svogerca
|
Pozdravljene! se opravičujem, ker se bom vmešala v debato. Urssyy, to je namenjeno predvsem tebi! Na vročo debato me je opozorila bolj tvoja znanka kot moja in res sem vesela, da sem odkrila tvojo pravo mišljenje o meni. Če bi mi v petek vsaj malo nakazala, da te je moja izjava, da se bom z umaknila, šokirala, bi ti situacijo lahko razložila in vsi ti komentarji ne bi bili potrebni. JA, z bom šla verjetno domov, kot si prišla domov ti, ko si rodila Vivi. Veš kakšno službo ima tvoj brat in sama dnevno razmišljam o tem kam se bom umaknila, da mu bom lahko omogočila vsaj malo nemotenega spanca. S tem pa tudi Vivi. Ne glede na to, da živimo v hiši, je prostora za 3 družine premalo. Pa nikakor ne bom šla nikamor, ker je tvoja Vivi veliko bolana. NE vem kakšen bo moj otrok. Ne morem dojeti, da misliš tako o meni, najin odnos sem smatrala kot dober. Tvoja Vivi je taki angelček in če verjameš ali ne, jo imam zelo rada. Dejansko smo družina, na Vivi sem zelo navezana, ker živimo skupaj in tudi tisti kratek čas, ko si živela pri partnerju, smo imeli pogoste stike. Kar se tiče "metanja iz hiše" Ja, Urssyy, to je hiša tvoja staršev in tvoja starša sta določila, da bo doma tvoj brat. Sama sem to dejstvo morala sprejeti pa če mi je bilo to prav ali ne. Tvoji starši so, dogovori se, da bi bila doma ti pa ne bo nobenga problema. Poglej kak daleč sva prišle, komunicirava le še preko foruma. Vse, ki ne morete verjet, da lahko nekdo reče kaj takega kot sem - ja res, ve bi me menda postavile pred zid pa šus v glavo. Ampak za težave, ki jih ima urssyy nisem kriva jaz!!! En stavek - pa poglejte kam nas je to privedlo!
|