|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
4.3.2009 8:42:03   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

A danes ni Housauser posted image

Konec sezone je bilo prejšnji teden.

jaz sem se pa tako veselila,da ga bom gledala,saj ponavadi pozabim,da je na sporedu.Kot nalašč ga včeraj ni bilouser posted image

jaz si z neta dol vlečem novo sezono user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
4.3.2009 8:42:06   
barbaw

Tilen se je spravil na Nejca.ves čas caplja za njim,pa mu igračke jemljeuser posted image .Prej jih je Nejc Tilnu,sedaj,ko je pa Tilen mobilen,je pa obratnouser posted image .Očitno se bo znal postaviti zase.
Nekje sem brala,da se že sedaj postavijo zametki,katera roka bo prevladala.Smo opazovali Tilna in je bolj desničen.Nejc je pa očitno po meni in je levičen.Me je zadnjič vzgojiteljica v vrtcu vprašala,če ga lahko opozori,s katero roko naj piše in je.Pa sem ji rekla,da ga naj pusti,če dela z levo.Mene so tudi skoz opozarjali,da sem delala z desno,ko pa sem jo zlomila,sem pa lahko bila levična

Jaz sem bila ful huda, ko je prababica Jaku vzela žlico iz leve roke in vtaknila v levo. user posted image  Naj bo karkoli mu je boljše. Ne vem zakaj eni silijo otroke. user posted image  Jaka je vseeno desničar, pa tudi Maja bo kot zgleda.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
4.3.2009 8:43:35   
Srčekgirll
Jutro!
user posted image
Hvala vsem za lepe postrežbe. Evo še z moje, vendar ne tko bogate, dns sm mal bl lena. Verjetn zato k se neki sonček kaže iza megleuser posted image .
user posted image
Spanjeuser posted image , enkrat je po noč neki jokal a ni blo hujšga.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ki niste spali ali ste slabo spali

ELLA VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
4.3.2009 8:43:37   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

sesil, tally in ostale: kdaj uradno pa začnete delat???

27.3. se mi izteče porodniška, začnem delat 30.3.

Aja, jst sm mela PDP 25.4. pa je Vid zamujal 11 dni, zato začnem prejuser posted image

ne razumemuser posted image

Kaj ne razumeš? Jst naj bi bla aprilčica sam se je moj Videk odloču da bo majski bikecuser posted image tko da jst sm nastopila porodniško 28.3.2008, pol je pa biu 11 dni čez rok rojen.

Saj so te notranjke povabile, da prideš na majčice, kolikor se jaz spomnim. Vsaj edina in Naty sta mi tako razlagaleuser posted image

Jp in mi je kle super. Sej se včasih tud tam mal oglasim, sam tam so bl na iziuser posted image Kle se več dogaja.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
4.3.2009 8:43:40   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ste tudi ve takšne zjutraj? user posted image
user posted image

user posted image user posted image Jp, včasih še bl, tud oči se mi ne da odpret.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
4.3.2009 8:44:10   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Moj Videk pa ima očitno budilko v riti, ker je točno vsak dan ob 7 gor. Zraven tega še pokakan, da k meni v postlo prismrdi.

Imamo pa sonček, drugače je pa tako sumljivo vreme, kot da bo dež, sonček pa se kar muči in lepo sije. Malo mi je prezgodaj, da bom že ob 8 uri zunaj z vozekom letala.

Včeraj sem šla že ob 20 uri v postlo, po novem hodim s kurami spatuser posted image user posted image . Zvečer nimam več energije za RR, ker mi jo Videk spije. Po novem gledam na Arte kanalu Sever in jug, ob 21. ko je konec, pa ponavadi že zaspim.

Prismrdi pa ziher zato, da se ziher vstaneš. user posted image
Mi nimamo sončka. user posted image

Pri nas se pokaže in skrije, trenutno se je skril.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
4.3.2009 8:45:43   
hijenca

Tilen se je spravil na Nejca.ves čas caplja za njim,pa mu igračke jemljeuser posted image .Prej jih je Nejc Tilnu,sedaj,ko je pa Tilen mobilen,je pa obratnouser posted image .Očitno se bo znal postaviti zase.
Nekje sem brala,da se že sedaj postavijo zametki,katera roka bo prevladala.Smo opazovali Tilna in je bolj desničen.Nejc je pa očitno po meni in je levičen.Me je zadnjič vzgojiteljica v vrtcu vprašala,če ga lahko opozori,s katero roko naj piše in je.Pa sem ji rekla,da ga naj pusti,če dela z levo.Mene so tudi skoz opozarjali,da sem delala z desno,ko pa sem jo zlomila,sem pa lahko bila levična

Jaz sem bila ful huda, ko je prababica Jaku vzela žlico iz leve roke in vtaknila v levo. user posted image  Naj bo karkoli mu je boljše. Ne vem zakaj eni silijo otroke. user posted image  Jaka je vseeno desničar, pa tudi Maja bo kot zgleda.

