Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:17:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro. Jaz sem danes , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se . Grem malo nazaj prebrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:19:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskat Malo smotano, pa vseeno, ta baby tv moraš naročit ne? Kje pa se to naroči, a to je ista fora kot za HBO...? Pri nas imamo siol trio in so vsi programi že vključeni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:19:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri Fajn da uživa , vidim da ima svo tipkovnico, tudi Nia si je svojo izborila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:21:29
|
|
|
|
tilči
|
mene je pa skoraj kap zadela: Tilen je izvohal daljinca in dal tv na glas,da je po celi bajti odmevalo .Ne vem,kako mu je uspelo ravno ta gumb zadeti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:21:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, našga gospodiča kok se je usedu v stajci, sam pomagat vstat je pa mami mogla pomagat: Mamicin obroč za v lase je zakon. A mi paše? kak se je naštimal! sam mi pa starejši deluje na teh slikcah! Res zgleda velik fant, ful je luškan
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:22:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri naša zaenkrat še ne protestira ful. res pa je, da hitro stane in hodi okrog in okrog ter gleda, kdo jo bo ven vzel!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:22:35
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskat Malo smotano, pa vseeno, ta baby tv moraš naročit ne? Kje pa se to naroči, a to je ista fora kot za HBO...? siol mislim, da ma te programe, mi na T2 bi mogli pa vse plačat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:22:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči mene je pa skoraj kap zadela: Tilen je izvohal daljinca in dal tv na glas,da je po celi bajti odmevalo .Ne vem,kako mu je uspelo ravno ta gumb zadeti Nejc ima tega najraje, al pa unga za vrtet na ojačevalcu
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:22:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi ga je ratal posnet Jeeeeeeeeeeeeeej, kolk je srčkan, sploh ta drug filmček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:23:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri Naš pa stajice ne mara, jo bomo kar lepo odpakirali nazaj k tašči. Tudi Nia noče bit notri odkar je mobilna, imamo pa isto kot Srčekgirll.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:23:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči sem gledala reklamni letak na Muellerjevi spletni strani in imajo ta teden v akcji plenice in milumil 2.Tako da gremo popoldne malo zapravljat. katere plenice? muellerjeve Hvala, sem upala na pampers
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:23:33
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri Gal...sej je fajn ko se navadijo bit noter, da lahk kej nardimo Taja pa znori noter, največ dve minuti
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:24:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči mene je pa skoraj kap zadela: Tilen je izvohal daljinca in dal tv na glas,da je po celi bajti odmevalo .Ne vem,kako mu je uspelo ravno ta gumb zadeti Evo, točno to Gregor obvlada v nulo. Zato moram pridno skrbet, da daljinca skrivam, ker mi bodo drugače 1x ušesa odpadla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:24:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskat Malo smotano, pa vseeno, ta baby tv moraš naročit ne? Kje pa se to naroči, a to je ista fora kot za HBO...? Pri nas imamo siol trio in so vsi programi že vključeni Pri nas enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:25:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči mene je pa skoraj kap zadela: Tilen je izvohal daljinca in dal tv na glas,da je po celi bajti odmevalo .Ne vem,kako mu je uspelo ravno ta gumb zadeti Nejc ima tega najraje, al pa unga za vrtet na ojačevalcu
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:26:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka ' A to čaka tudi mene? Ne razmetavajo vsi otroci. Zakaj imam občutek, da bo naš razmetaval
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:26:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri Naš pa stajice ne mara, jo bomo kar lepo odpakirali nazaj k tašči. Tudi Nia noče bit notri odkar je mobilna, imamo pa isto kot Srčekgirll. Gregi je najraje na tleh. Ima pogrnjeno deko, ampak je itak mimogrede z nje dol in se splazi k steni, da roke narazen in jo liže Če si predstavljate Potem se pa iz kuhinje odplazi v dnevno, potegne k sebi stojalo s perilom in se igra z njim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:27:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči mene je pa skoraj kap zadela: Tilen je izvohal daljinca in dal tv na glas,da je po celi bajti odmevalo .Ne vem,kako mu je uspelo ravno ta gumb zadeti mi imamo v dnevni stikalo za luč na daljinca, ki pali na katerokoli tipko. in ko zvečer dobi eva daljinca v roke mamo luč, pa temo, pa spet luč, pa temo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:27:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, našga gospodiča kok se je usedu v stajci, sam pomagat vstat je pa mami mogla pomagat: Mamicin obroč za v lase je zakon. A mi paše? kak se je naštimal! sam mi pa starejši deluje na teh slikcah! Luštkano
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:28:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Že uničuje, še malo pa bo luknja nastala. Naš je prenosno posteljo razrezal pri 2 letih z olfa nožem. Jaz sem tako znorela, ker gospod ne pospravlja orodja za seboj in potem pride do takih izgredov. Sploh nočem pomislit kaj vse se bi lahko zgodilo Ups to bi se pa lahko hudo končalo. HB da je šla samo postelja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:29:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči sem gledala reklamni letak na Muellerjevi spletni strani in imajo ta teden v akcji plenice in milumil 2.Tako da gremo popoldne malo zapravljat. katere plenice? muellerjeve Hvala, sem upala na pampers Čmrlika, tule KLIK si lahko vedno ogledaš aktualen letak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:29:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
sem dobla ta rdečo in zdaj me boli še tisti mali košček križa, ki me prej ni pa šraufa me tak...sem mislila da bo po porodu bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:29:59
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri Naš pa stajice ne mara, jo bomo kar lepo odpakirali nazaj k tašči. Tudi Nia noče bit notri odkar je mobilna, imamo pa isto kot Srčekgirll. Gregi je najraje na tleh. Ima pogrnjeno deko, ampak je itak mimogrede z nje dol in se splazi k steni, da roke narazen in jo liže Če si predstavljate Potem se pa iz kuhinje odplazi v dnevno, potegne k sebi stojalo s perilom in se igra z njim mate pa pestro!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:30:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri Gal...sej je fajn ko se navadijo bit noter, da lahk kej nardimo Aha, to je res fino. In še kar vztraja notri
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:30:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi ga je ratal posnet men še kr nalaga! kje si pa poganjalca kupla? a ma zavore tudi?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?