|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
16.5.2009 14:45:26   
urssyy
Hvala vsem za spodbudne besede, sem že danes mamici pojokala in res je preveč dobra duša sem in želim vsem drugim ustreč, ob tem pa najbolj pozabljam nase....ampak zdajle grem gledat 2 stanovanja, nekaj moram ..moram...kupit. user posted image user posted image user posted image user posted image  Nana prav imaš, čas je da pokažem, da imam tudi jaz zobe...in to zelo "ostre"!!!!!!!!!

Klepetka kupila sem tisto posteljnino iz Merkatoraja in res je fantastična, kvalitetna in pratktična. Hvala ti za nalepkice. Držim pestke za tvojo sončico.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
16.5.2009 16:14:36   
Golobček
Jaz se vam na hitro javim imam tako gužvo da ne vem kje se me glava drži.

Smo imeli danes z vrtcem neko srečanje sem vstala že ob 7 zjutraj  in smo prišli domov ob 2.30 popoldan.Sta imela nek nastop in pa srečanje z otroki iz Koroškega vrtca. Sem pa ful utrujena ker ga je Nina srala od 2 zjutraj pa do pol šestih.user posted image  

Nina je res zelo napredna glede na vse najine probleme ampak z mojim trudom in Ninino potrpežljivostjo sva uspeli, seveda ste za to zaslužne tudi ve, z vašimi vzpodbudami. Zato še enkrat vsem hvala in ostanite takšne kot ste.

Urssy res upam da čimprej najdeš stanovanje, da bosta z Vivien  zaživeli po svoje.
Upam pa tudi da se res dobiva na kakšni kavici.

Zdajle pa zopet hitim, obveznosti kličejo. 

ova na kakšni kavici

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
16.5.2009 17:21:07   
Sunny Morning
urssyy zate najprej velik user posted image , za Vivi pa velik kup user posted image user posted image user posted image , da se končno pobere stran od bolezni, ker je res revica. Za "svakinjo" pa skoraj ne vem, če bi trošila besede. Spomnim se samo par domačih živali ampak jih ne bi rada žalila, živali namreč. Upam, da se stvari zate in za Vivi čimprej rešijo in da končno zaživita tako kot se spodobi. Na komentarje se pa sploh ne oziraj, ker res ni vredno. user posted image user posted image user posted image Sem ti pa pred časom obljubila Mercatorjeve nalepke in sem jezna sama nase, ker mi jih je mami dala en kup in sploh ne vem kam sem jih dala. Zadnje čase se mi to ful dogaja. Vse pospravljam in to tako dobro, da še sama ne vem kam sem kaj dala. user posted image Če jih najdem ti jih pošljem, če jih seveda še rabiš.

klepetka Osanit granule sem ti danes kar poslala, ker jih pri nas ne rabimo in naj gredo v promet. Upam, da bodo pomagale.
Drugače pa jaz dam Neji kar Daleron, kadar jo matrajo zobje in do zdaj je pomagalo. Jo je moralo res ful bolet, da je tečnarila in še to samo ponoči. Čez dan se najbrž nima časa spomnit, da ji rastejo zobki in da mogoče boli. user posted image Ima preveč drugega dela. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
karatina, kako zdaj? kdaj bo akcija?  vse že komaj čakamo

Ja bo kaj. V tickerju piše, da je otrok že doma.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
ampak zdajle grem gledat 2 stanovanja, nekaj moram ..moram...kupit.

Upam, da se najde kaj zate. Pa ne podleži zdaj temu pritisku, da MORAŠ kupit. Če ti ne bo odogovarjalo samo nekaj, lahko tudi kakšna mala stvar, razmisli. Nakup stanovanja je velika stvar. Držim pesti.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
   Sončki januarčic 08 - 6.del
16.5.2009 17:57:48   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
karatina, kako zdaj? kdaj bo akcija?  vse že komaj čakamo

Ja bo kaj. V tickerju piše, da je otrok že doma.user posted image user posted image user posted image

Pa res user posted image  Odkar mi je zbrisalo ticker od Karin in slikice sploh nisem gledala user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
16.5.2009 20:11:13   
katee
urssyy: ampak tebe pa res obkrožajo čudaki! Ma sej bi še kaj bolj groznega napisala, pa se bom raje zadržala. Lahko samo rečem, da je tale tvoja svakinja user posted image .  In res ti iz vsega srca želim, da čim prej najdeš primerno stanovanje in da se preseliš.

