|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj imate O
24.2.2009 18:54:28   
Hana76
Mene pa zanima, kdaj imate ostale O. Meni se zdi, da jo imam relativno pozno - danes sem delala test (14. dan), pa ni še nič. Ponavadi je ta dan že +.

Pa še eno "blond" vprašanje: ko je O test +, potem imaš med 12-36 urami ovulacijo in v tem času morašuser posted image . Imam prav?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj imate O
24.2.2009 19:28:56   
ursa30
jaz sem ta mesec ponovno delala O teste. testirati sem se začela 5. dan ciklusa,  črtica je bila šibka.  na 12. dan je bila malo  bolj močna kot prejšnje dni, vendar še vedno šibka. danes je 14. dan in črtica je že bolj švoh..user posted image
tudi BT si merim ta mesec, pa mi niha, tako da tudi iz tega ne morem razbrati nič user posted image
ni sluzi, ni špikanja. čedalje bolj sem prepričana, da nimam O user posted image user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2009 20:38:06   
divans1
To je pa čist različno. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem sedaj, ko me G spremlja na uz, da imam glede na redno M zelo različno. IN nobena Bt ali sluz ti to ne more 100% pokazat. Prejšnji mesec sem jo imela šele nekje 22.dan ciklusa, sedaj sem pa na klomifenu in jo imam že 12.dan ciklusa.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2009 21:42:11   
tinncyka
jaz se tud pridružujem odgovoru!!
tud pri meni ni vedno točno kdaj imam O! tak da jo mam včasih tik pred user posted image !!
ni mi čisto jasmo kdaj jo imam!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2009 12:40:34   
Hana76
Jaz pa sem predhodno imela O na 15. dan, ta mesec pa še mi ni pokazalo...user posted image  Ampak glede na to, kaj pravite, da je lahko to različno oz. celo 22. dan, bom delala teste še prihodnje dni, pa da vidimo...

Me pa že skrbi, da mogoče sploh nimam vsak mesec O...user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2009 13:12:15   
ursa30
hana, ti se kar testiraj še nekaj časa, jaz sem se odločila, da se bom tudi do konca tedna, mogoče še kakšen dan več, zihr je zihr, mogoče pa vseeno kaj pokaže...user posted image
pa svetujem ti, da si začneš meriti še bazalno temperaturo.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2009 15:21:32   
Hana76
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

hana, ti se kar testiraj še nekaj časa, jaz sem se odločila, da se bom tudi do konca tedna, mogoče še kakšen dan več, zihr je zihr, mogoče pa vseeno kaj pokaže...user posted image

Ursa30, zmenjeno, bom si merila še do konca tedna... user posted image  Kako si pa merim BT?user posted image

Pa javi, če pride O!user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2009 16:30:12   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Ursa30, zmenjeno, bom si merila še do konca tedna... user posted image  Kako si pa merim BT?user posted image

No tole sem našla na našem forumu in upam, da vam bo v pomoč.

2. Povišanje telesne temperature (bazalne temperature) – v času ovulacije (ob sprostitvi jajčeca) se telesna temperatura poviša za 0,3 do 1 stopinje zaradi hormona progesterona, ki pa potrebuje nekaj časa, da v telesu povzroči učinek povišanja temperature. To pomeni, da so plodni dnevi 2-3 dni pred povišanjem temperature in morda še na dan povišane temperature. Po ovulaciji ostane temperatura do naslednje menstruacije na višji ravni, tudi v primeru nosečnosti. Pri ugotavljanju ovulacije po tej metodi je pomembno, da si nekaj časa zjutraj redno merite temperaturo in si jo zapisujete v tabelo (graf). Po nekaj mesecih rednega merjenja bazalne temperature bo dan povišane temperature znan in s tem čas ovulacije (2-3 dni prej). Merjenje bazalne temperature: Bazalna temperatura se meri takoj zjutraj po prebujenju (preden sploh vstanete s postelje ali se pretegnete) po vsaj 6 urnem mirnem spanju pod jezikom ali v danki. Meri naj se vsak dan ob enakem času. Na bazalno temperaturo lahko vplivajo pomirila, uspavala ali poživila.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2009 17:17:52   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

je že tinncyka že skoraj vse napisala. jaz samo dodajam tale link:

http://www.neplodnost.info/ziva/portal/index.php?topic=naravnem

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.