Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 15:17:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, sem končno doma, smo se malo potepali pa na eno pico skočli (bila je zanič )... zdaj pa počivamo oh, škoda, bo pa drugič boljša - najboljš, da jo doma naredita ja definitivno, sem rekla z dvojnim sirom, pa sem ga dobla lih za vzorc gor... eh, nimajo pojma kaj je dobra pica je ta kaj boljša ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 15:18:02
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, sem končno doma, smo se malo potepali pa na eno pico skočli (bila je zanič )... zdaj pa počivamo oh, škoda, bo pa drugič boljša - najboljš, da jo doma naredita ja definitivno, sem rekla z dvojnim sirom, pa sem ga dobla lih za vzorc gor... eh, nimajo pojma kaj je dobra pica Drugič si sir nesi, za vsak slučaj, s sabo! je pa res, da je doma najboljša!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 15:19:38
|
|
|
|
sanna
|
Sem na mehurju čutila, da se tukaj nekaj dogaja! ČESTITKE za novega fantina! Tole pa je vodstvo !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 15:25:47
|
|
|
|
janaja
|
ojla, sem tok huda, že pol ure brskam za porodno zgodbo od tase_m, pa je ne najdem. Mi lahko napišete na keri strani je lp
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 15:39:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja ojla, sem tok huda, že pol ure brskam za porodno zgodbo od tase_m, pa je ne najdem. Mi lahko napišete na keri strani je lp stran 136
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 15:53:01
|
|
|
|
Pupa7
|
no pa sem se še z mojo mami lepo načvekala, pravi da pride že 17. če ne bom prej rodila
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 15:54:00
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, sem končno doma, smo se malo potepali pa na eno pico skočli (bila je zanič )... zdaj pa počivamo oh, škoda, bo pa drugič boljša - najboljš, da jo doma naredita ja definitivno, sem rekla z dvojnim sirom, pa sem ga dobla lih za vzorc gor... eh, nimajo pojma kaj je dobra pica Drugič si sir nesi, za vsak slučaj, s sabo! je pa res, da je doma najboljša! ja prov res, mislm pa da bom lepo samo še doma pico jedla, pa bo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:15:03
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija nas nič ne pogreša. Saj bo kmalu doma. Pozabila sem vam povedat, da danes praznujemo prvi mesečni RD! Naša tamičkena je stara 1m. Čestitke Nika
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:19:29
|
|
|
|
Lolita23
|
Tako jaz sem za danes z sprehodi zaključila, zdajle si grem glavo oprat, potem me čaka pa likanje pa še stopnišče bi morala it pomest je tak svinjsko. Očitno moški vodijo v marcu, pa je to tak ženski mesec- dan žena, maetrinski dan
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:20:09
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Tako jaz sem za danes z sprehodi zaključila, zdajle si grem glavo oprat, potem me čaka pa likanje pa še stopnišče bi morala it pomest je tak svinjsko. Očitno moški vodijo v marcu, pa je to tak ženski mesec- dan žena, materinski dan
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:25:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ahoj! kva dogaja mi smo se najedli, naspali... zdaj bi pa morali še na en sprehod - bi se že skoraj spodobilo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:28:39
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija nas nič ne pogreša. Saj bo kmalu doma. Pozabila sem vam povedat, da danes praznujemo prvi mesečni RD! Naša tamičkena je stara 1m. za 1. mesec... joj kak tkole čas hitr beži, ko je enkrat na svet... men se pa 1 dan tkooo vleččeeeee
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:28:42
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy še en na izbiro: hormončki delajo, ja....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:28:46
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Nobady, ti nekaj sanjaš o tem, da bi šla rodit... sej veš, ko boš mela 4. zvezdico, potem imaš šele dovoljenje, zdaj pa pridno klepetaj, da čim prej dosežeš ta cilj veš kje je še 4. zvezdica.... ne me mučit če ne bom kr sama s sabo začela čvekat tle... kok mi jih še sploh manka?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:29:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
pupe.........grem na sprehod ob in na sladoled
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:30:24
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Tako jaz sem za danes z sprehodi zaključila, zdajle si grem glavo oprat, potem me čaka pa likanje pa še stopnišče bi morala it pomest je tak svinjsko. Očitno moški vodijo v marcu, pa je to tak ženski mesec- dan žena, maetrinski dan js tut ravno iz sprehoda... me prou noge bolijo, se morm najprej mal spočit, pol grem pa cote zložit.... kopalnico sm tut že spucala dans.... ne vem kaj naj še počnem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:31:06
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pupe.........grem na sprehod ob in na sladoled lepo se mej, pa še za mene enga pojej
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:32:24
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ahoj! kva dogaja mi smo se najedli, naspali... zdaj bi pa morali še na en sprehod - bi se že skoraj spodobilo ojla... nič ne dogaja kaj si dobrega jedla? zdej je že prepozn za sprehod, ko ni več sončka piha zuni, al ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:34:49
