Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:14:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella ti si zadnjič kritizirala Hipp 3. Zakaj ga nisi en dan prej, ker jaz sem tisti dan ravno kupla hipp 3. Včeraj sem se razkurla in sem povečala luknjo na flaški, ker sem skoraj živčnega poleg dobila, Videk je vleko kot nor, pa ni in ni šlo. jst ji dam cucelj s spremenljivo luknjico, pa gre lepo skoz
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:14:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi pa zdaj skoraj kosilo prismodila, ko visim tule na RR-ji Poznam to . Jaz grem sedaj kuhat. Upam, da Alja odspi do 13h Gal spi sedaj natanko eno uro Nia pa se je po eni uri zbudila spet v joku in sem jo vzela in ji zapela mali hitri pajek(pametni kuža ) in zdaj spi naprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:15:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Danes spet nimam casa za RR Bom pa zvecer nadoknadila ali pa popoldan upam. Vsem zelim lep dan Tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:21:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi pa zdaj skoraj kosilo prismodila, ko visim tule na RR-ji Poznam to . Jaz grem sedaj kuhat. Upam, da Alja odspi do 13h Gal spi sedaj natanko eno uro Nia pa se je po eni uri zbudila spet v joku in sem jo vzela in ji zapela mali hitri pajek(pametni kuža ) in zdaj spi naprej pridna Nia. Naš tudi še kar spi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:22:47
|
|
|
|
Anitka
|
Grem malo pospravit in se beremo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:28:26
|
|
|
|
suzy85
|
Ide crnac ulicom i nađe osobnu iskaznicu... Uze je i pročita: Leonardo Di Caprio. Stavlja osobnu u džep i produži dalje. U šetnji naiđe na policijsku patrolu i pošto policajac zatraži legitimaciju, on greškom izvaki onu drugu od Di Capria i dade policajcu. Gleda policajac u osobnu - pa u crnca - i ništa mu nije jasno. Odjednom uze motorolu i zove šefa: "ŠEFE, MOLIM VAS JE LI ONAJ TITANIK POTONUO ILI IZGORIO"?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:32:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi pa zdaj skoraj kosilo prismodila, ko visim tule na RR-ji Še dobro, da ga nisi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:32:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Ide crnac ulicom i nađe osobnu iskaznicu... Uze je i pročita: Leonardo Di Caprio. Stavlja osobnu u džep i produži dalje. U šetnji naiđe na policijsku patrolu i pošto policajac zatraži legitimaciju, on greškom izvaki onu drugu od Di Capria i dade policajcu. Gleda policajac u osobnu - pa u crnca - i ništa mu nije jasno. Odjednom uze motorolu i zove šefa: "ŠEFE, MOLIM VAS JE LI ONAJ TITANIK POTONUO ILI IZGORIO"?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:33:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Ide crnac ulicom i nađe osobnu iskaznicu... Uze je i pročita: Leonardo Di Caprio. Stavlja osobnu u džep i produži dalje. U šetnji naiđe na policijsku patrolu i pošto policajac zatraži legitimaciju, on greškom izvaki onu drugu od Di Capria i dade policajcu. Gleda policajac u osobnu - pa u crnca - i ništa mu nije jasno. Odjednom uze motorolu i zove šefa: "ŠEFE, MOLIM VAS JE LI ONAJ TITANIK POTONUO ILI IZGORIO"? Hudooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:34:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi pa zdaj skoraj kosilo prismodila, ko visim tule na RR-ji Še dobro, da ga nisi. Jaz sedaj izzivam usodo Delam "žgem"bučke in malancane v omaki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:36:19
|
|
|
|
nia5
|
Jaz upam da bo delal video, no tako moja lubica meni pomaga obešat perilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:37:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz upam da bo delal video, no tako moja lubica meni pomaga obešat perilo Čakat bo treba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:39:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Ide crnac ulicom i nađe osobnu iskaznicu... Uze je i pročita: Leonardo Di Caprio. Stavlja osobnu u džep i produži dalje. U šetnji naiđe na policijsku patrolu i pošto policajac zatraži legitimaciju, on greškom izvaki onu drugu od Di Capria i dade policajcu. Gleda policajac u osobnu - pa u crnca - i ništa mu nije jasno. Odjednom uze motorolu i zove šefa: "ŠEFE, MOLIM VAS JE LI ONAJ TITANIK POTONUO ILI IZGORIO"?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:48:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Đizs, ravnokar mi je velika pika prinesla pokazat eno pesmico izmed otroških pesmi, ki sem jih 1x dobila po mailu (celo datoteko, ful enih strani). In gre takole: Po morju plava kit, K ma zlo veliko rit, ko pride na sredo morja, se userje do neba. (pa prdne vse do dna) Se krega ljubi bog, k si praska drek od nog, oj, ta presneti kit, k ma tko veliko rit! HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO In to med otroškimi pesmicami, ala Ringaraja, Kuža pazi ipd. mi jo tud prepevamo, podobno...od malega ker sem jo našla na netu jaz... Groza ja smo jo zdaj v porotrožu in piranu meli skoz na jeziku...