|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
4.3.2009 13:35:39   
Dudica1

user posted image

1.    akp                                        121 cm
  2.    mani2                                    114 cm
  3.    KatMat, petra a                     111 cm
  4.    Leela, k.tja                            110 cm
  5.    mayflower                             106 cm
  6.    cveka30, Chiara, Biba Maja   104 cm
  7.    blueeyes, peneja                  103 cm
  8.    maja1488, christiana21        102 cm
  9.    dito                                       100 cm
10.   dudica1                                 98 cm
11.   Oliveoyl, vanilla                     97 cm
12.   copka, u surdi                       96 cm
13.   lake                                      95 cm
14.   BarbyD                                 94 cm
15.   lananai                                 92 cm
16.   Tanja_                                  88 cm
17.   miška 82                               87 cm
18.   masi                                      86 cm

user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 951
4.3.2009 13:38:35   
Anonimen
moram nekomu povedat me je ful zabolelo: me je ravnokar klical oče, stara mama je odpovedala nujno operacijo srca, zdravil noče jemati, napovedali so ji da bo samo zaspala, on pa noče oslišat sinovih in vnokovih želja da bi vsaj zdavila jemala, ni noče, pravi če bog hoče jo k sebi pa jo naj vzame! user posted image user posted image user posted image ampak jaz tega nočem ne še, zakaj noče počakati rojstvo dveh pravnukov, zakaj to dela, na jok mi gre, pa sploh ne vem zakaj, saj je še med nami, ampak ta misel da je ne bo več, boli, preveč boli rada jo imam pa čeprav se zaradi daljave vidive samo dvakrat do trikrat na leto, ampak misel da je ne bom več videla me boliuser posted image user posted image user posted image zdaj lahko samo še čakam na tisti klic, klic grenkobe!
ne, nesmem mislit na to, mislit moram na svojega user posted image da bo vse vredu!

ampak ZAKAJ! se je ona tako odločila, zakaj!????user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
4.3.2009 13:39:43   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

peneja, so mi šle kar kocine pokonci, ko sem brala! Čudovita poroka!

Meni tudi. Pa solze v oči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 953
4.3.2009 13:40:20   
Anonimen
nič grem vas ne bom morila še stem kar sem jaz danes zvedela, jutri bo bolje, ker se bom pač mogla sprijaznituser posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
4.3.2009 13:43:10   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

moram nekomu povedat me je ful zabolelo: me je ravnokar klical oče, stara mama je odpovedala nujno operacijo srca, zdravil noče jemati, napovedali so ji da bo samo zaspala, on pa noče oslišat sinovih in vnokovih želja da bi vsaj zdavila jemala, ni noče, pravi če bog hoče jo k sebi pa jo naj vzame! user posted image user posted image user posted image ampak jaz tega nočem ne še, zakaj noče počakati rojstvo dveh pravnukov, zakaj to dela, na jok mi gre, pa sploh ne vem zakaj, saj je še med nami, ampak ta misel da je ne bo več, boli, preveč boli rada jo imam pa čeprav se zaradi daljave vidive samo dvakrat do trikrat na leto, ampak misel da je ne bom več videla me boliuser posted image user posted image user posted image zdaj lahko samo še čakam na tisti klic, klic grenkobe!
ne, nesmem mislit na to, mislit moram na svojega user posted image da bo vse vredu!

ampak ZAKAJ! se je ona tako odločila, zakaj!????user posted image user posted image

Cveka, jst mislim, da bi ti bilo lažje, če bi šla do nje in ji povedla, kako čutiš. Pa da jo imaš rada in da je nočeš še izgubit. Ali pa vsaj po telefonu, če živi predaleč. Sej mogoče je ne boš prepričala, boš pa vsaj pri sebi bolj mirna. Vedla boš, da si naredila, kar je v tvoji moči in da si ji povedala, da jo imaš rada. Dostikrat nam je ravno tega najbolj žal, ko nekoga ni več med nami - da mu nismo večkrat povedali, kako radi ga imamo. Vseeno upam, da boste rešili. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 955
4.3.2009 13:47:57   
Tanja_
dito veliko je, ja. Samo je tako, kot je napisala FLASKA. Se pa vsak odloči sam, za kaj mu je škoda dat denar in za katere stvari ne. Midva sva dala veliko denarja za ansambel, prstane, fotografa(čeprou je zdej že poceni, toliko kolikor sva midva dala) in prostor. Torej stvari, ki ostanejo v spominu in za spomin. Nisem pa mela npr. šrange, ker mi je to res stran metanje denarja, da plačujem ljudfem, s katerimi se ne družim in pridejo zravn k je kej za zapit, pojest in zaslužit. Sej če bi se družila s sovaščani bi jo imela. Al pa npr. rože za na avto, mi nič ne pomenijo in jih nisem imela. Pa sem gotovo par sto evrov pršparala. Mislim pa, da se da imeti tudi zelo lepo, nepozabno poroko za veliiikkkooooo manj denarja. Sej konec koncev je bistvo poroke to, da si z nekom nekaj zaobljubiš in je čist vseen al v kavbojkah na magistratu al pa v ultra hudi obleki nekje na Karibih. Vsakemu paru je njuna poroka najlepša. Prepričana sem. 

