|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
26.3.2009 13:54:00   
pokica_
Jst grem pa zdaj na delo! Regrat pucatuser posted image . Mi ga je tašča poslala včeraj kar eno vlko vrečko! user posted image  Bo dans na jedilniku regrat z krompirjem,...slanine mi je zmanjkalo, jst je itak ne smemuser posted image +česnovi zrezki+riž+juhca

Zame vse extra kuhano, ker mam vse NESLANO user posted image Phuuu bo odlično kosilo, ja!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
26.3.2009 14:06:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

dajle sem si glih zmerla pritisk...super stanje 118/72! user posted image  Go tablete....go gouser posted image

user posted image user posted image user posted image Vidiš, da gre na bolje! Kar tako naprejuser posted image user posted image

Jupiiiiuser posted image

Ja Čveki, mal še maš povišanga ja. Kaj pa če bi omenla svoji G tele tablete, ko se dobijo v A?

ma bom vidla kaj bo rekla v pon., ker mi je rekla da bo mi dala tablete samo v primeru če bom mela spoden pritisk čez 100user posted image ker sem mela pr prvem tud spodenga zadne dva meseca  tm okol 100. tako da bom počakala kaj reče G. v pon., če pa bo že dr. kaj jutri namignila da je res previsok jo bom pa vprašala, kakšne tablete lahko jemuser posted image

bo že, upamuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4852
26.3.2009 14:07:04   
Anonimen
pokica: ne se sekirat sej je sam še dva mesecauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4853
26.3.2009 14:12:17   
elyy
No js  sm prebrala kva ste pisale dokler me ni blo nč gor.Pomoje je bolj,če mnj sprašuješ G pa mnj veš(men je sama rekla  d je glava spodaj že v 25 ted. v 29 tedn. je bla tud že glava spodaj in je rekla d je spuščen v medenično vstavo)sej bomo vidl zdj kva bo rekla!!js komi čakam da bom mela že spet pregled d vidim kva bojo mene rekl k takrt bo že 34ted.
Nevem kar se tiče CR nevem kako je v LJ por. vem če je vse ok te bojo pustil matrat kokr pa d ti ga nardijo ti ga zabrezveze že nebojo šli delat!Itak pa če bi biu porod zakompliceran se pa definitivno odločm za CR sej to je še najbolj sigurn!

Lananai:sory sam kaj je v tem besedilu tako neslovnično napisano,da nebi razumela in da teško bereš!
nerazumemuser posted image  

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
26.3.2009 14:17:39   
Sanikaa
Živijo!
Mogoče katera ve koliko UZ pregledov v eni nosečnosti plača ZZZS?
Kaj se tiče carskega reza sem jaz tudi slišala 2 leti. Zaradi brazgotine na maternici. Čeprav so prijateljico po prvem Cr drugič skoraj naravno porodili. Boga se matrala 24 ur, bila odprta 10 cm in otrok se nikamor ni premikal. Potem so ugotovili, da se je najverjetneje nekje otrok zataknil in so je dali na CR. Otrok se je zaglavil s tilnikom in hvala Bogu da so jo dali na Cr drugače bi otroka poškodovali.

Lep pozdravček in deber tek :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
26.3.2009 14:20:18   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

No js  sm prebrala kva ste pisale dokler me ni blo nč gor.Pomoje je bolj,če mnj sprašuješ G pa mnj veš(men je sama rekla  d je glava spodaj že v 25 ted. v 29 tedn. je bla tud že glava spodaj in je rekla d je spuščen v medenično vstavo)sej bomo vidl zdj kva bo rekla!!js komi čakam da bom mela že spet pregled d vidim kva bojo mene rekl k takrt bo že 34ted.
Nevem kar se tiče CR nevem kako je v LJ por. vem če je vse ok te bojo pustil matrat kokr pa d ti ga nardijo ti ga zabrezveze že nebojo šli delat!Itak pa če bi biu porod zakompliceran se pa definitivno odločm za CR sej to je še najbolj sigurn!

Lananai:sory sam kaj je v tem besedilu tako neslovnično napisano,da nebi razumela in da teško bereš!

