Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:30:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri Naš pa stajice ne mara, jo bomo kar lepo odpakirali nazaj k tašči. Naša je izposojena in je sedaj služila shranjevanju igrač...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:31:14
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči sem gledala reklamni letak na Muellerjevi spletni strani in imajo ta teden v akcji plenice in milumil 2.Tako da gremo popoldne malo zapravljat. katere plenice? muellerjeve Hvala, sem upala na pampers Čmrlika, tule KLIK si lahko vedno ogledaš aktualen letak ooooo, fajn, hvala ti! čeprav sem jezna, ker mi je tak odročen ta mariborski...v strogem centru mesta...pa pol parkiranje pa vozek ven, pa samo zato letat v ceneter
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:31:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskat Malo smotano, pa vseeno, ta baby tv moraš naročit ne? Kje pa se to naroči, a to je ista fora kot za HBO...? Mi ga imamo v paketu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:31:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Že uničuje, še malo pa bo luknja nastala. Naš je prenosno posteljo razrezal pri 2 letih z olfa nožem. Jaz sem tako znorela, ker gospod ne pospravlja orodja za seboj in potem pride do takih izgredov. Sploh nočem pomislit kaj vse se bi lahko zgodilo Dokler je bila samo prenosna postelja še ni sile. Bi pa jaz tudi ponorela. Ste pa res imeli srečo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:31:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi ga je ratal posnet Je tudi ziheraš. , pa čisto mamin je
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:32:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi ga je ratal posnet Kva je dober
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:32:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi ga je ratal posnet Uauuuuuuu kako šiba
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:32:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči sem gledala reklamni letak na Muellerjevi spletni strani in imajo ta teden v akcji plenice in milumil 2.Tako da gremo popoldne malo zapravljat. katere plenice? muellerjeve Hvala, sem upala na pampers Čmrlika, tule KLIK si lahko vedno ogledaš aktualen letak ooooo, fajn, hvala ti! čeprav sem jezna, ker mi je tak odročen ta mariborski...v strogem centru mesta...pa pol parkiranje pa vozek ven, pa samo zato letat v ceneter Iz istega razloga se ga midve s Hijenco izogibave.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:33:13
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika sem dobla ta rdečo in zdaj me boli še tisti mali košček križa, ki me prej ni pa šraufa me tak...sem mislila da bo po porodu bolje men samo KT pomagajo, prej sm mogla pa obvezno prva 2 dni nalgesin jemat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:33:24
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri Naš pa stajice ne mara, jo bomo kar lepo odpakirali nazaj k tašči. Naša je izposojena in je sedaj služila shranjevanju igrač... naša tudi ni naša , pa skladišče je tudi...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:34:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Že uničuje, še malo pa bo luknja nastala. Naš je prenosno posteljo razrezal pri 2 letih z olfa nožem. Jaz sem tako znorela, ker gospod ne pospravlja orodja za seboj in potem pride do takih izgredov. Sploh nočem pomislit kaj vse se bi lahko zgodilo Ojej, me je kar zmrazilo, še dobro, da je šla samo postelja, da se ni poškodoval Predvidevam, da jih je Mr. M. potem fajn slišal...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:34:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika sem dobla ta rdečo in zdaj me boli še tisti mali košček križa, ki me prej ni pa šraufa me tak...sem mislila da bo po porodu bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:36:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri Naš pa stajice ne mara, jo bomo kar lepo odpakirali nazaj k tašči. Naša je izposojena in je sedaj služila shranjevanju igrač... naša tudi ni naša , pa skladišče je tudi... Mi smo jo dobili gratis od bratranca.Po novem služi za shranjevanje igrač,pa če je treba kam nujno leteti,npr.na wc,dam Tilna notri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:36:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči mene je pa skoraj kap zadela: Tilen je izvohal daljinca in dal tv na glas,da je po celi bajti odmevalo .Ne vem,kako mu je uspelo ravno ta gumb zadeti
