Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:19:56
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella ti si zadnjič kritizirala Hipp 3. Zakaj ga nisi en dan prej, ker jaz sem tisti dan ravno kupla hipp 3. Včeraj sem se razkurla in sem povečala luknjo na flaški, ker sem skoraj živčnega poleg dobila, Videk je vleko kot nor, pa ni in ni šlo. jst ji dam cucelj s spremenljivo luknjico, pa gre lepo skoz mi razložiš kake težave so...midve pijema hipp # la še kaki obstaja?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:21:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella ti si zadnjič kritizirala Hipp 3. Zakaj ga nisi en dan prej, ker jaz sem tisti dan ravno kupla hipp 3. Včeraj sem se razkurla in sem povečala luknjo na flaški, ker sem skoraj živčnega poleg dobila, Videk je vleko kot nor, pa ni in ni šlo. jst ji dam cucelj s spremenljivo luknjico, pa gre lepo skoz mi razložiš kake težave so...midve pijema hipp # la še kaki obstaja? Zadnjič niso meli nič v Muellerju, pa sem kupla Hipp 3 plus mleko. Take grudice so, da sem skoraj pop..... poleg, ker ni mogo vlečt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:24:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella ti si zadnjič kritizirala Hipp 3. Zakaj ga nisi en dan prej, ker jaz sem tisti dan ravno kupla hipp 3. Včeraj sem se razkurla in sem povečala luknjo na flaški, ker sem skoraj živčnega poleg dobila, Videk je vleko kot nor, pa ni in ni šlo. jst ji dam cucelj s spremenljivo luknjico, pa gre lepo skoz mi razložiš kake težave so...midve pijema hipp # la še kaki obstaja? Zadnjič niso meli nič v Muellerju, pa sem kupla Hipp 3 plus mleko. Take grudice so, da sem skoraj pop..... poleg, ker ni mogo vlečt. jst po navadi precedim, kasso pa je zadnjič razlagala, da najprej malo premeša s kakšno žličko, nožem ipd. pol pa ni grudic
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:28:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella ti si zadnjič kritizirala Hipp 3. Zakaj ga nisi en dan prej, ker jaz sem tisti dan ravno kupla hipp 3. Včeraj sem se razkurla in sem povečala luknjo na flaški, ker sem skoraj živčnega poleg dobila, Videk je vleko kot nor, pa ni in ni šlo. jst ji dam cucelj s spremenljivo luknjico, pa gre lepo skoz mi razložiš kake težave so...midve pijema hipp # la še kaki obstaja? Zadnjič niso meli nič v Muellerju, pa sem kupla Hipp 3 plus mleko. Take grudice so, da sem skoraj pop..... poleg, ker ni mogo vlečt. jst po navadi precedim, kasso pa je zadnjič razlagala, da najprej malo premeša s kakšno žličko, nožem ipd. pol pa ni grudic Bom probala še kassino varianto danes zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:32:26
|
|
|
|
tally
|
ku ku koliko ste spet naklofale Vsem, ki ste slabo spali pošiljam , bubančkom pa . Gaja in Mark vse naj naj za mini rojstni dan . Naty in Žanko za vaju tudi , za petek pa se žel ne bava mogli udeležit čveka, sicer bomo na tem koncu sam ne bo časa . Hijenca zate pa čestitke za zobek. Estrella za vrtec. kaj še ....................... , bom šla še malo počekirat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:33:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo vam, moje male kuhnjice, ki jo je treba še malo porihtat. Skoz okno pa imam pogled v drvarnico ( lohk vidm, če nam kdo krade drva ) No, pa še mojga Vidka sm dns dala prvič na kahlico ( počasi se zančnemo malo uvajati) lepa kuhinja in simpatičen Videk
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:33:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella ti si zadnjič kritizirala Hipp 3. Zakaj ga nisi en dan prej, ker jaz sem tisti dan ravno kupla hipp 3. Včeraj sem se razkurla in sem povečala luknjo na flaški, ker sem skoraj živčnega poleg dobila, Videk je vleko kot nor, pa ni in ni šlo. jst ji dam cucelj s spremenljivo luknjico, pa gre lepo skoz mi razložiš kake težave so...midve pijema hipp # la še kaki obstaja? Zadnjič niso meli nič v Muellerju, pa sem kupla Hipp 3 plus mleko. Take grudice so, da sem skoraj pop..... poleg, ker ni mogo vlečt. jst po navadi precedim, kasso pa je zadnjič razlagala, da najprej malo premeša s kakšno žličko, nožem ipd. pol pa ni grudic Bom probala še kassino varianto danes zvečer. Pri nas se ni obnesla, ampak sem cedila A ima tud vaš kovinski okus
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:34:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Včeraj sem bila z Varjo pri okulistu na metelkovi in sem kar malo razočarana nad odnosom....saj drugače je najbrž profesionalnost ok, ampak odnos okulista je pa Je pa dobila kapljice za širjenje zenic in v petek greva spet na kontrolo, da pogleda notranjost očesa. Bronhiolitis pa je že skoraj izginil Čestitke vsem za nove zobke , sitnobce dat na ignore , ve pa uživajte današnji dan. , pa upam, da se očke pozdravijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:35:26
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša frklja pa še spi malo manj kot 3h Jo bom mogla kar dvignit, čeprav mi paše ta preljubi mir v hiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:35:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* srčekgirl; tu je pa naš smrdek
