Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 8:29:17
|
|
|
|
barika
|
Prašek - persilove tablete Tekoči prašek - DM-ov v modri plastenki Mehčalec - DM-ov brez vonja (neki za ful občuljivo kožo, ampak men je bolj pomembno, da mi cote od mehčalca ne smrdijo)
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 8:31:11
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja Marogica, jaz včasih še alkoholnemu kisu dodam sodo bikarbono, pa se še bolj sveti Poizkusi... Za sodo sem slišala, nisem pa še uporabila. Sama uporabljam pecilni prašek(je tudi soda bikarbona noter? ) Če je, potem jo uporabljam Aha Samo sem se morala zdaj nasmejat, ko si predstavljam, da vzameš tisto majhno vrečkico pecilnega in ga vsipaš v pralni stroj Sodo bikarbono na kilograme prodajajo v Eurospinu. Pride pa nekaj takega kot trije mali zavojčki pecilnega
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 8:31:15
|
|
|
|
Mesečnica
|
Že nekaj časa uporabljam Frosch tekoči detergent za pranje, in sicer Aloe vero. Ta mi je najbolj fajn. Mehčalca porabim zelo malo, če že, potem je tudi Froschev, in sicer tisti z vonjem po mandljevem mleku. Oboje pa kupim v Müllerju ali v Avstriji.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 8:31:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 8:34:22
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja Samo sem se morala zdaj nasmejat, ko si predstavljam, da vzameš tisto majhno vrečkico pecilnega in ga vsipaš v pralni stroj Sodo bikarbono na kilograme prodajajo v Eurospinu. Pride pa nekaj takega kot trije mali zavojčki pecilnega Je pa še toliko bolj smešno, ker imam pecilnega IZKLJUČNO za pranje, ker sploh nič ne pečem . Drugače pa hvala za info.
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 8:42:07
|
|
|
|
S*
|
Jaz sem na Luni (prašek, tekoči detergenti) Mehčalec, alkoholni kis.
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 9:03:01
|
|
|
|
Shorty_
|
Dash-tekoč ali v prahu +lenor (rumen, vijoličen) ali ornell moder, vijoličen Za odstranjevanje madežev pa omino bianco
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 10:41:34
|
|
|
|
koala
|
barika a ta DM-jev mehčalec se še dobi??? Jaz ga v Mb že dooolgo nisem videla. Perem pa z Dreft camomil baby & sensitiv pa Ornelov mehčalec čokolada vanilija.
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 10:51:45
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja Samo sem se morala zdaj nasmejat, ko si predstavljam, da vzameš tisto majhno vrečkico pecilnega in ga vsipaš v pralni stroj Sodo bikarbono na kilograme prodajajo v Eurospinu. Pride pa nekaj takega kot trije mali zavojčki pecilnega Je pa še toliko bolj smešno, ker imam pecilnega IZKLJUČNO za pranje, ker sploh nič ne pečem . Drugače pa hvala za info. Marogica za ta tvoj nasvet : Ko sem prvič dala v pralnemu stroju pecilni prašek moj je rekel dasem zmešana Dam samo za otroška oblačila in brisače drugač pa moj in jaz nosimo večinoma temne barve pa tako da največ uporabljam tekoči Dash in mehčalec akteri mi pride pod roko. Drugač pa največ uporabljam Quanto mehčalec kupljen v Avstriji. Fantastičen je .
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 11:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem alergična na mehčalec, zato ga ne uporabljam.
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 13:11:37
|
|
|
|
hothien
|
Luna, oboje, občasno še Lenor.
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 19:37:43
|
|
|
|
matkica
|
jaz uporabljam goldnov prašek in mehčalec.Zato,ker je naraven.Sem zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 19:38:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matkica jaz uporabljam goldnov prašek in mehčalec.Zato,ker je naraven.Sem zelo zadovoljna. Naraven mehčalec? Naraven prašek? Iz česa pa je?
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 21:14:09
|
|
|
|
lotoska
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: matkica jaz uporabljam goldnov prašek in mehčalec.Zato,ker je naraven.Sem zelo zadovoljna. Naraven mehčalec? Naraven prašek? Iz česa pa je? Mene pa zanima kje raste. Bi ga sama pridelovala.
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 21:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: matkica jaz uporabljam goldnov prašek in mehčalec.Zato,ker je naraven.Sem zelo zadovoljna. Naraven mehčalec? Naraven prašek? Iz česa pa je? Mene pa zanima kje raste. Bi ga sama pridelovala.
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 28.2.2009 8:46:04
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Naraven mehčalec? Naraven prašek? Iz česa pa je? Iz naravnih materialov.
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 28.2.2009 17:06:22
|
|
|
|
CatJa
|
Ariel+Lenor spring, trenutno imam sicer temnomoder Lenor, ne vem kako se mu reče, fajn diši, skratka
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 28.2.2009 17:30:18
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Verjetno bo šla pa tamala že na faks, k se bo meni uspelo do oreščkov prebiti - ------------------- Lahko pa jih nabaviš v Sanolaborju (City) ali naročiš na http://www.biosi.si/ Otroški fleki ne grejo dol, ampak jih je treba prej s čim zrihtat, recimo Froch ima takšno malo rumeno flaško z gobico na vrhu, da lahko fino namažeš po madežu. Samo v Muellerju, jasno . Imam pa raje zaflekane cunje, kot Vanish gor.
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 28.2.2009 17:31:08 >
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 28.2.2009 20:34:24
|
|
|
|
tins
|
Ariel in rumeni Lenor.
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 28.2.2009 21:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Persil mega perls za belo perilo, tekoči Ariel za temno perilo in Lenor (najraje rumeni) - vse vedno kupim v Muellerju
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?