|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
1.3.2009 16:02:59   
TRIŠ
mml vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee in ostani to kar si čudovita in enkratna osebauser posted image

Suzana naš Žan še tudi ne hodi pa nič zato,čeprav so meni tako lepi majhni otroci ki že hodijouser posted image

Vaney
lepa slikica Anžetauser posted image

Mala pikica kako je lep Gašper na sončki.Naš Žan tudi uživa na veliko samo da je zunajuser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.3.2009 16:34:47   
SuzanaKK
Dober dan!

Evo javljanje iz Velenja, danes še posebej praznično, ker tudi moj ati praznuje r. d. Mml user posted image user posted image user posted image  tudi tebi iskrene čestitke, pa ostani tako srčno dobra in pozitivna oseba.user posted image user posted image user posted image  zate!

Punce, ful vam hvala za tolažbo, ampak tako kot pravi TRIŠ , meni so tako fajn otročki, ki že hodijo, naš bo pa kmalu star 14 mesecev. Pa malo bi že lahko okoli hiše dirkal, tako pa ga ne morem pustiti, da se plazi, če je vse še mokro in blatno. Bo že.

Anže zato pa tebi čestitke, ker si postal dvonožecuser posted image user posted image .

Mi smo šli danes po kosilu tudi na sprehod, ker je napoved za ta teden prav obupna. Dež, dež in še enkrat dež. user posted image

Novi avatarji: čudoviti, martinca user posted image user posted image user posted image  za nova vrata in okna.

klepetka vem, kako je biti brez računalnika, tako da držim pesti, da ga bodo hitro zrihtali.

Evo, toliko od mene na to spomladansko nedeljo.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.3.2009 18:15:24   
katee
mml: vse najboljše!!!!!!!!!! ŽElim ti vsega največ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pa pri prijateljici na obisku, sem ji peljala stvari za dojenčka, njen mož mi je pa računalnik popravil, ker se mi zjutraj sploh ni hotel prižgati.

Včeraj smo se imeli super zunaj. Spili par pijačk, potem pa kar hitro odšli domov (se nobenemu ne da več žurat).

Žan Luka je bil pri dedku in omi super priden. Danes je čez dan spl več kot 3 ure! Jaz res ne vem, zakaj je tam tako priden in tako veliko spi, doma pa kakor kdaj.

Jaz upam, da so se vremenarji zmotili za naslednji teden in ne bo skoz deževalo.

No, gremo se še malo igrati, potem pa že kopanje in spanje.

Lep večer vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 203
1.3.2009 18:58:50   
koala
U se vidi da smo vsi sončka loviliuser posted image user posted image .

mml, vse naj naj in izpolnitev vseh želja.
user posted image

Jaz pa mislim,da lahko novega hodalčka prijavim, sicer se spusti če ima kaj v roki, je pa veselo prestopicljal dvorišče,pa ne enkrat, pa notri je tudi ponavljal vajo, mami pa je bila v devetih nebesih. user posted image user posted image  sinko.

nana čudovit avatar.

mala pikica, se mi zdi da Gašperje še tudi nisem pohvalila na novem avatarju. Krasen je. Naš Alex tudi uživa zunaj, danes je z navečjim veseljem packal po zemlji ko je babi sadila vrtnico.

< Sporočilo je popravil koala -- 1.3.2009 19:01:07 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 204
1.3.2009 18:59:22   
klaja
Mml vse lepo ob tvojem prazniku in lepo praznovanje!!!!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 205
1.3.2009 19:47:53   
Intruder24
mml vse najlepše za rojstni dan!

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 206
1.3.2009 20:12:27   
limma
Čer,
koala, o točno teh očalih mi je danes sestra govorila in sem ti mislila napisat... pa si me prehitela user posted image jaz bom tudi te vzela, kako bom pa Neži prepričala, da ji je bolje z njimi kot brez, pa ne vemuser posted image user posted image

mml, še tukaj - vse najboljše za rojstni dan! Moj šef pravi, da smo stari toliko kot se počutimo, tako da mislim, da si ti ena mlajših med nami user posted image Se vidiva ta teden?

Danes je bil pri nas nek čuden dan.. itak se po novem zbujamo ob 5huser posted image user posted image , potem je pa cel dan tako zaspana in sitna (+zobkiuser posted image ), ampak spat pa ne... in danes je bilo nekaj narobe, je štiri krat padla in od dveh padcev pridelala tri buškeuser posted image Enkrat si je pa kuhinjski predal v glavo zaprlauser posted image ne me vprašat, kako ji je uspelo... ah, saj bo, jutri je nov (žal tudi delovni) danuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 207
1.3.2009 20:17:47   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

limma user posted image user posted image user posted image Jaz te tudi pogrešam! In že res komaj čakam, da se kaj vidiva!