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Tako jaz sem za danes z sprehodi zaključila, zdajle si grem glavo oprat, potem me čaka pa likanje pa še stopnišče bi morala it pomest je tak svinjsko. Očitno moški vodijo v marcu, pa je to tak ženski mesec- dan žena, maetrinski dan js tut ravno iz sprehoda... me prou noge bolijo, se morm najprej mal spočit, pol grem pa cote zložit.... kopalnico sm tut že spucala dans.... ne vem kaj naj še počnem Ma jaz grem lahk še dol pisarno pospravit sam se mi ne da, zlikam,. pometem stopnišče, potem pa stuširam, pa kar bo bo, tašča me je že na kosilo povabila, tak da jutri nimam nič za delat, mogoč sesat. Zdej se mi več ne da ubadat, kdaj bo je to po moje v višjih silah.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:44:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ahoj! kva dogaja mi smo se najedli, naspali... zdaj bi pa morali še na en sprehod - bi se že skoraj spodobilo ojla... nič ne dogaja kaj si dobrega jedla? zdej je že prepozn za sprehod, ko ni več sončka piha zuni, al ne? Kosilo je blo taaaak dobro. mmm... Zelenjavno juho sma naredla pa puranje zrezke na žaru pa pečen krompir pa solato. Ma mi sploh nismo imeli nič sončka. Čisto zjutraj malo - ko sem bla še v pojstli. Tak da je tak vseeno, če bi šla prej ali zdaj na sprehod - cel čas je mrzlo in oblačno in piha
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:45:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Tako jaz sem za danes z sprehodi zaključila, zdajle si grem glavo oprat, potem me čaka pa likanje pa še stopnišče bi morala it pomest je tak svinjsko. Očitno moški vodijo v marcu, pa je to tak ženski mesec- dan žena, maetrinski dan js tut ravno iz sprehoda... me prou noge bolijo, se morm najprej mal spočit, pol grem pa cote zložit.... kopalnico sm tut že spucala dans.... ne vem kaj naj še počnem Ma jaz grem lahk še dol pisarno pospravit sam se mi ne da, zlikam,. pometem stopnišče, potem pa stuširam, pa kar bo bo, tašča me je že na kosilo povabila, tak da jutri nimam nič za delat, mogoč sesat. Zdej se mi več ne da ubadat, kdaj bo je to po moje v višjih silah. eh, tolaži se s tem, da enkrat ziher bo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:46:32
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Tako jaz sem za danes z sprehodi zaključila, zdajle si grem glavo oprat, potem me čaka pa likanje pa še stopnišče bi morala it pomest je tak svinjsko. Očitno moški vodijo v marcu, pa je to tak ženski mesec- dan žena, maetrinski dan js tut ravno iz sprehoda... me prou noge bolijo, se morm najprej mal spočit, pol grem pa cote zložit.... kopalnico sm tut že spucala dans.... ne vem kaj naj še počnem Ma jaz grem lahk še dol pisarno pospravit sam se mi ne da, zlikam,. pometem stopnišče, potem pa stuširam, pa kar bo bo, tašča me je že na kosilo povabila, tak da jutri nimam nič za delat, mogoč sesat. Zdej se mi več ne da ubadat, kdaj bo je to po moje v višjih silah. sej tak je najbolš, da se enostavn prepustimo in potem bo sigurno kaj... samo ko je to tk težk, ko že na najmanjšo bolečino postanem pozorna... al pa na izcedek, vedno ko grem na wc pogledam če je kej ... jaoo grozno no čeprou sm rekla prej da bi jutr zvečer še rada gledala A's ti tut not padu, ko bojo mame gostje in me zanima kake mame mata ... pol ko bo pa konc pa lahk grem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:49:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IMAMO ŠE ENEGA NOVEGA ČLANA. MEDIUHEC SPOROČA, DA SO VČERAJ OB 22:00 DOBILI MATEVŽA. KI JE VELIK 50CM IN TEŽAK 3000G! ČEEEEEEESTTTIIIIITKKEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii bravo mami in Matevž.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:51:42
|
|
|
|
tasa_m
|
Mala Čebelica zdaj pa mislim da si ti na vrsti od mariborčank . Aja pa Trezika ti si tud naša.. tak da kaj čakata. Le glejta da nebomo me že imele kakšnega srečanja.. malo vaju hecam. Mogoče kaj pospešim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 16:52:23
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Tako jaz sem za danes z sprehodi zaključila, zdajle si grem glavo oprat, potem me čaka pa likanje pa še stopnišče bi morala it pomest je tak svinjsko. Očitno moški vodijo v marcu, pa je to tak ženski mesec- dan žena, maetrinski dan js tut ravno iz sprehoda... me prou noge bolijo, se morm najprej mal spočit, pol grem pa cote zložit.... kopalnico sm tut že spucala dans.... ne vem kaj naj še počnem Ma jaz grem lahk še dol pisarno pospravit sam se mi ne da, zlikam,. pometem stopnišče, potem pa stuširam, pa kar bo bo, tašča me je že na kosilo povabila, tak da jutri nimam nič za delat, mogoč sesat. Zdej se mi več ne da ubadat, kdaj bo je to po moje v višjih silah. sej tak je najbolš, da se enostavn prepustimo in potem bo sigurno kaj... samo ko je to tk težk, ko že na najmanjšo bolečino postanem pozorna... al pa na izcedek, vedno ko grem na wc pogledam če je kej ... jaoo grozno no čeprou sm rekla prej da bi jutr zvečer še rada gledala A's ti tut not padu, ko bojo mame gostje in me zanima kake mame mata ... pol ko bo pa konc pa lahk grem Baje bo kar fajna oddaja, tak da se splača gledat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?