Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:39:26
|
|
|
|
tally
|
pa dober večer sem vidla da ste imele obisk danes , je pa drugače too much za komentirat pa se bom kar prištulila zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:40:55
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:41:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:42:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Malo mi je dolgčas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:43:01
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:44:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Malo mi je dolgčas. a ne upajo na RR pridet ? nina Gaja je pa frajerka na slikah
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:46:03
|
|
|
|
sesil
|
barbaw, vidim da ti je res dolgčas. bi mogla priti "una pametna", ki nam očita čas na rr nazaj na obisk.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:46:50
|
|
|
|
sesil
|
jaz šnjofam po enih drugih straneh, pa zdraven jem sezamove palčke.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:47:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pa nove slikce mam pod tickerjem Matr je dobra kot Al capone na ta spodnji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:47:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naš ati je že doma, AT pančka, jaz pa grem malo počivat sem ti fouš jst tudi, moj pride, se naje in gre naprej... Nejc me je pa spet razjezil, mu naredim za jest in noče. Pri nas je to že vsakdanjih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:47:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uživajte jutri na čveku pri Naty*!!!!!!!!! Jaz bom pa drugje kofetkala in čvekala Kar pomeni, da dopoldne ne bo nonstop majčic na desni strani Razen če se bodo ostale bolj greble Ja štajerke bodo mogle delat trojno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:47:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Možakar gre k zdravniku, da si naredi HIV test; Izpolni vprašalnik in da kri. Čez nekaj dni pride po rezultate in vpraša zdravnika: - No, g.doktor, kakšni so moji rezultati ? - Za vas imam slabo novico, testi so pozitivni. Možakar je v šoku in želi vedeti, če resnično ne obstaja zdravilo, ki bi ga pozdravilo. Doktor : - Tu navajate, da ste homoseksualec ?! - Ja, res je. Doktor: - No to je bilo za pričakovati. Ampak za vas imam pomoč. Vzemite 2 litra mleka, pustite ga 2 dni na soncu in ga potem spijte skupaj s 3 pokvarjenimi jajci, 2 kg pokvarjenega zelja in poplaknite z litrom kefirja. To delajte 20 dni zaporedoma in velika verjetnost je, da ostanete živi !!! Možakar se zahvali in pohiti domov, da bi si pripravil " zdravilo". Po njegovem odhodu sestra vpraša doktorja: - G.doktor , zakaj mu niste povedali resnice, da so testi negativni? - Da bo vedel, zakaj se uporablja rit.¸
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:48:13
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, tale je recimo iz BC: KLIK sEM PA BOLJ MISLILA NA TEGALE, SEM GA ŠELE ZDAJ NAŠLA, JE KREPKO CENEJŠI: KLIK Caps lock, ja Hvala ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:48:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz šnjofam po enih drugih straneh, pa zdraven jem sezamove palčke.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:49:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Možakar gre k zdravniku, da si naredi HIV test; Izpolni vprašalnik in da kri. Čez nekaj dni pride po rezultate in vpraša zdravnika: - No, g.doktor, kakšni so moji rezultati ? - Za vas imam slabo novico, testi so pozitivni. Možakar je v šoku in želi vedeti, če resnično ne obstaja zdravilo, ki bi ga pozdravilo. Doktor : - Tu navajate, da ste homoseksualec ?! - Ja, res je. Doktor: - No to je bilo za pričakovati. Ampak za vas imam pomoč. Vzemite 2 litra mleka, pustite ga 2 dni na soncu in ga potem spijte skupaj s 3 pokvarjenimi jajci, 2 kg pokvarjenega zelja in poplaknite z litrom kefirja. To delajte 20 dni zaporedoma in velika verjetnost je, da ostanete živi !!! Možakar se zahvali in pohiti domov, da bi si pripravil " zdravilo". Po njegovem odhodu sestra vpraša doktorja: - G.doktor , zakaj mu niste povedali resnice, da so testi negativni? - Da bo vedel, zakaj se uporablja rit.¸
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:49:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Madonca je dolgčas kle gor. Kje pa ste? Jst sm zdej sam mal na expres skočila sm gor, da vidm kaj dogaja, pa vidm, da nč veliko. Pridem kej kasneje, k bo šel Vid spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:55:07
|
|
|
|
tilči
|
Naša dva spita .Bo pa zanimiva noč,saj gre Tilnu ful sluzi ven ,pa še zobek leze ven .Danes mi je sesalec lavfal vsake pol ure,še dobro,da je v garanciji,če slučajno pregori .Sem ga kar v spalnico odnesla,da bom ponoči ordinirala Pikice izginjajo,ga čelo nič več ne srbi-trkam!! Sem ga pa danes cel dan masirala in tolkla,da sem mu sluz ven spravila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:56:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz šnjofam po enih drugih straneh, pa zdraven jem sezamove palčke. nikar ne draži! Se že par dni odpovedujem večerji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:57:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uživajte jutri na čveku pri Naty*!!!!!!!!! Jaz bom pa drugje kofetkala in čvekala Kar pomeni, da dopoldne ne bo nonstop majčic na desni strani Razen če se bodo ostale bolj greble Ja štajerke bodo mogle delat trojno Bo pa Gorenjka pomagala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:57:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw, vidim da ti je res dolgčas. bi mogla priti "una pametna", ki nam očita čas na rr nazaj na obisk. Jaz sem atiju predala otroke in uživam malo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:57:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:58:21
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw, vidim da ti je res dolgčas. bi mogla priti "una pametna", ki nam očita čas na rr nazaj na obisk. Jaz sem atiju predala otroke in uživam malo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:58:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Možakar gre k zdravniku, da si naredi HIV test; Izpolni vprašalnik in da kri. Čez nekaj dni pride po rezultate in vpraša zdravnika: - No, g.doktor, kakšni so moji rezultati ? - Za vas imam slabo novico, testi so pozitivni. Možakar je v šoku in želi vedeti, če resnično ne obstaja zdravilo, ki bi ga pozdravilo. Doktor : - Tu navajate, da ste homoseksualec ?! - Ja, res je. Doktor: - No to je bilo za pričakovati. Ampak za vas imam pomoč. Vzemite 2 litra mleka, pustite ga 2 dni na soncu in ga potem spijte skupaj s 3 pokvarjenimi jajci, 2 kg pokvarjenega zelja in poplaknite z litrom kefirja. To delajte 20 dni zaporedoma in velika verjetnost je, da ostanete živi !!! Možakar se zahvali in pohiti domov, da bi si pripravil " zdravilo". Po njegovem odhodu sestra vpraša doktorja: - G.doktor , zakaj mu niste povedali resnice, da so testi negativni? - Da bo vedel, zakaj se uporablja rit.¸ Nimam nič proti gejem, ampak tale vic je
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 19:59:51
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:00:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw, vidim da ti je res dolgčas. bi mogla priti "una pametna", ki nam očita čas na rr nazaj na obisk. Jaz sem atiju predala otroke in uživam malo. To je pa lepo slišat. Jaz sem tudi na "uživancija mode"že od 16.15 Matej iima pa oba čez
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?