|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
30.5.2009 21:36:46   
dašabina
Evo, LUtiropan, jaz tud domauser posted image , sva se videli na skupni fešti....

uživajte..........

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
30.5.2009 21:57:45   
nana35
Pozdravljene!

No,vročina ni bila samo od zobka,kljub temu da prihajata zgornji dve trojkici ven.Mislim reči,da sta že pokukala ven.Včeraj popoldan sva bila pri zdravniku in ima angino.Čeprav je naš fant res dobre volje,sploh ni videti da jo ima,ampak očitno bo že tako.Dobil je AB,tokrat Ospen na mojo željo,ker je imel vedno po Hiconcilu vneto ritko.Ampak jo ima tudi po Ospenu.Zdaj mu pa nastajajo že pikice po trebuščku in hrbtu,kakor pri Hiconcilu.Pa komaj en dober dan jemljemo Ospen.Kaj še bo z njegovo ritko.user posted image Sem ga posedla v lavor v Hrastovo lubje,pa upam,da kaj pomaga.Drugače pa danes ima še vedno nekoliko vročine,ne preveč,ker za svečko ni,saj nima niti 38.Pa tudi počuti se dobro,razen te vnete ritke,ki je res ful vneta in rdeča.Mažem z vsem kar mislim,da bo pomagalo,pa nič od tega.Pa tudi AB noče pogoltniti,niti na brizgalko,mi ga kar pljuva ven in joka zraven.No,jaz tudi nikoli nisem prenašala sirupov,samo da sem jaz še alergična na Penicilin,on pa očitno ni,HB.Evo,urssyy,tako je moj sonček.

urssyy,na Radio City prijateljem pod Pohornjem jaz nisem bila,zdaj že dve leti zaporedoma nisem šla,sem pa hodila prej redno,vsako leto,vsa leta.Odkar imam Klemna pa ne hodim,ampak mogoče pa drugo leto,letos je itak bilo hladno in grdo vreme.No,Intruder in Muziko jaz vidim,obe sta vredu in tudi njuna dva otročka sta super.

karatina,pozdravljena nazaj iz bolnice.Lepe pozdravčke tudi tvoji družini. Super za sprejem v vrtec.Lepo tudi,da je Karin lepo sprejela Lino.

limma,se ne čudim,da so vsi hodili gledat tvojo Nežiko,ko pa je prava mala lepotička,ne dvomim,da je zdaj še lepša,ko je večja.Lahko bi prilepila kako njeno novo slikico,sem prav radovedna,kakšna je zdaj.

Evo,toliko od mene za danes.

:))

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
31.5.2009 10:17:59   
katee
Lepo nedeljo vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
31.5.2009 16:49:17   
koala
karatina dobrodošla doma! Pa super za vrtec, Alex je tudi dobil prostor in me navdajajo mešani občutki, sem sicer fuuuul vesela a hkrati me malo stiska pri srcu.

nana Alexu je pri zelo venti ritki ful pomagala kombinacija ribjega mazila in Sudocrema. Najprej ribje mazilo čez pa na tanko sudocream, pa je bilo čez dav dni bolje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
31.5.2009 22:03:53   
klepetkaa
živjo ,

jao kakšne nečveke smo rataleuser posted image . Skrajni čas, da se poboljšamo.

klaja, super da je vse okuser posted image . Glede spola pa sploh ni važno kaj bo, glavno da bo fantek zdrav, kajneuser posted image

martinca, tud zate sem vesela, da je zaenkrat vse okuser posted image . Za user posted image  pa user posted image

mml, je prehlad mimo?Upam, da jauser posted image user posted image user posted image

karatina, fajn, da ste super zdaj v četvero in da je Lina tako pridna. P auser posted image  za vrtec. Tud mi smo dobili pozitivno rešenouser posted image

limma, se sploh ne čudim, da so Neži vsi hodil igledat, ko pa je tak cukerčekuser posted image . Prijeten prvi delovni dan v novi službi jutriuser posted image

nana, je Kleemn bolje? Upam da je in da je že brez vročineuser posted image user posted image .  Lani pomaga pri vneti ritki samo in le bepanthen. Je res že po enkratnem mazanju dobro. Sem pa pred bepanthenom sprobala vse živo, pa ni nič pomagalo. tako da res odvisno od vsakega otročka posebej.
Zadnjič, s tistega RD, smo pol prišli domov šele skoraj ob 22 uriuser posted image user posted image .. jao, zjutraj pa kriza za vstatuser posted image

alfabeta, je Filip ugnal kašelj? Upam, da jauser posted image user posted image . Vas je zeblo na morju?

sani, sem imela včeraj na urgenci oči na pecljih, če te kje ugledamuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 31.5.2009 22:05:19 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
1.6.2009 7:51:23   
nana35
Pozdravček.