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:36:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči sem gledala reklamni letak na Muellerjevi spletni strani in imajo ta teden v akcji plenice in milumil 2.Tako da gremo popoldne malo zapravljat. katere plenice? muellerjeve Hvala, sem upala na pampers Čmrlika, tule KLIK si lahko vedno ogledaš aktualen letak ooooo, fajn, hvala ti! čeprav sem jezna, ker mi je tak odročen ta mariborski...v strogem centru mesta...pa pol parkiranje pa vozek ven, pa samo zato letat v ceneter Iz istega razloga se ga midve s Hijenco izogibave. ma ja...naj grejo v tri p.m. -----PISKRE MLEKA, da ne bo kdo rekel da grdo govorim bi se raje v kak nakupovalni cenetr dali, ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:36:47
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika sem dobla ta rdečo in zdaj me boli še tisti mali košček križa, ki me prej ni pa šraufa me tak...sem mislila da bo po porodu bolje men samo KT pomagajo, prej sm mogla pa obvezno prva 2 dni nalgesin jemat! Kt, nikoli v življenju nisem jemala...zdaj sem jih hotla po taji, pa sem ravno one Yasminelle dobila, pa itak da jih ne jem , nalgesini pa tud vsaj prvi drugi dan, pa obvezno krči krči takoj jovo na novo po treh 4 urah zdaj pa ne upam vzet, ker že tak ta grozni olfen žrem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:37:33
|
|
|
|
špelin@
|
Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:38:06
|
|
|
|
hijenca
|
Pri nas je zunaj tak veter, da vse okrog hiše tuli. Grozno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:39:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči sem gledala reklamni letak na Muellerjevi spletni strani in imajo ta teden v akcji plenice in milumil 2.Tako da gremo popoldne malo zapravljat. katere plenice? muellerjeve Hvala, sem upala na pampers Čmrlika, tule KLIK si lahko vedno ogledaš aktualen letak ooooo, fajn, hvala ti! čeprav sem jezna, ker mi je tak odročen ta mariborski...v strogem centru mesta...pa pol parkiranje pa vozek ven, pa samo zato letat v ceneter Iz istega razloga se ga midve s Hijenco izogibave. ma ja...naj grejo v tri p.m. -----PISKRE MLEKA, da ne bo kdo rekel da grdo govorim bi se raje v kak nakupovalni cenetr dali, ne? Lahko bi se, ja. Saj, če bi bil kot v Lj v BTC bi bilo super. Bi ga lahko zgradili zraven Leclerca in Rutarja. Pa zraven Mercatorja na Pobrežju je placa kolikor hočeš. Ne, mora bit v mestu, da maš zajebancijo če hočeš tja. Prej ko sem bila v službi na Gosposki mi ni bilo panike, zdaj pa .
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:40:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika sem dobla ta rdečo in zdaj me boli še tisti mali košček križa, ki me prej ni pa šraufa me tak...sem mislila da bo po porodu bolje men samo KT pomagajo, prej sm mogla pa obvezno prva 2 dni nalgesin jemat! Kt, nikoli v življenju nisem jemala...zdaj sem jih hotla po taji, pa sem ravno one Yasminelle dobila, pa itak da jih ne jem , nalgesini pa tud vsaj prvi drugi dan, pa obvezno krči krči takoj jovo na novo po treh 4 urah zdaj pa ne upam vzet, ker že tak ta grozni olfen žrem Zakaj pa nisi za druge prosila? Jaz imam Logest pa nimam nobenih težav z njimi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:40:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika sem dobla ta rdečo in zdaj me boli še tisti mali košček križa, ki me prej ni pa šraufa me tak...sem mislila da bo po porodu bolje men samo KT pomagajo, prej sm mogla pa obvezno prva 2 dni nalgesin jemat! Kt, nikoli v življenju nisem jemala...zdaj sem jih hotla po taji, pa sem ravno one Yasminelle dobila, pa itak da jih ne jem , nalgesini pa tud vsaj prvi drugi dan, pa obvezno krči krči takoj jovo na novo po treh 4 urah zdaj pa ne upam vzet, ker že tak ta grozni olfen žrem Jaz imam te yasminelle, pa sedaj nimam več težav z njimi. Sem po tisti aferi KT spraševala za te, kako je z njimi, pa so me vsi tolažli, da se lahko pri vsakih KT kaj zakomplicira. Če mi je usojeno, tako ne morem nič pomagat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:41:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika sem dobla ta rdečo in zdaj me boli še tisti mali košček križa, ki me prej ni pa šraufa me tak...sem mislila da bo po porodu bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:43:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo Sorry, ampak sem se zdaj narežala. Ko si napisala, da ima fetiš na copate , naš tudi vse copate prešlata in jih občasno poliže. Čim vidi copate (tudi na nogah) šiba do njih in jih že šlata.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:43:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo Naša to počne odkar se do njih dočepa Če ne si pa sama postreže, ko odpre predal in jih ima na izbiro še pa još
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:44:05
|
|
|
|
tilči
|
Temenc smo se vglavnem znebili,saj sem mu včeraj dobesedno 2x vlila gor mandljevo olje in umila z Mustelo .Danes ponovi vajo za vsak slučaj!Pikice so pa tudi že bolje
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?