mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM vidim da te skrbi, kako boš Žigca vključila v dogajanje z dojenčkom. On je po moje že dovolj star, da ti bo lahko kaj pomagal, vse mu boš lahko lepo razložila in bo že kar razumel. Lahko mu daš dojenčka v naročje, to se mu bo zdelo fajn! Jaz sicer še ne vem, kako bo steklo s Tijo, ma upam na najboljše. Je pa zelo pomembno, da vsaj kakšno uro na dan posvetiš samo starejšemu, malega pa naj ima tata. Jaz si predstavljam tako, kako bo v praksi, bomo pa vidli. ja, star je dovolj in do zdaj vse lepo razume in se full pogovarjava ampak zadnje dni ima neke čudne izpade in pol jaz zvečer samo , ker mi je hudo...no, sej danes je že boljše,ga moram kr pohvalit...ja, on že ve da bo previjal, pa pel pesmice dojenčku, pa da ga bo peljal na sprehode in tako...je nekako pripravljen....no, čaka pa nestrpno na darilo, ki naj bi mu ga prinesel ; bomo vidli kako bo, ko se rodi.... To je mogoče njegov podzavesten odziv na spremembo, ki prihaja. Te tamale zna to zelo iz tira vržt, zato sem jaz bila zelo vesela, ko je Tija lepo sprejela tamalo. Samo dejansko še ni z njo preživela nekaj dni, tako da malo se le še bojim, da pride za njo. Pa saj bo, se bomo potrudli za to, da ne bo prikrajšana. če so vsi preživeli, bomo tudi mi...tudi njim bo potreben čas in da se navadijo na , mogoče jim pač na začetku ne bojo zanimivi ampak pol ko bodo dlje časa budni, ko bodo že opazovali okolico in krilili z rokami, pol bo boljše.... drugače, ste OK? Tija vas pogreša najbrž, ne?
|