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:36:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella ti si zadnjič kritizirala Hipp 3. Zakaj ga nisi en dan prej, ker jaz sem tisti dan ravno kupla hipp 3. Včeraj sem se razkurla in sem povečala luknjo na flaški, ker sem skoraj živčnega poleg dobila, Videk je vleko kot nor, pa ni in ni šlo. jst ji dam cucelj s spremenljivo luknjico, pa gre lepo skoz mi razložiš kake težave so...midve pijema hipp # la še kaki obstaja? Zadnjič niso meli nič v Muellerju, pa sem kupla Hipp 3 plus mleko. Take grudice so, da sem skoraj pop..... poleg, ker ni mogo vlečt. jst po navadi precedim, kasso pa je zadnjič razlagala, da najprej malo premeša s kakšno žličko, nožem ipd. pol pa ni grudic Bom probala še kassino varianto danes zvečer. Pri nas se ni obnesla, ampak sem cedila A ima tud vaš kovinski okus ful me na aptamil spominja po okusu. se lahka skrije proti Hipp 2-ki!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:36:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frklja pa še spi malo manj kot 3h Jo bom mogla kar dvignit, čeprav mi paše ta preljubi mir v hiš
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:36:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Đizs, ravnokar mi je velika pika prinesla pokazat eno pesmico izmed otroških pesmi, ki sem jih 1x dobila po mailu (celo datoteko, ful enih strani). In gre takole: Po morju plava kit, K ma zlo veliko rit, ko pride na sredo morja, se userje do neba. (pa prdne vse do dna) Se krega ljubi bog, k si praska drek od nog, oj, ta presneti kit, k ma tko veliko rit! HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO In to med otroškimi pesmicami, ala Ringaraja, Kuža pazi ipd. omg
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:37:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frklja pa še spi malo manj kot 3h Jo bom mogla kar dvignit, čeprav mi paše ta preljubi mir v hiš pusti jo spati in uživaj.Ali gre popoldne še kaj spat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:37:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella ti si zadnjič kritizirala Hipp 3. Zakaj ga nisi en dan prej, ker jaz sem tisti dan ravno kupla hipp 3. Včeraj sem se razkurla in sem povečala luknjo na flaški, ker sem skoraj živčnega poleg dobila, Videk je vleko kot nor, pa ni in ni šlo. jst ji dam cucelj s spremenljivo luknjico, pa gre lepo skoz mi razložiš kake težave so...midve pijema hipp # la še kaki obstaja? Zadnjič niso meli nič v Muellerju, pa sem kupla Hipp 3 plus mleko. Take grudice so, da sem skoraj pop..... poleg, ker ni mogo vlečt. jst po navadi precedim, kasso pa je zadnjič razlagala, da najprej malo premeša s kakšno žličko, nožem ipd. pol pa ni grudic Bom probala še kassino varianto danes zvečer. Pri nas se ni obnesla, ampak sem cedila A ima tud vaš kovinski okus ful me na aptamil spominja po okusu. se lahka skrije proti Hipp 2-ki! Res je. Ne vem kako sta si lahko tako različna, saj sta oba HIPP
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:38:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Ide crnac ulicom i nađe osobnu iskaznicu... Uze je i pročita: Leonardo Di Caprio. Stavlja osobnu u džep i produži dalje. U šetnji naiđe na policijsku patrolu i pošto policajac zatraži legitimaciju, on greškom izvaki onu drugu od Di Capria i dade policajcu. Gleda policajac u osobnu - pa u crnca - i ništa mu nije jasno. Odjednom uze motorolu i zove šefa: "ŠEFE, MOLIM VAS JE LI ONAJ TITANIK POTONUO ILI IZGORIO"?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:38:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frklja pa še spi malo manj kot 3h Jo bom mogla kar dvignit, čeprav mi paše ta preljubi mir v hiš pusti jo spati in uživaj.Ali gre popoldne še kaj spat? Itak. Samo danes bo mogal kasnej okoli 16.30
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:40:26
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frklja pa še spi malo manj kot 3h Jo bom mogla kar dvignit, čeprav mi paše ta preljubi mir v hiš pusti jo spati in uživaj.Ali gre popoldne še kaj spat? Itak. Samo danes bo mogal kasnej okoli 16.30 Prava zaspanka .Ko bi se Tilen kaj takega nalezel.No,sedajle spi,pa ati tudi,samo Nejc nekaj afne gunca v sobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:45:38
|
|
|
|
tilči
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:46:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi pa imamo že 2. zobka. Je mama dve mali žagici odkrila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:46:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frklja pa še spi malo manj kot 3h Jo bom mogla kar dvignit, čeprav mi paše ta preljubi mir v hiš OMG kako dolgo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:46:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:46:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:47:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi pa imamo že 2. zobka. Je mama dve mali žagici odkrila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:50:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frklja pa še spi malo manj kot 3h Jo bom mogla kar dvignit, čeprav mi paše ta preljubi mir v hiš Nia je tudi zategnila 2 uri, mi je prav pasalo, njej pa verjetno tudi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?