|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
14.3.2009 16:57:36   
Anonimen
zdej bomo pa šli gregorčke spuščat oz. sin jih bo šel na vrhniko k teti od možauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
14.3.2009 17:02:40   
Dudica1

user posted image

1.     AKP                                                                             122 cm
2.     mani2                                                                          114 cm
3.     leela                                                                            113 cm
4.     KatMat, petra a                                                           111 cm
5.     k.tja, Lalica1                                                                110 cm
6.     cveka30                                                                       109 cm
7.     zmajama                                                                      107 cm
8.     mayflower                                                                    106 cm
9.     elyy                                                                              105 cm
10.   Chiara82, Biba Maja, andrejka, Petrazg, Blueeyes      104 cm
11.   peneja                                                                         103 cm
12.   maja1488, christiana21, pokica_                                 102 cm
13.   dito, dudica1, copka                                                    100 cm
14.   ledenka                                                                        99 cm
15.   Oliveoyl, lunica77                                                         98 cm
16.   vanilla, mary12                                                             97 cm
17.   U_SURDI, palacinka                                                      96 cm
18.   Hanaja                                                                          94 cm
19.   lake, lananai                                                                 95 cm
20.   miška 82                                                                       90 cm
21.   BarbyD                                                                          88 cm
22.   masi                                                                              86 cm

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
14.3.2009 17:08:25   
pokica_
A nobene ni???user posted image  Vse martinčkate?user posted image
Moj je se je šel razvajat na tajsko masažo (darilo za rd), jst pa za rač. Moji princes krofki so narjeni in zelo zelo slastni! user posted image

Glih jem solato rio mare in eno žemljo, je že dolgo nazaj od kosila. Pol si bom pa privoščila kavico, princesko, pa branje knjige. Včasih je tud fajn samevatuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
14.3.2009 17:11:05   
Dudica1
o pokica jaz sm tud ratala lačna zdejle...user posted image
ja včasih prav paše bit mal sam...no samo ne prav dolgo....user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
14.3.2009 17:14:03   
Anonimen
no jz sem tud tukaj, pa kmal grem!!!
no ve kr samevajta jz dost med tednom samevam tako da mi paše čez vikend med deca domauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
14.3.2009 17:18:00   
pokica_
O Dudica in Čveka sta tudi tuuser posted image . Dudica si šla jest? Kam pa bežiš Čveka? Jst sem zdaj pojedla rio mare solato, pa eno žemljo zraven, pa mi ribe niso ble dovolj za večerjo, sem še šla po en kruh z vratovinouser posted image . Upam, da me zdaj ne bo lakota grabla zadnja 2 mes, če je do zdaj bilo vse normalnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
14.3.2009 17:18:13   
Anonimen
pokica: sem ti glih kar poslala ZS!!! sej vem kompliceram, sam želim da dobiš tisto kar te zanima ne pa tisto k te ne!!!
l.p

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
14.3.2009 17:19:14   
Anonimen
gremo gregorčke spuščat na vrhniko po potokuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
14.3.2009 17:21:43   
pokica_
Že čekiram Čveka! Mene je pa tako neprijetno začelo špikat v popku zdajle, da sem morala malo masirati da je popustilo.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 14.3.2009 17:24:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
14.3.2009 17:23:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Že čekiram Čveka!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
14.3.2009 17:25:14   
Anonimen
ok dogovorjeno dobiš v drugem tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2911
14.3.2009 17:26:27   
Anonimen
no zdej pa grem, bot te fajn se pišemo jutriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2912
14.3.2009 17:27:42   
pokica_
user posted image hvala!

Jst sem pa danes prebrala že 130 strani knjige, si nisem mislila da bom tako navdušeno brala zdaj v nosečnosti, mi prej knjige niso glih tolk dišaleuser posted image .

Me zanima če moj že kaj uživa na masažiuser posted image upam samo da ne stoka kaj preveč tam tisti tajkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
14.3.2009 17:28:32   
pokica_
uživaj Cveka30! user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
14.3.2009 17:33:03   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

gremo gregorčke spuščat na vrhniko po potokuuser posted image user posted image user posted image

Potem se pa vidimo, mi gremo tudi.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
14.3.2009 19:28:37   
Blueeyes
ma zdej saem razkurjena... nč vam nam napisala... 5x sem napisala pa skoz error... ks em pa skopirala pa ni hotl objavt

tko da samo lep večer vsem

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
14.3.2009 20:45:19   
Anonimen
hudo ženske....10 dni me ni tukaj gori pa naklofate skoraj 120 strani....

dajte mi torej kratko in jedrnato povedat, kakšne papirje vse moramo urediti ?