Klemen je že brez vročine,včeraj je že ni imel.Ritka je še vedno vneta,ampak je malo bolje,sicer pa koala in klepetka,ne pomaga nam nič dokler so na sporedu antibiotiki. Tako je vedno.Imam problem,da noče vzeti AB čez dan,zvečer ob 22h,ko spi ga vzame v spanju in ob 6h zjutraj še tudi ker spi,ob 14h pa nikakor ne.Uporabila sem vse maže od sudocrema do Bepantena,pa Praško pasto in eno mazilo od Justa,krivi so samo AB za tole vnetje in bo treba pač potrpeti.Ali pozna katera kak učinkovit način za jemanje AB?

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
1.6.2009 8:58:07   
Alfabeta
Daaaan

Evo nas nazaj

klepetka ja, F je Hb prenehal kašljati, zeblo pa nas ni....V soboto je bilo tako sonce, da smo bili v kopalkah cel dan, v nedeljo se je pa pripravljalo na slabo vreme in smo jo že zjutraj, no ob 11.30 podurhali domov

nana nič ni boljše? Uf, tole pa potem tudi jaz nič ne vem več. Je pa zanimivo kako nekaterim pašejo kreme, nekaterim pa ne. Moji recimo Bepanthen ne pomaga nič, ravno tako ne Sudokrem, klepetkini Lani pa samo Bepanthen. Zanimivo! A se spomnite takrat ko smo imeli piknik....Naša je imela tako vneto ritko, da ni nič pomagalo.... Glede jemanja zdravil oz.dajanja. Jaz jo posedem ali v stolček za hranjenje ali pa v naročje in ji v usta stisnem z brizgalko, ker z žlico vse ven pljune. Počasi pritiskam, po malo in malo, pa ves čas držim v ustih brizgalko med zobki in jezikom, da popije dol in ne more izpljuniti.

Toliko za enkrat....šibam delatuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
1.6.2009 9:08:50   
Lunca1
Jutro.

Nana kar se ritke tiče je naši Pini pomagalo Bubchnova Wundschutz krema in umivanje samo z vodo in vato. Luku pa je pomagala tudi Daktarin krema.

Aja še to, Pina je že zdrava, Luka pa načeloma tudi, samo še grdo kašlja in bo zato še vsaj 3 dni doma.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 1.6.2009 9:10:10 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
1.6.2009 11:09:08   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
slikic se vedno ne gre prilimat ,zato sem kar mesto povezave kopirala...

http://www.shrani.si/?2y/bT/2SvhIIMR/dasalusa-maj09-030-small.jpg

Lušni sta kot vsi januarčki.

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
Me ima, da bi jih tožila, pa zahtevala obresti za teh 6 mesecev, ker so me oškodovali.

Ja, sej, plačat morš takoj ali pa te blokirajo, ko pa je njim treba plačat je pa vsak zamik dober user posted image

Jaz sem lani čisto pozabila plačat in sem čez tri ali štiri mesece dobila opomin, da še nisem plačali. Pa nobenih obresti mi niso zaračunali, HB.

mml super, da ste se imeli fajn.

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
D + BK, poroka ki bo 13.6. na Otočcu. midva z Urošom bova nekje ob 11 dolih. tak da še ima potem čas za kakšno kavico do 12-ih ko se začne poroka. če je še katera zainteresirana in ima čas?

A prideta sama ali bo tudi Patrik z vama? Še sporočim, če bom imela čas.

Lenart upam, da 3-ke čimprej prilezejo.

Golobček upam, da je luli že bolje in da se je dinozaver "odselil". Bogi Nik. user posted image user posted image user posted image

karatina user posted image za vrtec. Si boš lahko vsaj dopoldne malo odpočila.

nana meni je še vedno slabo, ko se spomnim na Ospen, pa je tega že skoraj 30 let nazaj. A je še vedno tako ogabno rozast? user posted image

Luka upam, da kašelj kmalu poneha. user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
1.6.2009 12:39:19   
Lunca1
Sunny Morning Ospen pa rozast???

