nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: karatina IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Intruder,tudi tvoj avatar sem opazila,ampak ti ga pa res menjaš...moram še jaz .Upam,da ga bomo kmalu kam šibali z vozički,zdaj ko bo seveda UPAM,lepše vreme.Ga že preveč serje s tem snegom.Vidim,da je karatina spregledala tvoje vprašanje-ja je iz Maribora,prej je bila s Pobrežja,zdaj pa se je preselila v Kamnico. Res sem spregledala , hvala Nana. Lepo da si napisala zraven,jaz nisem hotela,ker nisem vedela,če smem. Ti lahko pošljem navodila za avatar,samo mi napiši,kateri program uporabljaš,če ne bova vedeli,pa sliko pošlji na moj mail,pa ti jo bom jaz pomanjšala za čas posla .Slike pa jaz vedno pošiljam preko spleta in to v DM-u,ker imajo res lepe slike,sicer so po 0,10 centov,ampak imajo zdaj že dva meseca pa še do konca marca 25% popust in se splača.Mi smo tudi za otipljive slike,imamo jih že kar nekaj... . koala,smo s Klemnom danes takooo uživali zunaj,pa tudi včeraj,res lepo je bilo,smo šli vsi skupaj z do pokopališča, popoldan pa smo bili tudi že zunaj,ampak brez našega .In super za Alexove prve korake. mml,vse najboljše in najlepše ti želim ob tvojem rojstnem dnevu,bodi srečna in vesela,predvsem pa zdrava. Suzana,vse naj,naj tudi tvojemu atiju!! limma,naj se Nežiki buške čiprej pozdravijo....Zaradi avatarja te ne bom kregala,ampak ko bo pa še malo večja pa bo že skrajni čas,da jo vidimo v večji različici .A boš potem menjala?
< Sporočilo je popravil nana35 -- 1.3.2009 20:42:23 >