Torej :

- za porodniško
- za očetovski dopust
- za paket/denar
- za.... ?

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2917
14.3.2009 20:48:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Potem se pa vidimo, mi gremo tudi.user posted image

kakšna gužva, k na sejmuuser posted image user posted image user posted image nš je bil tojk navdušen da me je skojz naprej vlaču nisem mogla nč okol gledatuser posted image no ja sej se ni videl k je bla temauser posted image super je blo, drug let bomo ponovili user posted image user posted image user posted image user posted image

psaša: sem srečala eno nosečko, sam ne vem če si bla to ti, no ja če si bla jz sem mela rdečo jakno, pa enga fanta k me je skojz naprej vlekuuser posted image

no sam tolk na hitrer
lep večer pa se pišemo jutriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
14.3.2009 20:52:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

hudo ženske....10 dni me ni tukaj gori pa naklofate skoraj 120 strani....

dajte mi torej kratko in jedrnato povedat, kakšne papirje vse moramo urediti ?

Torej :

- za porodniško
- za očetovski dopust
- za paket/denar
- za.... ?

za orodniško in paket dobiš od svojega G. tri izvode: enega obdrži ginekolog, en izvod neseš svoji os.dr., en izvod pa neseš na socialo, in tam ti vse povejo in razložijo, izpolneš za paket, dobiš paperje k jih moreš v službo poslat za porodniško, pa tam tud dobiš paperje za očetovo porodniško, ki pa jo nese na socialo po rojstvu otroka!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
14.3.2009 20:54:31   
Leela
živjo,

tudi jaz sem bila na sejmu. Strašna gužva, sploh se nisi mogel ustaviti, ker te je folk kar naprej vlekel. Kupila sem pa 2 tortici in muffin user posted image . Sta bila pa moja deca cel dan zoprna, tako da je bil kar naporen dan.
Lahko noč.

Lina: kar potrebuješ-papirje, vidiš na 1 strani te teme, je lananai prilimala linke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
14.3.2009 21:31:18   
elyy
ojla punce....
že dva dni me ni blo nč gor....comp se mi je sesu tko d sm ga mogla ponovno vse naložit!!tko d je to tko...
dans sm bla v leclerku taka gužva d je kr za znort blo!!
šla sm po jogi za posteljcouser posted image
pa dons sm ceu dan za mojga pikca monterala s fantom sobico tok sm bla navdušena pa vesela k sva jo končno dobilauser posted image
tko d sm bla celo popoudne doma,no upam d bo jutr lepo vreme d greva km vn na sprehod!!
lahko noč 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
14.3.2009 21:45:47   
lake
Da se vam še jst mal oglasm. Kar se papirjev tiče, mensezdi da mi je na socialni rekla, da za očetovski dopust lahko zrihtaš 30 dni pred porodom, ni treba šele po porodu.

Sicer pa zdej gledam Viktorje, kakšna bedarija. Vsak let je hujš, pa te neke večerne toalete.Očitno se naše vip ženske nč ne zgledujejo po modi ameriških viktorjev user posted image . Sej sploh ne vem zakaj gledam, ker se pol kr neki jezim.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
15.3.2009 8:00:49   
Dudica1
dobro jutro

evo za vse ena  user posted image    in user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
15.3.2009 8:30:22   
Anonimen
dobro jutro

spali smo superuser posted image
sem pa pršla šele zdej do neta k je neki nagajal in nismo mel ne neta ne kabelske ničuser posted image no zdej pa mamo tako da bom visela tle goruser posted image
kaj boste kej počele danes, pr nas je prav lepo zunajuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
15.3.2009 8:40:24   
Anonimen
no kaj a danes ni nobene tle goruser posted image

jz pa počivam, ker sem včeraj mal pretiravala in me danes vse boliuser posted image no sam da je sinko užival, zdaj mi bo dal pa mir en časa!user posted image tako da bom lepo počivala dans dopoldne, in cel tedenuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?