Videk pa večina stvari prime in drži v desnici, tudi žlico. Me pa tudi zelo moti, da kdo popravlja otroka, če hoče držat v levi, naj v levi. Pismo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
4.3.2009 8:47:26   
hijenca
Videk se je odločil, da bo uničil to malo kuhinjo in se tako zaletava s hojico v element, da je joj. Bikec je pravi. user posted image

Pa ponovno želi vzbuditi mojo pozornost, ker zopet nekaj smrdiuser posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
4.3.2009 8:47:53   
Srčekgirll

Ma zdej pa ja ni več važn s kero roko otrek je in piše. Pr nas bomo še vidl kaj bo Vid, desničar al levičar. Nekaj časa je več z levico prijemal pa sm ga popravljala, pa mi je moj reku da brez veze, da se bo že sam odloču kaj bo, levičar al desničar, pa sm mu rekla da ma prav.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
4.3.2009 8:49:44   
hijenca

user posted image

user posted image user posted image Jp, včasih še bl, tud oči se mi ne da odpret.

Jaz sem v nedeljo zaspala na postelji, nepokrita, z očali in zjutraj se zbudim, pa mi ni bilo nič več jasno. Pa vprašam mojega, kdo me je dal spat. Pa pravi, bila si že cela mrzla in sem te pokril, vzel očala, ti pa nisi niti mignila, spala kot raketa.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
4.3.2009 8:52:33   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jaz sem pa sedaj brala tole debato in se ob nekaterih odgovorih prav iz srca nasmejala (npr. ob postu Jančike) http://www.ringaraja.net/forum/m_3880809/mpage_1/key_/tm.htm

user posted image user posted image Tista s fenom je bila sploh dobra

Ja ravno tisto sem mislilauser posted image user posted image

Ta Ronja ima pa res težaveuser posted image user posted image . Slabo je zorganizirana, pa cel dan ta malo po rokah nosi, ni čudno da ima jok in stok.user posted image user posted image user posted image

Bom kar podpisala. Tako malega dojenčka itak nimaš cel dan an rokah, ta drugo bi pa mogla malo v red spravit pa bi bilo. Glede uspavanja pa no comment. Sem jaz Jako tudi nosila, samo ne pri 20m.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
4.3.2009 8:56:31   
tilči
Ravnokar sem dobila pošto iz porodnišnice in je bila taka kuverta,da sem se že ustrašila,da je spet kaj narobe z brisom.So mi pa poslali anketo,kako je potekal poroduser posted image So pa tudi kljukci!

Neposredna povezava do sporočila: 3587
4.3.2009 8:58:16   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

sesil, tally in ostale: kdaj uradno pa začnete delat???

27.3. se mi izteče porodniška, začnem delat 30.3.

Aja, jst sm mela PDP 25.4. pa je Vid zamujal 11 dni, zato začnem prejuser posted image

ne razumemuser posted image

Kaj ne razumeš? Jst naj bi bla aprilčica sam se je moj Videk odloču da bo majski bikecuser posted image tko da jst sm nastopila porodniško 28.3.2008, pol je pa biu 11 dni čez rok rojen.

Saj so te notranjke povabile, da prideš na majčice, kolikor se jaz spomnim. Vsaj edina in Naty sta mi tako razlagaleuser posted image

Jp in mi je kle super. Sej se včasih tud tam mal oglasim, sam tam so bl na iziuser posted image Kle se več dogaja.

user posted image user posted image sicer si pa maja rodila in si itak majčica. user posted image Še dobro da je mal zamujal VId , drgač bi ti bilo na Aprilčicah bolj kot ne dolgčasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3588
4.3.2009 8:58:23   
Estrella*

user posted image

Dobro jutro!

Spanje je ena srednja žalostuser posted image .Po čelu ga srbi in po začetku glavice in ga moti.kaj mislite,da je to lahko od temenc,ki jih ima malo po glavi? Ko ga namažem z bepanthenom in fenistilom, je bolje.Ima nekaj pikic po čelu.Bomo videli,kaj bo danes,ker kakšnih bolezenskih znakov nima in ga ne bi brez veze vlekla k P,ker tam bo takoj kaj staknil.ga bom še s kamilicami umila.razen,če ga bo fejst matralo.

Če ga srbi in ima pikice, je lahko alergična reakcija, zato kamilice niso najbolj primerne, ker so "alergene(cvetni prah). Fenistil mu pa kar daj.

Hvalauser posted image .Kaj pa Claritine sirup? Jedel včeraj ni nič novega,da bi lahko povzročilo pikice,kar sem mu dala kravje mleko v pire krompir,ampak to je že jedel,pa ni bilo nikoli reakcije.
Mogoče je včeraj dobil alergijo na pozne obiske,ko je bilo treba že iti spat?user posted image

Claritin sirup se daje po dopolnjenemu 1 letu.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
4.3.2009 8:58:55   
Estrella*

Ravnokar sem dobila pošto iz porodnišnice in je bila taka kuverta,da sem se že ustrašila,da je spet kaj narobe z brisom.So mi pa poslali anketo,kako je potekal poroduser posted image So pa tudi kljukci!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
4.3.2009 9:00:28   
Estrella*

Videk se je odločil, da bo uničil to malo kuhinjo in se tako zaletava s hojico v element, da je joj. Bikec je pravi. user posted image

Pa ponovno želi vzbuditi mojo pozornost, ker zopet nekaj smrdiuser posted image user posted image

Naša se tud zaganja, pa je dvojčicauser posted image Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.jeuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
4.3.2009 9:00:35   
tilči

user posted image

Dobro jutro!