Tudi jaz sem imela zadnje dni gužvo.user posted image že od srede ni doma, zato je morala moja mami spati pri meni, da je Žan Luko zjutraj zrihtala, dokler nisem prišla iz službe, nato je šla še ona v službo.
Poleg tega sem bila včeraj cel dan zadržana v šoli. Otroci so imeli v Cankarjevem domu koncert (moram jih pohvaliti, da tako lepega otroškega petja še nisem slišala). Pa smo imeli najprej generalko, nato nastop. Sem prišla domov ob 20h.

Zdaj grem pa še malo TV gledat, nato pa spat.

Lepo in mirno noč vsem!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
16.5.2009 21:39:30   
nana35

Nana prav imaš, čas je da pokažem, da imam tudi jaz zobe...in to zelo "ostre"!!!!!!!!!

Tako se govori,zdaj pa od besed k dejanjem.Držim pesti za stanovanje!!!

:))

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
16.5.2009 22:08:14   
urssyy
Nana imaš novo slikco v avtarju,,,,,,kako je luškan, a se mi zdi da je podoben mamici user posted image user posted image user posted image

Golobček bravo za Nino res sta super, ne cela družina ste super. Kavico pa obljubim ko si  pridem v Celje na banko kredit urejat, ok??

Srečanj, zaradi mene je lahk tudi že jutri, komaj čakam da vas vidimuser posted image user posted image

Ja pa nove člane že tudi nestrpno pričakujemo, a ne karatina ?

Stanovanje eno katastrofa, drugo cena vrtoglavih 1200€/m2. Ve ste super, ker veste da nakup stanovanja ni mačji kašelj, zame je to življensko zakreditiranje, zraven pa še moram živeti sebe in Vivi, zato moram ravnati premišljeno......zakaj ne žvim kje bliže vam??user posted image Pol bi bla pa cena stanovanj1600/m2.....pa bi blo še manj kaj od nakupauser posted image

Katee pridna si , sam ne vem a ti vodiš tud pevski zbor???

Klepetka držim pesti, da bode granule pomagale
Sunny ne sekiraj se za Mercatorjeve nalepke, ker jih sedaj ne rabim več, sem že kupla kar sem mislila...hvala vseeno, pa kdaj drugičuser posted image . Glede spomina se pa meni isto dogaja, se bojim da je to vzrok, ker se približujem štiridesetim??user posted image

Aja eno nevmesno vprašanje. Jaz bi kupla eno staro rabljeno kolo, da bi Viviko dala na sedež za kolo in bi šle mal v naravo, pa nevem kako velikost rabimuser posted image  (nisem nikol biciklirala), je eno full poceni na bolhi, sam ne vem če mi ni premajhen, ker piše da je mladinski?? Eni govorijo o nekih velikosti koles - cole. Ne se mi smejat, sam sem doma na bregu......in to Vam vse poveuser posted image user posted image user posted image , ampak do konca srednje šole sem mela skozi kolo...tisto Rogovo....user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
17.5.2009 8:19:21   
katee
jutro!!!!

Naš Žan Luka se je danes odločil, da bi vstal že ob 5.20user posted image . Pa sem mu dala mleko, nato pa sem ga pustila kar v veliki postelji in HB je zaspal nazaj do 7.30.

urssyy: ne, jaz ne vodim zborauser posted image user posted image user posted image . To bi bila polomija user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem bila samo spremstvo.

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
   Sončki januarčic 08 - 6.del
17.5.2009 13:34:46   
karatina
Spet doma... Bomo še kar malo počakali na našo pupo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Naš Žan Luka se je danes odločil, da bi vstal že ob 5.20user posted image . Pa sem mu dala mleko, nato pa sem ga pustila kar v veliki postelji in HB je zaspal nazaj do 7.30.