Splaniraj si en petek teren na Kor., ta petek sicer ne, ampak drugače kadarkoli user posted image

Oblačenje, jaz imam ponavadi še kakšno stvar s seboj, ker je nočem oblečt preveč, da se ne spoti.. tako da ji raje kasneje, če se ohladi, zamenjam jaknico z bundo... nisem kaj pomagala, a ne user posted image user posted image

Avatarji (Gašper, Vid, Klemen, Patrik) so super... meni je pa moj tako všeč, da ga ne menjam.. nana, da me ne boš kregalauser posted image

Zdaj pa res lahko noč.

< Sporočilo je popravil limma -- 1.3.2009 20:22:11 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 208
1.3.2009 20:40:29   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Intruder,tudi tvoj avatar sem opazila,ampak ti ga pa res menjaš...moram še jazuser posted image .Upam,da ga bomo kmalu kam šibali z vozički,zdaj ko bo seveda UPAM,lepše vreme.Ga že preveč serje s tem snegom.Vidim,da je karatina spregledala tvoje vprašanje-ja je iz Maribora,prej je bila s Pobrežja,zdaj pa se je preselila v Kamnico.

Res sem spregledala user posted image , hvala Nana.

Lepo da si napisala zraven,jaz nisem hotela,ker nisem vedela,če smem. Ti lahko pošljem navodila za avatar,samo mi napiši,kateri program uporabljaš,če ne bova vedeli,pa sliko pošlji na moj mail,pa ti jo bom jaz pomanjšala za čas poslauser posted image .Slike pa jaz vedno pošiljam preko spleta in to v DM-u,ker imajo res lepe slike,sicer so po 0,10 centov,ampak imajo zdaj že dva meseca pa še do konca marca 25% popust in se splača.Mi smo tudi za otipljive slike,imamo jih že kar nekaj...user posted image .

koala,smo s Klemnom danes takooo uživali zunaj,pa tudi včeraj,res lepo je bilo,smo šli vsi skupaj z user posted image do pokopališča,
popoldan pa smo bili tudi že zunaj,ampak brez našega user posted image .In super za Alexove prve korake.

mml,vse najboljše in najlepše ti želim ob tvojem rojstnem dnevu,bodi srečna in vesela,predvsem pa zdrava.
user posted image

Suzana,vse naj,naj tudi tvojemu atiju!!

limma,naj se Nežiki buške čiprej pozdravijo....Zaradi avatarja te ne bom kregala,ampak ko bo pa še malo večja pa bo že skrajni čas,da jo vidimo v večji različiciuser posted image .A boš potem menjala?

< Sporočilo je popravil nana35 -- 1.3.2009 20:42:23 >

:))

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 209
1.3.2009 20:45:05   
mml
Punce hvala vsem in vsaki posebaj za lepe želje in voščila
user posted image

Matic je zdrav, samo ponoči ima še svoje muhe, pa bo tudi to minilo

Bom kaj več napisala jutri, ko bo spet vse po starem user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 210
1.3.2009 21:00:29   
Sunny Morning
mamica mml
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 211
1.3.2009 21:15:08   
sani1
Čer...

Pri nas se pa jutri začne za res...user posted image
No jaz začnem jutri delat...user posted image   Po dveh letih počitka user posted image me zopet čaka služba in vse povezano z njo...

Skratka na začetku bom že bolj malo tukaj ampak kasneje pa bom z vsemi stvarmi na tekočem sploh takrat ko bom ponoči bom imela čas vse komentirat...user posted image

piškamiška imaš ZS!

A ja pa, da vam povem, da mi gre prodaja Manjinih stvari kar dobro od rok...user posted image   sem zgrešila poklic...user posted image

Vsi avatarji so enkratni... Sam jaz imam še katastrofalnega...user posted image   Bom obljubim v kratkem zamenjala...user posted image

nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   Sončki januarčic 08 - 6.del
1.3.2009 21:34:28   
karatina
MML VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN user posted image

Nana, zdaj imam za gledanje in obdelavo slik naložen Microsoft Photo Editor. Bi kar rada sama poskusila sliko zrihtat, če ne te bom za vsako menjavo avatarja morala gnjavit user posted image

Dan sva tudi midve izkoristile zunaj, zdaj pa moja pupika spi in grem še jaz malo na kavč.

Nočko...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.3.2009 21:45:21   
vaney
čer.

Mi smo bili danes bolj malo zunaj, ker je piiiiiihalo, res upam, da bo čimprej lepa sončna pomlad....