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
1.6.2009 13:03:39   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

A ni to sirup naše mladosti...ogabnega okusa in nagravžno roza barve? user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
1.6.2009 13:15:09   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

A ni to sirup naše mladosti...ogabnega okusa in nagravžno roza barve? user posted image

Pa ene punčke so bile na škatli narisane, a ne? Ampak se ni imenoval Ospen. Nekaj drugega je bilo. Meni je bil pa všeč! Sem čudna, a ne?

Drugače smo mi super. Jaz še toliko bolje, ker bom dobila naslednje šolsko leto poln delavnik!!user posted image user posted image user posted image   Malo manj sem srečna, ker sem se zmenila za naslednjo sezono za aerobiko samo 1× na teden, ampak večkrat ne bi mogla, ker bom delala vsak dan do 17h. No, bom pa dopoldne malo več športala, ker bo Žan Luka v varstvu.

Ursulina: je Lenart že cel dan v varstvu ali je še doma zaradi zobkov?

klepetka: nič nisi napisala, kako je z M oz. njeno roko? Bo lahko trenirala za prvenstvo?

mml: super, da ste uživali na počitnicah. In upam, da se bo Matic kmalu pozdravil!

nana: tudi Klemnu želim, da se mu stanje oz. vneta ritka čimprej umiri.

alfabeta: mi planiramo za naslednji vikend morje, ampak glede na vremenske napovedi dvomim, da bomo šli.

Grem počasi kosilo delat, potem pa skakat!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2162
1.6.2009 13:23:52   
Lunca1
Sunny mislim da je Ospen zdaj bele barve. Calpol je pa roza. user posted image

Katee bravo za službo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2163
1.6.2009 13:30:46   
Alfabeta
katee bravo za službo!!!! Glede morja....al dol je čist drugo vreme kot tle. Mi smo bili v soboto v kopalkah, doma pa skor v bundah. Mi bomo šli pa potem naslenjega. Tam okoli 12. Boste takrat dol?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
1.6.2009 13:36:26   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

. Mi bomo šli pa potem naslenjega. Tam okoli 12. Boste takrat dol?

Ta vikend, 12. 6., ne gremo, ker se starša vračata iz Brusla, pa jih je treba na letališče iti iskat.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
1.6.2009 14:28:50   
mml
Dan,

no pa je spet tu ponedeljek in služba...user posted image .
Maticu je začelo včeraj spet teči iz ušesa, tako da je spet na AB, po tem ko konča z zdravljenjem, bo pa 6 mesecev na zašiti z AB, po tem pa upam, da bo že toliko zrasel in se mu bodo anatomske razmere spremenile, da bo konec teh vnetij ušes...Ni imel pa to rundno nobenih bolečin, samo včeraj se mu je pocedilo iz sluhovoda user posted image ...
Danes sem šla podpisat pogodbo za vrtec, me je kar malo strah, ker če bo šla vsaka viroza v vnetje ušesa, po tem ne vem, kako bo...

...sicer je pa Matic ponosni lastnik 16 mlečnih zobkov user posted image , tako da imamo z rastjo zobkov sedaj za nekaj časa mir, po tem bodo pa 5. na programu...je pa pravi lump in nagajivček...čeprav v naslednjem trenutku po tem zatrmari, da je joj user posted image . Se pa v nasprotju z Manco, ki je prava vodna žverca, malo boji vode...no ne ravno vode, ker nad vodo je navdušen, dokler čuti trda tla pod nogami, ne mara pa lebdenja v vodi, takrat se te oklene okrog vratu in se te drži kot klop user posted image . Sicer je pa v termah užival na toboganih in v čofotanju, Manca je bila pa več pod vodo kot nad njo user posted image . Skače v vodo z višne 1,5 metra, na "ta velikih" toboganih vriska, ko jo premetava ali ko pride v temni del tobogana...user posted image . Tako kot lani sem tudi letos ugotovila, da bi morali iti za 4 noči in ne samo za 3, tako da drugo leto gremo pa res za 4. Apartma je bil super, čmrlja sta spala skupaj in se je prav dobro obneslo, tako da me prav mika, da bi Matica tudi doma izselila iz spalnice v otroško sobo...

nana Matic pa prenaša AB razmeroma OK, samo po Amoksiklavu se je pa že po 2 odmerku pojavila driska in rdeča ritka, pa sem z obilnim mazanjem z eno ameriško kremo uspela preprečit najhujše. Poskusi, da mu daješ čim več jogurtov. Držim pesti, da bo kmalu OK user posted image
Aja AB dajem pa jaz enako kot alfabeta, samo s to razliko, da je Matic kar lepo na tleh, ker zaenkrat zelo rad je AB user posted image . Skratka za moje pojme se najbolj obnese brizga...