Spanje je ena srednja žalostuser posted image .Po čelu ga srbi in po začetku glavice in ga moti.kaj mislite,da je to lahko od temenc,ki jih ima malo po glavi? Ko ga namažem z bepanthenom in fenistilom, je bolje.Ima nekaj pikic po čelu.Bomo videli,kaj bo danes,ker kakšnih bolezenskih znakov nima in ga ne bi brez veze vlekla k P,ker tam bo takoj kaj staknil.ga bom še s kamilicami umila.razen,če ga bo fejst matralo.

Če ga srbi in ima pikice, je lahko alergična reakcija, zato kamilice niso najbolj primerne, ker so "alergene(cvetni prah). Fenistil mu pa kar daj.

Hvalauser posted image .Kaj pa Claritine sirup? Jedel včeraj ni nič novega,da bi lahko povzročilo pikice,kar sem mu dala kravje mleko v pire krompir,ampak to je že jedel,pa ni bilo nikoli reakcije.
Mogoče je včeraj dobil alergijo na pozne obiske,ko je bilo treba že iti spat?user posted image

Claritin sirup se daje po dopolnjenemu 1 letu.

Sploh nisem šla gledat.Imam ga drugače za Nejca,ko ga kakšen komar piči,ker je ves flekast.Sem pa Tilna umila,namazala s tisto kremo,ki sva jo zadnjič dobila pri P,čez nekaj časa pa še s fenistilom,da ga ne srbi in je boljeuser posted image Trkam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3592
4.3.2009 9:02:18   
tilči

Naša se tud zaganja, pa je dvojčicauser posted image Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.jeuser posted image

Tilen bo tudi kuhinjo podrl.Jaz ga dam v hojco,da lahko kaj naredim,drugače me takoj za hlače vleče.No,saj če je Nejc zraven,ni panike,se skupaj igrata,ko je pa sam,mu je pa dolgčas

Neposredna povezava do sporočila: 3593
4.3.2009 9:05:16   
tilči
sem gledala reklamni letak na Muellerjevi spletni strani in imajo ta teden v akcji plenice in milumil 2.Tako da gremo popoldne malo zapravljat. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
4.3.2009 9:06:18   
hijenca

Tilen bo tudi kuhinjo podrl.Jaz ga dam v hojco,da lahko kaj naredim,drugače me takoj za hlače vleče.No,saj če je Nejc zraven,ni panike,se skupaj igrata,ko je pa sam,mu je pa dolgčas

Jaz dam Vida 2x na dan po 5-10 minut v hojico, da pospravim po kuhinji, skuham,... Pa malo se zdivja, pa potem laže zaspi. Trenutno je v prenosni postlici, med igračami in gleda TV.

Plazimo se pa ne, pa ga nekak moram zamotituser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
4.3.2009 9:07:55   
suzy85

user posted image user posted image user posted image
naša pa sploh noče več bit v hojici. je nismo uporabljali že dobrih 14 dni!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
4.3.2009 9:08:33   
suzy85

user posted image

Jaz sem v nedeljo zaspala na postelji, nepokrita, z očali in zjutraj se zbudim, pa mi ni bilo nič več jasno. Pa vprašam mojega, kdo me je dal spat. Pa pravi, bila si že cela mrzla in sem te pokril, vzel očala, ti pa nisi niti mignila, spala kot raketa.

user posted image  za tvojga! če si bla pa utrujena...

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
4.3.2009 9:13:46   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Po včerajšnjem enournem večernem vreščanju se je noč izkazala za precej dobro user posted image  Gregi se je potem zbudil le 3x. Sicer je vsakič dobre pol ure vreščal in sem ga nosila, ampak vmes je spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal user posted image  Se tudi jaz bistveno bolje počutim user posted image

Sem že poštimala mularijo in stanovanje, dala prat, zdaj lahko kofetkam, imam 10 minut, potem bo perilo oprano in se samo ne zna obesit user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
4.3.2009 9:15:36   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Po včerajšnjem enournem večernem vreščanju se je noč izkazala za precej dobro user posted image  Gregi se je potem zbudil le 3x. Sicer je vsakič dobre pol ure vreščal in sem ga nosila, ampak vmes je spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal user posted image  Se tudi jaz bistveno bolje počutim user posted image

Sem že poštimala mularijo in stanovanje, dala prat, zdaj lahko kofetkam, imam 10 minut, potem bo perilo oprano in se samo ne zna obesit user posted image

user posted image user posted image user posted image Gregi za boljše spanje

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
4.3.2009 9:16:48   
tilči
Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskatuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?