|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julijke
26.4.2005 11:54:34   
rouzi
no evo, pa ja nisem prva danes?
sem prišla z dopusta, joj kako paše samo počivat pa nič v službo..samo sprehodi, pa malo plavanja, pa jest..superičica!

sem pa zamudila zadnja predavanja mat.šole, pa bi prosila da ko bo katera začela hodit maja, da mi bo povedala kdaj bo predavanje o dojenu, pa poporodna doba in še nekej sem zamudila:zmeden2:

drugače sva z zakladkom ok, danes imava pregled, pa gre ati z nama:bravo::bravo:
me prav zanima, če se bo kaj pokazal danes, mislim lulek:), ker hočem sama vidt, drugač ne verjamem nič.

grem nazaj delat, pa se javim jutri.
pozdravček vsem :nosecka:, pa držim pesti za vse tiste, ki se morate učit.

s.:nosecka:&:duda:27 4/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julijke
26.4.2005 12:29:50   
Romcka
halo pupe:))) no spet po dolgem casu malo surfam po netu.....sem prevec bizi bizi bizi:)))delam samo se 4 dni in potem UZIVANCIJAAAAAA:)))
A kaj veste kdaj se v LJ zacne v Maju mat. sola? pocasi se moram spravit tja...sem mislila, kok mam se casa...zaj pa me kr malo vse prehiteva...se pojstlice za bejbiko nimam...v Pon grem v Ikeo, pa se bo ze kej naslo...
Uzivajte in se tipkamo:))
R

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julijke
26.4.2005 14:17:03   
petraCBU
Mi pa za na morje pokamo :):bravo::) Sicer le 4 dni Portoroža, ampak mi pomeni kot nekdaj 2 tedna v Dalmaciji :bravo:

Sicer sem že posebej težila, pa vseeno še enkrat: kam čez mejo v Italijo naj grem pogledat za opremo za moja dva :modri: in :roza: ? :zmeden2:
P.

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   julijke
26.4.2005 16:22:33   
bobek05
Jaz pa že ves dan lenarim... Tega se ne moreš naveličat. Danes se mi enostavno nič ne da delat. Obesla sem 2 koša cot, zdaj pa vegetiram, malo križanke rešujem in se prestavljam na stolu vsakič ko :modri: brcne...

Kaj katero že :duda: pritiska dol? Jaz včasih čutim tak pritisk, da komaj grem (pa po nekaj sekundah popusti). Takrat imam občutek, da mi bo mehur počil, če v 3s ne bom na WCju... Aja, pa strašno nizko ga nosim - mogoče zato tako veselo telovadi na mojem mehurju :)-

V petek imam Baby shower, da se malo sprostim...

Za praznike ne moremo nikamor, ker imamo 3 birme, 1 obletnico srebrne poroke in 1 abrahama... Maja bo norišnica.. In po vsem tem cirkusu imam G pregled in ko bom stopla na tehnico, jo bo razneslo :)-:)-:)-

Uživajte...

:nosecka: v 31t

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   julijke
26.4.2005 20:40:27   
Meceno
Jaz pa ravno od izpita , je bilo tako težko , sem htela še enega pisat , pa sem se edina prijavila , tako da mi je profesorica rekla da je to za moje stanje preveč , pa ni se motla , ker me je začelo nekaj dol tiščat , ga pa visoko nosim :zmeden2:
Upam da ne bo nič narobe , grem pa sedaj ležat , ker rabim nujno :bravo:
Me čakajo v maju uhhh izpiti:((:((:((:(( ,( pet izpitov do 13.5. + seminarska z zagovorom ) :((:((
Mislim :zmeden2: , da so nori :bravo::bravo::bravo:

No , punce uživejte in imejte se še dalje lepo :rozica:

Lp Meceno

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?