lunca upam, da tudi Luka kmalu neha kašljati user posted image . Pri nas je bilo zadnjič celih 6 dni obodbje, ko sta bila celo oba zdrava user posted image

katee super za službo user posted image user posted image user posted image

klepetka  čestitke z zamudo za opravljen izpit user posted image user posted image user posted image

marinca super, da je s user posted image  vse OK user posted image

karatina tudi tebi iskrene čestitke ob rojstvu tvoje zamudnice user posted image  (ime mi jep asuepr všeč, je bilo pri nas v ožjem izboru, samo po tem je zmagala Manca, tako da smo vsi na "M" user posted image )

limma upam, da je prvi dan v službi OK in da ni preveč stresno. Želim ti, da bi z veseljem hodila v službo in bi ti čas hitro minil. Kako je Neža? Upam, da ste se imeli na  morju lepo user posted image . Ko boste spet v LJ, se moramo pa obvezno videt!!!

Grem še malo delat, po tem pa po čmrlja in domov...

...jutri sem pa spet 12 ur v službi user posted image , tako da bo dopust hitro pozabljen...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
1.6.2009 17:31:52   
klaja
Hojla!

Jaz pa vam moram nekaj povedat...
                                      ...da se boma z mojim   drugo leto poročila!

Moj user posted image je končno zbral pogum in sva se včeraj zvečer začela pogovarjat nekaj o porokah in je rekel, da bi pa zdaj že bil čas in da če se strinjam, da bi to speljala drugo leto maja. Tako da sem še čisto zmedena in kar naprej študiram kako bo kaj potekalo in kje boma imela in ..... V glavnem mi ne bo dolgčas. Upam samo da ne bo vmes prišlo kaj nepričakovanega. Zdaj morema najprej obvestit starše, verjetno za Julijin rojstni dan ali pa če boma zdržala do krsta. Boma pa poroko speljala po svoje in ne mislima hodit od njegovega doma do mojega, pa potem v cerkev, ampak se bomo kar vsi skupaj dobili pred cerkvijo. Evo nekaj je že rešenouser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
1.6.2009 17:36:17   
mml
klaja super user posted image user posted image user posted image . Naj bo poroka takšna kot si jo vidva želita user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
1.6.2009 18:27:04   
koala
JEJJJJJJJJJJJ!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  klaja, čestitam in prečudovito načrtovanje ti želim, jaz sem fuuul uživala v pripravah, dan pa si le tako organizirajta da bo VAMA všeč.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
1.6.2009 20:18:00   
limma
Dober večer,
tudi tebi rihtarca user posted image

Samo, da javim, da sem preživela prvi dan v novi službiuser posted image ; minil je s svetlobno hitrostjo, kar naenkrat je bila ura 12 in sem videla, da se nekaj dogaja.. vsi so namreč hodili na maiico user posted image Proti pričakovanjem je bilo prav dobro, sicer dosti več papirilogije, kot sem pričakovala, ampak bo kmalu tudi tega manj in več stroke .. bom že tako razporedila delo user posted image

klepetka, hvala, si prebrala zgoraj, kako je bilo. Ja, N. je res cuker, ampak tak trd (trmast)user posted image ne vem, po kom se je vzelauser posted image user posted image Kako je M.? Če se prav spomnim, sem prebrala, da ima nekaj zlomljenouser posted image user posted image

mml, hvala tudi tebi za lepo popotnico, pa za zadnjič še 100 krat hvala user posted image NUJNO se moramo videt, ko bomo naslednjič v LJ.... en vikend se spravljamo v živalski vrt, javim prej user posted image Upam, da bo Matic do vrtca boljši s temi vnetji ušesa, revček user posted image Še dobro, da ga tokrat ne boli...

klaja, čestitke za poroko user posted image user posted image

katee, tebi pa user posted image za službo user posted image

nana, bom nalepila kako N. fotko (hvala za pohvale, se kar topimuser posted image ), ko malo pridem k sebi... še vedno perem in spravljam stanovanje v red (likanje me še čakauser posted image Pa user posted image bo spet prinesel en kup srajc s službene poti... never ending storyuser posted image user posted image Upam, da bo Klemen hitro zdrav in da pogruntaš, kaj bi bilo dobro za njegovo rito. Imaš lep avatar user posted image

LN, si grem zlikat nekaj za jutri.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
1.6.2009 20:28:10   
katee
Klaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
1.6.2009 21:16:06   
klaja
Hvala vam!