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:48:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aha, sem pozabla še malo pojamrat, moj križ me še vedno neznosno boli, tablete komaj kaj pomagajo in včeraj sem bla na slikanju...pa moram zdaj teden dni čakat, da jih pošljejo mojmu zdravniku, ker v roke mi jih ne morejo dat Bom lepo še tedn dni papcala to svinajrijo, pa bi me že lahko naprej kam poslal ta čas,alp a že kako drugače zdravil... je pa tele rentgenolog nekaj čudno komentiral...oziroma ni hotel, je rekel,...bo zdravnik ukrepal Pa ti Olfen sploh kaj prime? Ko sem imela išias mi ni prijelo nič, zato se me hospitaliziral, kjer sem dobivala protibolečinske infuzije in po 3 dneh sem bila kot nova Seveda sem imela tudi fizeoterapijo. zate, jaz bi tud že končno nekaj da vidim da gre na boljše... pa meni so tud prvo dali diagnozo išijas pa neke tablete ,ki so ble za k.... zdaj sumi na vnetje živca, in kaj bo...ne vem...sem ful žalostna,sploh zaradi taje, ker nič ne zmorem z njo...niti hodit, ne sedet zraven pa se igrat...nimma obstanka ker me skoz boliiiiii. Saj išias je vnetje bedernega živca ne vem, kak je očno definiran išijas, nekaj na tem bo.. gre pa ponavadi v nogo, pri meni ne. ,ampak pri meni bi naj bil vnet živec med kostnico in črevesnico - kar ni to? ma Boli, karkoli že je1
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:54:35
|
|
|
|
hijenca
|
Mi pa imamo že 2. zobka. Je mama dve mali žagici odkrila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 12:57:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi pa imamo že 2. zobka. Je mama dve mali žagici odkrila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:07:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi pa imamo že 2. zobka. Je mama dve mali žagici odkrila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:12:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Barbaw- Zobek že zunaj? Od včeraj komaj. No, končno!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:12:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aha, sem pozabla še malo pojamrat, moj križ me še vedno neznosno boli, tablete komaj kaj pomagajo in včeraj sem bla na slikanju...pa moram zdaj teden dni čakat, da jih pošljejo mojmu zdravniku, ker v roke mi jih ne morejo dat Bom lepo še tedn dni papcala to svinajrijo, pa bi me že lahko naprej kam poslal ta čas,alp a že kako drugače zdravil... je pa tele rentgenolog nekaj čudno komentiral...oziroma ni hotel, je rekel,...bo zdravnik ukrepal Ko je mene tako križ matral sem hodila vsak dan na injekcije za lajšanje bolečin. Bolečina ni čisto izginila je pa bilo znosno dopoldan, popoldan pa itak ni več držala. ja ...res ne vem zakaj mi ne da kaj konkretnega pa sem prosila in je rekle da počakamo slike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:13:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aha, sem pozabla še malo pojamrat, moj križ me še vedno neznosno boli, tablete komaj kaj pomagajo in včeraj sem bla na slikanju...pa moram zdaj teden dni čakat, da jih pošljejo mojmu zdravniku, ker v roke mi jih ne morejo dat Bom lepo še tedn dni papcala to svinajrijo, pa bi me že lahko naprej kam poslal ta čas,alp a že kako drugače zdravil... je pa tele rentgenolog nekaj čudno komentiral...oziroma ni hotel, je rekel,...bo zdravnik ukrepal Upam, da hitro poštimate te tvoje težave Najlepše hvala!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:13:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi pa imamo že 2. zobka. Je mama dve mali žagici odkrila Kaj a hoče Vid vse prehitet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:14:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi pa imamo že 2. zobka. Je mama dve mali žagici odkrila Jeeej... Kako si drugače Hijenca?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:16:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi pa imamo že 2. zobka. Je mama dve mali žagici odkrila Kaj a hoče Vid vse prehitet Kaj pa vem, kam hiti sedaj. Ampak ta drugi zobek je že večji kot prvi. Pa nič simetrična nista. Imam občutek, da je ta drug zobek spodnja dvojkica, ker je prevelik razmak.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:18:04
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi pa imamo že 2. zobka. Je mama dve mali žagici odkrila Jeeej... Kako si drugače Hijenca? Danes sem že vredu. Je sedaj najhujše za mano, sedaj bova šla z Vidkom na sprehod, pa grema vmes še svečko prižgat, ker Vidka ni bilo včeraj zraven. On je bil pri tašči.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?