|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
6.3.2009 17:51:48   
yania
Tasa....lepa ganljiva zgodba...a ne kako lepo je to doživeti? Kar zavidam to še vsem tistim ki jih to še čaka....najlepši filing, resuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi tvoja miška je bila mala, sem to prej spregledala...

Midva s Timonom pa sva bila danes kar dvakrat zunaj...sem kar utrujena...ma to so bile več kot 3 ure....itak samo spančka...zavit pa ko mumija, da slučajno kak mrazek ne pride do njega, čeprav ne vem, zakaj ima vedno ko ga slečem malo hladne rokice, pa tako je zavit v vozičku....

V torek pride tudi k nam patronažna...se bomo tehtali....
Zdej pa čakam da se zbudi, da se skopamo...pa večerja...Naja je pa še zunaj, uživa z očijem na rolerjih...hvalabogu se je vse skupaj že uteklo, glede novega člana, jo morm kr pohvaliti, nimamo več krize...zaenkrat...
Cita, kje si ti kaj? Kako kaj tvoja mala, upam da se je tudi pri vas kaj bolj ulaufalo...pa da imaš mlekca...
Ma jaz sem včeraj tako zvečer solze točila...ma ne morem verjeti da me tako iztiri, ko pomislim, da mora to umetno mleko piti....ma vam povem da je res grozno če ne moreš dojiti...potem me pa moj tolaži, pa pravi, pa kaj pa veš, lahko pa da bi ti mleka že zmanjkalo do zdaj....ma ni to to...res je zoprn občutek, in ko sem še nosečka brala te zgodbe, kako si mamice ene očitajo oz. kako se počutijo če ne dojijo...ja zdej to tudi sama vem...vedno sem gledala mame ki so hranile malčke v kakem trg.centru po steklenički in sem si rekla, joooj, pa kaj jim je da ne dojijo...evo, kot pravi NAJAA: vedno se njej zgodi kaka redka stvar...no tudi meni se vedno vse zgodi...vedno meni....in tu je tudi razlog zakaj ne maram letal...ni šans da me spraviš leteti....ker bi gotovo.........

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
6.3.2009 17:52:45   
yania
evo, smo že zbujeni....

morm jit zdej...papa

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
6.3.2009 17:54:54   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Čestitke vsem ki ste rodile...jao..kak ste zdaj pošibale.....bravo bravo......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se kar pod tole podpišem, ker gre res kot po tekočem traku in se bojim, da bom kero spustila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
6.3.2009 17:59:53   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Tasa....lepa ganljiva zgodba...a ne kako lepo je to doživeti? Kar zavidam to še vsem tistim ki jih to še čaka....najlepši filing, resuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi tvoja miška je bila mala, sem to prej spregledala...

Midva s Timonom pa sva bila danes kar dvakrat zunaj...sem kar utrujena...ma to so bile več kot 3 ure....itak samo spančka...zavit pa ko mumija, da slučajno kak mrazek ne pride do njega, čeprav ne vem, zakaj ima vedno ko ga slečem malo hladne rokice, pa tako je zavit v vozičku....

V torek pride tudi k nam patronažna...se bomo tehtali....
Zdej pa čakam da se zbudi, da se skopamo...pa večerja...Naja je pa še zunaj, uživa z očijem na rolerjih...hvalabogu se je vse skupaj že uteklo, glede novega člana, jo morm kr pohvaliti, nimamo več krize...zaenkrat...
Cita, kje si ti kaj? Kako kaj tvoja mala, upam da se je tudi pri vas kaj bolj ulaufalo...pa da imaš mlekca...
Ma jaz sem včeraj tako zvečer solze točila...ma ne morem verjeti da me tako iztiri, ko pomislim, da mora to umetno mleko piti....ma vam povem da je res grozno če ne moreš dojiti...potem me pa moj tolaži, pa pravi, pa kaj pa veš, lahko pa da bi ti mleka že zmanjkalo do zdaj....ma ni to to...res je zoprn občutek, in ko sem še nosečka brala te zgodbe, kako si mamice ene očitajo oz. kako se počutijo če ne dojijo...ja zdej to tudi sama vem...vedno sem gledala mame ki so hranile malčke v kakem trg.centru po steklenički in sem si rekla, joooj, pa kaj jim je da ne dojijo...evo, kot pravi NAJAA: vedno se njej zgodi kaka redka stvar...no tudi meni se vedno vse zgodi...vedno meni....in tu je tudi razlog zakaj ne maram letal...ni šans da me spraviš leteti....ker bi gotovo.........