Sej ne samo v tem, vedno. user posted image  Sorry, če sem te užalila. Ma manjkajo črke, vejice, pike, ljubljanski sleng - težko se prebijam skozi pač. Nismo vsi iz LJ, da bi nam bil ta sleng tko domač, kot je tebi. Sej nobena ne piše 100% slovnično pravilno, ampak najbrž bi pokico le malokatera razumela, če bi začela po svoje gučat. user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
26.3.2009 14:21:25   
Anonimen
jz sem mela CR, v LJ.P. pa me niso prav nič matral, ko je pač G. vidu da ne bo šlo naravno so mi takoj predlagal  CR, brez nadalnega mučenja in problemov, sam da si pol 6 dni not namest 3 samo v tem je rezlika, tako in tako če ti otrok faše zlatenco, in ti ga dajo pod lučko si prc en dan vč not, tako da glede CR in naravnega poroda pomoje ni velike rezlike saj glede G. kojk te matrajo, al sem mela pa sam jz tako srečo da sem mela tazga G. k me ni hotu matratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4857
26.3.2009 14:21:35   
lananai
Sanikaa, 2 UZ baje časti ZZZS.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
26.3.2009 14:23:54   
Anonimen
sanikaa: zzzs ti plača tri UZ oz. 2 UZ in 1 morfologijo in to pride vsak v enem tromesečjuuser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4859
26.3.2009 14:27:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sanikaa: zzzs ti plača tri UZ oz. 2 UZ in 1 morfologijo in to pride vsak v enem tromesečjuuser posted image

ne samo dva...navadnega + morfologijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
26.3.2009 14:29:33   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ja, mislim, da potrditveni UZ na začetku nosečnosti + morfologijo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
26.3.2009 14:30:20   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ja, mislim, da potrditveni UZ na začetku nosečnosti + morfologijo.

tako ja...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
26.3.2009 14:30:56   
Anonimen
a ni pol še na koncu en UZ?

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 4863
26.3.2009 14:32:19   
Dudica1

načeloma ne...samo men je zdej rekla da bova naredile na LEPE OČI še enega...user posted image ...tako da bom vsaj vedela kolk ma kej teže pa velikostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
26.3.2009 14:33:25   
lananai

Če maš fajn G, ki si vzame čas, potem te 2 UZ nista omejitev. Meni naredi UZ skor na vsakem pregledu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
26.3.2009 14:38:11   
Anonimen

Če maš fajn G, ki si vzame čas, potem te 2 UZ nista omejitev. Meni naredi UZ skor na vsakem pregledu.

ma jz sem mela do zdej štiri ampak dva sta bla zarad odstopa ovojnice, zdej bi mi pa žiher naredila še kakšnega, da sploh vem kje je, pa kojk je težek?user posted image al kaj sej verjeten mi bo naredila, ker mi je zadnič rekla da bom mela cr ker prevelike mulce ne morem vn spravt naravnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 4866
26.3.2009 14:39:19   
pokica_

pokica: ne se sekirat sej je sam še dva mesecauser posted image user posted image user posted image

Hvala cveki mojauser posted image ,...sam veš kk je, ko tako nepredvidoma nekaj pride, pa zdaj 2 mes pred koncemuser posted image . Že skos mam neke težave, prvo grozeč splav, pol mes dni nazaj mi je grozil prezgodnji porod, zdaj spet to; ni da ni. HB se je do zdaj še vse porihtalo ob pomoči belih halj, upam da bo tudi zdaj tako!
Ti pa le malo povprašaj svojo G, držim pesti, da bo vse ok,...naj že pade tud tvoj pritisk! user posted image  Pa čimveč se morm zdaj razvajat pred koncem in uživat čimveč, čeprav je vam že mamicam to resda že težko.
Jst sem si pa zdaj en čokoladni kapučino naredla. Saj menda nima preveč kofeina, ali? Vsebuje 8%expresso kave.
Sem že kot zombi, ker mi manjka doza jutranje kaviceuser posted image

Regrat sem pa tud uspela končno spucat, ga je za eno vasuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
26.3.2009 14:40:14   
elyy
Ne sej me nisi užalila!če manjkajo vejico al pa kej pač manjkajo js negledam res d bo vse  pravilno pač nism pesnikuser posted image , da bo vse 100 pravilno-tko d nevem ....sam če bova glede tega razpravljele se bova še na koncu skregale,mislm d je to brezveze!! Mislm d tak sleng kokr js pišem pišejo vsi tuki gor pa nč drgačn!user posted image  

