julijke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rouzi -> julijke (26.4.2005 11:54:34)

no evo, pa ja nisem prva danes?
sem prišla z dopusta, joj kako paše samo počivat pa nič v službo..samo sprehodi, pa malo plavanja, pa jest..superičica!

sem pa zamudila zadnja predavanja mat.šole, pa bi prosila da ko bo katera začela hodit maja, da mi bo povedala kdaj bo predavanje o dojenu, pa poporodna doba in še nekej sem zamudila:zmeden2:

drugače sva z zakladkom ok, danes imava pregled, pa gre ati z nama:bravo::bravo:
me prav zanima, če se bo kaj pokazal danes, mislim lulek:), ker hočem sama vidt, drugač ne verjamem nič.

grem nazaj delat, pa se javim jutri.
pozdravček vsem :nosecka:, pa držim pesti za vse tiste, ki se morate učit.

s.:nosecka:&:duda:27 4/7

Romcka -> julijke (26.4.2005 12:29:50)

halo pupe:))) no spet po dolgem casu malo surfam po netu.....sem prevec bizi bizi bizi:)))delam samo se 4 dni in potem UZIVANCIJAAAAAA:)))
A kaj veste kdaj se v LJ zacne v Maju mat. sola? pocasi se moram spravit tja...sem mislila, kok mam se casa...zaj pa me kr malo vse prehiteva...se pojstlice za bejbiko nimam...v Pon grem v Ikeo, pa se bo ze kej naslo...
Uzivajte in se tipkamo:))
R

petraCBU -> julijke (26.4.2005 14:17:03)

Mi pa za na morje pokamo :):bravo::) Sicer le 4 dni Portoroža, ampak mi pomeni kot nekdaj 2 tedna v Dalmaciji :bravo:

Sicer sem že posebej težila, pa vseeno še enkrat: kam čez mejo v Italijo naj grem pogledat za opremo za moja dva :modri: in :roza: ? :zmeden2:
P.

bobek05 -> julijke (26.4.2005 16:22:33)

Jaz pa že ves dan lenarim... Tega se ne moreš naveličat. Danes se mi enostavno nič ne da delat. Obesla sem 2 koša cot, zdaj pa vegetiram, malo križanke rešujem in se prestavljam na stolu vsakič ko :modri: brcne...

Kaj katero že :duda: pritiska dol? Jaz včasih čutim tak pritisk, da komaj grem (pa po nekaj sekundah popusti). Takrat imam občutek, da mi bo mehur počil, če v 3s ne bom na WCju... Aja, pa strašno nizko ga nosim - mogoče zato tako veselo telovadi na mojem mehurju :)-

V petek imam Baby shower, da se malo sprostim...

Za praznike ne moremo nikamor, ker imamo 3 birme, 1 obletnico srebrne poroke in 1 abrahama... Maja bo norišnica.. In po vsem tem cirkusu imam G pregled in ko bom stopla na tehnico, jo bo razneslo :)-:)-:)-

Uživajte...

:nosecka: v 31t

Meceno -> julijke (26.4.2005 20:40:27)

Jaz pa ravno od izpita , je bilo tako težko , sem htela še enega pisat , pa sem se edina prijavila , tako da mi je profesorica rekla da je to za moje stanje preveč , pa ni se motla , ker me je začelo nekaj dol tiščat , ga pa visoko nosim :zmeden2:
Upam da ne bo nič narobe , grem pa sedaj ležat , ker rabim nujno :bravo:
Me čakajo v maju uhhh izpiti:((:((:((:(( ,( pet izpitov do 13.5. + seminarska z zagovorom ) :((:((
Mislim :zmeden2: , da so nori :bravo::bravo::bravo:

No , punce uživejte in imejte se še dalje lepo :rozica:

Lp Meceno

Stran: [1]