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 956
4.3.2009 13:49:25   
Dudica1
o kok ste se razpisale o porokah...
midva sva se poročila leta 2005 in bila je taka poroka kot sem si želela,mlaji,ženin me pride iskat domov potem šranga in dalje na civilno poroko...na kosilo in v cerkev na cerkveno poroko...no pol pa v gostišče do jutranjih ur...od naju so začeli odhajat okrog 11 ure dopoldan,ampak midva sva šla prej spančkat...user posted image
okvirno povem še cene v SIT moja obleka,izposoja 75 000 sit,njegova 30 000 sit,torta 45 000 sit,ansambel 160 000 sit,fotograf in vse kar zraven spada slike in album...  160 000 sit....
pa ne vem lahko da sem še kaj pozabila,plačevali so še oboji starši in priče...ful sva pa dobila denarja v darilih...tako da bi se še kar enkrat poročila...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 957
4.3.2009 13:50:37   
Dudica1
aja prstana še 90 000 sit oba...
imela pa sva okrog 100 gostov

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 958
4.3.2009 14:01:47   
Anonimen
sem klicala mamo pa noče nič slišat o tam, povedala semji svoje mnenje in da jo imam rada, pa je samo rakla to je moje življenje in vrgla tel doluser posted image user posted image kaj ji je izgleda da se je udala v usodouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
4.3.2009 14:03:46   
OliveOyl
Jaz sem nazaj...

naslednji pregled 1.4.,dete je že čisto spodaj,zato se mi je trebuh zmanjšal.Ne smem na sprehode hodit,bolj moram počivat.Pa smo spet tam...
drugače ima okrog1500g,punčka je še vedno..
ginekološko me še ni pregledala,boljše da ne ker mi je včeraj britvico zaneslo in je irokeza tam spodaj.user posted image user posted image

Spet sem obiskala BC imajo še full stvari iz lanske kolekcije poletne-50/70 posto.Ene majčke so bile sam po 2€,sam je pa številk bolj malo.
Sem kupila za vse tri kratke robe pa še za sosedova dva-imta RD.Dala sem pa 35 €,nič...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 960
4.3.2009 14:06:37   
OliveOyl
peneja dobrodošla med srečkami user posted image .

Grem zdaj hrenovke pa solato pripravit,da bo vsaj nekaj za pod zob.
Tisti papir ki je za na socialno...kaj moraš en izvod dohtarju nest pa v službo al kako je že to?user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 961
4.3.2009 14:07:44   
tubby
kako ste pridne, komaj vas dohajam

jaz sm tud počasi začela prat in pripravljat, ampak bl za vikende že zarad elektrike...
pol bo pa trajal da use operem user posted image

Kaj boste predlagale drugim kaj naj vam kupijo? jaz bom najbl vesela dnarja pa bonov (sm brez službe)
pa tud voziček in lupinico že mava, sva kupila rabljeno ampak zelo lepo ohranjeno.

a ste se kaj menile da bi se dobile???

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 962
4.3.2009 14:14:16   
lananai
01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Dudica1
(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 10.03., PO user posted image +4kg
* ebetka (1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?; 29 let ,  MB  user posted image
* malko (3 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?;  user posted image
* zoja10  (1 user posted image ; 0 user posted image   ) ; pregled 10.03, 22 let  user posted image

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 25.03., 07.04.,
29 let  PTUJ user posted image
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.03., 28 let +8kg
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?; 26 let ,
Šempeter pri NG user posted image
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?,  25 let TRB

03.05.

annya (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let, PTUJ ali MB user posted image

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 09.03., 25 let LJ  user posted image  +12kg

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?, 29 let 
* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled ?, 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  PO
SANEK1 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let    user posted image
peneja (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 05.03.,  user posted image +6kg, 103cm

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 02.03., 28 let 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.03., 26 let user posted image
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? (2 user posted image );
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, (2 user posted image ) 26 let  PO user posted image  user posted image
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 19.03., 32 let PO user posted image
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 06.03., 29 let CE user posted image +11kg
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO +8,5kg
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled 20.03., 26.03. 
25 let KRANJ user posted image +5,6kg
* k.tja (2 user posted image ; 1 user posted image ); pregled ?, LJ user posted image +4kg, 110cm
* lake (? user posted image ; ? user posted image ); pregled ?; user posted image +7kg

