|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
4.3.2009 10:57:10   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate user posted image  Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat user posted image user posted image  To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo user posted image

Pri nas je isto, fuj user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
4.3.2009 10:57:53   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jst pa Nejca poskušam navajat na ritem vrtca, zdej bo jedu kosilo ob 11.30 , ob 12h pa spat, če bo hotu.

To je super, če ga boš uspela navadit na tak ritem. Moj mali je pa preveč utrujen in dalje 10 ure ne zdrži in mora vmes malo spat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
4.3.2009 11:00:21   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Evo, našga gospodiča kok se je usedu v stajci, sam pomagat vstat je pa mami mogla pomagat:
user posted image
user posted image

Mamicin obroč za v lase je zakon.
A mi paše?
user posted image

o kera poza user posted image user posted image user posted image user posted image , ful je luškan user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
4.3.2009 11:01:35   
barbaw
ja odkar je telebnu, je ful na ziher, se noče kr tak spustit, prej se pa je, zato je pa padu ..
o hvala...

Saj je boljše, da pazi, da ne bo kakih poškodb.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
4.3.2009 11:01:39   
barbaw

jst pa Nejca poskušam navajat na ritem vrtca, zdej bo jedu kosilo ob 11.30 , ob 12h pa spat, če bo hotu.

Pri nas je kosilo ob 12, ali pa kaka minuta čez.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
4.3.2009 11:02:13   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

ELLA

vse najboljše

user posted image

tudi od nas

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
4.3.2009 11:03:13   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutro user posted image

Spali sva do 7.20, amapk kakšna je bila noč sploh ne bom izgubljala besed, .... uglavnem v vseh 10ih mesecih ati ni še šel spat v dnevno, .... no donc je šel, to pove vse.
Je pa spila od pol 3h do pol 4ih celo falšo čaja in celo flašo mleka user posted image

Zdej se grem pa skup sestavit, da bom sploh zalaufala pa rito samirat ker je ravno sveža plenica pa je blo fajn kakat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
4.3.2009 11:03:35   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Midva pa bova imela kosilo danes, ko se bo zbudil. Krompirček se že kuha, špinačo pa bom nardila ko se zbudi.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
4.3.2009 11:04:02   
tilči

pri nas je 1.starostno obdobje ob 11.30,2. pa ob 12.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
4.3.2009 11:05:50   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tilen se je spravil na Nejca.ves čas caplja za njim,pa mu igračke jemljeuser posted image .Prej jih je Nejc Tilnu,sedaj,ko je pa Tilen mobilen,je pa obratnouser posted image .Očitno se bo znal postaviti zase.
Nekje sem brala,da se že sedaj postavijo zametki,katera roka bo prevladala.Smo opazovali Tilna in je bolj desničen.Nejc je pa očitno po meni in je levičen.Me je zadnjič vzgojiteljica v vrtcu vprašala,če ga lahko opozori,s katero roko naj piše in je.Pa sem ji rekla,da ga naj pusti,če dela z levo.Mene so tudi skoz opozarjali,da sem delala z desno,ko pa sem jo zlomila,sem pa lahko bila levična

Jaz sem bila ful huda, ko je prababica Jaku vzela žlico iz leve roke in vtaknila v levo. user posted image  Naj bo karkoli mu je boljše. Ne vem zakaj eni silijo otroke. user posted image  Jaka je vseeno desničar, pa tudi Maja bo kot zgleda.

jaz sem levična user posted image , sam so me učili pisat z desno, vse ostalo pa dela z levo roko, pri Emiliji pa zaenkrat prevladuje desna roka

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
4.3.2009 11:06:08   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Midva pa bova imela kosilo danes, ko se bo zbudil. Krompirček se že kuha, špinačo pa bom nardila ko se zbudi.

A špinačo že lahko jejo, sem brala da je boljša blitva user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
4.3.2009 11:06:23   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Videk se je odločil, da bo uničil to malo kuhinjo in se tako zaletava s hojico v element, da je joj. Bikec je pravi. user posted image

Pa ponovno želi vzbuditi mojo pozornost, ker zopet nekaj smrdiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
4.3.2009 11:07:26   
tally

Dobro jutro user posted image

Po včerajšnjem enournem večernem vreščanju se je noč izkazala za precej dobro user posted image  Gregi se je potem zbudil le 3x. Sicer je vsakič dobre pol ure vreščal in sem ga nosila, ampak vmes je spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal user posted image  Se tudi jaz bistveno bolje počutim user posted image

Sem že poštimala mularijo in stanovanje, dala prat, zdaj lahko kofetkam, imam 10 minut, potem bo perilo oprano in se samo ne zna obesit user posted image

user posted image user posted image user posted image za precej dobro noč

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
4.3.2009 11:08:12   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša se tud zaganja, pa je dvojčicauser posted image Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.jeuser posted image

no estrella poglej kake dela Nejc, nazaj gor sem zdevala vse že 5x, zdej pa naj vse dol zmeče