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
26.3.2009 14:41:25   
FLASK_A

Jaz pa mislim, da krije samo 2 UZ. Če je en od teh morfologija, je to pač 1 UZ, ki ga "skuriš" v svoji nosečnosti. Prvega ti pa itek na prvem pregledu naredi- vaginalnega. Ostali pa so za plačat.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
26.3.2009 14:44:38   
pokica_

[

Sej ne samo v tem, vedno. user posted image  Sorry, če sem te užalila. Ma manjkajo črke, vejice, pike, ljubljanski sleng - težko se prebijam skozi pač. Nismo vsi iz LJ, da bi nam bil ta sleng tko domač, kot je tebi. Sej nobena ne piše 100% slovnično pravilno, ampak najbrž bi pokico le malokatera razumela, če bi začela po svoje gučat. user posted image

Hihiuser posted image , ja za moje "gučanje" bi pa res rabile dobrega prevajalcauser posted image . Ma jaz že tudi malo po posavsko vlečem, glede na to da sem "oženjena" z njim. user posted image Mi ni problem po slovensko govorit in pisat. Me je tašča tudi en mesec bolj čukasto gledala, zdaj me pa še vse zastopi. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
26.3.2009 14:44:54   
psaša

elyy sorry, mene tudi moti tvoj način pisanja. Full težko preberem kar napišeš, moram full pazljivo brati, da zastopim. Sorry, nič osebnega. user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
26.3.2009 14:47:03   
lananai
pokica_, jst sem se na vaše gučanje že navadla, sm dost časa živela z eno Prekmurko. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
26.3.2009 14:47:46   
Anonimen

Hvala cveki mojauser posted image ,...sam veš kk je, ko tako nepredvidoma nekaj pride, pa zdaj 2 mes pred koncemuser posted image . Že skos mam neke težave, prvo grozeč splav, pol mes dni nazaj mi je grozil prezgodnji porod, zdaj spet to; ni da ni. HB se je do zdaj še vse porihtalo ob pomoči belih halj, upam da bo tudi zdaj tako!
Ti pa le malo povprašaj svojo G, držim pesti, da bo vse ok,...naj že pade tud tvoj pritisk! user posted image  Pa čimveč se morm zdaj razvajat pred koncem in uživat čimveč, čeprav je vam že mamicam to resda že težko.
Jst sem si pa zdaj en čokoladni kapučino naredla. Saj menda nima preveč kofeina, ali? Vsebuje 8%expresso kave.
Sem že kot zombi, ker mi manjka doza jutranje kaviceuser posted image

Regrat sem pa tud uspela končno spucat, ga je za eno vasuser posted image .

sej pr men je tud skojz neki, najprej prenizek pritisk, pa vrtoglavca, pa slabosti, pol k se je to uštimal pa odstoplena ovojnica in spet počivanje k se to uštima pa previsok pritiskuser posted image tak da zdej pa že res čakam kdaj bo maj da bom rodila tega malega hudičkauser posted image no ja sej pr prvem je blo glih tako previsok pritisk, sam drugih problemov pa ni blouser posted image sej bo kmal, a neuser posted image user posted image user posted image

a lohk pridem na regraduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4873
26.3.2009 14:48:14   
FLASK_A
Mislm d tak sleng kokr js pišem pišejo vsi tuki gor pa nč drgačn!user posted image  

Tudi sama ne morem brati tvojih post-ov... Pa sem iz LJuser posted image Pač se ne prebijem, kaj pa vem zakaj... Morda bi se res lahko malce potrudila vsaj s pravilnim zapisom besed, preveč črk nam manjkauser posted image Nosečnice pa bolj počasi dojemamo, saj vešuser posted image Ne zamerit user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
26.3.2009 14:51:51   
Anonimen
pa kva zdej babe se boste sm kregale kera piše boljšuser posted image user posted image user posted image jz sem notranka pa pišem čist pravilno slovenščinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa ja deuser posted image user posted image user posted image user posted image koga farbamuser posted image user posted image user posted image dejte no sej mamo časuser posted image user posted image user posted image user posted image če pa kera kej ne razume bomo pa prevedleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?