Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:17:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Temenc smo se vglavnem znebili,saj sem mu včeraj dobesedno 2x vlila gor mandljevo olje in umila z Mustelo .Danes ponovi vajo za vsak slučaj!Pikice so pa tudi že bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:18:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst pa Nejca poskušam navajat na ritem vrtca, zdej bo jedu kosilo ob 11.30 , ob 12h pa spat, če bo hotu. Pri nas je kosilo ob 12, ali pa kaka minuta čez. Midva pa bova imela kosilo danes, ko se bo zbudil. Krompirček se že kuha, špinačo pa bom nardila ko se zbudi. A špinačo že lahko jejo, sem brala da je boljša blitva Mi smo jo že jedli pa jo ima rad.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:18:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst pa Nejca poskušam navajat na ritem vrtca, zdej bo jedu kosilo ob 11.30 , ob 12h pa spat, če bo hotu. To je super, če ga boš uspela navadit na tak ritem. Moj mali je pa preveč utrujen in dalje 10 ure ne zdrži in mora vmes malo spat. Nejc se je včeri zbudu ob 7.30 in ko smo šli v vrtec je že spal, pa sva ga vseen zbudila in vzela iz avta, ampak ko smo se peljali nazaj ob 9.30 je že spet spal, potem je pa šel spat ob 12.30 in spal do 15.40... danes ga bom pa probala držat pokonci, sej će se igrava zdrži, če mu je pa dolgčas, pa postane zaspan in tečen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:18:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst pa Nejca poskušam navajat na ritem vrtca, zdej bo jedu kosilo ob 11.30 , ob 12h pa spat, če bo hotu. Pri nas je kosilo ob 12, ali pa kaka minuta čez. Midva pa bova imela kosilo danes, ko se bo zbudil. Krompirček se že kuha, špinačo pa bom nardila ko se zbudi. sva pojedla kr frutek, zdej pa gloda riževe vaflje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:19:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst pa Nejca poskušam navajat na ritem vrtca, zdej bo jedu kosilo ob 11.30 , ob 12h pa spat, če bo hotu. Pri nas je kosilo ob 12, ali pa kaka minuta čez. pri nas je 1.starostno obdobje ob 11.30,2. pa ob 12. tukaj ko bo Nejc je tudi tako..
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:19:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst pa Nejca poskušam navajat na ritem vrtca, zdej bo jedu kosilo ob 11.30 , ob 12h pa spat, če bo hotu. Pri nas je kosilo ob 12, ali pa kaka minuta čez. Midva pa bova imela kosilo danes, ko se bo zbudil. Krompirček se že kuha, špinačo pa bom nardila ko se zbudi. A špinačo že lahko jejo, sem brala da je boljša blitva Nejc je jedu že oboje, zdej večkrat blitvo, 1x na teden sigurno
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:19:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ja odkar je telebnu, je ful na ziher, se noče kr tak spustit, prej se pa je, zato je pa padu .. o hvala... Saj je boljše, da pazi, da ne bo kakih poškodb. Dajte mi povedat nekaj, Nia se je začela ob vsaki opori vstajat, jaz pa zraven vedno stražim ko neki vojak, saj me je ful stran da se kam ne udari oz da ne pade nazaj. Zdaj na začetku je to kr vredu ne , saj je ne držim, le zraven čepim, ali sem preveč panična Prej ko slej se bo tako vdarla, tega ne boš mogla preprečit. Saj jaz sem tudi vojak poleg Vida
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:19:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst pa Nejca poskušam navajat na ritem vrtca, zdej bo jedu kosilo ob 11.30 , ob 12h pa spat, če bo hotu. Pri nas je kosilo ob 12, ali pa kaka minuta čez. Midva pa bova imela kosilo danes, ko se bo zbudil. Krompirček se že kuha, špinačo pa bom nardila ko se zbudi. A špinačo že lahko jejo, sem brala da je boljša blitva Mi smo jo že jedli pa jo ima rad. mi jo tudi občasno jemo pa jo rada poje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:20:20
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj grem pa Gala dat spat, potem greva pa v laboratorij kri dat, ker je še nisva, pa k P po zdravila za v Egipt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:21:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ja odkar je telebnu, je ful na ziher, se noče kr tak spustit, prej se pa je, zato je pa padu .. o hvala... Saj je boljše, da pazi, da ne bo kakih poškodb. Dajte mi povedat nekaj, Nia se je začela ob vsaki opori vstajat, jaz pa zraven vedno stražim ko neki vojak, saj me je ful stran da se kam ne udari oz da ne pade nazaj. Zdaj na začetku je to kr vredu ne , saj je ne držim, le zraven čepim, ali sem preveč panična Jaz sem jo kar pustila. Na srečo ni nerodna in ni nikamor padla, še manj pa, da bi se v glavico udarila. Jako pa sem jaz tudi na začetku čuvala potem pa ko sem se prepričala, da je dovolj močen, sem ga pustila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:21:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst pa Nejca poskušam navajat na ritem vrtca, zdej bo jedu kosilo ob 11.30 , ob 12h pa spat, če bo hotu. Pri nas je kosilo ob 12, ali pa kaka minuta čez. Midva pa bova imela kosilo danes, ko se bo zbudil. Krompirček se že kuha, špinačo pa bom nardila ko se zbudi. A špinačo že lahko jejo, sem brala da je boljša blitva Nejc je jedu že oboje, zdej večkrat blitvo, 1x na teden sigurno pogrevat je ne smeš, drugače pa komot daš
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:21:33
|
|
|
|
barbaw
|
estrella jaz se vztrajno bližam tvojemu klubu