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

zato še nisem uspela rečt DOBRO JUTRO VSEM

o kaj je dober user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
4.3.2009 11:09:22   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskatuser posted image

eva "pade" v tv samo, ko je glasba - po možnosti domača!user posted image

pri nas pa Tv sploh ni zanimiva, mogoče par sekund kakšna reklama, risanke pa no way

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
4.3.2009 11:09:27   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Tilen se je spravil na Nejca.ves čas caplja za njim,pa mu igračke jemljeuser posted image .Prej jih je Nejc Tilnu,sedaj,ko je pa Tilen mobilen,je pa obratnouser posted image .Očitno se bo znal postaviti zase.
Nekje sem brala,da se že sedaj postavijo zametki,katera roka bo prevladala.Smo opazovali Tilna in je bolj desničen.Nejc je pa očitno po meni in je levičen.Me je zadnjič vzgojiteljica v vrtcu vprašala,če ga lahko opozori,s katero roko naj piše in je.Pa sem ji rekla,da ga naj pusti,če dela z levo.Mene so tudi skoz opozarjali,da sem delala z desno,ko pa sem jo zlomila,sem pa lahko bila levična

Jaz sem bila ful huda, ko je prababica Jaku vzela žlico iz leve roke in vtaknila v levo. user posted image  Naj bo karkoli mu je boljše. Ne vem zakaj eni silijo otroke. user posted image  Jaka je vseeno desničar, pa tudi Maja bo kot zgleda.

jaz sem levična user posted image , sam so me učili pisat z desno, vse ostalo pa dela z levo roko, pri Emiliji pa zaenkrat prevladuje desna roka

To se mi zdi največja neumnost, da otroka silijo v uporabo desne roke, če je levičar je levičar, saj mu možgani tako narekujejo, kot da je to neka bolezen.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
4.3.2009 11:10:07   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro.
Jaz sem danes user posted image user posted image user posted image , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure user posted image , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se user posted image . Grem malo nazaj prebrat.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
4.3.2009 11:10:58   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notriuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
4.3.2009 11:11:24   
nia5
Evo pa ni več sonca user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
4.3.2009 11:11:51   
tally

[
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

pa kaj je tako lepega v teh službah? tečni šefi, sexi sodelavci al kaj zaboga, da se vam tako mudi nazaj. jaz sem lahko cel life doma z mulciuser posted image

Jaz bi tudi bila takoj.Vzamem še kakšnega v varstvo,da vsaj en dohodek dobim.se tolažim s temda bodo tiste 4 urice hitro minileuser posted image

Ej, delati na 4 urce je idealna stvar user posted image  Tako sem delala nekaj časa tudi sama in mi je bilo super. Ravno dovolj časa sem bila v službi, da sem efektivno in z veseljem delala cele 4 ure, potem sem bila pa po kosilu že doma in sem lepo prevzela veliko piko pri moji mami in imela ceeeelooooo popopldne z njo. Res, zame popolna varianta user posted image user posted image user posted image  Pa še nekaj zaslužiš, imaš popestren dan,... Odlično!

Jaz bi 6 ur delala, pa ne morem zaradi denarja. user posted image user posted image  Naj gre v kur.... vse kar se okrog tega vrti.

jaz bi tudi delala 6 ur sam denar je problem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
4.3.2009 11:13:11   
tally

evo mi ga je ratal posnet

user posted image

user posted image

joj kak je corti, pa kakšna brzinca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
4.3.2009 11:13:40   
tally

mene je pa skoraj kap zadela: Tilen je izvohal daljinca in dal tv na glas,da je po celi bajti odmevalouser posted image .Ne vem,kako mu je uspelo ravno ta gumb zadetiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
4.3.2009 11:14:29   
nia5

ja odkar je telebnu, je ful na ziher, se noče kr tak spustit, prej se pa je, zato je pa padu ..
o hvala...

Saj je boljše, da pazi, da ne bo kakih poškodb.

Dajte mi povedat nekaj, Nia se je začela ob vsaki opori vstajat, jaz pa zraven vedno stražim ko neki vojak, saj me je ful stran da se kam ne udari oz da ne pade nazaj. Zdaj na začetku je to kr vredu neuser posted image , saj je ne držim, le zraven čepim, ali sem preveč paničnauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
4.3.2009 11:16:51   
tally

Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate user posted image  Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat user posted image user posted image  To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo user posted image

user posted image user posted image pri nas so tudi copati in, sicer jih ne liže jih pa premetava po rokah user posted image , liže pa svoje rokice, npr. gre z roko po parketu kot da neki briše in potem poliže dlan user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
4.3.2009 11:17:22   
Anitka

Upam, da vama ratauser posted image . Mi še imamo nekaj časa HB, ker naš bi včaih imel kosilo šele ob 16./17. uriuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?