mml
|
Dan, no pa je spet tu ponedeljek in služba... . Maticu je začelo včeraj spet teči iz ušesa, tako da je spet na AB, po tem ko konča z zdravljenjem, bo pa 6 mesecev na zašiti z AB, po tem pa upam, da bo že toliko zrasel in se mu bodo anatomske razmere spremenile, da bo konec teh vnetij ušes...Ni imel pa to rundno nobenih bolečin, samo včeraj se mu je pocedilo iz sluhovoda ... Danes sem šla podpisat pogodbo za vrtec, me je kar malo strah, ker če bo šla vsaka viroza v vnetje ušesa, po tem ne vem, kako bo... ...sicer je pa Matic ponosni lastnik 16 mlečnih zobkov , tako da imamo z rastjo zobkov sedaj za nekaj časa mir, po tem bodo pa 5. na programu...je pa pravi lump in nagajivček...čeprav v naslednjem trenutku po tem zatrmari, da je joj . Se pa v nasprotju z Manco, ki je prava vodna žverca, malo boji vode...no ne ravno vode, ker nad vodo je navdušen, dokler čuti trda tla pod nogami, ne mara pa lebdenja v vodi, takrat se te oklene okrog vratu in se te drži kot klop . Sicer je pa v termah užival na toboganih in v čofotanju, Manca je bila pa več pod vodo kot nad njo . Skače v vodo z višne 1,5 metra, na "ta velikih" toboganih vriska, ko jo premetava ali ko pride v temni del tobogana... . Tako kot lani sem tudi letos ugotovila, da bi morali iti za 4 noči in ne samo za 3, tako da drugo leto gremo pa res za 4. Apartma je bil super, čmrlja sta spala skupaj in se je prav dobro obneslo, tako da me prav mika, da bi Matica tudi doma izselila iz spalnice v otroško sobo... nana Matic pa prenaša AB razmeroma OK, samo po Amoksiklavu se je pa že po 2 odmerku pojavila driska in rdeča ritka, pa sem z obilnim mazanjem z eno ameriško kremo uspela preprečit najhujše. Poskusi, da mu daješ čim več jogurtov. Držim pesti, da bo kmalu OK Aja AB dajem pa jaz enako kot alfabeta, samo s to razliko, da je Matic kar lepo na tleh, ker zaenkrat zelo rad je AB . Skratka za moje pojme se najbolj obnese brizga... lunca upam, da tudi Luka kmalu neha kašljati . Pri nas je bilo zadnjič celih 6 dni obodbje, ko sta bila celo oba zdrava katee super za službo klepetka čestitke z zamudo za opravljen izpit marinca super, da je s vse OK karatina tudi tebi iskrene čestitke ob rojstvu tvoje zamudnice (ime mi jep asuepr všeč, je bilo pri nas v ožjem izboru, samo po tem je zmagala Manca, tako da smo vsi na "M" ) limma upam, da je prvi dan v službi OK in da ni preveč stresno. Želim ti, da bi z veseljem hodila v službo in bi ti čas hitro minil. Kako je Neža? Upam, da ste se imeli na morju lepo . Ko boste spet v LJ, se moramo pa obvezno videt!!! Grem še malo delat, po tem pa po čmrlja in domov... ...jutri sem pa spet 12 ur v službi , tako da bo dopust hitro pozabljen...