Jutri gre Anže po 14 dnevih spet v vrtec, držite pesti, da bo tokrat malo dlje zdržal in ne bomo spet bolniuser posted image

triš, a tvoj ticker kaj nagaja? Meni je računalnik zadnje dni čisto znorel in mi pri vsaki avtomatsko kaže tudi ticker, pa sem ob tvojem kar debelo pogledala....pa ne vem, ali je to staro ali novo?

grem počasi spat, Grega je v nočni...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 214
1.3.2009 22:10:59   
ursulina
pozdravljene!!!

suzana, tudi naš lenart še ne hodi sam, rad se vodi za roke še raje pa šiba po vseh 4ih... bo že, saj bodo še celo življenje po dveh hodili :)

katee in mml, vse anjboljše še tukaj, vse lepo še z moje strani!

mi smo spet pri težavah z zobki, dajemo calpol, drugače ne spi... štirice zgoraj prihajajo ven, ena š**** je že :)

mi smo bili v metliki, danes prevozili in prehodili 9 km naokoli metlike... sem kar utrujena, pa še mal me je napihalo, tako da kar grem v pančevo, pa pokomentiram malo bolj naslednje dni...

lp!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 215
1.3.2009 22:44:32   
mml
triš a so čestitke že na mestu user posted image ?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.3.2009 22:50:21   
nana35
karatina,na ta program ne znam delat,ki ga imaš ti,zato ti ne morem svetovati. naloži si Photoscape in se zmenima,ali pa mi pošlji sliko,saj nimam veliko dela s tem.Potem si jo pa sama naloži na RR.

Pa še nekaj slikic mojega hodalčka.
user posted image user posted image

user posted image user posted image Ena iz srca...

user posted image Pa še ena iz srca...

:))

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 217
2.3.2009 6:57:28   
lutiropan
Triš   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 218
2.3.2009 6:59:02   
Alfabeta
TRIŠ, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sem presenečeno pogledala, ampak pozitivno

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 219
2.3.2009 7:39:00   
katarinas
Hojla!

Mi smo imeli precej pester vikend, smo bili na roj. dnevu v KK pri tašči, je bila ful vesela likalnika, si ga je hotela it kupit v ponedeljek, zdaj ga pa že imauser posted image  Aja, kupili smo pa kar tistega s kotličkom, vtise pa še čakamuser posted image
Lara je bila kar jokasta celo popoldne v soboto, s sestrično, ki je eno leto starejša so se stalno nekaj cukale...kar je Lara prijela v roke, je una druga hotla imet in potem jooooook z obeh straniuser posted image

Najprej sem tole videla zjutraj: TRIŠ če je vse to res potem čestitke user posted image  še od mene!! Pa še to: na FB sem videla slikice od poroke, fuuul lepeuser posted image

Karatina te moram vprašat kam si to poslala razvit slike, ker to je najceneje, kar sem do zdaj zasledila. In ja, tudi jaz pošiljam samo po netu, ker je to res dosti ceneje.

Nana ful lepe slikice tvojega hodalčka, ampak je že pravi fantič!user posted image

Več pa nisem uspela preleteti, bom še kasneje...delo kliče...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 220
2.3.2009 7:49:38   
Sunny v službi
TRIŠ
user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 221
2.3.2009 8:14:37   
dašabina
Dober dan in HB, da ste opazile pri Triš, ker me je tako tiščalo v prsihuser posted image

Torej, bravo, bravouser posted image user posted image , eni delamo z jezikom, eni pa konkretnouser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 222
2.3.2009 8:15:57   
Alfabeta
dašabina, sedaj pa čakamo še tvoj ticker da se naslika user posted image user posted image user posted image

suzana, samo v vednost...Naša tud ne hodi še, ampak mami se nič ne sekira. Aja, sama ne hodi. Drži se za karkoli, pa potem ob tem hodi, spusti se pa noče. No, malo ji je vzela tudi bolnica, ampak saj bo. Bo že. Še vsi so, pa bodo tud naši, a ne? user posted image

Še nekaj me zanima.....user posted image  a ve še vedno otročke vsak večer kopate? Mislim, konkretno v banji....Umijemo jih itak vsi, ampak kopanje...

nana, klepetulja moja user posted image , zelo lepe slikice Krompirčka, kot vednouser posted image

vaney, držimo pesti, da držite dolgo v vrtcu

limma, tako zbujanje mi poznamo, zato user posted image ....naša iz noči petek na soboto in sobota na nedeljo ni spala NIČ ponoči. JI je rastel 11 zobek!

Jaoooo, sem mislila, da se mi bo user posted image , v nedeljo smo imeli pa zabavo ( a ne mala pikica user posted image ) in sem morala vse še pripravit. Pa torto sem sinkotu spekla, bom od doma prilepila slike, jih imam še na fotoaparatu....

Pa user posted image user posted image user posted image  za vse nove hodalčke.user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 2.3.2009 8:26:36 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 223
2.3.2009 8:18:15   
dašabina
ja je Triš hudo vztrajnauser posted image user posted image , bomo vidliuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 224
2.3.2009 8:32:20   
koala
Triš čestitam
user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?