Se to pri nas tudi tu in tam zgodi, da že tako zgodaj vriska in stoji v posteljici. Jo dam k nama in po kake pol ure iskanja poze večinoma zaspi nazaj.

Lep dan še naprej

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
17.5.2009 16:37:23   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Tako je pri nas vsak dan in sem vsa vesela, če gre nazaj spat.

urssyy čisto nič ti ne zavidam tale nakup stanovanja.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
17.5.2009 20:15:53   
katee
Kako zatišje!? se vidi, da je vikend in da smo imeli lepo vreme.

Jaz sem bila z Žan Luko skoraj cel dan zunaj. user posted image še ni, pa naj bi prišel že v petek zvečer nazaj domov.

Jutri pa ponovno v službo. Še dober mesec, pa bodo počitnice in bom spet frej!

Lepo noč vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1961
17.5.2009 20:55:41   
nana35

Nana imaš novo slikco v avtarju,,,,,,kako je luškan, a se mi zdi da je podoben mamici user posted image user posted image user posted image

Jo imam že kar nekaj časa pa lepo da sii vseeno opazilauser posted image .Glede kolesa se ne spoznam kaj preveč,jaz če bi ga videla,bi ocenila ali je zame primerno in ga kupila.

karatina,upam,da ne boste več dolgo čakali na vašo novo članico,držim pesti,da te odpeljejo v porodnišnico že danesuser posted image .

No,mi smo bili na naši parceli,delali našo 24 kvadratnih metrov veliko hiško-malo zidano,malo leseno,danes je bila na vrsti streha,še malo pa bo za prespati!user posted image Pa otroci bodo imeli tam res lepo.Je pa Klemen skasiral enega klopa,ampak je že zunaj,se še ni preveč držal,pa rdeče tudi ni bilo nič.
Papa.

:))

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
17.5.2009 21:09:46   
Alfabeta
Ojla

Samo pozdravim. Smo imeli včeraj fešto. Je imela taščica 60.let. Je bilo lušno, Ajda in F. sta bila pokonci do 23.30 ure user posted image . Sta res feštala.

Drugače smo ok, ta teden ki prihaja se bom upam da lahko kaj oglasila, ker sta šla direktorja na dopust in bom imela dela ko .....Tak da.....vsa samo pozdravim in grem v pančevo.

lep večer še naprej in prijeten teden ki prihaja. Vreme BO!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
17.5.2009 23:22:18   
ursulina
pozdravljene!

pri nas pa ne vem, kaj bo z našo pikico... user posted image  včeraj popoldan sem začela močno krvavet in sem šla na urgenco... morda ss, morda ivm... jutri imam kontrolo, nos. hormon je bil visok, tako da nosečnost je pozitivna... kri pa še kar teče, imam krče in sem večino dneva preležala... javim jutri, kaj bo, se pa bojim, da nam še en januarček le ni namenjen...

lepo bodite

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
18.5.2009 7:10:13   
Sunny Morning
ursulina user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da mala pikica le ostane pri tebi in da bo januarja user posted image .

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
18.5.2009 8:07:43   
koala
urssyy ob prebiranju tvojega posta sem ostala brez besed, mast si nekateri upajo.............. Kje pa kupuješ stanovanje da so take cene? V MB so v Magdaleni od 976evrov za kvadratni meter pa je davek že zraven. Upam, da hitro najdeš stanovanje za vaju z Vivi, pa da Vivi čimprej ozdravi in ostane zdrava. Aja glede kolesa pa 26 colska kolesa so za odrasle. Mislim na vaju!!

ursulina močno upam da se vaš januarček samomalo heca in da bo vse ok.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1966
18.5.2009 10:03:29   
Golobček
samo na hitro eno kratko javljanje.

Semm nas iskala in našla na drugi strani.

Ursulina upam da bo vse vredu, bom močno držala pesti.

