nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy Nana , sem danes dobila tvoje "sporočilce". Malenkost,jutri upam pa še pošljem kaj več.Kar se tiče novega bratca-Luka ima zdaj dva polbrata,Klemna in zdaj z mamine novega brateca.Ampak jaz sploh nikoli nisem dvomila da ju ne bi lepo sprejel.S Klemnom sta taka prijatelja,da ni res,Klemen čisto ponori ko pride Luka,on je zanj zakon.Luka pa ga tudi obožuje,tako da mislim,da bo tudi tega. Tudi Klemen ima vročino,že od jutra mu jo merim.In videla sem tudi,da mu raste zgornja trojka,tako da upam,da je od zoba in da ni nič resnejšega. Klepetka,kaj naj rečem glede okulista...nimam besed,jaz sem letos tudi šla na pregled za oči,ko sem nastopila službo,pa nosim očala (no,imam jih doma za okras),pa imam na enem očesu (sem imela,po moje je zdaj še slabše ker ne nosim očal)-0.75,na drugem pa -1,pa sem letos pozabila očala doma,pa sem baje tako fajn videla,da očal sploh ne rabim in mi je rekla sestra,da če bi delala pregled za izpit za avto,bi brez problema lahko vozila brez očal,da sem videla 90% od 100%.Zdaj pa vedi... urssyy,za solarij jaz dam 30€ za 120 minut ni ker smo prijatelji sem dobila še 60 minut gratis,sem pa že itak tako rjava,da bom šla tja občasno,da me kdo ne bo zamenjal za črnko . klaja,me veseli,da ste zadovoljni,pa da si uspela prepričati Julijo,no,vidiš,da je najbolje otroke ostriči sam doma,jaz vedno tako pravim,da dokler so tako mali,jih še lahko postriže frizer,potem pa sam,dokler spet niso godni za frizerja.No,pa kar pokličite,ko bo treba. Pa mamo še prej vprašaj.Hana pa je s temi laski pravi srček,se mi zdi da ji ful paše kratko. Lusa,malo se te še spomnim,če se ne motim...katera je že to??? mala pikica,nič ne navijaj za še enega .Nič ne bo. Zdaj si ti na vrsti,si še mlada,jaz sem že stara burkla.Pa ticker ti danes nekaj nagaja...Sem bila optimist in sem pogledala,če se ni martinca kaj zmotila... martinca,dobro opravi jutri na NS,pa če je pobič,kar povej .Ta se najprej vidi. Lepo noč...