Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:02:14
|
|
|
|
Freycha
|
no cool..... sej v LJ pa še kdaj kaj pridem Verjetno bo šla pa tamala že na faks, k se bo meni uspelo do oreščkov prebiti - ampak never mind.... glavno je, da kako pijačo spijemo, pa spomine na šolo obujamo
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:20:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz zdaj poizkusno uporabljam Luno pralni prašek in mehčalec. Kar tako .. zaradi Lune. In je tako - tako. Nič posebnega. Tudi jaz sem zdaj na Luni, ampak samo na prasku. Brez mehcalca in lepo disi, sam prasek. Ampak ze par let nisem prala brez mehcalca, tako da ne vem primerjat. Samo sem morala probat, ce je vonj tako lep kot embalaza . Od mehcalcev se mi je se najbolj obnesel Ornel. Ampak imam eno trapasto potrebo, da vsakega sprobam, tako sem zdaj na Lenorju, nek spring, turkizno moder, od Lenorjev najljubsi.
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:22:03
|
|
|
|
Jelcy
|
Ze dosti let uporabljam Ariel color in mehcalec Lenor...ampak samo plavega-ga ne menjam. Pred leti pa sem prisegala na cocolino roza, se zdaj ga vcasih vzamem za spremembo.
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:35:08
|
|
|
|
Mala koala
|
Luna tekoči in prašek. Mehčalca ne uporabljam.
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:35:37
|
|
|
|
Mišni
|
S pralnimi okreški preverjene ne gre trava dol in ko je potem to enkrat zaprano, tud z ničemer drugim več ne gre. Preverjeno. Tako da se jaz teh oreškov ne grem več, sem jih tašči vrnila, ki mi jih je kupila. S Persil gelom gre pa trava dol brez predhodnega mazanja. Za Lun pa še ne vem. Pa tudi ne vem, če j bom takrat, ko bo trava spet aktualna, še uporabljala. Najbrž ne.
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:42:13
|
|
|
|
rija
|
ariel....mehčalce pa menjavam....sem malo mahnjena na mehčalce ampak najlepše dišita kuschelweich mandljevo mleko in eden z jojoba oljem in alojo vero....še kupke oblačil od malega vedno hočejo vedeti, kaj za vraga imam za mehčalca
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:42:38
|
|
|
|
mayci
|
Imamo pralni gel in mehčalec Frosch.
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:43:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ariel....mehčalce pa menjavam....sem malo mahnjena na mehčalce Ena moderna diseca odvisnost, zgleda .
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:44:53
|
|
|
|
rija
|
huda....ne boš verjela...ne morem mimo police z mehčalci....na kakšne tudi pozabim, pa se čisto strdijo ker jih ne uporabim.....
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
huda....ne boš verjela...ne morem mimo police z mehčalci....na kakšne tudi pozabim, pa se čisto strdijo ker jih ne uporabim..... Strdijo, o sit , mas pa hude zaloge. Jaz tako dalec se nisem. Samo niti nimam prostor, najvec pet jih gre v omaro .
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:52:25
|
|
|
|
diva 4
|
Ariel in ornel mehčalec vijoličasti. Sem pa do sedaj vse fleke uspela sanirat razen od svežih breskev ne.
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 22:15:27
|
|
|
|
MiRaNi
|
Woolite, All textiles in Lenor, Tropical fresh
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 22:33:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja24 katere mahčalce uporabljate ve? Trenutno imam Luno (vonj vanilije) in sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 22:50:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči Praškast Persil, tekoči Rex in mehčalec Ornel (beli babysoft in intellegent, včasih še temno moder in vijoličen). Najboljša kombinacija zame. Ornel ima res čudovite dišave, tud tista za je dišeča.
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 23:18:46
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja24 mam že polno glavo tega,ker ne najdem pravega vonja oz.mi vonj ne zdrži na oblačilih...uporabljam prašek ariel in mehčalec lenor-summer-rumen,...sedaj ko pa imam prašek ariel z vonjem lenorja,pa mehčalca sploh ni vonjat...ma sploh ne vem več, kaj naj nardim... katere mahčalce uporabljate ve....??? Sama uporabljam zadnjega pol leta alkoholni kis in nič drugega. Fajn diši po prašku, perilo je mehko, sem celo ugotovila, če dam kis k prašku pri belem perilu, izgine "sivina" in je zopet "bleščeče" belo. Praške sem pa sprobala kar nekaj v moji zgodovini in ni nekih razlik. Fleki gredo ven samo, če jih dodatno "obdelaš" s kakšnim Vanishom. Torej že nekaj let uporabljam "no-name"-praške iz Lidla, Hoferja in ostalo.
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 23:39:26
|
|
|
|
benika
|
Lidlov prašek+Ornel Violet (zame je to idealna dišeča kombinacija ).
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 23:57:12
|
|
|
|
frutka_
|
Ariel + Softlan/Lenor. S Hoferjevim nisem bila zadovoljna, ker mi je ostajal v predalu. Ni ga stroj potegnil. Lidlovega ne poznam.
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 6:31:09
|
|
|
|
caillou
|
Luna-Luna (mehčalec+prašek). Zelo zadovoljna!!
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 6:31:41
|
|
|
|
caillou
|
..napAKA...
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 7:42:00
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Dash in vijoličen Lenor.. ravno včeraj, ko sem dajala perilo v stroj, sem ugotavljala, da še umazano perilo diši po "sveže opranem"
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 8:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka Dash in vijoličen Lenor.. ravno včeraj, ko sem dajala perilo v stroj, sem ugotavljala, da še umazano perilo diši po "sveže opranem" Jaz tudi, jaz tudi! Že leta sem zaljubljena v to kombinacijo, in tudi nekajkrat se mi je že zgodilo, da so me vzgojiteljice v vrtcih vprašale, po čem tako dišita
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 8:14:05
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Fajn diši po prašku, perilo je mehko, sem celo ugotovila, če dam kis k prašku pri belem perilu, izgine "sivina" in je zopet "bleščeče" belo. A tako bleščeče, da moraš uporabljat sončna očala?
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 8:15:19
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Fajn diši po prašku, perilo je mehko, sem celo ugotovila, če dam kis k prašku pri belem perilu, izgine "sivina" in je zopet "bleščeče" belo. A tako bleščeče, da moraš uporabljat sončna očala? Ja, tako nekako...
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 8:20:24
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Marogica, jaz včasih še alkoholnemu kisu dodam sodo bikarbono, pa se še bolj sveti Poizkusi...
|
|
|
|
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 8:24:46
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja Marogica, jaz včasih še alkoholnemu kisu dodam sodo bikarbono, pa se še bolj sveti Poizkusi... Za sodo sem slišala, nisem pa še uporabila. Sama uporabljam pecilni prašek(je tudi soda bikarbona noter? ) Če je, potem jo uporabljam
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?