Urssy ti pa le glej da boš res pokazala svoje ostre zobe. Mislim da imata pravico živet v hiši tvojih staršev ti in tvoj brat in če jima ne paše da si ti tam te pa naj izplačata, ampak pravico videt tvoje starše pa imaš. Ne vem kaj si te smrkave svakinje mislijo.user posted image

Vsem ki ste v službi pa želim da vam dan tam čimprej mine.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
18.5.2009 13:40:15   
mml
Dan,

čas za RR in kofe user posted image

Nisem se izgubila, samo do računalnika ne uspem priti...v petek sem bila cel dan na Dolenjskem, je bilo zelo prijetno, ampak za moje pojme predolgo...je bil povratek po kosilu predvden za ob 16...no ob 19, smo se pa le premaknili, še dobro, da je začelo deževeti, ker bi sicer verjetno še kar sedeli...

...za vikend sem pa bre računalnika, ker ima Manca prepoved uporabe, in je moj prenosnik pospravljen v omari, ko gre pa spat, se mi ga pa tudi ne da vlečt ven...

golobček čestitke Nini za hojo user posted image

ursulina mislim nate user posted image user posted image user posted image

urssyy mogoče pa svakinjo samo nosečniški hormoni dajejo user posted image , pa nikar se ji ne pusti odgnati. Držim pesti, da z Viv najdeta kakšno super stanovanje in se tudi sicer stvari uredijo user posted image user posted image user posted image

karatina si še tukaj ali že crkljaš user posted image ?

Za v četrtek nujno potrebujem nekaj elegantnega in lepega za oblečt, pa se mi sanja ne, kaj si naj kupim oziroma kam naj se sploh spravim v šoping...pa še danes ne bo nič s šopingiranjem, ker je user posted image  sporočil, da ima en dolg in pomemben sestanek namesto ob 10. šele ob 14...z otrokoma pa ravno ne morem hodit po trgovinah in pomerjat oblačil...ah nekaj bom že našla...

Uživajte, čeprav je malo vroče...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
18.5.2009 15:38:31   
Lunca1
Urssyy na tvojo svakinjo pa nimma komentarja user posted image . A zdaj bo pa ona tebe ven metala.user posted image

Ursulina držim pesti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
18.5.2009 18:03:24   
svogerca
Pozdravljene!
se opravičujem, ker se bom vmešala v debato.

Urssyy, to je namenjeno predvsem tebi!
Na vročo debato me je opozorila bolj tvoja znanka kot moja in res sem vesela, da sem odkrila tvojo pravo mišljenje o meni. Če bi mi v petek vsaj malo nakazala, da te je moja izjava, da se bom z user posted image umaknila, šokirala, bi ti situacijo lahko razložila in vsi ti komentarji ne bi bili potrebni.

JA, z user posted image bom šla verjetno domov, kot si prišla domov ti, ko si rodila Vivi. Veš kakšno službo ima tvoj brat in sama dnevno razmišljam o tem kam se bom umaknila, da mu bom lahko omogočila vsaj malo nemotenega spanca. S tem pa tudi Vivi. Ne glede na to, da živimo v hiši, je prostora za 3 družine premalo.
Pa nikakor ne bom šla nikamor, ker je tvoja Vivi veliko bolana. NE vem kakšen bo moj otrok. Ne morem dojeti, da misliš tako o meni, najin odnos sem smatrala kot dober. Tvoja Vivi je taki angelček in če verjameš ali ne, jo imam zelo rada. Dejansko smo družina, na Vivi sem zelo navezana, ker živimo skupaj in tudi tisti kratek čas, ko si živela pri partnerju, smo imeli pogoste stike.

Kar se tiče "metanja iz hiše"
Ja, Urssyy, to je hiša tvoja staršev in tvoja starša sta določila, da bo doma tvoj brat. Sama sem to dejstvo morala sprejeti pa če mi je bilo to prav ali ne. Tvoji starši so, dogovori se, da bi bila doma ti pa ne bo nobenga problema. Poglej kak daleč sva prišle, komunicirava le še preko foruma.

