Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 19:56:06
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ciao.. midva z mojim greva tud zdle na pico!!!!Njam dober tek...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 19:57:54
|
|
|
|
NoBady
|
za trinity js pa še nikamor ne grem.... dans sm še tu... bomo vidli ka bo jutr
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 19:59:39
|
|
|
|
Pupa7
|
NoBady, pa si klicala vseen v P pa vprašala ker čep naj bi bil sluzast z krvavimi nitkami, ti pa si govorila o močnem rjavem izcedku...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:16:58
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 NoBady, pa si klicala vseen v P pa vprašala ker čep naj bi bil sluzast z krvavimi nitkami, ti pa si govorila o močnem rjavem izcedku... ne, narobe sm napisala namest močn sm hotla napisat rahel, ne vem kok to da sm to napisala, sm šla zele nazaj gledat... tko, tak rjav izcedek se je pojavu, sm šla zdej pod tuš pa spremlam če bi kej blo... sm tut mamico uprašala, pa je rekla da če je sam tok naj še mal počakam ka bo čez noč, zjutri pa tko grem v P. ... pa tut čutim da brca, tko da ne bom še neke panike pelala... hvala za skrb
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:17:33
|
|
|
|
kajaka
|
Dober večer punce! Naj se vam še jaz nocoj malo pridružim, sem sama doma. O čem teče aktualna debata?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:18:56
|
|
|
|
kajaka
|
Čestitke zadnjim 4 novim marčevskim otročičkom ter seveda tudi mamicam in očkom!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:21:37
|
|
|
|
kajaka
|
Saj berem vas še dokaj redno, le pisati se mi običajno ne ljubi, ker sem ena izmed tistih zmeraj utrujenih in tečnih ! Če pa morda kateri dan ven spustim in ne preberem, pa moja tamala za to poskrbi. Vsak dan preverja koliko novih je prišlo na svet in me gnjavi kaj še jaz čakam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:25:33
|
|
|
|
kajaka
|
Aha, še to... Zadnjič me je ena spraševala (mislim da MalaČebelica - ne ljubi se mi iti nazaj iskat, ker ste vmes preveč načvekale ) kateri je moj G?! Torej, bil je izbran za G leta 2007 po mnenju bralcev Viva ali kdo že to organizira?! Zakaj sprašuješ? Kaj imaš ti mogoče tudi G s Ptuja? No, je pa res, da on dela tudi v MB P. No, vsaj včasih je, zdaj ne vem, kako je s tem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:26:55
|
|
|
|
kajaka
|
Tak, zdaj pa sem jaz sama tu gor... Prav mi je, kaj pa drugače samo berem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:36:03
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Tak, zdaj pa sem jaz sama tu gor... Prav mi je, kaj pa drugače samo berem... a se ni fajn sam s sabo pogovarjat? js se pa s sendvičem bašem....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:37:12
|
|
|
|
NoBady
|
zakaj se mi zdi da si mi že pobegnla in da sem zdej pa jst sama s sabo ostala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:37:37
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Tak, zdaj pa sem jaz sama tu gor... Prav mi je, kaj pa drugače samo berem... a se ni fajn sam s sabo pogovarjat? js se pa s sendvičem bašem.... uuu snedviček, tud jaz bi enga snedla
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:38:58
|
|
|
|
kajaka
|
Skoraj sem še na nekaj pozabila... Cita, sem preveč radovedna, če vprašam, koliko pa je tvoja starejša hči stara? Jaz sem imela namreč podobno situacijo, da je moja tamala zmeraj hotela ugajati očetu (ko sva bila že narazen), name je pa pogosto pozabila, vendar je sčasoma spoznala, da kdo ji resnično stoji ob strani in je pripravljen zanjo storiti prav vse, kdo pa si ne vzame časa zanjo (čeprav je pogosto pri očetu, ampak je njemu zmeraj vse drugo bolj pomemebno). Sem bila tudi na pogovoru s socialno delavko in psihologom glede tega, pa so mi takrat rekli, da je to normalno, ker se otrok počuti na nek način krivega, čeprav se mu zmeraj zagotavlja, da ni nič kriv, da sta šla starša narazen. Sploh pa deklice baje težijo k temu, da ugajajo očetom. Skratka, moja hči je zdaj stara 8 let (in pol - to je baje zelo pomembno dodat ) in več ni takšnih težav, tako da, glavo gor, vse se bo uredilo samo od sebe, tvoja deklica pač mora sama spoznati, kakšne so zadeve in potem bo vse drugače.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:39:31