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 05.03., PO user posted image
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 18.03.; 29 let  CE user posted image
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 10.03.,
28 let
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 09.03., 26 let  CE user posted image
* jancika
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 06.03., 34 let PO ali MB user posted image
*
Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
28 let
MS user posted image
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let
* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled 05.03., 26 let LJ user posted image

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 19.03., 28 let JESENICE user posted image
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let user posted image
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ; 24 let , LJ user posted image
* sapramuca (4 user posted image ; 3 user posted image ); pregled 05.03. ; 39 let user posted image

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 30 let MB ALI PTUJ

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, KRANJ ALI LJ user posted image
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 30.03. ; 25 let
PO +11kg
gala  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.03., 33 let , user posted image
* miška 82 (1 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled ?; 26 let PTUJ ALI MB user posted image +10kg
Hanaja  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let , user posted image

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.03., 
34 let LJ user posted image +6kg

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 11.03., 37 let MB user posted image
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let user posted image
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 05.03.,  27 let user posted image +10kg
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled ?;  31 let LJ user posted image
* Chiara82 (1 user posted image ; 0 user posted image ), pregled 23.03.; 26 let Izola user posted image +11kg
lananai (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.03., 28 let CE user posted image +2kg
* christiana21 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 22 let MB user posted image +4kg

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image ) user posted image user posted image
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 01.04., 26 let PO user posted image +9kg
* buterffly  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled ?, NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

* krempelček (3 user posted image ; 2 user posted image ), pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 26.02., 27 let
LJ user posted image
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 11.03.; 24 let LJ  user posted image

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  MB user posted image

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?; 29 let 
Izola
Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 
TEJA 30 (? user posted image ;? user posted image ); pregled ?

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled ?; 27 let
LJ
* dito    ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled ?; 29 let MB user posted image +7kg

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 24.03.; 27 let LJ user posted image +6kg
madejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 28 let MB user posted image
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let MS  user posted image
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled 23.03. CE user posted image
* supernova2002 (1. user posted image ; 0 user posted image ); pregled ?, 27 let Izola user posted image

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 18.03., 22 let PO user posted image
+10,5kg

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 34 let
(2 user posted image )  user posted image   user posted image

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 01.04., PO +6,5kg
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  26 let LJ user posted image
* daisy24
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , user posted image
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.03., 26 let NM user posted image
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?;
29 let LJ

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

* bella106  (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled 06.03. LJ user posted image

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 09.03., 31 let LJ  user posted image

* Nika84 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, user posted image

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

04.06.
* Masi (3 user posted image ; 2 user posted image ); pregled ?; 31 let; LJ user posted image +6,5kg

skupaj : 111
pričakujemo : 115

user posted image              22

user posted image              23

user posted image             18

Prosim, če razne spremembe podatkov, nove datume pregledov,... pišete poudarjeno oz. barvno, da nam bo bolj padlo v oči, ko popravljamo seznam! Hvala! user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 963
4.3.2009 14:20:27   
FLASK_A

FLASK_A:a za prstana sta dala 400€ midva sva pred petimi leti dala za oba prstana z graviranjem še ne 200€user posted image

ne, ne, Cvekauser posted image Midva sva dala 700€. Pa niso bili najdražjiuser posted image user posted image Res je postalo vse skupuser posted image drago!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 964
4.3.2009 14:21:51   
Anonimen
Cveka30 je hudo, ampak tako se je odločila in kolikor poznam starejše ljudi, jih nič ne premakne, če se za kaj odločijo. Čim več časa preživi z njo in si povejta čim več stvari.

Upam s tabo, da bo vseeno videla tvoja malčka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
4.3.2009 14:22:34   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: dito

vanilla- A si se poročila na Štatenbergu? Kateri ansambel si imela?

Dito, ja, na Štatenbergu... Kako pa poznaš? Sicer naj bi se neko lastništvo spremenilo, ker tisti lastnik, ko je bil lani, ni več. Meni je blo res zelo lepo tam za civilno, za slikanje in potem tut za fešto. Čeprav ne vem, če sploh še delajo fešte lahko tam. Pa tut ugodna cena menija je bila (dva hoda) - 30 eur. Ker ponekod so tut 50 eur user posted image . Mogoče je res bolj ugodno blo zato, ker je "bogu za hrbtom", hehe user posted image .