Vse, ki ne morete verjet, da lahko nekdo reče kaj takega kot sem - ja res, ve bi me menda postavile pred zid pa šus v glavo. Ampak za težave, ki jih ima urssyy nisem kriva jaz!!! En stavek - pa poglejte kam nas je to privedlo!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
18.5.2009 19:45:09   
Alfabeta
svogerca, sorry za vmešavanje, ampak a ne bi bilo veliko bolje, če bi ti Urssyy poklicala in ji tole povedala, kar si sedaj na forumu napisala? Urssyy je nam pač zaupala, ker smo prijateljice in si večkrat kaj zaupamo, ti pa bi to lahko storila direktno, se ti ne zdi?

ursulina, veliko user posted image  in user posted image  da ostane in da boste imeli še enega januarčka

mml, a se že ve kdo je zmagovalka?

ostalim pa user posted image

(odgovor članu svogerca)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
18.5.2009 20:32:08   
urssyy
No drage moje prijateljice kot vidite tudi tukaj več ne morem sproščeno pisati, tudi tukaj me "nekdo" bere - čekira, tak da bomo komunicirale samo še preko zasebnih e-mailov. Ja nekteri imajo pa res čas. user posted image  Očitno sem strašno zanimiva, da me radi berejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , No drage moje pa so mi ukradli še tisto malo kamor sem lahko zaupala.

HVALA VAM VSEM !!!!!!!!!! Nikomur ne zavidam moje situacije, ampak nič več me ne more porušit, samo še bolj močna postajam.........HVALA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
18.5.2009 20:46:47   
urssyy
Švogerca ....zelo bi bila vesela, da se osebno pogovoriva, ker mislim da nobene ne zanima tle gor najin konkreten odnos, ampak jaz te nisem hotela vznemirjat, ker si user posted image .Komunicirale pa tako ali tako nisma skoraj nič ali pa zelo malo, bom zelo vesela, če bova odslej naprej večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
18.5.2009 21:16:57   
ursulina
svogerca, mislim, da obstaja še kak drug način, da skomuniciraš z urssy, tale je pa res zelo neprimeren in nezrel...
urssy, upam, da se vseeno še javiš, zelo žal nam bo, če boš odšla s teme, pa upam, da poštimate odnose doma v hiši!!!

no, punce moje, naša pikica je odšla med user posted image , bil je SS, ščistilo se bo baje samo, imam še močne krče, pa utrujena sem ful... vse je drugače okey, samo danes sem malo žalostna, da se je to zgodilo... zdaj, ko se umiri in pride user posted image , pa spet štartamo user posted image  tako da mala pikica, lahko me zbrišeš iz seznama nosečk user posted image  

sani, hvala za lepe besede, vidiš, kje se srečava, na urgenci, namesto da bi se kaj dobile na kofetu...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
18.5.2009 21:20:11   
Golobček
Ne morem da nebi komentirala, sem pogledala šla stran od računalnika ampak sem mogla prit nazaj, ker moram napisat kar mislim.

Najprej se strinjam z Alfabeto, da bi bilo bolje če bi ti Svogerca poklicala Urssy in bi se zmenle osebno ne pa preko RR.

Nihče v tej temi ni rekel da si za Urssyyine težave kriva ti, bilo bi pa lepo če bi ji v teh težkih trenutkih poskušala stat ob strani ne pa da se obtužujeta katera bo kam šla.Tudi me na RR si stojimo ob strani pa čeprav se ne poznamo med seboj(no nekatere že), vedve pa bi si mogle še bolj, pa čeprav se včasih v marsikaterih stvareh ne strinjate.
Pa še nekaj v teh časih se nikoli ne ve kaj te doleti. Urssy je pač imela smolo , ne veš kaj čaka tebe, danes je lahko vse lepo jutri pokne.
Jaz imam zaenkrat super zakon in upam da tako tudi ostane nikoli pa ne vem kaj me čaka, v nič nisem 100%. Poznam par ljudi ki so bili skupaj po 20 let pa jim je nekaj v glavi zabrnelo pa se kr naenkrat nimajo več radi.

Zato bi bilo bolje da si med seboj zaupate in pomagate.

Upam da bostečim bolje rešli situacijo in da se boste razumeli.

Se opravičujem ker sem skočla v to temo ampak vem kako to zgleda, ker sem nekaj podobnega vidla na žive oči in ni nič kaj prijetno.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?