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady zakaj se mi zdi da si mi že pobegnla in da sem zdej pa jst sama s sabo ostala? sem pa jaz tu, a to pa ni kul al kaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:40:43
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady zakaj se mi zdi da si mi že pobegnla in da sem zdej pa jst sama s sabo ostala? ne, ne, sem še tukaj, morala sem iti malce nazaj pogledat, ker sem se spomnila, da sem nameravala še nekaj komentirati...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:42:16
|
|
|
|
kajaka
|
Aja, pa dober tek! Jaz sem pa malo prej uničila škatlo jaffa keksov, zdaj pa čakam, da me bo začela zgaga pečt!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:45:25
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 NoBady, pa si klicala vseen v P pa vprašala ker čep naj bi bil sluzast z krvavimi nitkami, ti pa si govorila o močnem rjavem izcedku... ne, narobe sm napisala namest močn sm hotla napisat rahel, ne vem kok to da sm to napisala, sm šla zele nazaj gledat... tko, tak rjav izcedek se je pojavu, sm šla zdej pod tuš pa spremlam če bi kej blo... sm tut mamico uprašala, pa je rekla da če je sam tok naj še mal počakam ka bo čez noč, zjutri pa tko grem v P. ... pa tut čutim da brca, tko da ne bom še neke panike pelala... hvala za skrb NoBady, kaj ti si se odločila, da greš naslednja v P? Saj jaz bi že tudi šla......pa mali noče...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:52:28
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Tak, zdaj pa sem jaz sama tu gor... Prav mi je, kaj pa drugače samo berem... a se ni fajn sam s sabo pogovarjat? js se pa s sendvičem bašem.... uuu snedviček, tud jaz bi enga snedla izvoliš madam... js sm se tok najedla da zgledam ko bi eno žogo pojedla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:52:47
|
|
|
|
kajaka
|
Pupa, imaš ZS! No, vsaj upam, da sem ga v redu poslala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:53:53
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Aja, pa dober tek! Jaz sem pa malo prej uničila škatlo jaffa keksov, zdaj pa čakam, da me bo začela zgaga pečt! spet jaffa keksi... men se jih tut luštaaaa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:54:28
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 NoBady, pa si klicala vseen v P pa vprašala ker čep naj bi bil sluzast z krvavimi nitkami, ti pa si govorila o močnem rjavem izcedku... ne, narobe sm napisala namest močn sm hotla napisat rahel, ne vem kok to da sm to napisala, sm šla zele nazaj gledat... tko, tak rjav izcedek se je pojavu, sm šla zdej pod tuš pa spremlam če bi kej blo... sm tut mamico uprašala, pa je rekla da če je sam tok naj še mal počakam ka bo čez noč, zjutri pa tko grem v P. ... pa tut čutim da brca, tko da ne bom še neke panike pelala... hvala za skrb NoBady, kaj ti si se odločila, da greš naslednja v P? Saj jaz bi že tudi šla......pa mali noče... ne bi se glih prtožvala če bi šla, sam mislm da me bo še kira prehtela...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:54:55
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady zakaj se mi zdi da si mi že pobegnla in da sem zdej pa jst sama s sabo ostala? sem pa jaz tu, a to pa ni kul al kaj ma super, sam ko parkrat refresham u prazn mislm da ni nobene
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:55:34
|
|
|
|
kajaka
|
Katera mi lahko pove, kako narediti, da se ime ne prikaže med "uporabniki na tej strani" ?! Saj ne, da bi se rada "švercala" , ampak me zanima, ker stanje imam odsoten, sem pa vseeno med uporabniki.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:56:25
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady zakaj se mi zdi da si mi že pobegnla in da sem zdej pa jst sama s sabo ostala? ne, ne, sem še tukaj, morala sem iti malce nazaj pogledat, ker sem se spomnila, da sem nameravala še nekaj komentirati... ne ljubi se mi nazaj klikat, pa gledat, ma me zanima kdaj maš ti rok?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 20:56:32
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Aja, pa dober tek! Jaz sem pa malo prej uničila škatlo jaffa keksov, zdaj pa čakam, da me bo začela zgaga pečt! spet jaffa keksi... men se jih tut luštaaaa pridi, še imam eno škatlo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?