sem poskusla sem ga jedla včer in dans...sedaj pa čakam učinek
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:15:01
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer...midve sma tud sami doma. o čem gre debata?? ojlaaaa... ka pa delate? a panča? joo komi čakam svojo štruco... debata? ahh... o prisotnosti in odsotnosti pa o sendvčilih ( pupi se sendvič lušta js ji pa še mal lušte delam ) ...in o jaffa keksih... spet si me spomnla...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?