Nekaj me zanima če katera ve, z Julijo imam v petek sistematskega in morama še it v laboratorij, s tem da morama prinest tudi blato. Tukaj pa se zatakne, ker hodi ona na veliko potrebo vsak 4. do 5. dan. Kaj mora bit blato sveže ali je lahko staro kak dan ali dva? Pa kje ga naj potem hranim (saj vem da je smešno vprašanje, samo kaj ko ne gre drugače)?

Limma super da ti je prvi dan tako hitro minil, saj bo iz dneva v dan bo boljše!

< Sporočilo je popravil klaja -- 1.6.2009 21:17:32 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
1.6.2009 21:37:27   
nana35
Alfabeta,saj dajem Klemnu AB z brizgalko,drugače sploh ne gre,ampak se potrudi in pljuva ven,kolikor pač lahko.Bom pa poskusila malo po malo,pa da držim brizgalko v ustih...ampak mali je prebrisanec da mu ni para,se vedno znajde nekako,da lahko izpljune.Ritka je že boljše,ampak ko jemlje AB ima vedno vneto,četudi ga previjam non stop oz.čim pogosteje in mu skoz gledam v pleničko,če je kakec v njej.

Lunca,ritko mu kadar ima vneto umivam samo z vodo,pa s hrastovim lubjem in krpico,nikoli z robčki.No,saj pravim,mu je že bolje,to so posledice AB,nič druga.Je pa res da je zelo občutljiv.

Sunny m.,Ospen je bolj rumene barve,nimam pojma,mogoče je za odrasle roza,jaz sem na penicilin,ki je v Ospenu itak alergična,zato ga HB nikoli nisem rabila jemat.Mi je pa slabo vedno,ko pomislim na sirupe,saj jih nikoli v življenju nisem prenašala,ker so gosti,sladki kot med in ogabnega okusa itak...vedno mi je šlo na bruhanje ali pa sem celo bruhala,zato so mi zdravniki kasneje vednoo dajali kake praške in kasneje tabletke ali kaplsule.To pa mi je šlo z veseljem po grluuser posted image .

mml,pri Klemnu se vedno pojavi driska in vneta ritka po AB,ni važno kateri AB dobi.Pa pikice po hrbtu in trebuščku.Drugače pa mažem z vsemi možnimi kremami pa nobena ni kaj prida ko ima tako močno vneto.Tu izgleda samo lahko blažim vnetje s kremami,drugo pa pač rabi čas.

klaja,user posted image za poroko in vse čestitke.Res lepo.Saj si to želela kajne?Sicer pa naredita tako,kot je vama všeč in da bosta srečna.Želim ti,da čim lepše urediš stvari v zvezi s poroko.In veliko sreče pri organizaciji.
Kaj če bi šla v ZD,kjer imata z Julijo sistematskega pa naj vama dajo takšen kozarček za blato,pa še mimogrede vprašaj okoli tega,če mora biti sveže ali ne.Druga ti ne znam svetovati.Seveda pa lahko vedno pokličeš v ZD,tam ti bodo iz prve roke svetovali.

limma,hvala za pohvale mojega avatarja.Upam,da se boš kmalu navadila službe in uživala v svojem delu.Nežika je pa čisto zares prava mala lepotička,saj veš da se mi dopadeuser posted image .

Lahko noč vsem.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
2.6.2009 8:33:12   
Lunca1
Jutro. Smo zdrsnile na drugo stran. Se vidi da smo zdaj več zunaj in po službah in ni toliko časa za računalnik.

Klaja čestitke. user posted image user posted image user posted image
Kaj pa če bi blato nesla naknadno?

No še ena naša prigoda. Včeraj so nama končno začeli polagat zgornjo kopalnico. Popoldne pa v spalnici moj gleda, kaj je umazano po tepihu v spalnici. Bilo je tekoče blato in sva se že ustrašila, da je prišla noter kakšna žival, ker so bila vrata precej odprta. No in kaj sva na koncu ugotovila. Krivec je bila Pina. Podnevi ji ne pustiva hodit na kahlo in ona se je polulala in pokakala v kahlico, da pa midva tega ne bi ugotovila, pa je kakec in lužo vrgla v koš v spalnico. user posted image user posted image  Bljak. Moj pa gleda kaj tako smrdi, ja seveda mešanica v košu. Ja ima pametne ideje.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 2.6.2009 8:34:11 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
2.6.2009 9:07:30   
Alfabeta
user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?