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:21:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj grem pa Gala dat spat, potem greva pa v laboratorij kri dat, ker je še nisva, pa k P po zdravila za v Egipt. kakšna zdravila pa rabiš za Egipt? a to preventiva?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:21:58
|
|
|
|
tally
|
evo sem se končno prebila skozi goro postov , srčekgirl luškan avatar aja pa dober dan , Grem kosilo kuhat pol se gremo pa potepat po Lj , če bo še čas se kaj oglasim, drugač pa pa pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:22:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst pa Nejca poskušam navajat na ritem vrtca, zdej bo jedu kosilo ob 11.30 , ob 12h pa spat, če bo hotu. Pri nas je kosilo ob 12, ali pa kaka minuta čez. Midva pa bova imela kosilo danes, ko se bo zbudil. Krompirček se že kuha, špinačo pa bom nardila ko se zbudi. A špinačo že lahko jejo, sem brala da je boljša blitva Nejc je jedu že oboje, zdej večkrat blitvo, 1x na teden sigurno jaz mu nisem še blitve dala, sploh ne vem kako se pripravi Videk je špinačo na 14 dni približno. Prej je ni imel rad, sedaj pa tako je vse, ni stvari, ki je ne bi jedel. Samo da on papa, pa dela am ama am
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:23:07
|
|
|
|
Estrella*
|
srčekgirll: nov avtar Naša spi, danes je pojedla spet samo pol obroka, že zjutraj manj kot ponavadi Upam na 13h nia5:če je mala dokaj stabilna jo pusti, če pa ni ji samo pomagaj, da pade na rito Jaz kuham juhico, pečem kruh(kruhomat ), sedaj grem pa cujne obesit
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 4.3.2009 11:24:29 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:23:46
|
|
|
|
barbaw
|
Sem klicala v vrtec pa ni placa. Sonček nekaj kuka, mogoče pa bo kaj iz tega. Danes smo dobili katalog od Rutarja in je ta kuhinja, ki bi jo jaz imela 45% znižana, jaz pa brez denarja. Sicer bo pa spet znižana v prihodnosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:26:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw estrella jaz se vztrajno bližam tvojemu klubu Vidim , bom mogla mal preklopit v višjo brzino, da naredim preskok na 12
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:26:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem klicala v vrtec pa ni placa. Sonček nekaj kuka, mogoče pa bo kaj iz tega. Danes smo dobili katalog od Rutarja in je ta kuhinja, ki bi jo jaz imela 45% znižana, jaz pa brez denarja. Sicer bo pa spet znižana v prihodnosti. Kaj pa drugi vrtci, saj ni samo eden?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:31:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem klicala v vrtec pa ni placa. Sonček nekaj kuka, mogoče pa bo kaj iz tega. Danes smo dobili katalog od Rutarja in je ta kuhinja, ki bi jo jaz imela 45% znižana, jaz pa brez denarja. Sicer bo pa spet znižana v prihodnosti. Kaj pa drugi vrtci, saj ni samo eden? Nisem samo v 1 klicala. Vse je polno. Drugi mesec potekajo vpisi za september. Bom taščo fehtala, če jo bo imela tiste 2 uri vmes ali pač koliko bo treba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:31:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw estrella jaz se vztrajno bližam tvojemu klubu Vidim , bom mogla mal preklopit v višjo brzino, da naredim preskok na 12 Mal še počaki no.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:31:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem klicala v vrtec pa ni placa. Sonček nekaj kuka, mogoče pa bo kaj iz tega. Danes smo dobili katalog od Rutarja in je ta kuhinja, ki bi jo jaz imela 45% znižana, jaz pa brez denarja. Sicer bo pa spet znižana v prihodnosti. Mah jaz sem že navajena da si samo oči pasem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:32:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem klicala v vrtec pa ni placa. Sonček nekaj kuka, mogoče pa bo kaj iz tega. Danes smo dobili katalog od Rutarja in je ta kuhinja, ki bi jo jaz imela 45% znižana, jaz pa brez denarja. Sicer bo pa spet znižana v prihodnosti. Mah jaz sem že navajena da si samo oči pasem Jaz si jih do sedaj nisem. jaz ne gledam, če ni denarja, zdaj pa sem pogledala koliko je znižana. Sonček se je prebil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:32:44
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem klicala v vrtec pa ni placa. Sonček nekaj kuka, mogoče pa bo kaj iz tega. Danes smo dobili katalog od Rutarja in je ta kuhinja, ki bi jo jaz imela 45% znižana, jaz pa brez denarja. Sicer bo pa spet znižana v prihodnosti. Kaj pa drugi vrtci, saj ni samo eden? Nisem samo v 1 klicala. Vse je polno. Drugi mesec potekajo vpisi za september. Bom taščo fehtala, če jo bo imela tiste 2 uri vmes ali pač koliko bo treba. Koliko vnaprej je te treba klicat, pol leta prej moraš poklicat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 11:35:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* srčekgirll: nov avtar Naša spi, danes je pojedla spet samo pol obroka, že zjutraj manj kot ponavadi Upam na 13h nia5:če je mala dokaj stabilna jo pusti, če pa ni ji samo pomagaj, da pade na rito Jaz kuham juhico, pečem kruh(kruhomat ), sedaj grem pa cujne obesit Stabilna, no tak no, samo je včasih (ponavadi ko je utrujena) tako nerodna, da še iz sedečega bufne na glavo, stabilna kolikor toliko, vendar nepazljiva.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?