Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:02:14
Freycha
no cool..... sej v LJ pa še kdaj kaj pridem Verjetno bo šla pa tamala že na faks, k se bo meni uspelo do oreščkov prebiti - ampak never mind.... glavno je, da kako pijačo spijemo, pa spomine na šolo obujamo
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:20:45
Anonimen
Jaz zdaj poizkusno uporabljam Luno pralni prašek in mehčalec. Kar tako .. zaradi Lune.
In je tako - tako. Nič posebnega.
Tudi jaz sem zdaj na Luni, ampak samo na prasku. Brez mehcalca in lepo disi, sam prasek. Ampak ze par let nisem prala brez mehcalca, tako da ne vem primerjat. Samo sem morala probat, ce je vonj tako lep kot embalaza .
Od mehcalcev se mi je se najbolj obnesel Ornel. Ampak imam eno trapasto potrebo, da vsakega sprobam, tako sem zdaj na Lenorju, nek spring, turkizno moder, od Lenorjev najljubsi.
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:22:03
Jelcy
Ze dosti let uporabljam Ariel color in mehcalec Lenor...ampak samo plavega-ga ne menjam. Pred leti pa sem prisegala na cocolino roza, se zdaj ga vcasih vzamem za spremembo.
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:35:37
Mišni
S pralnimi okreški preverjene ne gre trava dol in ko je potem to enkrat zaprano, tud z ničemer drugim več ne gre. Preverjeno. Tako da se jaz teh oreškov ne grem več, sem jih tašči vrnila, ki mi jih je kupila. S Persil gelom gre pa trava dol brez predhodnega mazanja. Za Lun pa še ne vem. Pa tudi ne vem, če j bom takrat, ko bo trava spet aktualna, še uporabljala. Najbrž ne.
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 21:42:13
rija
ariel....mehčalce pa menjavam....sem malo mahnjena na mehčalce ampak najlepše dišita kuschelweich mandljevo mleko in eden z jojoba oljem in alojo vero....še kupke oblačil od malega vedno hočejo vedeti, kaj za vraga imam za mehčalca
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 26.2.2009 23:18:46
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: taja24
mam že polno glavo tega,ker ne najdem pravega vonja oz.mi vonj ne zdrži na oblačilih...uporabljam prašek ariel in mehčalec lenor-summer-rumen,...sedaj ko pa imam prašek ariel z vonjem lenorja,pa mehčalca sploh ni vonjat...ma sploh ne vem več, kaj naj nardim... katere mahčalce uporabljate ve....???
Sama uporabljam zadnjega pol leta alkoholni kis in nič drugega. Fajn diši po prašku, perilo je mehko, sem celo ugotovila, če dam kis k prašku pri belem perilu, izgine "sivina" in je zopet "bleščeče" belo.
Praške sem pa sprobala kar nekaj v moji zgodovini in ni nekih razlik. Fleki gredo ven samo, če jih dodatno "obdelaš" s kakšnim Vanishom. Torej že nekaj let uporabljam "no-name"-praške iz Lidla, Hoferja in ostalo.
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 8:01:35
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka
Dash in vijoličen Lenor.. ravno včeraj, ko sem dajala perilo v stroj, sem ugotavljala, da še umazano perilo diši po "sveže opranem"
Jaz tudi, jaz tudi! Že leta sem zaljubljena v to kombinacijo, in tudi nekajkrat se mi je že zgodilo, da so me vzgojiteljice v vrtcih vprašale, po čem tako dišita
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 8:14:05
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Fajn diši po prašku, perilo je mehko, sem celo ugotovila, če dam kis k prašku pri belem perilu, izgine "sivina" in je zopet "bleščeče" belo.
A tako bleščeče, da moraš uporabljat sončna očala?
RE: kateri mehčalec in prašek uporabljate 27.2.2009 8:15:19
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Fajn diši po prašku, perilo je mehko, sem celo ugotovila, če dam kis k prašku pri belem perilu, izgine "sivina" in je zopet "bleščeče" belo.
A tako bleščeče, da moraš uporabljat sončna očala?
Ja, tako nekako...