tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je ena srednja žalost .Po čelu ga srbi in po začetku glavice in ga moti.kaj mislite,da je to lahko od temenc,ki jih ima malo po glavi? Ko ga namažem z bepanthenom in fenistilom, je bolje.Ima nekaj pikic po čelu.Bomo videli,kaj bo danes,ker kakšnih bolezenskih znakov nima in ga ne bi brez veze vlekla k P,ker tam bo takoj kaj staknil.ga bom še s kamilicami umila.razen,če ga bo fejst matralo. Če ga srbi in ima pikice, je lahko alergična reakcija, zato kamilice niso najbolj primerne, ker so "alergene(cvetni prah). Fenistil mu pa kar daj. Hvala .Kaj pa Claritine sirup? Jedel včeraj ni nič novega,da bi lahko povzročilo pikice,kar sem mu dala kravje mleko v pire krompir,ampak to je že jedel,pa ni bilo nikoli reakcije. Mogoče je včeraj dobil alergijo na pozne obiske,ko je bilo treba že iti spat? Jaz dobim izpuščaje, če mi pride kdo na obisk po 19 uri. Nimajo kaj hodit tako pozno, ker je mali potem čisto zmeden, zaspi pa potem zelo težko, pa še to po 22 uri, sedaj sma namreč navajena, da gre okrog 20 spat in je potem mir. Se strinjam.Tilen je bil prav nemiren,ko je bilo treba zaspati,verjetno zaradi novih obrazov.Dobesedno smo jih ven vrgli,ker smo morali dati otroke spat.Drugič naj pa prej pridejo
|