yania - ne se sekirat zaradi dojenja. user posted image user posted image user posted image user posted image

verjemi, da je važno samo to, da so otroci ok. poznam družinico, ki imajo pol leta starega sinka. mama ima sicer mleka koliko češ, ampak je z otročkom vse možno narobe in verjetno ga ne bo več dolgo med nami. user posted image user posted image user posted image user posted image ful žalostna zgodba. ampak hočem povedat, da se ti pol vse te druge težave ne zdijo več tak pomembne, samo da so otročki zdravi....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
6.3.2009 18:01:12   
MalaČebelica
Tasa - hvala da si napisala svojo zgodbo. Sem te tolko gnjavila, da si skoraj res mogla user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful lepa zgodba user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
6.3.2009 18:02:31   
Pupa7
taši tko lepo si napisala da sem se zjokala, pa sem že poznala tvojo zgodbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
6.3.2009 18:05:33   
mihaela01
Tasa_m: PROTI KRČEM- pomagajo kapljice Lefaxin. Dobijo se pa samo v Avstriji v lekarni. Sem vidla, da si iz Maribora, tako, da itak ne bo problem, da se ti nekdo pelje po njih. Imam dve sestri, obe sta to uporabljali pri otrocih za krče in so samo te kalpljice pomagale. Njunim otrokom niso pomagale ne kapljice Koroških lekarn in le te ko ti jih je svetoval Dr.

Ne vem kaj naj ti rečem...pribajte

Neposredna povezava do sporočila: 3407
6.3.2009 18:08:04   
NoBady
mama_m -- hvala, je blo zlo dobro user posted image sem vse polizala, ni blo treba nč pomivat

tasa_m -- kaj pa one neke koroške kapljice? iz koroških lekarn al kko se že reče...one se dobijo brez recepta se mi zdi in da baje pomagajo...

yania -- en velik user posted image ... ne sekiraj se (vem, men je lahko govort, k nism (še) na tem) samo vsak otrok je še zrastu tut ob umetnem mleku, pa je blo vse uredu z njim in je bil zdrav, tko da bo tut s tvojim Timonom vse uredu... ne obremenjuj se ...user posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
6.3.2009 18:11:57   
Pupa7
pupe, kaj bomo dans počele, men je dolgčas user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
6.3.2009 18:13:27   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

spps nam manjka user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
6.3.2009 18:14:10   
NoBady

js bi šla rodit user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
6.3.2009 18:15:49   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

hehe, ti lahko si že na vrsti, jaz še bom se načakala redno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
6.3.2009 18:17:01   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jup pa nam res user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3413
6.3.2009 18:18:28   
Pupa7
kje se pa novo dans skriva??? 

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
6.3.2009 18:20:01   
NoBady

hehe, ti lahko si že na vrsti, jaz še bom se načakala redno user posted image user posted image user posted image

nisem še... stefii je še pred mano... ma js sm uvidevna pa nočm prehtevat (no js bi še, ma moj user posted image noče)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
6.3.2009 18:21:17   
NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jup pa nam res user posted image user posted image

upam da kmal kako slikco njenga user posted image dobimo user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
6.3.2009 18:21:28   
pondelak
tak da še se jaz malo oglasim...sem glih iz sprehoda...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
6.3.2009 18:21:34   
Pupa7

nisem še... stefii je še pred mano... ma js sm uvidevna pa nočm prehtevat (no js bi še, ma moj user posted image noče)user posted image user posted image user posted image

praš jo če te spusti, mogoč bo pa tud tvoj user posted image zato user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
6.3.2009 18:22:46   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

zdaj grem pa jaz tudi po sesalec, me jezi ves ta prah... user posted image

pri nas se je danes sesalec že tudi lepo namučil...user posted image user posted image

a medve bova imel pa Tjaše ali kaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image No sej naša je trmasta, upam, da je tvoja kaj boljšauser posted image user posted image user posted image

lepo ime sta izbralauser posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
6.3.2009 18:22:50   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

tak da še se jaz malo oglasim...sem glih iz sprehoda...

si pridna skrbiš za kondicijo user posted image

jaz si bom jutri privoščla dolg sprehod, dans sem že posesala pa po tleh pomila, da ne bo preveč vsega user posted image user posted image user posted image če pa moram počakat pomlad user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
6.3.2009 18:24:42   
NoBady

praš jo če te spusti, mogoč bo pa tud tvoj user posted image zato user posted image user posted image user posted image

ma sej bi, samo kaj ko bi zdej bil res že čas za kako user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
6.3.2009 18:25:35   
loni77
Ja sm pozabla povedat:

Naslednji pregled imam petek 13!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
6.3.2009 18:27:20   
Pupa7

ma sej bi, samo kaj ko bi zdej bil res že čas za kako user posted image user posted image

maš tud prav, a veš da na splošno gledano je veliko več user posted image kot user posted image , tako da jaz za vse ki še ne vedo kaj pričakujejo držim pesti da bodo user posted image da se malo izravna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
6.3.2009 18:40:17   
tasa_m

mogoče je šla v P. spps družbo delat??user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
6.3.2009 18:41:13   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mogoče je šla v P. spps družbo delat??user posted image user posted image

olaaaa tašiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?