|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
15.3.2009 8:55:14   
petrazg
No, na hitrco še pozdravčki od mene...

Mi smo spet bolani, vnetje ušes... kaj jaz vem kaj je zdaj to... za  popuser posted image Dons sva z malo tečko sama,ati je šel v hribe. Pa se prerekava user posted image , ker hoče it na vsak način ven... user posted image Zdej pa čakam, da vsaj pihalo ne bo tako zelo, pa mu bom dala vato v ušesa, zimsko kapo na glavo, pa naj gre malo na teraso... drugač se bo men , pa še njemu zmešalo... Sej vročine nima.

Viktorji včeraj... ja  katastrofa, midva z mojim user posted image sva jih gledala in se zgražala...

Lake... še enkrat ti najlepša hvala. Si super punca in upam, da ponoviva kdaj to kavico....

Grem mali tečki...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
15.3.2009 9:02:37   
Anonimen
no počas pa ustajateuser posted image

petrazg: upam da se boste pozdravl čim prej na pikapoloncouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz pa uživam k naš mali tako gleda risanke, da je pozabu dihat, gleda z odprtimi ustiuser posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2927
15.3.2009 9:07:31   
lake
Dobro jutro! Dons me pa po dolgem cajtu križ ponoč ni tok bolel user posted image . Je pa pr nas ponoč neki očitno elektrike zmanjkal, ker vse ure utripajo. user posted image Dons greva z mojim mal na Zbilje pogledat, na eno ledeno kavico (brez smetane).

Petrazg: Ni problema, vedno sm za kavico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
15.3.2009 9:14:25   
Anonimen
lake: pr nas je tud neki elektrike zmankal ponoč, pa zjutraj ni blo kabelskeuser posted image ne netauser posted image tak da ne vem kaj so mel ponočiuser posted image user posted image  

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
15.3.2009 9:17:22   
Dudica1
petrazg čimprej se pozdravite...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
15.3.2009 9:21:51   
petrazg
No, to za elektriko vam lahko povem iz prve roke... Ura je bila cca. 1 ponoči , in je vse ven vrglo. Celovška je doživela pravi mrk in potem elektrike ni bilo cca. kakšne pol urce. Sem bedela user posted image in glih en film začela gledat, pa je ven vrglo...

Lake... Zbilje... mi gremo radi tja, ker mali potem hrani račke in labode in se mu dogaja 100 na uro...

Cveka hvala za pikepoke... Pri nas trenutno Nodi tako zadane...user posted image user posted image user posted image

No, mi nismo na terasi... Sem ga prepričala, da je boljš da se gre kopat... Sedaj ima pa vodo toplo, pa kopalnica je vroča... user posted image in uživa 100 na uro...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
15.3.2009 9:56:35   
Blueeyes
lananai imaš ZS... nekaj nujnega

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
15.3.2009 10:00:26   
Blueeyes
dobro jutro vsem... danes sem pa naspana.... pa tko lep sonček je spet zunaj... mi pravkar šibamo v ljubljano do frendov, pa gremo pol na kosilo skupaj... tko da danes žal ne bom aktivna članica RR user posted image  user posted image  

upam da ste se mele vse lepo včeri na gregorjevem semenju... in ob spuščanju gregorčkov.... upam da je bila posneta kakšna slikca, da še mi vidimo..

copka... tist link za igce.. tm so samo naslovi igrc... če maš pa program za loudanje si jih pa dol potegni...

dudica upam da si že ok... boš pridno renovirala seznamčke zdej k me ne bo...  lananai al pa mani2 bosta pa unga tavelzga če bo treba

lep nedeljski pozdravček vsem

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
15.3.2009 10:15:47   
miška 82
Dobro jutro punce.Spala sem za en kuser posted image ,ker sem bila celo noč v skrbeh.Včeraj zvečer namreč,sma si z dragim sposodila en film,ga pogledala,se cartala in po dolgem času 1mesecu(zaradi mojega straha) user posted image .Ko sem šla na wc,je med ostalo sluzjo bilo malo roza rjavkaste sluzi?????In tako je še danes.Malo me je že kar strah,kaj bi naj to pomenilo.A je možno,da je to zarad odnosov????Al bi lahko bilo kaj druga???Nobenih krčev ni,user posted image zaenkrat še normalno brca-je dop bolj zaspanček,tako da nevem kaj je to!!!
Pomagajte prosim z kakšnim nasvetom

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
15.3.2009 10:20:28   
OliveOyl
En hiter pozdravček še od mene..