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 966
4.3.2009 14:23:52   
lake
Cveka30: Te čist razumem, je lansko leto moj dedek bil na istem. Moral bi se odločiti za vstavitev pace makerja, ker mu je pulz konstantno padal, vendar ni hotel, ker je prav tako rekel da bi rad zaspal, in da ima dovolj vseh zdravil in bolečin. Ne vem sicer kaj ima tvoja babica, ampak pomoje bo pravnuka še dočakala, tok hitro pa to spet ne gre. Moj dedek je živel še cca. 6 mesecev, po tem ko ni hotel na operacijo. Nam je bilo zelo žal, vendar odločitev je bila njegova in nismo ga mogli prepričati v operacijo. Morš vedet da se taki stari ljudje, če ne drgač zelo bojijo operacijskih miz. Upam da bo še nekaj časa med vami, če je ne uspete prepričat.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 967
4.3.2009 14:25:23   
vanilla
Aja, ansambel.... No, ta pa ni bil štajerski.... Sma imela ansambel Erazem iz Postojne... sma mela "all inclusive" od njih - s tem mislim na to, da sva najprej porabila njihovega harmonikaša, da je zabaval goste med obredi, pa potem njihov kvartet, ki nama je pel na civilnem in cerkvenem delu, ter potem še oni skupaj kot ansambel za večerno fešto. So pa peli tut po naročilu in se za naju naučili igrati in peti tudi dve pesmi, ki sva jih želela: ena od njih je Vjeruj u ljubav od Dragojeviča, na katero sva plesala prvi ples.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 968
4.3.2009 14:32:18   
FLASK_A

Cveka
Žal mi je zate, da imate v družini tako mučno situacijo... Upam, da se rešite iz nje in da bo stara mama ostala zdrava in bo z njo vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj ti povem našo izkušnjo...
Mama mojega user posted image je postala hudo bolna- rak na jetrih (bom pustila kako je do tja prišlo, žalostna zgodba...). Pomagali naj bi neki pripravki, ki pa jih nikakor ni želela vzet. Odpovedala se ni ničemur, čeprav so jo zdravniki svarili. Pripravki so bili slabega okusa, ona pa je želela samo še uživati. Oboževala je dobro hrano, dieta in zdravila pa bi jo od tega odvrnila, zato ni nič hotla vzet.
Zdravniki so rekli, da bo zaspala. In tako je bilo. Zadnje tri mesece je počela kar ji je bilo najljubše. Naših nasvetov, prošenj, joka ni želela slišat. Imeli smo jo tako radi, vse smo poskušali, da bi začela drugače razmišljat in se borila. Ni in ni hotla, nazadnje pa je res zaspala sredi popoldneva... Bili smo zravenuser posted image

Ne moreš verjet, kako zelo težko nam je bilo. Res hudo, ker ni želela pomoči, prav nobene od nikogar. Udala se je v usodo in uživala zadnje mesece kot je znala. Prav spoštujem jo in jo občudujem, da se je tako odločila. Bila je srečna do konca. Mi še zdaj jokamo za njo, ampak odločila se je po svoje ne glede na nas. Zakaj- ne vem. Ampak vsi čutimo, da je bilo tako zanjo še najbolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 969
4.3.2009 14:34:48   
lananai
Jst po eni strani razumem te stare ljudi, zakaj se odločijo tko, kot se. Po drugi strani je pa težko za tiste, ki ostanejo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 970
4.3.2009 14:43:51   
Dudica1
OLIVEOYL  Čestitke za pregled in da je vse vredu..user posted image
pa super da je že v pravilni legi jaz še zdaj ne vem kako je...a si imela uz al ti tako pove kako je obrnjenuser posted image
pa fajn za tako poceni nakup...user posted image user posted image user posted image
ja stare ljudi ne boš premaknil za nič če se tako odločijo sami...spoštujmo njihovo voljo pa bo še najlažje...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 971
4.3.2009 14:47:50   
Anonimen
Malček ima že tako malo prostora, da se mi ves trebuh premika z njim. Še sedeti ne morem več normalno, ker imam občutek, da ima nogice v pregibu.

Ima katera podobne občutke?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
4.3.2009 14:59:26   
Dudica1
ja men tud na vse čudne načine brca notr pa prevale dela al kaj jez vem...user posted image
pa sploh nimam pojma kako bi bil obrnjenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 973
4.3.2009 15:03:42   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Malček ima že tako malo prostora, da se mi ves trebuh premika z njim. Še sedeti ne morem več normalno, ker imam občutek, da ima nogice v pregibu.

Ima katera podobne občutke?

Ja. Mi gre že pošteno na živce. Komaj čakam, da gre ta človek VEN!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 974
4.3.2009 15:05:07   
KatMat
cveki user posted image zate ceprav si vrjetno neutolazljiva....lp pozdravcek vsem!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?