Tudi pri nas je ponoči zmanjkalo elektrike je vse utripalo zjutraj.

petrazg se mi kar smiliš,sicer sem pa jaz na istem..kar naprej je nekdo bolan,če nista tamaladva sem pa jaz...
bo boljše,pri tavelikemu je že o.k,letos je bil sam prejšnji teden bolan,prejšnja 3 leta pa non stop al ušesa al angine..skoz smo bili na antibiotikih.zdaj je Laura skoz nekaj bolehna pol bo pa ta tretji..user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
15.3.2009 10:23:48   
OliveOyl
miška po moje je od odnosa,včasih kakšna žilica poči.Če bi se pa ponavljalo čez dan al pa če bi se ti zdelo,da je karkoli narobe se pojdi pa pokazat.

je bilo tudi pri meni v prejšnji nosečnosti 2x malo krvavkastih nitk v izcedku po odnosu.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
15.3.2009 10:27:16   
OliveOyl
Midva imva danes obletnico od kar sva skupaj- celih 9 let.user posted image user posted image
Sem že čokolado dobila,Ritter sport da bom še bolj ritasta,je reku.user posted image user posted image

Zdaj pa kuham,perem,dolgčas...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
15.3.2009 10:48:24   
elyy
evo js sm tud ful dobr spala....zdj prpravlam kva bi kuhal dans...
pr ns ni tok sončno tud oblaki so umes,tko d bo bl švoh dons,,,user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
15.3.2009 10:56:14   
Anonimen
no jz sem speglala, kuha pa dons možekuser posted image ker sem neki šfoh, sem včeraj mal pretiravalauser posted image no ja bo že boljšeuser posted image

miška jaz tud tud mislim tako da je od user posted image user posted image , če pa misliš da je kaj hujšega se pejt pa raje pokazatuser posted image

pr nas je zdaj tud tako tako, mal sonček mal mal oblačnouser posted image bo že user posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
15.3.2009 11:09:37   
Anonimen
olive: a si zamenala sliko??

no jz sem dala mal gregorčkev v album!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
15.3.2009 11:29:29   
petrazg
Olivica nova slikca...user posted image Mi smo se letos tudi kar dobro držali, glede na to da ima mali kronične bronhitise. Letos sem mu samo parkrat dala preventivno Ventolin, sedaj nas pa ušesa matrajajo... Komaj čakam, da bo pomlad, pa da bo teh viroz konec.

Miška jst tudi mislim, da ni nič narobe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
15.3.2009 11:47:28   
Anonimen
no jz sem od kosila, mi je možek super kosilo skuhal user posted image user posted image user posted image

zdaj bom pa do 3h počivala in na rač. visela pol grem pa na petkovc

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
15.3.2009 12:45:42   
Anonimen
majčke kje pa ste?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2943
15.3.2009 13:03:57   
Anonimen
no še vedno nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2944
15.3.2009 13:27:10   
Dudica1
ja nedelja je in lepo vreme pa ni nobene...user posted image
tudi mi gremo zdaj ven na sončka...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
15.3.2009 13:59:03   
elyy
js bom šla tud hmau ven na kremšnito...sam je bedno vreme tko delno oblačno je...pa ni tok toplo,tko d je brezveze..

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
15.3.2009 14:39:54   
Anonimen
mi pa gremo mal ven oz. se potepatuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2947
15.3.2009 14:45:04   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

maternični vrat kaj ga vsem merijo?? men ga še nikoli ni...

Meni ga tudi ni še nikoli merila... Oziroma sploh ne vem. Razen zdej zadnjič mi je vedno tudi vaginalni pregled naredila. Najbrž to pogleda, če je vse OK dol spodaj? user posted image Povedala mi nikoli ni kake dolžine MV. Bi mi bilo pa logično, da če je merila MV, da bi mi na zadnjem pregledu tudi, ker je pač bolj kritično, ko gre proti koncu. Kaj pa jst vem. Vsak G ma svoj način. Dokler mi ne reče, da je kaj narobe, je vse v najlepšem redu, ane? user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
15.3.2009 14:47:57   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

lananai imaš ZS... nekaj nujnega

Se kak vikend zgodi, da nisem prav nič na internetu, tko da še dobro, da sem to vidla. user posted image No, drugače bi pa jutri, sej še ne bi bilo prepozno. Upam, da sva prav izpolnile, da se nama ne bodo smejali... user posted image Če je pa tako neumno napisano. Tudi piše namesto pošta (+ poštna številka) kar prebivališče. Jst živim v kraju, kjer moje prebivališče nima svoje pošte in poštne številke. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
15.3.2009 14:50:00   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82

Dobro jutro punce.Spala sem za en kuser posted image ,ker sem bila celo noč v skrbeh.Včeraj zvečer namreč,sma si z dragim sposodila en film,ga pogledala,se cartala in po dolgem času 1mesecu(zaradi mojega straha) user posted image .Ko sem šla na wc,je med ostalo sluzjo bilo malo roza rjavkaste sluzi?????In tako je še danes.Malo me je že kar strah,kaj bi naj to pomenilo.A je možno,da je to zarad odnosov????Al bi lahko bilo kaj druga???Nobenih krčev ni,user posted image zaenkrat še normalno brca-je dop bolj zaspanček,tako da nevem kaj je to!!!
Pomagajte prosim z kakšnim nasvetom

miška82, nič hudega ni. Najbrž se ti je do zdaj izcedek že itak ustavil. Meni se je zgodilo nekaj podobnega in sem na pregledu vprašala svojo G. Je rekla, da se to včasih zgodi po spolnem odnosu. Bolj bi te moralo biti strah, če bi opazila svežo kri.

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?